תני לי לנסות לענות על שאלותיך
א. בבקשה תמקדי את ההגדרה שלך בנוגע לעולמות מקבילים, אם אני אדע בדיוק למה את מתכוונת אני אוכל להסביר לך יותר טוב. האם את מתכוונת למישורי אנרגיה מקבילים? נמוכים וגבוהים יותר מאלו שבהם אנו מתנהלים בצורה מודעת או לא מודעת? האם את מתכוונת למישורים שבהם אנו לא מתנהלים? האם את מדברת על עולמות אחרים בסיגנון גולשים בזמן? כי אם כן אז אני לא מתכוון להגיב על זה. אנא תיהי ספציפית. ב. ראי את א. ג. אכן ישנן דרכים רבות, מדיטציות למינהן, טקסים מוזרים ומיסתוריים, טקסים יותר מודרניים וכו' וכו'. מכולם מפיקים את אותו הדבר. השאלה היא לעבר איזה דרך את נוטה? תעני על השאלה הזאת ואני אשתדל לספק לך את הכלי הדרוש לך. ד. להגדיר משהו כתור דבר זה או אחר זה בולשיט. ריפוי זה ריפוי ואפשר לטעון שזה אקט מאגי ואפשר לטעון שזה לא. הכל אותו דבר בסופו של דבר מתחת לכל מעטה המסובכות שבני אדם מקנים לו. את רוצה ללמוד ריפוי? ברצינות? מעולה! זוהי אכן מטרה ואומנות נעלת. ישנן אינספור דרכים ללמוד לרפא באינספור דרכים שונות ומשונות. אני מניח שאת מחפשת חומר בעברית? אני חושב ש- רפואה והחוש השביעי של נאדר בוטו מהוצאת מודן יהווה סיכום מצויין להרבה שיטות ריפוי שנפוצות כיום, ויסביר לך את הבסיס של רפואה אלטרנטיבית מעבר לכל המסכות השונות שהיא לובשת. וכמובן תציג בפניך מספר תאוריות של ביו אנרגיה על הדרך
אוך יש עוד ספר מעולה שנתקלתי בו בנושא לפני כמה שנים! ואני פשוט לא זוכר את שמו.. מעגלים של אור? ניראה לי.. בלע! לכי והעיפי מבט בספריה העירונית שלך, או בחנויות ספרים אלו או אחרות. לא חסר חומר בנושא!