שלום
אני פה מידי פעם ( בד"כ צופה ) ויש לי כמה דברים להגיד: 1. יש לי בבית איזה משהו מוזר: א.בחופש הגדול אח שלי ראה איזה צל "צועד" אל החדר שלו ושל עוד אח שלי והוא אמר "מי זה" והצל הפסיק לצעוד ואח שלי חיכה איזה 10 דקות בחדר ואז הלך לחדר של הורים שלי ( חחח איזה פוסי
) ואני חייב לציין שאחרי שאח שלי אמר את זה לכל המישפחה כולם הודו שהם הרגישו איזה משהו בבית ( אני חייב לציין שהוא ראה את זה בלילה , ואולי הוא דמיין את זה ) ב. שוב בחופש אני נשארתי ער כל הלילה ויצאתי לגינה בבוקר לקחת את העיתון וראיתי בדשא איזה משהו (כמו בן אדם ) שחור , מין רוח כזאת , שטסה במהירות ( שוב אולי דימיינתי את זה כי לא ישנתי בלילה ). 2. אני לא מאמין בכל הסיפור הזה של השתלשלות הרוחות אחרי ה"מוות" ( כל המישורים...בלה בלה ) , כי מה איך גוף חי יודע מה קורה לאחר מותו?? מה רוחות "סיפרו" לאנשים?!
3. יש פה אנשים שמבינים ( אני מדבר על "מומחים" ) בחלומות? תודה
אני פה מידי פעם ( בד"כ צופה ) ויש לי כמה דברים להגיד: 1. יש לי בבית איזה משהו מוזר: א.בחופש הגדול אח שלי ראה איזה צל "צועד" אל החדר שלו ושל עוד אח שלי והוא אמר "מי זה" והצל הפסיק לצעוד ואח שלי חיכה איזה 10 דקות בחדר ואז הלך לחדר של הורים שלי ( חחח איזה פוסי