שלום

CKYGUY

New member
שלום

אני פה מידי פעם ( בד"כ צופה ) ויש לי כמה דברים להגיד: 1. יש לי בבית איזה משהו מוזר: א.בחופש הגדול אח שלי ראה איזה צל "צועד" אל החדר שלו ושל עוד אח שלי והוא אמר "מי זה" והצל הפסיק לצעוד ואח שלי חיכה איזה 10 דקות בחדר ואז הלך לחדר של הורים שלי ( חחח איזה פוסי
) ואני חייב לציין שאחרי שאח שלי אמר את זה לכל המישפחה כולם הודו שהם הרגישו איזה משהו בבית ( אני חייב לציין שהוא ראה את זה בלילה , ואולי הוא דמיין את זה ) ב. שוב בחופש אני נשארתי ער כל הלילה ויצאתי לגינה בבוקר לקחת את העיתון וראיתי בדשא איזה משהו (כמו בן אדם ) שחור , מין רוח כזאת , שטסה במהירות ( שוב אולי דימיינתי את זה כי לא ישנתי בלילה ). 2. אני לא מאמין בכל הסיפור הזה של השתלשלות הרוחות אחרי ה"מוות" ( כל המישורים...בלה בלה ) , כי מה איך גוף חי יודע מה קורה לאחר מותו?? מה רוחות "סיפרו" לאנשים?!
3. יש פה אנשים שמבינים ( אני מדבר על "מומחים" ) בחלומות? תודה

Gum Cigarettes

New member
אוקיי, לאט לאט.

קודם כל, ישנן מיליון מיליוני סיבות למה שראיתם \ הרגשתם. רובן מדעיות. כך שאי אפשר לענות לך עם מעט הפרטים שנתת (אני מאמינה שאין לך הרבה יותר, לפחות לא שאתה יודע). בקשר לחיים אחרי המוות, שוב, ישנן מיליון מיליוני תאוריות. ושוב, רובן מדעיות. בוא אני אתן לך פתח קטן לחשיבה - הגוף שלנו הוא גוף פיזי, אך יכול בהחלט להיות שבתוכו, או כשהגוף הפיזי מפסיק את פעילותו, מתרחש תהליך של העברת אנרגיה לגוף אנרגטי. זה אפשרי, בעקרון, גם מבחינה מדעית. בקשר לחלומות, תלוי. אתה מתכוון לפירוש חלומות, אני מניחה, אבל בצורה של פרויד או מאגית?

A lost angel

New member
אני לא מאמינה בפירוש חלומות שמוכתב

מספרים. החלומות הם מסרים, והחולם אמור להבין אותם וללמוד מהם. אפשר לפרש, אבל הפירוש המדוייק ביותר הוא ע"י החולם. חוץ מזה - יש פורום חלומות בתפוז איפהשהו..

Gum Cigarettes

New member
נכון, אבל אפשר לתת כלים

לחולם שיעזרו לו לפרש את החלום שלו. מי אמר משהו על ספרים?

angelena

New member
לא הכל נכון... אבל...

יש מקרים של פירוש חלומות שהם ממש עושים לי צמרמורת... יש שיח שהחברה שלי הלכה אליו לפני שנתיים... וסיפרה לו על חלום מוזר שחלמה, הוא הסביר... היא לא כ"כ האמינה... עד שכל מה שהוא אמר לה התגשם...

CKYGUY

New member
עוד מידע:

בלילה אחד התעוררתי לשניה ומיד נרדמתי והרגשתי\ראיתי דמות בצד של המיטה שלי ( נראה לי היא היתה שחורה ) וגם פעם חלמתי שגר בבית רוצח ושהוא החביא את הגופות בעליית גג ( אין לי אומץ להיכנס לשם ..) וגם מידי פעם חלמתי חלומות נבואים ( אם זה עוזר במשהו ) ובקשר לגוף האנרגטי וכל זה: אני מאמין שהמוות הוא לא הסוף של ה"נפש" שלנו , אבל כל הסיפור עם הרוחות וההשתלשלות שלהן לאחר המוות הוא סתם בולשיט, לדעתי.. לא שאני לא מאמין ברוחות וכאלה דברים, אבל אף פעם לא מצאו הוכחה מוצקת למה שקורה לרוח במוות.. ובקשר לחלומות אני לא יודע מה ההבדל בין צורה פרוידית למאגית..

I am a freak

New member
סיכום שלי ../images/Emo26.gif

בקשר למה שקורה אצלכם בבית- אני מסכים מאוד עם דבריה של בטי. יכולות להיות המון סיבות (מדעיות ו/או מסטיות) למה שקורה אצלכם בבית. אם אתם משפחה פתוחה שמדברת על הכול, הייתי מציע לך לאסוף את משפחתך בסלון (או איפה שלא תרצו) ושכל אחד יספר מה שהוא ראה/הרגיש. אם הסיפורים יהיו דומים, כנראה שזה לא מקרי ובאמת קורה משהו בבית. אבל אני מדגיש, עדיין זה לא מראה בפירוש על קייום של יישות בביתכם, למשל- לא נראה לי שזה הוכח מדעית (עדיין
) אבל האמונה הרווחת היא שבני משפחה הם "ראש אחד". לכן, יש מין טלפתיה כזו בין בני המשפחה ולעיתים לא ממש שכיחות אבל בהחלט לא נדירות (לפחות לא במשפחה שלי), בני המשפחה חושבים על אותו דבר ומשלימים אחד את השני (כי הם "באותו ראש" *סלנג*). לכן, ייתכן ובעיה של בן משפחה אחד תורגש ע"י כל המשפחה. (שוב, זו רק תאוריה אחת מניי רבות כדי לפרש את מה שיש/אין אצלך בבית.
תאוריות על העולם הבא, עולם הרוחות- תראה, כמו שבטי אמרה כאן מספר פעמים, צריך באמת לפתוח את הראש כדי לקלוט את מה שכבר המון אנשים מתחילים לקלוט- לכן, אני לא מתכוון להתחיל להסביר על מה קרוה ואיך זה קורה (כי גם אני לא ממש סגור על כל התהליך). אבל תנסה לחשוב ככה- בצורה ההפוכה- אדם מת, ומה אז
הוא פשוט מת
מדענים כבר הוכיחו את זה שכשאדם מת, הוא לא מת וזהו, הגוף הפיזי שלו מתפרק ומרכיב חומר חדש. יכול להיות שהשולחן שלך מכיל אטומים של גופות בני אדם, אפילו המחשב, האויר שאתה נושם- הכול. אז באותה מידה שיש פירוק של הגוף הפיזי, ייתכן מאוד שיש פירוק של הגוף האנרגטי (מהגוף הפיזי) אשר יוצר את מה שאנחנו קוראים "רוחות". תחשוב על זה
בקשר לפירוש חלומות- אני בין היתר גם מפרש חלומות. לא מומחה, כי זה לא תחום ההתעסקות היחיד שלי אבל אפשר להגיד שאני מבין.
המצב שאתה מתאר נקרא- "חלום בתוך חלום". אתם חולם שאתה קם, אבל אתה ממשיך לחלום. הרבה אנשים חולמים שהם מתעוררים ורואים אנשים ליד מיטתם- אב שנפטר, מאהב, חבר, או כל דבר אחר אחר אשר חרוט לך בתת מודע.
חלומות נבואיים הם חלומות ניבואיים, אין צורך לפרש אותם (כשהן המצב הבסיס). במידה מסויימת, אפשר להגיד שכל החלומות הם ניבואיים כי אפשר להסיק מהם (לא בוודאות) דברים על העתיד. אם תרצה ויהיה חשוב לך, אני אתן דוגמא.
רוצח בעליית הגג- נשמע כמו מקרה קלאסי של פחד/דיכאון/בעיות למיניהן. שוב, אני לא יכול לפרש את זה כיוון שאין כמעט שום פירוט על החלום, האוירה וכל השאר. אם תרצה ותוכל- תפרט קצת יותר וייתכן כי נמצא שאתה מדמה את הבעיות שלך לרוצח ואת הגופות לדברים שנגרמו עקב הבעיה. הגופות מוחבאות בעליית הגג (בתת מודע) ואתה מפחד להיפגש איתן (להתעמת עם הבעיות). אני מקווה שהבנת, אם לא, אני אשמח להסביר שוב יום טוב,

I am a freak

New member
אמממ.....

לא יודע אם יש או אם אין, לא יצא לי לעבור על זה אבל, סליחה על טעויות (שגיאות דיקדוק או כתיב). פשוט כתבתי את זה ממש מהר (אבא שלי קרא לי לאכול....
) יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
תראה...

ההרגשה שאתה מתאר שהתעוררת ונרדמת והכל יכול להיות שמקורה בחלום במצב של שיתוק שינה או "בין לבין".. בין החלום לערות, כאשר המוטיבים מהחלום ומוטיבים מהמציאות מתערבבים. אני ממליצה לך קודם לפתח כמה תאוריות עם עצמך לפני שאתה הולך לדבר על "חיים אחרי המוות" ו"אלוהים" עם אחרים, מניסיון. פרוידית זה פסיכולוגית. מאגית זה מיסטית, "מסרים" מ"ישויות", לדוגמא.

I am a freak

New member
מה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא מוצא שום קשר בין "שיתוק שינה" לבין המצב שהוא מתאר. גם אם אני מחפש ממש ממש לעומק. שיתוק שינה זהו מצב שאדם נכנס אליו לאחר כמה שלבים שהוא עובר אחרי ההירדמות ובו הגוף "משותק" כיוון שהוא אמור לנוח. (יש את זה גם במילון המונחים של הפורום). עכשיו, תראי לי את הקשר בין מה שהוא תיאר לבין המצב הזה.
יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
שלא תעז אפילו לנסות לעשות

את עצמך מבין יותר ממני בשינה, כי עם כל מה שעברתי עם שינה בחיים שלי, אני יודעת מה זה "שיתוק שינה". הגוף לא משותק מכיוון שהוא אמור לנוח, קודם כל. הוא משותק כדי שלא תתחיל להסתובב בעולם מתוך שינה (תנועות שאתה עושה בחלום תעשה גם במציאות). והקשר הוא, שבשיתוק שינה אתה יכול לפתוח את העיניים, ולראות, לפעמים, דמויות וצורות מהחלום בחדר שלך. למשל. וכמו כן, גם הרגשות וכו' מהחלום. יתכן שהוא פתח את עינייו מתוך שינה לכמה שניות ואז חזר לחלום (כמו שהוא מתאר) והצורות, צלילים, ורגשות התערבבו לו בין המודע ללא מודע. המוח הוא דבר מורכב, אתה יודע.

I am a freak

New member
תפסיקי להתנשא... זו לא הייתה הכוונה

תסבירי את עצמך (בבקשה)- הוא פתח את העיניים ונשאר ישן
או שהוא פתח את העיינים כי הוא התעורר
או שהוא פשוט חלם שהוא פתח את העיניים
לדעתי ולמיטב הבנתי, הוא פשוט חלם שהוא התעורר ולכן, הוא בעצם חלם חלום בתוך חלום (כמו שכתבתי בהודעתי הראשונה) והתעוררות מהחלום הראשון הובילה אותו לחלום השני, שבו הכול אפשרי (בדיוק כמו כל חלום אחר). אני עדיין לא מסכים איתך בקשר למה שאמרת על "שיתוק שינה" ואני עדיין לא מוצא שום קשר בין "שיתוק שינה" למקרה הזה. כנראה הפרספקטיבות שלנו ממש ממש ממש (
) שונות- שמיים וארץ, גן עדן וגיהנום
. המשך יום נעים, לילה טוב

Gum Cigarettes

New member
כלב הוא "מתנשא" יחסית אליך.

הוא פתח את העיניים ונשאר ישן, במילותיך. התאוריה שלך על זה שהוא חלם חלום בתוך חלום, לדעתי, ולמיטב נסיוני, היא לא פרקטית במקרה הזה, מסיבות שאין ביכולתי להסביר לך. יש הגדרה לשיתוק שינה, זו לא שאלה של דעה. זה שאתה לא מכיר את ההגדרה והמצאת לך הגדרה שיותר מתאימה לך, או לנושא, זה כבר משהו אחר.

I am a freak

New member
זבכ"ם!

הוא פתח את העיניים ונשאר ישן- זאת אומרת שהוא הפסיק לחלום
ובזה הצלחת להרוס לעצמך (אפילו בלי לדעת) תאוריה שלמה. תודה על השתתפותך, אנא נסי שוב מאוחר יותר
יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
אויש. בחיי כמה שאתה מטומטם.

לפני שפגשתי אותך, לא האמנתי שיש אנשים כל כך טיפשים, אבל יש. אתה ההוכחה החיה לכך. קשה לי איתך, אתה יודע? הוא פתח את העיניים, ונשאר ישן, והמשיך לחלום. כמו במצב של שיתוק שינה. ובמצב כזה, הרבה פעמים "מתערבבות" דמויות מהתת מודע (מהחלום, למשל) ומהמראות שעומדים לפניו במציאות, ויוצרים "מציאות" חלופית, אשר מתבטאת בחלום. וברצוני להגיב גם על המשפט "ובזה הצלחת להרוס לעצמך (אפילו בלי לדעת) תאוריה שלמה." ולבהיר לך, שאין דבר שאתה תראה ואני אפספס אם נהיה באותו מצב. אל תתיימר להכיר אותי, או לדעת מי אני, או מה אני יודעת ולמה אני שמה לב. זה מורכב מידי, ואתה פשוט אידיוט מידי. ובזה הצלחת, אדון "שושוגוגו", להוכיח שוב, שאתה הומו. (24 שעות למחיקת ההודעה, יום טוב) - הנה, חסכתי לך.

I am a freak

New member
את טועה...

כי....בואי נצא מנקודת הנחה שבאמת לא איכפת לי מה את אומרת. ככה את יכולה להמשיך לקרוא לי אידיוט, ולהגיד שאני הומו. ולי זה לא יהיה איכפת (התנהגות כזו גורמת לאנשים יותר להתעצבן, והם מתבשלים במיץ של עצמם- בדיוק כמו שקורה לך עכשיו. תראי, האידיוט כאן, בעצם אידיוטית, זו את. עכשיו תשאלי הדגש||למה
אז אני אסביר לך. אדם חולם כשהוא נמצא במצב rem (אם אני לא טועה, אני לא זוכר בדיוק אם השם המדעי של זה). זה מצב שבו העיניים קופצות במהירות רבה. כשהעיניים פקוחות, אתה לא נמצא במצב rem ולכן אתה לא חולם. ניסיתי לעשות את זה ממש פשוט... מקווה שהבנת.... שוש

CKYGUY

New member
בואו אני יגיד לכם מה קרה

אני התעוררתי לשניה ( אגב זו לא הפעם הראשונה , הפעם הראשונה שלי היתה כשהיתי מאד קטן והתעוררתי לכמה שניות וראיתי נחש כזה מתפתל באוויר ) וראיתי איזו דמות! אני בטוח שלא חלמתי את זה!!

Gum Cigarettes

New member
דיייייייייי לההיות מטומטם!!!!!

חלום צלול זה מצב שבו החולם *יודע* שהוא חולם! -אתה רואה פה שהוא יודע שהוא חולם?! קשה לי. באמת.

I am a freak

New member
כן!

לדעתו, זו הייתה כמו מציאות. כשאת נכנסת לחלום צלול, לא כתוב לך שלט "ברוך הבא לחלום הצלול שלך". ואם זה קרה בפעם הראשונה, לא יהיה ממש קל להבחין שזה עדיין חלום
שוב, חבל להגיב לך, את נמצאת ברמה הכי נמוכה שיכולה להיות, אני לא מתכוון לרדת אליך. יום טוב,

למעלה