שלום

Gum Cigarettes

New member
ROFLMAO!!!!

נראה לי שאם תלך על הראש ותשיר שירים בסינית, זה יוכיח שאתה מפגר, לא אני. (לא שכל הודעה שלך מוכיחה את זה מחדש, כן?). אה.... אם זה היה במגזין "מנטה" (?) זה בטח מאמר אייכותי. שווה.

I am a freak

New member
יווו... כמה שאת חסרת קליטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפעמים אני שואל את אלוהים (לא שהוא קיים... רק בשביל הקטע), "אם אתה כבר בורא ייצור, למה לחסוך בכמות השכל שאתה מכניס לתוכו
אם רק היית משקיע עוד קצת, אולי היה יוצה משהו- פשוט חבל
" מגזין מנטה זה מגזין בריאות. אם את לא מכירה אותו כנראה יש לך חור בהשכלה, או סתם חור בראש (אז רגע
עלייך ירו אתמול
) לילה טוב,

I am a freak

New member
בלע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא להאמין כמה תיקונים אפשר לעשות על מילה אחת
כתבתי ומחקתי ושיניתי וערכתי, ובסוף עדיין יצאה שגיאה (כי זו לא המילה שהייתה אמורה להיות שם בכלל)...
*יוצא

Gum Cigarettes

New member
אתה יודע מה?

-לפעמים אני שואלת את אלוהים אותה שאלה. מנטה? -מכירה פריק. גם מכירה את כל השטויות וני אייג' שיט שהם מזיינים לתוך דפים ומנסים לסחוט מאנשים כסף על זה. ולא כי זה לא לדעתי, זה הוכח שהם מזיינים את השכל.

danihell7734

New member
לפריק!

לא יודע,אבל יש לי תחושה שהפורום הזה יעניין אותך... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=119

I am a freak

New member
לדיסלקט שחושב שהוא מצחיק

אמממממ.... תתפלא, אבל זה באמת פורום מעניין, ל"גאים" יש הרבה חוכמת חיים כיוון שהם נאלצו לעבור הרבה עקב נטייתם המינית (ולא, זה לא מידע אישי...
). חוץ מזה, כדאי שתתגבר ותבין שהומו זה לא קללה
יש הומואים שפשוט שמחים ומודים לאל שהם נולדו ככה... אממממ.... אני טועה, או שאתה אחד מהחברים הקבועים בפורום
חג שמח לכולם, יום נעים.

Gum Cigarettes

New member
אה ודיסלקט

זה כן קללה? יא דפוק, הוא לא ניסה לקלל אותך. הוא ניסה להוכיח שאתה הומו, והוא הצליח. ٌROFL! איזה אידיוט בחיי...

A lost angel

New member
'הומו', זו לא קללה! אני קוראת

לרוב חברי הטובים הומואים בשלב כלשהו של הדרך.. זה לא דבר רע.. שי, אל תיקח את זה קשה, אבל תה הומו! הייתי אומרת שאתה פריק, אבל עידו פריק, אז מה שנשאר, זה שתה הומו! לא חשוב..

kingshimmy

New member
לפעמים בריטים וזה.

אנשים שאין להם מה לעשות טוענים שהכל מדעי. ראה קישור.

למעלה