שלום

Gum Cigarettes

New member
לא.

שוב, חלום צלול זה חלום שהחולם בו יודע שהוא חולם. אם הוא חושב שזאת מציאות, זה לא חלום צלול, מכיוון שאין ידיעה שהוא חולם. ואני לא יודעת אם חווית חלומות צלולים אי פעם, אבל ההרגשה כשנכנסים לתוך אחד כזה היא דווקא דיי דומה ל"ברוך הבא לחלום שלך". ו "ואם זה קרה בפעם הראשונה, לא יהיה ממש קל להבחין"... אתה שם לב בכלל מה אתה אומר? -ברגע שבנאדם יודע שהוא בתוך חלום, זה חלום צלול, לא לפני, ולא אחרי. אם הוא לא מבחין, זה לא יהיה חלום צלול. הוא לא אמר שומדבר על זה שהוא ידע שהוא חלם, הוא אמר שהוא "התעורר", כביכול, משמע, ההרגשה הייתה של ערות, והוא ראה את אותם דברים. ההנחה שלי היא מה שרשמתי באחת ההודעות למעלה, אני מניחה שקראת אותה כבר. פעם באמת הכרתי את הרמה הכי נמוכה שחשבתי שיכולה להיות, ואז באתי לפורום הזה, ופגשתי אותך.

A lost angel

New member
חלום צלול:

חלום צלול זה חלום שבו החולם מודע לכך שהוא בחלום, ולכן הוא יכול לשנותו. אני יודעת שאני חוזרת בדיוק מושלם על מה שאמרת, אבל זה רק כדי להסכים, ולהבהיר שאת לא היחידה שחושבת כך. תוספת - חלומות צלולים הם חלומות עם פעילות מוחית גבוה יותר, והם הרי פתח ליציאה למישור האסטרלי, שזו בכלל שינה פעילה(יש לזה שם בפסיכולוגיה, זה מתקשר גם עם הליכה בזמן שינה, כשהאדם מבצע את הפעולות שהוא מבצע בחלום, במציאות), שאחריה האדם לא מרגיש בכלל שהוא ישן, הוא עדיין עייף כי טכנית המׂח לא נח מספיק. זה חלק א' ללמה ואיפה בטי צודקת. נמשיך בסביבות 22-23. המשך ערב טוף
דנה

Gum Cigarettes

New member
אני דיי בטוחה

שהמצב שבו "התעוררת" בו היה שלב מעבר בין חלומות, בו המשכת לחלום עם עיניים פתוחות, וזה יצר מצב שהרקע של החלום משתלב עם הרקע של המציאות עד למעבר לחלום הבא. זה קורה לפעמים, קורה לי הרבה.

Gum Cigarettes

New member
LOL!

Rapid Eyes Movement. זה בכלל לא קשור, המצב הזה, הוא רק מן "שלב מעבר" לתוך החלום. או משהו כזה.... אני לא יודעת איך להסביר את זה בצורה שתבין, באמת שלא.. גם ככה יש לי בעיות עם יכולת ההבנה ברמת דשא שלך. ומניסיון, אפשר לחלום עם עיניים פתוחות. מה אתה חושב שאלה שישנים עם עיניים פתוחות עושים?! לא חולמים? - היום מדענים כבר מסכימים שחלום זה מן "נקיון" למוח, אדם שלא חולם ישתגע.

I am a freak

New member
אמממ......

לא ידעתי שאת בת 80. המסקנות האלה הן ממחקרים ישנים (מאוד)... כדאי להתעדכן מדי פעם...את יודעת. אם זה היה מישהו אחר, הייתי לפחות מנסה להגיב על ההעלבות שלך- אבל כשזה יוצא מהפה שלך, זה באמת לא מעליב, יש לך אישור ממני להמשיך.... עד שזה יימאס. יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
תסלח לי, אבל עכשיו ברצינות,

אתה ממש טיפש. אתה לא קולט שזה שכל הודעה אתה "מזכיר" לנו שאתה בוחר לא להגיב לסו קולד "ירידות" שלי זו כבר תגובה? "כדאי להוכיח את טענותיכן ולא להטיח אותן בפני הקוראים" (אני מיד אוסיף קישור כתגובה להודעה הזאת, פשוט המחשב שלי קצת איטי לאחרונה). אז אני מפצירה בך, אדון שושו, אנא תביא קישורים ל"מחקרים" העדכניים שמהם הבאת את המסקנות. אני אשמח להתעדכן. כמו כן, אני אהפוך את הנט בחיפוש אחרי המחקרים האחרונים שנעשו שמוכיחים את אשר אמרתי, אני מקווה שאני אמצא, ואם לא... טוב, זו כבר בחירה של האנשים לבחור מי לדעתם "יודע יותר טוב". ובכל זאת הייתי שמחה לראות את המחקרים שמהם הבאת את המסקנות שלך. דרך אגב, כבר אמרתי לך שאני בת 90, אז אל תשחק אותה תמים פתאום.

I am a freak

New member
חיחי... דנה נחתה....

דבר ראשון- בקשר למה היא צודקת
דבר שני, אני בטוח ב-99 אחוז לגבי מה שאני אומר. אם לא הייתי בטוח בזה לא הייתי אומר את זה. אם את יכולה להוכיח את הטענות שלך ולא רק להטיח אותן בפני הקוראים, סבבה.... אם לא- אז כנראה את סתם שרלטנית (למרות שאני בטוח שאף אחת מכן לא...).... או שאתם סתם מפגרת, לפחות אחת מכן. יום טוב,

A lost angel

New member
דנה תמיד פה! פשוט אין לי כח להגיב.

תן לי את הכתובת שלך, אני אשלח לך ספר על שינה. זה משו שלמדתי בקורס בפסיכולוגיה, פסיכולוגיה של השינה. יש לי אותו איפשהו בבית. היא צודקת בכמעט כל מה שהיא אומרת, אם לא הייתי חצי ישנה עכשיו הייתי מפרטת, כשאני אחזור מהקניון אני אתן לך פירוט של כמה דפים. בכל מקרה, אני לא שרלטנית, אם אתה חושב שאני כן אני ממליצה לך לחזור על כל ההודעות שלי בכל פורום שקשור למאגיה שאי פעם כתבתי, ואז תגיד לי אם אני שרלטנית, קיי? אני אקח את האשמה של 'מפגרת', למרות שאני יודעת שהתכוונת לבטי. אז הנה סוד.. בטי.. היא.. איך לומר את זה.. אממ.. יודעת על מה היא מדברת.. אם לא שמת לב. יום מצויין(חח..על מי אני עובדת..
) דנה

I am a freak

New member
חיחי ....../images/Emo140.gif

1. אני דיי בטוח שאת לא שרלטנית.... פשוט תקראי את ההודעה שלי שוב ותביני שלא לזה התכוונתי. 2. אשמח לפירוט... רק... מאיזה שנה ההוצאה של הספר שלך
3. כולם יודעים בגם במדע יש התפלגויות של דיעות, עד שהדבר לא מוכח בצורה חד-משמעית ע"י אחת הדיעות. דבר שעד כמה שאני יודע (אשמח לתיקון) לא קרה כאן. 4. מפגרת..... באמת התכוונתי לבטי. באמת לא מגיע לך להיקרא מפגרת. 5. אבל הכי מצחיק בהודעה שלך היה שאת חושבת שאני קורא לבטי מפגרת בגלל שלדעתי היא לא יודעת כל מה היא מדברת. למרות שאני חושב שבטי טועה, אני לא חושב שאיי פעם יכולתי להגיד לה שהיא מפגרת בגלל שיש בינינו חילוקי דיעות. הסיבה שבטי היא מפגרת.... היא לא בגלל הדברים שהיא אומרת, אלא בגלל איך שהיא אומרת אותם
יום מצויין, בלי לעבוד על אף אחד
שוש,

A lost angel

New member
...../images/Emo13.gif

1.הבנתי למה התכוונת, אתה לא צריך להעביר לי שעורים בהבנת הנקרא, עברתי את זה בכיתה א'. 2. 2002. הגרסה העברית. הגרסה האנגלית 2001. 3. שינה זה עניין מדעי. פורסמו הרבה מחקרים בנושא, תפתח מנוע חיפוש ותבדוק(למען הסר ספק, אני לא טוענת להיות מעודכנת במחקרים האחרונים). 4. חבל שהתכוונת בכלל. 5. (אני יודעת שאני קטנונית כרגע) מפגר, לפי הגדרה מילונית, הוא בעל לקות שכלית. אתה יכול לומר את זה על בטי? הצורה שבה היא מביעה את עצמה לא מעיד על פיגור, אלא על עיקשות. וגם ההודעות שלך מנוסחות בצורה דומה, לפחות בוויכוחים ביניכם. אז בשם האלוהים(אלה\גאיה\שטן\ישו\כל ישות אחרת שבה אפשר להאמין), די. תקשיבו אחד לשני ודי להתווכח על דברים, בלי רצון לסיים את הוויכוח או לגלות מי צודק, אלא כדי להתווכח לשם הוויכוח. אז די. דנה
נ.ב. בהצלחה במתכונת בהיסטוריה לי ולמורן

I am a freak

New member
אני לא תגובה לכל... רק לחלק.

2. בהתבסס על כך שהגירסא העיברית בנויה על הגירסא האנגלית.... יש הפרש של שנתיים. בהתחשב בכך שניתוח פעולות המוח בזמן השינה וחקר השינה בכלל הוא מחקר מדעי אינטנסיבי, שנתיים זה המון זמן להגיע למסקנות חדשות ואפילו לשנות מסקנות ישנות. חשבי על זה. 5. בטח שאני יכול. להיות כזו חסומה ולהתעקש בצורה כזו מראה על איזו שהיא בעיה (בהיבט הפסיכולוגי). בין אם שכלית ובין אם שלא- ההשתמשות הלקויה והיום יומית במילה מפגר מבוצעת בלא התחשבות בהגדרה המילונית אלא בהגדרה היום יומית שניתנה למילה- לכן בטי מפגרת. זה שאני מגיב בכלל להודעות שלה, מראה שגם אני מפגר, כי להגיב להודעות כאלה זה בהחלט לרדת ברמה. אין לי שום בעיה עם זה שאת קטנונית, העיקר שהברת בצורה טובה את המסר שרצית להעביר. דרך אגב-
תודה על כך שאת מנסה. אבל רק כדי להסביר. אין לי כל כך בעיה עם בטי עצמה (האישיות) אלא עם הדרך שבה היא מתנהגת לאנשים בכלל ואליי בפרט. כשחושבים על זה, בטי ציינה בפני כמה פעמים שהיא יודעת שהיא כזאת- ולא איכפת לה. וזו בעיה עוד יותר חמורה. יום טוב, תודה
שוש

A lost angel

New member
אני לא תגובה להכל?!

עכשיו אני חושבת שלך יש לקות שכלית כלשהי..
2. בסדר, אז תמצא מקור עדכני יותר.. רק הצעתי את שלי.. 5. לא, זה מראה על בחירה אישית. מפגרת, מטומטמת, אידיוטית וסתומה, לזה אתה מתייחס בשימוש היומיומי? כן? יופי. גם ככה היא לא. וזה שאני מגנה עליה לא מצביע על כך שאני מגוננת בטבע שלי(למרות שאני כן), אלא שאני בוחרת להגן על אנשים (שלא בהכרח זקוקים להגנה שלי, כמו בטי), שאכפת לי מהם(לצערי ולשמחתי, בקטגוריה הזו נכללים כל האנשים על פני כדור הארץ, ואני רצינית). אתם מורידים אחד לשני את הרמה. אם אתה לא רוצה להגיב להודעות ברמה ירודה, תגיב בהתאם. שי, זו הבחירה של בטי. זכותה. את הדיון אפשר להמשיך בפורום פסיכולוגיה, אם אתה רוצה.. צ'או. דנה

I am a freak

New member
חיחי.... חמודה.

תודה שוב,
. אני ממשיך להגיב לה מתוך כוונה כלשהיא- שאני חושב שהיא די ברורה- ואם היא לא, אשמח להסביר. בטי תעשה מה שהיא רוצה, כמה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה- כל עוד זו בעיה שלה וזה בשבילה. ברגע שמישהו מהפורום יחשוב שהיא טועה, לא משנה אם זה יהיה אני או את או כל אחד אחר (וגם לא משנה אם הוא צודק או טועה)- יש לו הזכות להגיב לה ולהגיד את דעתו
אם זה לא היה אפשרי, זה לא היה פורום, זה היה משהו אחר לגמרי. אני חשבתי שבטי טועה, גם עכשיו אני עדיין בדיעה הזו- לכן אני ממשיך להגיב כדי להמשיך ולהוכיח אותה על טעות (לפחות לדעתי ולדעת המאמרים שקראתי). זו הבחירה של בטי, כל עוד זה נוגע רק אליה. כשזה נוגע גם לחברי הפורום השונים, כל אחד יכול להגיב- (בהתאם לכללים) בלי יוצא מן הכלל
שבת שלום,

A lost angel

New member
בוקר טוב..

הרגע התעוררתי.. בטי, התעוררת כבר? בכל מקרה, פורום זה מקום להחלפת דיעות. אז, אם מישהו מתקש על דיעותיו, זכותו. זהו, אני חוזרת לישון. לילט דנה

Gum Cigarettes

New member
*אגיב.

ואני עדיין מחכה לתגובה שלך קצת יותר למעלה בשירשור, במקום להגיד שאני מפגרת, הנה, יש לך הזדמנות להוכיח שאני באמת. חוץ מזה, אני רוצה את התגובה שלך כי זה באמת מעניין אותי מאיזה מחקרים "עדכניים" לקחת את המידע שלך.

I am a freak

New member
לא ראיתי את התגובה... מצטער../images/Emo70.gif

תודה שהזכרת לי (וגם תודה על התיקון... בזמן האחרון אני לא מחפש שגיאות.... אני פשוט שולח). המחקר שקראתי לא היה מהאינטרנט, זה איזה מאיזה מגזין, אני לא זוכר את שמו (מנטה? יש דבר כזה? אני אחפש). התחלתי לחפש בגוגל, ואני אמשיך לחפש עד שאני אמצא (או עד שאני אתייאש
). חוץ מזה, לא צריך להוכיח לאף אחד שאת מפגרת, אם זה לא היה ברור עד עכשיו- זה גם לא יהיה ברור אם אני אלך על הראש ואשיר שירים בסינית. מצטער. יום נעים,

למעלה