שלום

sara89

New member
קובי זה רציני

עזוב את המריבה המטופשת שלנו עכשיו ותענה לעניין. אתה בחור חכם, ואני רוצה לשמוע מה אתה מציע. בבקשה....

קiבי אא

New member
הראש שלי

לא מצליח לפרוח לכאלו דמיונות, מה שמקשה עלי לחשוב על תשובות.

kiss 18

New member
שרה,

האם באמת מדובר בבעיה רפואית קלה? או שככה הוא מציג זאת בפנייך. נקודה למחשבה.

sara89

New member
ככה זה נשמע.

הוא מוכן לקחת אותי לרופא שלו, והוא יצהיר את זה.

kiss 18

New member
האמת אני אגיד לך?

עם כל האהבה. ניראה לי שאני הייתי עוזבת. מדוע הוא סיפר לך רק עכשיו? למה הסתיר?? אולי יש בעיות בריאותיות נוספות שהוא לא אומר לך? רק מזה שהוא הסתיר הייתי חוששת, יש דברים שלא מסתירים, נקודה! תעזבי את הרגש בצד, תחשבי שכלית. האם כל החיים הוא יקח את התרופות? ומה ההשלכות של התרופות?!

קiבי אא

New member
וואלה?

מה הינו עושים בלעדייך? כמעט סגרו מחר. בזכותך היא תחליף סיפור

kiss 18

New member
נוו, אני מועילה.

כמעט כמוך......

sara89

New member
אני מבינה....

הוא רצה לאמר לי בפגישה השלישית (אם תהיה, כי אני לא מאמינה שההורים שלי לא יעלו על זה עד אז) אם הוא לוקח את זה שנתיים רצוף (הבעיה שהוא מזלזל קצת)- הוא יכול להפחית במינון עד שכבר לא צריך יותר. אין לזה השלכות, אפילו האחים שלו והחברים הכי קרובים- לא יודעים מזה.

kiss 18

New member
אם זה באמת לא כלום.

מדוע לא סיפר? פחד שתורידי אותו בגלל זה? כניראה שיש סיבה. מה אני הייתי עושה בשביל המצפון שלי, (וסתם בשביל הסקרנות) יש לך את שם הכדורים שהוא לוקח?? הייתי עושה על זה בדיקה מעמיקה ביותר. (אם תירצי אשתדל לעזור לך בזה...) בכל אופן, אני לא הייתי ממשיכה. (אם תירצי לומר לי את שם הכדורים תרשימי לי במסר)

sara89

New member
הוא רצה לספר יותר מאוחר (פגישה 3)

אנסה לברר איתו איזה כדור בדיוק... נראה מה יהיה... תודה רבה לך בכולופן

kiss 18

New member
אני לא רוצה להפחיד אותך, רק

"לפתוח לך את העיניים", יכול להיות שיש כדורים נוספים שהוא לוקח, שהם המשמעותיים יותר. שאת זה הוא לא אומר לך. יכול להיות שהגזמתי ויכול להיות שלא... אבל לידיעתך.

sara89

New member
אלוקים ישמור

מה קרה לכם? אני גם ככה מסוייטת אל תתנו לי עוד רעיונות מזוויעים

מיכל 2009

New member
קושי אחר קושי

דברים מסתבכים לכם.. לא הולך טוב.. מנסים בכח למצוא פיתרונות.. הרגש מוביל.. את לא חושבת שהכל סימנים מסודרים משמים שזה פשוט לא שלך?? אני במקומך הייתי מרפה ונותנת `לו` לעשות את שלו..

sara89

New member
דווקא הכל היה נראה לי מתאים

כל ה"סימנים משמיים" היו כאילו כן ללכת על זה.... אבל אני חושבת שזה מה שנעשה. ניתן להקב"ה להמשיך. טוב שלא אני מנהלת את העולם.

קליט

New member
מה הכוונה "ניתן לקב"ה להמשיך" ? . . .

מה את עונה לו ? . . . אני מציע לך לברר טוב טוב על המגבלה שלו בכללי . ולדבר עם הרופא שלו - ושהבחור שלא יהיה אז בשטח .

sara89

New member
כנראה ש...

אני אתנהג כאילו זה שידוך רגיל, בלי דיבורים מעבר לפגישות. לא שמעתי ולא ראיתי כלום. אם ההורים שלי יבררו, יגלו, ויעשו לזה סטופ- טוב. אם לא- גם טוב. ואני באמת אברר על הדבר הזה. תודה רבה

למעלה