שלום

sara89

New member
שלום

זוכרים שסיפרתי לכם על הבחור שהכרתי ולא ידענו איך להציע את זה דרך שידוך? בקיצור הוא מצא שדכנית והיא הצעיה, ונפגשנו. עד כאן הכל טוב, אבל.... דווקא בגלל ששתי הצדדים "רוצים להמשיך"- ההורים שלי דרשו לראות אישור רפואי. וכאן הנקודה הכואבת. היום התברר לי שהוא.... אהמ.... קשה לי אפילו לחשוב על זה אבל הוא לוקח כדורים עקב בעיה רפואית קלה, לא מורגשת בחיי היומיום ולא תורשתית. הוא סיפר לי את זה ובכה... הרי הוא באמת לא אשם!!! נניח וההורים שלי לא יעלו על זה... (סיכוי של אחד למליון) אם אני ממשיכה למרות זאת, זה אומר שאני כבר לא שוקלת מבחינה שיכלית אלא הולכת אחרי הלב? כי לא רציתי להגיע לכזה מצב.... מה עושים?????

קiבי אא

New member
תגידי

שנפרדת ממנו, ותמציאי סיפור חדש מהמוח הקודח והמדומיין שלכן

טעות.

הרבה זמן לא נתקלתי באדם שהרגש כ"כ חזק אצלו! ואני לא אומרת את זה בציניות... חוץ ממני כמובן רק שלמדתי לשלוט בזה ...

שםאנילא

New member
איזה רעה....

הרבה זמן לא נתקלתי באדם שהרגש כ"כ חזק אצלו... ???????????????????????????????????????????

תראה

שנאה זה רגש... אדם שפועל בשכל הוא גם אדיש לאנשים שהוא חושב שהם מטומטמים. הם פשוט לא מעניינים אותו...

דבר בשם עצמך

אותי הוא בוודאי שלא מדליק ואתה לא יודע אם הוא שונא או לא ואין לי כוונה להתחיל לחזור על הוויכוחים המטומטמים מלפני שבועיים

שםאנילא

New member
כל גבר משחק אותה עד

שהוא נופל לזרועות של בחורה כמו כל אחד אחר בחורה שתפקידה בחיים לסובב אותו על האצבע הקטנה...כתוב "נְקֵבָה תְּסוֹבֵב גָּבֶר"

קiבי אא

New member
אני מבין

שאת מחפשת כל דרך להשיב את כבודך הנרמס. בהצלחה! כך או כך את בחורה ויודעת מה את שווה? פרוטה.

למעלה