שלום

אווצי

לדעתי,לכי לרופא המשפחה שלך,שאת סומכת עליו,עם הממצאים הרפואיים של הבחור..ושהוא יסביר לך בדיוק מה יש לבחור הנל..בהצלחה סיס!

קiבי אא

New member
כנראה

שאם הרופא יהיה ממין זכר. יגיד לה תפסיקי לחפש נפט והכל יבוא על מקומו השלום.

קליט

New member
את פועלת לפי השכל

את לא חייבת לדווח להורים . את מתחתנת - ולא הם . אם אכן זה לא מפריע לך, וזה לא תורשתי, והוא סיפר לך את האמת לגבי ההשלכות של המצב שלו, ואת מבינה את הקושי של המגבלה שלו לעומק, ואת עדיין מעונינת, אז זה נשמע מעולה ! . זה מעולה שמצאת בחור כלבבך ! . אמנם יש לו נקודה רעה, ואם תגלי עוד חסרונות - יתכן ותורידי . בהצלחה !

קiבי אא

New member
אני גם מודה לך

שאת מגלה תפרצוף האמיתי של הבנות. אם אני לא טועה את כתבת שלעולם לא תכירי בחור מאינטרנט חחחח

sara89

New member
אין על מה

אני עדיין חושבת שזו לא שיטה להכיר אבל את הנעשה לא ניתן להשיב

קiבי אא

New member
מה שאומר

שדיבורי בנות אפשר לזרוק לזבל. ואת הדוגמא החייה. הכל מהשפה ולחוץ

sara89

New member
מה קל??

וכמובן שאחרי ש"יוודע" לי בפגישה שלישית (שוב, אם בכלל תהיה כזו...) על המצב- אני אשאל רב. השאלה היתה אם להמשיך כאילו כלום

TipToli

New member
לא הבנת?

זו ברכה שה' יעזור, ושיהיו לך החלטות קלות...

sara89

New member
אההה

תודה רבה

שםאנילא

New member
תגידי להורייך היקרים שב"ה כל עוד הוא

או אדם אחר אינו נמצא ברשימת הועד העולמי אין להם מה לדאוג...ב"ה ושימשיך כך בע"ה ואם את עושה הכול בדרך הקדושה קרי חתונה היכרות והכול על מנת להקים בית בקדושה אז בע"ה שום דבר לא ימנע ממך זאת... מעבר לזה פשוט תאמרי להורייך שידעת עוד מהתחלה של השידוך את המצב וזה לא שהפתיעו אותך..ואם זה ב"ה משהו קל לא נראה כי הם יבטלו זאת על הפרק בהצלחה

sara89

New member
אז אתה לא מכיר את אמא שלי

אם היא תדע - היא תפוצץ הכל. לכן אני לא אומרת מילה ונותנת להקב"ה לסובב את זה איך שהוא רוצה.

sara89

New member
הבנתי ממנו

שרב מסוים התיר לו לשלם למישו שיעשה את זה. אני כמובן לא יודעת מכלום.

שםאנילא

New member
שלא

תעשה עליו כישוף... : ) היא מהכבדים או מהקלים? אני בטוח שיש מישהו מעליה שאותו היא מכבדת כמו אבא או בעל(אביך) וכל מילה היא תקבל...בתקוה שאביך הוא גם פרסי...אם היא מהקלים שבהם זו באמת בעיה... לדעתי כדאי באמת בשבילך לרדת לפרטים עד הסוף לגבי המחלה של הבחור ולהיות רגועה נפשית ופיזית כלפיו...ואז להתקדם הלאה..

sara89

New member
מהקלים, ואבא לא פרסי

כמו שאמרתי, היא תבקש אישור רפואי ונראה איך יתקדם תודה על ההענות

למעלה