אנחנו גם כבר הגשנו עבודה בזה (את"א)
ס סטודנטית עייפה מדי New member 8/1/09 #7 וגם אצלכם לומדים חוזים רק בסימסטר א'? או שאתם פשוט לומדים הפרה לפני, למשל, פגמים בכריתה? (באופן הזוי וסוטה, כאמור, מאד מעניין אותי איך מלמדים חוזים באוניברסיטאות נוספות)
וגם אצלכם לומדים חוזים רק בסימסטר א'? או שאתם פשוט לומדים הפרה לפני, למשל, פגמים בכריתה? (באופן הזוי וסוטה, כאמור, מאד מעניין אותי איך מלמדים חוזים באוניברסיטאות נוספות)
B Betty Davis Eyes New member 8/1/09 #8 לא, הקורס שלנו הוא שנתי ואכן למדנו ביטול והשבה לפני פגמים בכריתה (את זה נלמד בסמס' ב') אני יכולה לשלוח לך את הסילבוס אם אתה ממש רוצה
לא, הקורס שלנו הוא שנתי ואכן למדנו ביטול והשבה לפני פגמים בכריתה (את זה נלמד בסמס' ב') אני יכולה לשלוח לך את הסילבוס אם אתה ממש רוצה
ס סטודנטית עייפה מדי New member 8/1/09 #16 לא נעים לי, אבל... ../images/Emo67.gif כן, אני עד כדי כך סוטה, תוכלי לשלוח לי את הסילבוס? (נראה לי אפשר דרך המסרים, ואם לא אז אני אשלח לך את המייל שלי) תודה רבה
לא נעים לי, אבל... ../images/Emo67.gif כן, אני עד כדי כך סוטה, תוכלי לשלוח לי את הסילבוס? (נראה לי אפשר דרך המסרים, ואם לא אז אני אשלח לך את המייל שלי) תודה רבה