שלום

yotamn9

New member
כן, הכל בסדר

פצע קטן בראש, ועכשיו אני נראה כמו פרנקנשטיין עם כל הברזלים שתקעו שם. מפצע מזורגג של 2 סמ'. חוץ מזה הכל בסדר גמור, ממש בקושי יש כאבים. מה שיצא טוב מזה בכל זאת, שאני כנראה יכול להוציא הרבה כסף מהביטוח. זה עוד בשבלי בירור.

loomer4

New member
וואלה, שמח שהכל בסדר!

שמור על עצמך אחי! יובל צריך קונה לסילבר דרגון
ואם אתה תמות, החבר התמני היחידי הנוסף שיהיה לי הוא טג'ר, והוא במילא עומד למות מסמים תוך שנה שנתיים

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טג'ר תימני?
כמה זמן לא ראיתי את הבנאדם...

loomer4

New member
חחח זה כל הקטע שלו בחיים, שהוא תימני.

ושהוא סקסופוניסט תותח. ושכל מוזיקאי שני בישראל מכיר אותו

yotamn9

New member
../images/Emo46.gifאני לא תימני!

אני חושב שכבר מיצינו את הסגויה שנה שעברה
ואני מקדים אותך כבר בכמה צעדים, כי יובל קיבל שיחה לפני איזה ארבעה ימים.

haimhect

New member
../images/Emo45.gif

רוב , לדעתי כמובן, מנגן הרבה יותר טוב וגם נותן שואו מצויין

RoieL

New member
אצלי (חרוש חרוש חרוש!!)

גיטריסטים: גילמור קלפטון מור מיי (ק)נופ(פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ)לר [ותוסיף צ'רצ'יל והריסון] להקות: פלויד ביטלס קווין כוורת סטרייטס

../images/Emo121.gifאוף, אני רוצה דיסק של קווין.

כוורת אחת ה-להקות! הייתי היום בתו השמיני. קיבינימט שמגיעים לאיזור של קווין, יס, קאמל, פינק פלויד, לד זפלין, קינג קרימסון (כן כן חבר'ה, אפשר להשיג כבר את הדיסקים שלהם בתו) וחבריהם, אני משתחנץ כל פעם מחדש, אני רוצה את הכל

RoieL

New member
אם יוצא לך לטוס לחו"ל תכנס לתו השמיני

יש שם את המחירים הכי טובים שראיתי- Wish You Were Here- 45 שקלים (במקום 90 בטאוור) Is There Anybody Out There (ההופעה) - 78 שקלים (במקום 130). פשוט חייבים לצאת משם עם דיסק!!

yotamn9

New member
כן

רוה הדיסקים בחנות הם 30-60 ש"ח. אלבומים כפולים עולים בד"כ 70-110.

wish i was here

New member
בזמנו היה להם מבצע

של 2 דיסקים כפולים במחיר של אחד...אבל ממש מזמן. בכלל הם נותנים מחירים טובים

../images/Emo121.gifמסכן, אתה טס לחו"ל בשביל התו השמיני?

כשאני רוצה להגיע לתו השמיני אני תופס טרמפ לירושלים, הולך למרכז העיר ואני בתו השמיני. רק אתמול קניתי 3 דיסקים, אחד מהם לאח שלי ואני צריך לקנות אותו גם לעצמי
הבעיה היא שלכל להקת פרוג יש מליון דיסקים והם בסביבות ה-45 כל אחד (שזה אחלה מחיר) אלה אם זה קינג קרימסון ואז כל אחד עולה איזה 70

למעלה