שלום

RoieL

New member
שתוק ותמשיך לשחות

אצלנו בטאוור בקניון ליד הבית שלי WYWH שקניתי בדיוטי פרי בארבעים שקל עולה 89

yotamn9

New member
קינג קרימזון ככה בטח כי זו הוצאה חדשה

והפצה חדשה. אחרי שהחברת הפצה שהסולן שלהם קנה (רוברט פריפ?) פשטה ת'רגל אז לא היה ניתן להשיג בכלל דיסקים שלהם. אז יכול להיות שבגלל שהדיסקים התחילו להיות מופצים מחדש המחיר התחיל גבוה, ואולי לאט לאט הוא יירד.

../images/Emo121.gifדווקא עוד לפני שהגיע לתו השמיני

היו דיסקים שלהם בבלאנס ולא יד שניה, חדשים.

yotamn9

New member
זה בטח מהסטוק שהיה להם לפני שהפסיקו לייצר

או שהם הזמינו מסטוקים קיימים בחו"ל. אבל הייתה תקופה שבה לא יוצרו ולא הופצו בכלל דיסקים של קרימזון.

loomer4

New member
סבבה

ווס מונטגומרי! סילבן לוק ג'נגו ריינהארדט אהרוני בן ארי ג'ו פאס (למרות שלאחרונה אני מתחיל פחות ופחות לאהוב את הנגינה שלו, אבל הוא עדיין אחד האהובים עליי והמשפיעים עליי). אני שומע בעיקר ג'אז ואין כל כך הרכבים קבועים בג'אז (בג'אז שאני שומע), אז אני אתן הרכבים בעיקר מהתקופה ששמעתי רוק (למרות שאני בקושי שומע אותם היום כבר) פינק פלויד סנטנה דייר סטרייטס צליל שכן קווין

dean a

New member
אכן...

שמעתי אותו בהופעה שהוא עושה עם יוני רכטר, וגם בתקליט האחרון של יוני. נגן אדיר.

loomer4

New member
התקליט האחרון של יוני זה פשוט חלום בשבילי

כי זה המלחין הישראלי שאני הכי אוהב והגיטריסט הישראלי שאני הכי אוהב באלבום אחד. פשוט תענוג

dean a

New member
גם התקליט הקודם לא רע מהבחינה הזאת...

בכל זאת, יוסי לוי...:)

mosesg

New member
בהחלט גיטריסט אדיר

וגם מורה מצוין.. רק תיקון קטן הוא כותב בנארי ולא בן ארי

RoieL

New member
לדעתי שיא היצירה שלו זה 14 אוקטבות

למרות שהקטעים שהוא כתב בצפוף באוזן, והסולואים שלו שם (שיר המחירון, ככה היא באמצע) הם הכי טובים שקלידן ישראלי אי פעם הקליט לדעתי

dean a

New member
זה ויכוח עקר לגמרי...

אבל לדעתי הוא הגיע לפיסגה רק באלבום הסולו הראשון שלו, "התכוונות", אלבום שלדעתי הוא קצת יותר מתוחכם ובוגר מארבע-עשרה אוקטבות. משהו בו יותר עמוק ומעניין, מושך להאזנות חוזרות. אבל כשמדובר ביוני רכטר, פשוט יש יותר מדי פסגות...:)

grassus

New member
אני יכתוב פה רק 10 מתוך הרבה יותר

גיטריסטים: טוני איומי דיימבאג דארל גוט'רי גובן מרטי פרידמן פרנק זאפה להקות: פנתרה אירון מיידן ג'ודס פריסט מגהד'ת דרים תיאטר (זה בזמן האחרון האהובים עליי)

ilan846

New member
קשה

בלקמור פיי'ג ריי וואן גרי מור הנדריקס פלויד זפלין סגול כהה ביטלס פליטווד מאק מדונה

סבבה.

ג'ימי הנדריקס ג'ימי פייג' ג'ון פרושיאנטה יוסי אלפנט ברי סחרוף/m\ פינק פלויד פרל ג'ם טמפל אוף דה דוג גאנז אנ' רוזס ביטלס <פייי....יצאתי מזה גראנג'יסט.>

../images/Emo121.gifטוב

גיטריסטים: פאט מטיני. ג'ימי הנדריקס (כמובן) סטיב האו אנדרי לאטימר (אני לא בטוח שזה אנדרי באנגלית זה Andrew) ובשביל הבית אחד ישראלי, עמית ריף (מורה שלי שבהחלט גיטריסט משכמו ומעלה) בסיסטים (עלול לא להיגמר): וויקטור ווטן ג'אקו פאסטוריאס סטיב בילי מרכוס מילר
כריס סקוואיר סטנלי קלארק יוסי פיין עמית כרמלי וכמובן, הבסיסט עם הפיל הכי מדהים, אסטון ברט! להקות: camel bela fleck& the flecktons ג'נסיס קולולוש ששת בלוז ראש פינה (ממליץ למי שאוהב בלוז ורוק) ושוטי הנבואה. יש כמובן עוד הרבה

../images/Emo121.gifקיצר אני רואה עכשיו דברים שאחרים כתבו

ומזדהה כמעט עם כל מילה. יש כל כך הרבה מוזיקה טובה. אגב, אני לא יודע אם מישהו רשם אבל קינג קרימסון!!

למעלה