שלום

שלום

תוכלו לכתוב חמישה גיטריסטים שאתם אוהבים וחמש להקות שאתם אוהבים? תודה.

Aviraman

New member
בכיף

גיטריסטים: קירק האמט זאק וויילד אבי סינגולדה ג'ו סטריאני מרטי פרידמן להקות: מטאליקה סטלה מאריס ביטלס קווין YES

Aviraman

New member
וואו

עדיין חקוק לי בזיכרון ההופעה שהם נתנו בבאר שבע לפני שנה ומשהו. אפילו לחצתי לניק את היד ואמרתי להם שהם היו ענקים (הוא אמר תודה וחייך :p) חתיכת חווייה.

יש יותר מדי ../images/Emo13.gif

נגיד 5: ג'ון פטרוצ'י סטיב וואי מייקל רומאו איגנווי מלמסטין דיוויד גילמור להקות דרים תיאטר סימפוני X פינק פלויד ראש ג'נסיס

oneman2

New member
אפשר לשאול למה?

בכל מקרה: גיטריסטים: -דיוויד גילמור -ג'ימי פייג' -ג'ימי הנדריקס -סטיבי ריי וואהן -אנדרו לאטימר להקות: -פינק פלויד -לד זפלין -קאמל -קינג קרימזון -רוקפור

amitzangi

New member
אוקיי

גיטריסטים, ויש עוד כמה... לא זוכר איך רושמים תשם XD - ג'ון פרושיאנטה !!! (גדלתי עליו ועל הצ'ילי פפרס) - סטיב ואי -פאול גילברט -ג'ון פטרושי -גארי מור -דימבאג -סלאש! -ג'ימי פייג' -אבריל לאבין (סתם סתם) להקות -רד הוט צ'ילי פפרס (כמובן.......) -פנטרה -מטאליקה -איירון מיידן! -גאנז אנד רוזס -לד זפלין

יאסון1234

New member
סבב קבב

גיטריסטים- ג'ימי הנדריקס שמוליק בודגוב אריק קלפטון ביבי המלך טוב ואין לי עוד אחד אבל נגיד שאת ג'ון פושטיהטיאטיאנה ההוא ברד הוט צ'ילי פפרס להקות- רד הוט צ'ילי פפרס מטאליקה ג'ימי הנדריקס אקספיריאנס ביטל'ז The Mind Sweepers

yotamn9

New member
אוקיי

גיטריסטים: -ג'ו סאטריאני -ג'ון פטרוצ'י -אל דימאולה -סטיב ואי -ג'ימי הנדריקס יש עוד מלא, הוצאתי כמה בשליפה... להקות: -דרים ת'יאטר -לד זפלין -מגהדת' -דיפ פרפל -Herbie Hancock And The Headhunters גם פה יש עוד מלא...

Y036

New member
שלי

גיטריסטים: ג'ון פטרוצ'י פאט מת'יני ג'ימי הנדריקס סטיבי ריי וון מייק סטרן וגם המורה שלי אהרוני בנארי הוא סוס X: להקות: דרים תיאטר איירון מיידן מגהדת' לד זפלין גאנז אנד רוזס פינק פלויד

wish i was here

New member
אופקורס!

גיטריסטים: ג'ון פרושיאנטה(רד הוט צ'ילי פפרס) אריק ג'ונסון ריצ'י בלקמור (דיפ פרפל) דג'אנגו ריינהארט טום מורלו (רייג' אגאינסט דה מאשין) להקות: רד הוט צ'ילי פפרס דרים ת'יאטר קווין קאמל מיוז זהו יש עוד מלא...אבל זה אם מבקשים ממש את החמישיה..

matanbu

New member
בבקשה.

גיטריסטים: ריצ'י בלקמור פאט מאת'יני אריק קלפטון גילמור מארקנופלר ג'ף באקלי רם אוריון להקות: קווין דלתות ביטלס סטילי דן פרנטה מחתרת הקטיפה האמהות והאבות אין סוף אחי :)

dean a

New member
סחטיין על סטילי דן...:)

עד כמה אתה מכיר ואוהב אותם?

The Lethe River

New member
יאללה

גיטריסטים: -צ'אק שולינדר -ג'ף לומיס -מיקאל אקרפלט -סטיב וואי -דיימבאג להקות (נכון לעכשיו..): - Lamb of God - Death - Opeth - Machine Head - Arch Enemy

Tama RockStar

New member
היי

אני חדש פה... אני גיטריסט ומתופף... נגנים: קירק האמט ג'ון האטפילד ג'ון פטרוצ'י ג'ימי הנדריקס זה מפנתרה.. לא זוכר את השם להקות: מטאליקה! דבר ראשון... פנתרה מרסדס בנד שולטים!... מופע הארנבות שוב.. מטאליקה...

yotamn9

New member
זה ג'יימס הטפילד

וההוא מפנתרה זה נראה לי דיימבאג.

למעלה