שלום

em AllיKill

New member
יאללה

גיטריסטים: -ג'יימס הטפילד -פול גילברט -מרטי פרידמן -ג'ון פטרוצ'י -ינגוואי מלמסטיין באסיסטים: -קליף ברטון ז"ל -ג'ייסון ניוסטד -ג'ון מיונג -וויקטור ווטן -מייקל פטר בלזארי (Flea) להקות: -סלאייר -מטאליקה -מגהדת' -לאמב אוף גאד -דרים ת'יאטר

yotamn9

New member
מעלה בי תמיהה הכתיבה של ג'ייסון ניוסטד

הוא באסיסט נחמד והכל, אבל אני לא ראיתי בו שום ייחודיות שהייתה גורמת לי לאהוב אותו. סתם באסיסט רגיל. רוברט טרחוליו (או איך שלא קוראים לו) למשל, הוא אחד שנותן סיבות לאהוב אותו. יש בו ייחודיות רבה, בשואו ובנגינה במיוחד. אני אשמח להסבר, אולי גם יש דברים שאני לא יודע.

wish i was here

New member
יש לו באס ליינים חזקים

התקופה השנייה והיותר פופלרית של מטאליקה זה הוא על הבאס...אז אפשר. טרוחילו זה סיינט אנגר ורילווד והדבר המוזר שמטאליקה היום.

em AllיKill

New member
../images/Emo45.gifבדיוק בגלל זה!

הבייס-ליינים שלו גדולים.. אבל התקופה ה"ראשונה", עם קליף ז"ל הייתה הטובה שלהם לדעתי.. (Kill 'em All, Ride the Lightning, Master of Puppets וחלק מAnd Justice for All...)

yotamn9

New member
וואלה?

תמיד שאני שומע מטאליקה הבאסיסט די נבלע לי בין האמט והטפילד. אפשר דוגמא לשיר שבו הבייס ליין של ניוסטד הוא משהו מיוחד ובולט?

em AllיKill

New member
The Call of Ktulu

yotamn9

New member
וואלה יפה

בהחלט נותן כאן נגינה טובה, וגם הבאס ליין ממש טוב. אבל בכלליות לא התרשמתי ממנו כמו שהתרשמתי מטרחוליו. טרחוליו הוציא איתם רק אלבום אחד ממש בקושי. לדעתי הוא עולה על ניוסטד ברמה. נראה באלבום הבא (שלפי מה שהבנתי מצויין).

em AllיKill

New member
רק תגיד לי דבר אחד..

מתי לטרוחילו היו בייסליינים שונים משל ג'ייסון? הרי חוץ מסיינט אנגר, רוברט לא ניגן שום דבר שג'ייסון לא ניגן עם מטאליקה, ככה שבתכלס לא ראינו ביצועים ממש שונים, חוץ מסאונדים אחרים, של הגברה, גיטרות, וסגנון פריטה שונה, אצבעות ומפרט.. אבל לדעתי(כמו שמישהו שאני מכיר אמר לי, והחלטתי לבדוק את זה בעצמי. ), בהרכבים הקודמים ששני הבאסיסטים היו, הם נשמעו הרבה יותר טוב, החומרים שלהם היו הרבה יותר מעניינים ולדעתי הם השתלבו והתאימו בהם יותר מאשר במטאליקה.. בכל מקרה, מטאליקה עומדים להוציא אלבום חדש, כמה שאני יודע הוא אמור לצאת עוד החופש, אבל אל תתפוס אותי במילה.. אז נראה איך יהיו השירים החדשים, ואם החומר החדש יהבייס-ליינים של טרוחילו יהיו שונים מסיינטר אנגר(אני מקווה מאד! ) ויותר מעניינים משל ניוסטד בתקופתו במטאליקה.

yotamn9

New member
אני פחות מדבר על הבייס ליינים

אני יותר מדבר על ההתרשמות שלי מהחיבור שלו ללהקה ולשירים. לראות אותו בהופעה, עם אנרגיות לא נורמאליות שהיה נדיר לראות את ניוסטד, יוצר אצלי רושם יותר טוב. גם הנגינה שלו מאוד ייחודית, וזה עוזר לרושם שנוצר, וזה יותר מרתק.

em AllיKill

New member
מה הוא כבר כתב למטאליקה, את סיינט אנגר?

מה היה מעניין עם רוברט במטאליקה עוד לא הבנתי, כולה מתפרע ומשתולל בגלל שהוא מנגן איזה אקורד שחוזר על עצמו כמה פעמים בתיבה.. ---------------------------||---------------------------(G ---------------------------||---------------------------(D 3--3--3--3--3--3--3--3|| 3--3--3--3--3--3--3--3(A ---------------------------||---------------------------(E ---------------------------||---------------------------(B וזהו, עכשיו, תגיד לי מה מעניין בזה? לנגן את זה ופשוט להתפרע על הבמה ולעשות פרצוף של אחד בעצירות כאילו זה הדבר הכי קשה שניגן בחיים? בכל מקרה, אני אישית העדפתי במטאליקה את ניוסטד על פני טרוחילו, ועד שלא אשמע ממנו משהו מעניין, זה לא יישתנה..

yotamn9

New member
אני לא מדבר על הבייס ליינים

ועצם העובדה שהוא הוציא איתם חצי אלבום בערך, קצת מקשה עלינו לבקר אותו. צריך לתת לו עוד הזדמנות. קצת קשה להסביר את מה שאני מתכוון אליו. פשוט ההתרשמות שלי מטרחוליו הייתה יותר חיובית. אבל צריך לראות אתזה לאורך זמן.

alon5559

New member
רוברט לא נדמה לי ניגן בס בסיינט אנגר,

אם אני זוכר טוב- הוא אמנם הצטרף בתקופה, אבל מטאליקה החליטו שהוא ינגן באלבום הבא ולא זה, ובזה נדמה לי המפיק וג'יימס כתבו את הבס, שוב- אם אני זוכר טוב.

yotamn9

New member
ככה גם אני זוכר מהסרט

רוברט בא לקראת הסוף כבר, כשהכל או כמעט הכל היה כתוב.

NYMets Man

New member
סליחה?

טרוחילו זה כלום ניוסטד היה עד סיינט אנגר (כולל רילווד ולואוד) ובסיינט אנגר הבס נוגן ע"י בוב רוק, וטרוחילו הצטרף רק אח"כ...

loomer4

New member
וואי יותם!

מה שמעתי אתה ורועי עברתם תאונה?! אתה בסדר?

למעלה