שלום

bebi vegeta1

New member
קיי

greg howe eric johnson yngiwe malmsteen marty friedman joe pass יש עוד כמובן אבל אני כותב מה שעכשיו בפלייליסט להקות megadeth iron maiden dokken symphony X twilightning וכו'

xflil

New member
בבקשה...

ג'ימי הנדריקס ג'ימי פייג' ביבי קינג סטיבי ריי וואן דויד גילמור להקות זה קשה מידי להיות החלטי..

בבא1

New member
אוקיי

1)ג'ו סאטריאני 2)אריק קלפטון 3)ג'ימי הנדריקס 4)ג'ימי פייג' 5)דיויד גילמור 1)Pink Floyd 2)Queen 3)Led Zeppeline 4)משינה של לפני 95 5)Deep purple

XL rose

New member
אני...

גיטריסטים: ג'ימי הנדריקס קלפטון.. ג'ימי פייג' סטיב וואי דיוויד גילמור להקות: הקלאש רובים ושושנים קווין לד זפלין נירוונה יוטו..למרות שזה שישה

טוב נו, כמה שזה חרוש, נזרום

גיטריסטים : דייויד גילמור גרי מור אריק ונדנברג הגיטריסט של the Magic Bullet Theory, אין לי מושג מי הוא. והנדריקס. יש עוד המון, זה מה שעלה לי ראשון לראש. להקות: Pink Floyd Queen the Magic Bullet Theory PANIC! at the Disco Undadogg

ממממ.....

אני לא יודע למה אני תמיד ממשיך לכתוב את זה, בכל פעם ששואלים את זה. גיטריסטים: גילמור פייג' סקוט הנדרסון פרושיאנטה מת'יו באלאמי בסיסטים: אבישי כהן ווטן ג'קו פלי יא יא רצח!!! להקות: הדג נחש מיוז דייב מת'יוס בנד מרסדס בנד התפוחים

noam the ninja

New member
בוא נראה

גיטריסטים: דיימבאג דארל (ז"ל) דייב מאסטיין טום מורלו גלן טיפטון קיי קיי דאונינג להקות (פה יש המון): מגאדת' פנטרה ג'ודאס פריסט קינג דיאמונד סלייר

Octavarium

New member
שלי

גיטריסטים: ג'ון פטרוצ'י סטיב ואי אלכס סקולניק דייב מאסטיין גארי מור להקות: דרים ת'יאטר מגהדת' אינפקטד מאשרום אוורגריי סקורפיונס והרשימה עוד ארוכה מאוד... סתם זריקה...

למעלה