שלום

kgg

New member
המלצה

אני לא מסכים אם זה שמעלי, לי יש אפיפון והיא גיטרה מעולה להתחלה! ונותנת תמורה של 100 אחוז למחיר שלה!! יש לי תגיטרה ותמיד ועד היום סיפקה אותי מבחינת סאונד, ואני לא אומר את זה סתם כי יש לי אותה! אלה כי היא אחלה גיטרה!

kgg

New member
ושחכתי ..

ההמלצה שלי הייתה על האפיפון לס פול סטנדרט פלוס

eran377

New member
איכות החומרים והבניה סבבה

וזאת אחלה גיטרה. על סמך מה החלטת שאלו "חרא חומרים"?

amitzangi

New member
ראיתי בערוץ discavery ביס

איפה מייצרים אותם וגיבסון ואפיפון שלחו לי מעטפה ענקיתתתתת עם כל הדגמים של כל הגיטרות שלהם וכל הפוסטרים, מדבקות, מפרטים, מידע... הכל עליהם... וכתוב שהם מייצרים את הגיטרות בטאיוואן.. וגם אינ שומע מאנשים כמו מוכירם בחנויות, מהמורה שלי לגיטרה, מאנשים שאני מכיר ואני סומך עליהם ועמוק מאוד בעולם המוזיקה

eran377

New member
אתה מאמין לכל מה שאתה רואה ושומע?

אני מאמין לדבר אחד - לאוזן שלי. האפיפון לס פול סטנדרט נשמעת לי אחלה, ממש לא גיטרה גרועה כמו שאתה אומר... היא דוקא כן עשויה מחומרים איכותיים. מיוצרת בטיוואן? לא יודע... ואם כן, אז מה? המכונות בטיוואן הן מכונות תוצרת ארה"ב, ובמפעלים של גיבסון גם יש מכונות תוצרת ארה"ב. מה זה משנה באיזה מדינה זה מיוצר? הריי הגיטרות מיוצרות בכל מקרה ע"י מכונות. הגיטרה אמינה ומורכבת טוב, זה העיקר! דיי להתעסק בשטויות! הגיטרה נשמעת טוב ולא מתפרקת? זהו. אתה אומר "אני שומע מאנשים כמו מוכרים בחנויות והמורה שלך", אתה תמים בחור... למוכרים יש אינטרס ברור - לעשוק אותך. והמורה שלך... אני לא ממהר להאמין לכל אחד, גם לאנשים הכי מנוסים בעולם.

Kfitzi

New member
../images/Emo45.gif אנשים צריכים לפשוט דברים לפי האוזניים

ולא לפי מה ששמעו שחברים של המורה לשעבר אומרים...

amitzangi

New member
המוכר זה המורה שלי

ואנחנו בקשר ממש טוב ואני מאמין לו..

RoieL

New member
הגיע הזמן לשאלת המליון

אי פעם ניגנת על אפיפון? (ולנגן זה לא לתת 2 ליקים של בלקמור ולעבור לגיטרה אחרת בכלי זמר)

amitzangi

New member
ניגנתי על הרבה דגמים של אפיפון

אני לא יגיד סתם ככה אני שמעתי ובגלל זה אני אומר

RoieL

New member
לפני רגע אמרת שהמורה שלך

שהוא מוכר בכלי זמר אמר לך שזה זבל.

Y036

New member
זה סתם שטויות, וגם אני קיבלתי את זה מגיבסון

ומה הקשר? אתה סתם מושפע מדברים שקראת :\

amitzangi

New member
ואני יגיד לך תאמת הייתה לי אפיפון פעם

קוסטום, סטייל פנדר, פיקאפים של פנדר, היא הייתה פשוט גרוע שהעפתי אותה לכל הרוחות

Aviraman

New member
@_# ממש לא

יש אפיפון שמיוצרות בארצות סבבה לגמרי, ובאיכות לא רעה בכלל. אני תוהה על סמך מה אתה אומר שזה חרא של גיטרה.

amitzangi

New member
על סמך מה שאני שומע!

אני שמעתי אותה על הרבה מגברים מארשל, לני, ווקס, פנדר, איבנז והיא לא נשמעת לי טוב בכלל, ואין לה תסאונד של גיבסון מספיק. אני אישית לא אוהב אותה

למעלה