שלום- שאלה בבקשה

אני פירסמתי אשכול עם 500 רפרנסים

חפש בהודעות קודמות. גם הבאתי לך אותו בעבר, אתה מתעלם מכל הלינקים ששולחים אליך, אז למה לבזבז את הזמן ולפרסם אותם שוב.

מה זה פשפש את המטמון? אני צריך מחקר לא רשימת

מכולת אף אחד לא מתעלם אתה מפרסם אשכול עם מיליון לינקים ומצפה מכולם לעבור על הכל , ביקשתי משהו דיי פשוט מחקר שמספר שאין שום קשר שהוא בין שומן רווי לכולסטרול לא מסובך . אם יש לך מחקר כזה אמור לקחת בדיוק שניה להעתיק את הכתובת שלו ואפילו אפשר לציין את המסקנה של החוקרים .

dckur

New member
אשמח גם לראות

אולי כבודו חושב שלא שמים על מה שהוא רושם, אבל בפועל זה רק דברי כבודו, כשיש מידע חד משמעי, אין סיבה להתעלם ממנו.

Gidi Shemer

New member
מאמר (מפליימינג)

הוא דוקא נתן משהו בנוסף לאשכול. דוגמא אחת למחקר לא אפידמיולוגי, אלא ביולוגי פר-סה שמראה ירידה בביטוי ברמת mRNA של רצפטור ה- LDL בתגובה לכשומן רווי. יותר משמעותית לטעמי היא העובדה שהתוצאה תלויה בפולימורפיזם גנטי. http://jn.nutrition.org/content/137/9/2062.full זוהי כמובן דוגמא אחת ואין בה די להחליט שאין שום קשר בין שומן רווי וכולסטרול. בשביל לדעת אם יש או לא כבר צריך לקרוא הרבה מאמרים, ואת אלו שנעשים באופן רציני. הפואנטה היא שצריך לקרוא לא רק את המאמרים מ"שני הצדדים" ולא רק "מצד אחד".

תודה על העצה

אבל בניגוד לסטיגמה האידיאולוגית אני כן משתדל לקרוא הכל ולהגיע למסקנות אמיתיות . למרות שאני בהחלט מבין את הצורך להדגיש את זה.

ה PCRM לא הראשונים שהמציאו את הרעיון

שחלב הוא לא מוצר צריכה מדהים ואפשר למצוא יותר טוב , יש לדוגמא את מומחי התזונה של הרווארד שמזכירים את הבעייתיות במוצרי חלב: http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/what-should-you-eat/pyramid-full-story/index.html "•The recommendation to drink three glasses of low-fat milk or eat three servings of other dairy products per day to prevent osteoporosis is another step in the wrong direction. Of all the recommendations, this one represents the most radical change from current dietary patterns. Three glasses of low-fat milk a day amounts to more than 300 extra calories a day. This is a real issue for the millions of Americans who are trying to control their weight. What's more, millions of Americans are lactose intolerant, and even small amounts of milk or dairy products give them stomachaches, gas, or other problems. This recommendation ignores the lack of evidence for a link between consumption of dairy products and prevention of osteoporosis. It also ignores the possible increases in risk of ovarian cancer and prostate cancer associated with dairy products. "

נו ברצינות

החלטת להביא את מאגר הקישורים של אנונימוס? הטענה העקרית כאן היא שתוספת 3 כוסות חלב ליום היא תוספת 300 קלוריות ליום. אתה הרי מציע להחליף את החלב בטחינה, בהרבה יותר קלוריות ליום. עשה לי טובה, קרא את הטיעונים שאתה מביא לפני שאתה מעתיק לכאן.

אני קורא מצוין תודה על העזרה..

הייתי ממליץ לקרוא שוב ולא להתעלם מכל מה שהם רשמו ולהתמקד במשהו אחד ועל הדרך לסווג מה שאתה חושב שהטענה העיקרית שלהם , אני רק קורא מה שהם אומרים ולא מנסה לתת דירוגים ל-מה הכי חשוב שהם לא הביאו . טחינה מלאה איכותית מבחינת יחס סידן לקלוריות עדיפה על חלב אבל אני אישית לא המלצתי להחליף שום דבר ,המלצות הן אמורות להיות על בסיס אישי שמתאים לצרכי הבן אדם , כל מה שאני ציינתי זה שטחינה היא מקור טוב לסידן זה לא מהווה המלצה לצרוך טחינה או כמה טחינה לצרוך זה כבר תלוי בעוד הרבה גורמים. מי שרוצה המלצות לאוכל עשיר בסידן זמין ביולוגית ודלים בקלוריות יוכל למצוא את זה ,חלב לא יהיה ביניהם .

אני מתיחס לציטוט שהבאת

אבל לומר את האמת, אין לי ענין להתוכח עם אמונות דתיות או אידיאולוגיות.

גם לי לא לכן אני משתדל להתרכז במדע

ולא להתווכח עם אנשים סתם ,אכן חבל שהאמונות של אנשים מושפעים ממה שהם רגילים ולא מממצאים שעלו במחקרים.

dckur

New member
is milk responsible for male disorder

למשל מחקר: Is milk responsible for male reproductive disorders? http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11601881 The role of environmental compounds with estrogenic activity in the development of male reproductive disorders has been a source of great concern. Among the routes of human exposure to estrogens, we are particularly concerned about cows' milk, which contains considerable amounts of estrogens. The major sources of animal-derived estrogens in the human diet are milk and dairy products, which account for 60-70% of the estrogens consumed. Humans consume milk obtained from heifers in the latter half of pregnancy, when the estrogen levels in cows are markedly elevated. The milk that we now consume may be quite unlike that consumed 100 years ago. Modern genetically-improved dairy cows, such as the Holstein, are usually fed a combination of grass and concentrates (grain/protein mixes and various by-products), allowing them to lactate during the latter half of pregnancy, even at 220 days of gestation. We hypothesize that milk is responsible, at least in part, for some male reproductive disorders.

NOP

We hypothesize that milk is responsible, at least in part, for some male reproductive disorders. קודם כל זו היפותזה, צריך להבדיל בין היפותזה לתאוריה. כעת נשים לב למה המחקר מדבר, על אסטרוגן מהחלב וההשפעה שלו על גברים. צריכה של אסטרוגנים דרך הפה כמעט חסרת משמעות (במינונים שי שבחלב פרה) על המינונים בדם לגבר (או לאישה). אם אלו היו זריקות של אסטרוגן, הייתי אומר שכן, אבל במקרה זה, אין קשר ובגלל זה ה"מחקר" הזה נשאר בגדר היפותזה. לא קראתי את המחקר המלא, אבל אני בטוח שהוא נעשה בצורה לקוייה כמו שאלונים ("כמה מוצרי חלב אכלת היום?" ואז התשובה "אמממ תן לי לחשוב..... אני חושב ש 3").

NICE TRY

הראשון: לא קשור לחלב פרה, הם בחנו צריכה של סידן ופרוקטוז ע"י Follow Up של רופאים (הכוונה שאותם האנשים חזרו לרופאים האלו במשך 30 שנה וסתם ענו על השאלות של "כמה סידן ופרוקטוז צרכת בשבוע או בחודש האחרון" ועל פי כך הרופאים מציגים את המסקנות שלהם, קרקס. examine whether calcium and fructose intake influenced risk of prostate cancer. הם משווים צריכה של סידן 2000 מ"ג כנגד 500 מ"ג ביום, בהצלחה לצרוך רק 500 מ"ג סידן ביום, במיוחד לאוכלוסיה המבוגרת. השני: אתה מביא לי מחקרים שאומרים בעצמם שאין להם מושג מה הם חוקרים? ציטוט מה BACKGROUND של המחקר השני: The results of epidemiologic studies of this hypothesis are inconclusive. אחלה מחקר, מילוי של שאלונים במשך 11 שנה ע"י גברים והקשר שלהם לסרטן הערמונית, אני יכול לחשוב על לפחות 100 גורמים אחרים שיכולים לגרום לסרטן הזה ב 11 שנה: At baseline, the men answered abbreviated dietary questionnaires. During 11 y of follow-up, we documented 1012 incident cases of prostate cancer among 20885 men. ואין לי כוח להמשיך, המחקרים הללו מגוכחים בדיוק כמו הטענה של חלב פרה מזיק לאנושות וכל האידיאולוגיות והטענות של הצמחוניים למינהם, לפני שמציגים מחקרים צריך לדעת איך לקרוא מחקרים ולדעת להסיק מסקנות מאותם המחקרים. כל אחד יכול לקרוא באנגלית, אבל חלק קטן מהאנשים באמת יודע להוציא נתונים ממחקרים, במיוחד מהסוג הזה.

ובמחקר השני שים לב ל%

1012 incident cases of prostate cancer among 20885 men מדובר על 5% מכלל ה"נבדקים"

Gidi Shemer

New member
נסיתי לעזור באמת

בעצות לבחור בפורום המקביל (תזונה צמחונית), אבל הוא החליט "להרים לך להנחתה".

Gidi Shemer

New member
אתה צודק ואני מתנצל

במחשבה שניה זו היתה הערה מיותרת. תנסה פשוט להבין שאיו לי כוונות לתקוף אותך, אלא דוקא לעזור לך, ואני חושב שהמגיב השני באותו פורום ניסה לעשות אותו דבר. אבל קבל את התנצלותי לתגובה שכתבתי פה

למעלה