NICE TRY
הראשון: לא קשור לחלב פרה, הם בחנו צריכה של סידן ופרוקטוז ע"י Follow Up של רופאים (הכוונה שאותם האנשים חזרו לרופאים האלו במשך 30 שנה וסתם ענו על השאלות של "כמה סידן ופרוקטוז צרכת בשבוע או בחודש האחרון" ועל פי כך הרופאים מציגים את המסקנות שלהם, קרקס. examine whether calcium and fructose intake influenced risk of prostate cancer. הם משווים צריכה של סידן 2000 מ"ג כנגד 500 מ"ג ביום, בהצלחה לצרוך רק 500 מ"ג סידן ביום, במיוחד לאוכלוסיה המבוגרת. השני: אתה מביא לי מחקרים שאומרים בעצמם שאין להם מושג מה הם חוקרים? ציטוט מה BACKGROUND של המחקר השני: The results of epidemiologic studies of this hypothesis are inconclusive. אחלה מחקר, מילוי של שאלונים במשך 11 שנה ע"י גברים והקשר שלהם לסרטן הערמונית, אני יכול לחשוב על לפחות 100 גורמים אחרים שיכולים לגרום לסרטן הזה ב 11 שנה: At baseline, the men answered abbreviated dietary questionnaires. During 11 y of follow-up, we documented 1012 incident cases of prostate cancer among 20885 men. ואין לי כוח להמשיך, המחקרים הללו מגוכחים בדיוק כמו הטענה של חלב פרה מזיק לאנושות וכל האידיאולוגיות והטענות של הצמחוניים למינהם, לפני שמציגים מחקרים צריך לדעת איך לקרוא מחקרים ולדעת להסיק מסקנות מאותם המחקרים. כל אחד יכול לקרוא באנגלית, אבל חלק קטן מהאנשים באמת יודע להוציא נתונים ממחקרים, במיוחד מהסוג הזה.