לא עברתי שום שטיפת מוח פמיניסטית
החברה הישראלית/יהודית היא שוביניסטית, לדוגמא המילה בעלה היא שונה מאוד מבחינה שהמושג husband, בעיברית זה כביכול הוא הבעלים שלה ולא בן זוגה, ועל טקס החתונה היהודית המביש בכלל אין מה לדבר. מרבית הפמינסטיות הרדיקליות דווקא רואות בי שוביניסט, כי אני בעד פמיניזם אמיתי ולא אפליה לטובת אחד הצדדים, גם לא לצידה של האישה, אני גם לא מתחנף לנשים וחלקן לא אוהבות את זה, אלא מתייחס עליהן כעל גבר/אדם. הרבה נשים באמת יעדיפו גבר חזק, אבל לא דווקא גבר שישתמש בכוח הזה נגדם, כדי לשעבד אותן, אבל יש גם נשים שכן בקטע של 'סאדו', אתה באמת חושב שגבר שרק 'חזק' על האישה הוא חזק?. אם לא הבנתה אני לא בעד חולשה, נהפוכו אני בעד כוח, כוח שגם אישה זכאית לו. חוץ מזה נראה לי הרבה יותר בריא למשך לגבר חלש ומתחשב מאשר לגבר ברברי שרואה באישה את רכושו. נשים לא בנויות לשוויון? לא חושב ככה, נראה לי שפשוט גברים כמוך לא בנויים לשוויון, פשוט כי אתה מעדיף לשלול לנשים את הזכויות ולשמור עליהן קטנות וחלשות. תגיד הגברים האחרים לא מספיק מאיימים מבחינתך, שצריך להשקיע את כל המאמצים בלרמוס ולהחליש נשים. הרמוניה התקיימה בארצות מערביות, פשוט כי הנשים לא נירמסו והיה חלוקת תפקידים אבל לא יחס כמו לאדם סוג ז', אבל למה יש לי הרגשה שההרמוניה שאתה מדבר עליה היא סטייל מדינות האיסלאם. שאלו את מלכת ספרטה למה לנשות ספרטה יש כל כך הרבה זכיות וחינוך, ענתה מלכת ספרטה כי רק נשות ספרטה יולדות גברים אמיתיים, והכוונה לכך שרק גבר אמיתי חזק מספיק כדי לקבל אישה חכמה וחזקה.