שלום לכן ערפדיות

Berethor

New member
לא עברתי שום שטיפת מוח פמיניסטית

החברה הישראלית/יהודית היא שוביניסטית, לדוגמא המילה בעלה היא שונה מאוד מבחינה שהמושג husband, בעיברית זה כביכול הוא הבעלים שלה ולא בן זוגה, ועל טקס החתונה היהודית המביש בכלל אין מה לדבר. מרבית הפמינסטיות הרדיקליות דווקא רואות בי שוביניסט, כי אני בעד פמיניזם אמיתי ולא אפליה לטובת אחד הצדדים, גם לא לצידה של האישה, אני גם לא מתחנף לנשים וחלקן לא אוהבות את זה, אלא מתייחס עליהן כעל גבר/אדם. הרבה נשים באמת יעדיפו גבר חזק, אבל לא דווקא גבר שישתמש בכוח הזה נגדם, כדי לשעבד אותן, אבל יש גם נשים שכן בקטע של 'סאדו', אתה באמת חושב שגבר שרק 'חזק' על האישה הוא חזק?. אם לא הבנתה אני לא בעד חולשה, נהפוכו אני בעד כוח, כוח שגם אישה זכאית לו. חוץ מזה נראה לי הרבה יותר בריא למשך לגבר חלש ומתחשב מאשר לגבר ברברי שרואה באישה את רכושו. נשים לא בנויות לשוויון? לא חושב ככה, נראה לי שפשוט גברים כמוך לא בנויים לשוויון, פשוט כי אתה מעדיף לשלול לנשים את הזכויות ולשמור עליהן קטנות וחלשות. תגיד הגברים האחרים לא מספיק מאיימים מבחינתך, שצריך להשקיע את כל המאמצים בלרמוס ולהחליש נשים. הרמוניה התקיימה בארצות מערביות, פשוט כי הנשים לא נירמסו והיה חלוקת תפקידים אבל לא יחס כמו לאדם סוג ז', אבל למה יש לי הרגשה שההרמוניה שאתה מדבר עליה היא סטייל מדינות האיסלאם. שאלו את מלכת ספרטה למה לנשות ספרטה יש כל כך הרבה זכיות וחינוך, ענתה מלכת ספרטה כי רק נשות ספרטה יולדות גברים אמיתיים, והכוונה לכך שרק גבר אמיתי חזק מספיק כדי לקבל אישה חכמה וחזקה.

קרניjack

New member
"מגיע להן שיווין ברמת החיים אך לא בזכויות

וחובות" ?!?! צא מהפורום, ומיד.

Feanor75

New member
זה מעל למה שאת מסוגלת להבין

ומי שמדבר על התחסדות.. רק נתת לעדר שלך את מה שרצה לשמוע

Berethor

New member
נו ברור הרי היא אישה

והיא הייתה צריכה לתת לך את מה שרציתה, הרי תנשים(לא משנה כמה הן) במלא לא סופרים ואני רק גבר לשעבר(מבחינתך), כופר שתומך בנשים פה, ככה שגם לא סופרים, יוצא שאתה רוב. חוץ מזה, מזה אישה מנהלת תפורום הזה?! תועבה תועבה, תרוץ עליה עם נבוט תנסה לתנקש בא מהר, תראה לה מזה גבר חזק שכמוך! יאללה בהצלחה..

Berethor

New member
אגב לא יודע אם ראיתה lost boys

אבל יש אמונה שאם אתה מחסל תפמיניסטית הראשית כל הנשים הופכות לכנועות וחוזרות לשרת תגברים(ממש כמו בעת העתיקה) 'והגברים החלשים' הופכים לשובניסטים. קיצור תתחיל מזה שתעבור תשמירה של קרנקולה ותנסה לתנקש בא, אוליי זאת היא מי יודע.

קרניjack

New member
אני מקווה שחבורת ערפדים שכמותכם תגן עליי!../images/Emo3.gif

חוץ מזה גם מעליי יש מנהלים ערפדים, היררכיה כמו בטרו בלאד.

פנדורה5

New member
אל תדאגי! יש לי הכשרה בלחימה אז לא יצליחו

לעבור אותי בלי שישברו להם כמה עצמות, וחוץ מזה אני מכירה עוד כמה ערפדים שישמחו למצוץ לו ת'דם.

Fairy24

New member
:) אמנם אתה חופר בהגדרות של ערפד אידיאלי..

אבל אתה חמוד.

למעלה