שלום לכן ערפדיות

Berethor

New member
יש דבר אחד חיובי בדיון השובינסטי הזה

זה אשכרה מחיה את הפורום ומבדר, אפילו "שהיוצר" היה רציני לגמרי, זה הופך את זה ליותר מבדר.

Fairy24

New member
סתם תהיתי..

למה אתם עונים לו? הוא לא שווה חצי תגובה אפילו.

Berethor

New member
כי הוא עוד עלול לחשוב שאתן מסכימות

עדיף שכמה שיותר יגיבו לו לדעתי. לפחות משהו קצר.

MoonFairy

New member
אני חושבת...

שהבהרנו לו יפה מאוד שזו לא דעתנו ושאין איש אחד בפורום הזה שמסכים איתו אז לדעתי הגיע הזמן להפסיק להגיב ולתת לו להתבוסס בטימטום הפרימיטיבי שלו

Fairy24

New member
הוא נשמע מספיק כמו בן אדם דחוי

אל תדאג, אני בטוחה שהוא לא חושב שמישהו באמת מקשיב לו.

Feanor75

New member
הדגמתן בצורה מושלמת את הכוח השחור

מי שהתעמק יכול היה לראות שפניי היו לשלום, שדיברתי על איך גבר ואישה יכולים להתעלות מעל לטבע ולחיות כשווים, על אישה שלמה. אבל זה לא קורה בגלל שהכוח השחור הוא גורם שמלכד יחד את כל הרע, החסר, את כל נחותי העולם כנגד השלם, הטוב. בגלל החסר שבכן בחרתן לראות את השלילי בדבריי. אלה פנים נוספות לאותו כוח שמעורר אנטישמיות אצל כל נחותי העולם ומלכד אותם. רוב המגיבות פה כולל הגבר-לשעבר לא באמת רוצות עולם טוב יותר, כי זה היה מחייב אותן לוותר על הכוח השחור הממכר שמזין אותן. באותו אופן ארגון טרור פוחד יותר מכל מתבוסת יריבו שתביא לקצו עצמו, כשם שהטפיל פוחד ממות מארחו. כי קיומו של הרוע הוא טפילי לעומת קיום הטוב שהוא עצמאי. הראיתן שאתן לא יכולות לסבול נוכחות של גבר חזק, בלי קשר לדעותיו. פיירי24 היא אדם שהושחת ומכור לכוח השחור והיא יודעת זאת. רוב האחרות צועדות בעקבותיה. פנדורה לפי תחושתי הייתה רוצה עולם טוב יותר אבל היא בולעת בלי אבחנה את ההסתה הפמיניסטית והיא במסלול המהיר לאפלה שאין ממנה חזרה.

פנדורה5

New member
טוב אולי אני במסלול

המהיר לאפלה לפי הגדרתך אבל אני מעדיפה להגיע לשם מאשר להיות לשנייה אחת במסלול ה"טוב" שלך, ולידיעתך אני פמיניסטית מאז הגן עוד לפני שידעתי לקרוא אז אל תנסה להגיד שאני מוסטת על ידי הפמיניסטיות!!! יש לי כושר הבחנה חד ואני יודעת לזהות משהו שהוא נכון באופן מוסרי, חברתי ואישי. אני מעדיפה ללכת בעיקבות Fairy24 מאשר להיות המשרתת של איזה גבר כמוך.

Feanor75

New member
ממש כושר אבחנה

את יודעת שיש בישראל עשרות אלפים של גברים גרושים שחיים בדוחק, חלקם נאלצים לעבוד בשתי משרות כדי לפרנס את עצמם ולשלם מזונות עבור ילדים שהם כמעט לא רואים? שמתו פה במלחמות בערך 10,000 גברים, והמון הפכו לנכים שזה לא פחות גרוע, שלא לדבר על מי שנחטף – לעומת כמה נשים? שהמדינה מפלה גברים לרעה בשירות צבאי קרבי ומילואים. יש פה חוקים שמאפשרים לנשים להשתלט על רכוש בעליהן, בלי קשר למה הן עשו במשך הזמן המשותף, והחוקים האלה הרבה יותר מחוסר בהזדמנות שווה בעבודה, הם הסיבה האמיתית והעיקרית לכך שנשים מעדיפות לא לצאת לעבוד, לתת לבעל לעבוד. כל טפיל מסכים ברצון לעסקה כזאת. בוכות על ייצוג נמוך בעמדות ההשפעה, אבל על זה שעובדי תברואה, תובלה, בניין וחקלאות- כולם גברים, זה בסדר.. זה אכפת לך או שהמוסר והשוויון שלך לא מגיעים למקומות האלה? בטלויזיה כתבות על קיפוח של נשים השקם וערב, ושמישהו יעז לדבר על אפליה של גברים. תחת מסווה של דמוקרטיה זאת דיקטטורה פמיניסטית עם כל המאפיינים- סתימת פיות, הסתה ותקשורת מגמתית. פמיניסטית עוד מהגן ואת אומרת שיש לך אבחנה דקה. האבחנה שלך שווה בדיוק כמו זו של הפלשתינים שמחונכים לשנוא ישראלים, דומה לתמונות של ילדים בני 6 של החמאס שמצולמים עם חגורות נפץ. רק מי שחושב עצמאית חסין מפני תכנות חיצוני כמו ההסתה שיש פה נגד גברים. הוכחת שאת רובוט כמו כולם. כבר הפכתן לנטל, למושחתות. גברים כבר מתחילים להתעורר בסוף לא ישאר לכן כלום, כמו כל שקר זה יתפרק לכם ואז נראה. כבר עכשיו נשארו לכן רק מניאקים וגברים רכרוכיים, ולנשים ישראליות כבר יוצא שם רע בעולם. בלי האירופאיות שיוצא לי לפגוש (איזה הבדל, מכל הבחינות!) כבר הייתי נהייה נזיר.

Berethor

New member
לא רואים כן רואים, זה עדיין ילדים שלהם

למה מה רצית שישריצו עשרות ילדים, ישעבדו תנשים ולא ישלמו פרוטה? גואל רצון 2? אחלה שגבר צריך אשכרה לשלם עבור הילדים, זה אשכרה גורם לו לחשוב לפני שהוא מכניס מישהי להריון. אז כן יש נשים שמנצלות תיתרון שהחוק נותן להן(ובצדק, אתה לא ילדתה מעולם) לרעה, כאלה שנכנסות להריון במרמה או כאלה שעושות את זה רק בשביל מזונות בהמשך(ונפרדות בכוונה), אבל זה עדיין מיעוט של נשים, במיוחד ביחס לגברים החרמנים המתים, השוביניסטים וחסרי האחריות שיש כאן בארץ, החוק יודע מי בעמדת סיכון יותר גבוהה. לגבי החוקים שמאפשרים לנשי לשתלט על רכוש הגבר, חלקם מוצדקים וחלקם לא, יש דברים כגון ידועה בציבור שאין להם שום הצדקה מוסרית ויש כאלה שכן כגון אם האישה הייתה עקרת בית 'ועבדה' בבית או/ו עם הילדים, מה שבעייתי יותר ממרבית העבדות לידעתך, אז זה לא שהן לא עובדות(רוצה לתחלף?). גבר עם מספיק שכל יעשה הסכם ממון, ככה הוא יכול להיות בטוח שזאת שאיתו היא לא איתו בגלל כסף ורכוש, אבל גברים רבים לא אכפת להם ולמעשה הם אלו שמעודדים תנשים להיות כאלה כאשר הם מנסים לשחד אותן בכספם 'ולחנך' אותן שהעיקר היא קבלה כסף על זה, אז תאכלו תדייסה שבישלתם. איזה מתחכם אתה, לנשים יש יצוג נמוך בהרבה מקומות עבודה, אבל אתה מדבר דווקא על אלה שדורשות כוח פיזי או סיבולת גבוהה, וזה לא סוד שגברים מתאימים יותר לעבודות האלה 'מבחינה ביולוגית'. מה גם גם 'אתם' לא בדיוק עובדים ברובן ומעדיפים לתת אותן לגברים זרים, אז העיקר לדבר ולהכליל. נשים יכולות לבחור לעבוד בעבודות האלה, אבל אף אחד לא מצפה מהן, מה גם שכדי שנשים יעבדו שם היחס והתנאים צריכים לשתנות, הרי אישה שתעבוד שם גם תאלץ לסחוב ולסבול כמו גבר(עם כוח פיזי נמוך יותר) וגם לחטוף יחס מזלזל והטרדות של גברים שבמלא יש להם מונופול שם. אתה גם מוכיח שאתה לא באמת מבין משהו בפלסטינים, מדובר בדורות שלמים של רוצחים ושוביניסטים חסרי מוסר ורחמים, לכן זה לא רק עניין של חינוך מה שהולך שם, למעשה צריך לחנך פלסטיני הפוך(ולא פלסטיני טבעי) רק כדי 'שיתעלה על טבעו' המסוכן(בדומה לערפד רק יותר גרוע) ועדיין יש סיכוי גבוהה שזה יבוא לביטוי אצל רבים מהם באונס ורצח ברחובות ישראל(כמו שהם עושים תמיד והתקשורת השמאלנית מסתירה את הרוב או לא אומרת שזה פלסטינים או "ערבי ישראל"). מה הקשר לכמה גברים מתו פה במלחמה? גם את זה אתה רוצה להפיל עכשיו על נשים, כן שכחתי הרי נשים גרועות יותר מאוייב המוסלמי מבחינתך, בטח זה איזה קונספירציה נשית גרמה לפלסטינים לרצוח גברים ישראלים לא? ואוליי שכחת שהם רוצחים כל יהודי באשר הוא כלל נשים וילדים בכוונת תחילה, העיקר להרוג כמה שיותר. זה שיותר גברים נהרגו במלחמות קשור ישירות לכך שיותר גברים השתתפו בהן. מאותה סיבה נחטפים יותר גברים בתור שבויים, אבל גם נשים הם חוטפים רק שבדרכים אחרות, שמעתה למשל כמה נשים יהודיות תמימות הם הצליחו ללכוד בעזרת ערמומיות ברשת ונעלו בבית(שבכפר שלהם) ומאז הם מכים ואונסים אותן, אבל בטח לא אכפת לך אלא מה(העיקר הם 'גברים' לא? 'חזקים' כמוך). העיקר אתה מספר פה על אירופאיות, שרבות מאלה שלא בארץ(הלא יהודיות) כאן בכלל חטיפה או עוני, מוכנות להיות עם יצור שובינסט ונאלח בשביל קצת כסף, העיקר הוא חושב שזה שזה בגלל שהוא מספק אותן(פח), וגם אלא שלא עם ישראלי שוביניסט בשביל כסף זה תייריות שהכנויי שלהם בשפה העממית מתחיל בש', ממש דוגמא לנשים למופת, יותר כמו טרף קל וחסר שכל, אחד שלא צריך להשקיע בו בכלל ולא בררן, כזה שגברים כמוך אוהבים. אל תדאג גם אירופאים בין מרבית האירופאים לבין גברים כמוך יש הבדל מכל הבחינות, העיקר שאתה חושב שאתה מציעה "וגבר אמיתי" היחיד פה, פח.

Feanor75

New member
תקשיב

יש לך שכל ואפילו שרידים של מה שהיה פעם חוש לצדק. אבל ההסתה הפמיניסטית או סלידה שלך מהמין הגברי עיוורו אותך ואתה לא מסוגל לראות את התמונה. אתה מודע לכוחות אבל לא ליחס ביניהם ולפרופורציות. פמיניזם בקצרה זה: "למה להם יש ולנו אין? ניקח להם שגם להם לא יהיה" זה כל הסיפור רגשי נחיתות, רק שזה מוגש במסווה של צדק ושוויון. תראה את הפמיניסטיות והשנאה בעיניהן. גבר יכול להוביל את האישה והם יחיו בהרמוניה זה טבעי. ההיפך אינו טבעי. כבר אמרתי שאני אישית לא מעוניין בנשים שהדימוי העצמי שלהן נמוך והן זקוקות שיצליפו בהן, אבל אתה בשלך. נשים שבגלל החסר שלהן רוצות לשלוט, בעצם רוצות שיהיה להן זין- אלה הכי גרועות ודוחות. אם אתה אוהב כאלה כדאי שתדע מאיזה מקום זה מגיע אצלן. אישה חזקה במובן האמיתי, לא זקוקה לשום אלמנט של שליטה בקשר. כזאת אישה הפמיניזם בכלל לא מעניין אותה והיא סולדת ממנו. אתה טוען שיש לי מוסר כפול, אני אפילו לא מסוגל לקרוץ לאנשים. אתה מכפיש אדם שאתה לא מכיר, תזהר. אני לא אפגע בך כי אתה לא מאיים עליי בשום צורה אבל אתה מזיק לעצמך. אל תנצל לרעה את האופי הנוח שלי.

Berethor

New member
אצל טורפים אין נקבות חלשות

ערפדים הם טורפים וגם אנשים הם סוג של טורפים(מי שניזון מבעלי חיים למשל), לרוב אנשים הם לא טורפים אמיתיים, גם כי הם ניזונים מדברים אחרים וגם כי יש הרבה גברים שפוחדים מנשים חזקות. אדם הוא 'חיה' מיוחדת במינה בכך שלא באמת ניתן לציין את מאפייני המין שלו באופן אחד ובתור זן אחד, יש מליוני קבוצות שונות לדוגמא אתנית, קבוצתית, אינטלקטואלית, מינית, אישיותית וכו, מהשפן ועד לזאב, מהקוף ועד לדולפין, מהקרפדה ועד לברבור, תחשוב לבד על האנלוגיה של זה, התרשמתי שגם לך שכל. אתה טוען שאישה חזקה זה לא טבעי אבל זה לא כך, זה קיים בטבע ובגלל שאנשים כל כך שונים זה גם קיים אצל אנשים, יש הרבה פמינסטיות שלא רוצות לשנות את מינן. הטענה שלגבר מותר ולאישה אסור רק בגלל שיש לו זין, מראה שאת מיחס יותר מדיי חשיבות לדבר הקטן(או הגדול למבורכים שבבננו) הזה, הרי בכל רגע נתון מה שיש יכול גם לא להיות(אם אתה מבין למה אני מתכוון), חתולים, כלבים וסוסים רבים כבר עברו את זה, כנראה שהגיע הזמן שגם גברים שזה פוגע להם בשפיות יעברו זאת. מי דיבר על אישה ששולטת בקשר? שוויון אמיתי זה שאף אחד לא שולט, זה כמו היחסים בין ידידים. אתה זה 'שמכפיש' את עצמך בדעות שלך ואני לא היחיד פה שחושב ככה, אתה חושב שאישה שאישה צריכה להיות נשלטת וחלשה, המוסר הכפול הוא מעצם זה שאתה חושב שלגברים מותר ולנשים אסור, למה? כי יש להם זין, וואלה יופי. אל תנסה לאיים עליי במרומז, למה במשפט האחרון שלך נשמעתה כמו ערס, "וואלה יש לך מזל שאני לא מוציא לך פה תעין, וואלה אופי טוב יש לי". כי וואלה אתה עלול לגלות שאני לא כזה חלש כמו שאתה חושב. אגב אני כן מאיים, אני מאיים בכך שאני אלטרנטיבה, וגברים שובינסטים קשה להם עם התחרות, מה דעתך לעשות פיגוע במרכז הפמינסטי או במשרד של גברים חלשיםי? כופרים ארורים האלה.

Feanor75

New member
םןח

גדולה של אישה, כמו של כל אדם תבוא לביטוי בדרך אחרת, לא בשליטה. אתה לא מפרש נכון את העוצמה והביטויים לה. לא הייתי ברור מספיק בהגדרת שליטה. צורך לשלוט נובע מחולשה, זה מעבר ללהוביל באופן טבעי. בעניין של גברים שוביניסטים ותחרות טעית לחלוטין, זה לא קשור אליי. בחברה מוסלמית ודאי יש פה ושם נשים שבצדק מרגישות מקופחות, ובכל זאת קיימת שם יותר הרמוניה מפה, זה בחזקת הרע במיעוטו. בהודו יש הרמוניה גדולה עוד יותר. עוצמה אמיתית זה להחזיק בכוח ולא להידרש להשתמש בו, ולא לחוש שום צורך בכך. זה כוחו של הגבר ולכן ההיררכיה אצל הרוב שאינו מתעלה מעל לטבע. יריביי סופם להימעך. אני לא מאיים עליך בוא נשאיר את ההתלהמות מאחור. זה בזבוז אנרגיה לריב עם מי שאיננו יריבי. אני לא זקוק להסכמתך ואתה לא לשלי, אבל אתה מוזמן להמשיך להגיב ברוח טובה.

Feanor75

New member
תקשיב

יש לך שכל ואפילו שרידים של מה שהיה פעם חוש לצדק. אבל ההסתה הפמיניסטית או סלידה שלך מהמין הגברי עיוורו אותך ואתה לא מסוגל לראות את התמונה. אתה מודע לכוחות אבל לא ליחס ביניהם ולפרופורציות. פמיניזם בקצרה זה: "למה להם יש ולנו אין? ניקח להם שגם להם לא יהיה" זה כל הסיפור רגשי נחיתות, רק שזה מוגש במסווה של צדק ושוויון. תראה את הפמיניסטיות והשנאה בעיניהן. גבר יכול להוביל את האישה והם יחיו בהרמוניה זה טבעי. ההיפך אינו טבעי. כבר אמרתי שאני אישית לא מעוניין בנשים שהדימוי העצמי שלהן נמוך והן זקוקות שיצליפו בהן, אבל אתה בשלך. נשים שבגלל החסר שלהן רוצות לשלוט, בעצם רוצות שיהיה להן זין- אלה הכי גרועות ודוחות. אם אתה אוהב כאלה כדאי שתדע מאיזה מקום זה מגיע אצלן. אישה חזקה במובן האמיתי, לא זקוקה לשום אלמנט של שליטה בקשר. כזאת אישה הפמיניזם בכלל לא מעניין אותה והיא סולדת ממנו. אתה טוען שיש לי מוסר כפול, אני אפילו לא מסוגל לקרוץ לאנשים. אתה מכפיש אדם שאתה לא מכיר, תזהר. אני לא אפגע בך כי אתה לא מאיים עליי בשום צורה אבל אתה מזיק לעצמך. אל תנצל לרעה את האופי הנוח שלי.

Berethor

New member
The true power of the dark side

פניך לא באמת לשלום, מה שאתה רוצה זה כניעה ושעבוד של נשים, אתה חושב שבעזרת לשון חלקה והפחדות את תשיג מה שאתה רוצה. מזה 'אישה שלמה' מבחינתך? אישה חלשה וכנועה לגברים כמוך? מזה כוח שחור? ולמה רק אצל האישה הוא נחשב לשחור? אוליי גם אתה תוותר על הכוח השחור שלך מה אתה אומר? או שאוליי תרגיש מזה להיות בצד האחר. הכוח האנטישימי אם כבר הוא שלך, כל השנאה והאפליה הזאת של נשים, קורה לנשים טפילות ונחותות, אתה חושב שלא שמים לב לדברים שאתה אומר כאן. הרי טרור זה בדיוק מה שאתה באתה לעשות כאן, לאיים על נשים שאם הן לא ישתנו ולא יוותר על זכיותן וכוחן וישתעבדו לגברים כמוך אז גורלן היה רע ומר, בו זמנית טוען שנשים עצמאיות הורסות תעולם ואז משחק אותה בתור מי שתומך בקיום עצמאי. המוסר הכפול שלך לביטוי בכל משפט שאתה כותב, ואתה מתרץ אותו בניחיתות הנשים, בכך שלגבר מותר ולהן אסור, ובביולוגיה של קופים. אתה שובינסט כלפי נשים וכלפי ערפדים, השנאה והזלזול פשוט נוטפים ממלותך המיופיפות, לפחות אנשים פה מדברים דוגרי בעוד שאתה מנסה להיתמם ולהשתלח במקביל. אתה לא שם לב איפה אתה נמצא או "גבר חזק" שכמוך, במקום הזה יש נשים חזקות ועצמאיות ואהבה לערפדים ולכוח האפל, תביט מסביב ותבין שהיית צריך לבחור את מילתך, הפחדותיך והשתלחותך ביתר זהירות. This Is Vampire Forum!. תזהר כי זה מה שעלולים לעשות כאן 'לשליחים' מהסוג שלך..
http://www.youtube.com/watch?v=UyIhxxvvy1Y

Feanor75

New member
אני האחרון שאפשר להאשים במוסר כפול

לקחת רק את מה שאתה רוצה מתוך דבריי כמו עיתונאי מהסוג המלוכלך ביותר.

למעלה