שלום לכן ערפדיות

Feanor75

New member
שלום לכן ערפדיות

אני ממשיך לחקור לעומק את נושא היש והאין, הזכר והנקבה, המנגנון שמפעיל את עולמנו. כרגע לא רוצה להיכנס למלחמת מינים, לכל מין יש את האיכויות שלו שאסור לשני להשתוקק להן. הזכר הוא הפלוס, הוא יוצר. זה לא מקרה שכמעט הכל נוצר בידי גברים, זה לא קשור לאפליה. הנקבה יכולה לקבל את זה ולתמוך בזכר, להעצים אותו, וכך שניהם חיים בהרמוניה. אבל אם היא לא מקבלת את מקומה ומתמרדת, עומד לרשותה הכוח של המינוס, האין, כוח ההשמדה. היא יכולה להתנהג כמו חור שחור שבולע את כל הסובב אותו. זה קרב אבוד, כי האין הוא ריק, הוא יכול לבלוע את כל היקום אבל בסוף הוא יעלם. במפגש שלו עם היש הוא תמיד מנצח כי הוא מאיין, בולע. אבל היש יכול להביס אותו בקלות אם הוא מתנתק ממנו ונותן לו לגווע בריקנות שלו. נראה שמה שקרה בעידן המודרני, התחיל בפמיניזם אבל זה מתגלה כחלק מעניין גדול בהרבה, מעין מרד לא מודע של הנשים שגילו את הכוח השחור. נוצר תוהו ובוהו חולני. אתן נשים שנמשכות לכוח השחור, מעניינת אותי דעתכן בנושא. עד כמה אתן רוצות לחיות בהרמוניה, או להשמיד. חשוב גם שכל אישה שפונה אל הכוח השחור, תדע שהוא יכול להזין אותה היטב, אבל הוא מוביל אותה אל ההשמדה שלה. אנחנו חיים בתוך אגדה מיסתורית.

Mystic Circle

New member
זה בדרך כלל ככה

אבל לא תמיד. יש מיעוט נשי שיוצר. אני לא משתייכת למיעוט הזה. כוח ההשמדה והמוות מאוד מושך אותי, אבל אני משתדלת בו זמנית לחיות בהורמוניה. כול עוד אני פה. אבל ההורמוניה האישית שלי יכולה להיראות כהשמדה לאחרים.

Feanor75

New member
מה שאמרתי הוא בחזקת ברירת המחדל

אכן יש נשים יוצרות ויש גם גברים ריקים שניזונים כטפילים מהאנרגיות של נשים כאלה, אבל זה המקרה הפחות שכיח. רק עכשיו סיימתי לקרוא את 'כמעיין המתגבר' ספר נהדר שנכתב ע"י אישה- איין ראנד. אמנם לא כמו טולקין בשבילי אבל מפתיע באיכותו. אני לא חושב שיש דרך אמצע. אישה שמורדת גוזרת דין מוות על כל יחסיה הזוגיים. היא תהיה במאבק תמידי עם הגבר, תמיד תעמיד במבחן את שליטתו בה והוא יעניש אותה, או שהיא תשבור אותו ואז תאבד בו עניין. הייתי שמח אם תפרטי לגבי ההרמוניה שלך, הדיעה שלך חשובה לי.

Berethor

New member
ההרמוניה הכי טובה

פשוט להיות בלי גבר. אין גברים אין בעיות אין שעיבות..

Mystic Circle

New member
לא כול אישה נמצאת ביחסים זוגיים

זה לא חובה, אתה יודע. לגבי ההרמוניה שלי. בשבילי למשל מוזיקה הרסנית כמו רוק כבד היא הורמוניה.

Feanor75

New member
להיות לבד זה עדיף על רוב הקשרים השגרתיים

אבל עדיין אנחנו זקוקים לאנרגיה של בני המין השני, לפחות מדי פעם. הלבד גם חשוב לבניית העצמי. גם רוק כבד מנוגן בהרמוניה, אחרת לא היית נהנית ממנו. חוץ מזה להקות כמו מטאליקה הגיעו לרמה גבוהה ביותר של יצירות, לא נופל ממוסיקה קלאסית אני רשאי לומר, גם אם לא ברמה של פרוגרסיב רוק. העניין הוא שאת נמשכת לסמל של רוע כי את מזהה אותו עם עוצמה. הרבה מהטוב הוא חלש, נחמד בלית ברירה. אבל הטוב האמיתי שהוא מתוך בחירה הוא שיא העוצמה, כי הוא שלם. זה לעומת הרע שהוא ביטוי לחסר ותמיד במאבק עם עצמו בגלל ריקנותו. ככזה הוא גם מושך אליו אנשים בדמותו, שיש בהם חסר. את עדיין די צעירה, אם וכאשר תתמלאי ככל שתחזקי את הדימוי העצמי תראי שהרע מאבד מעוצמתו בעינייך. אם היית רשעה אמיתית אז זה היה כל כולך אבל לא נראה לי שאת כזאת. מה את חושבת?

פנדורה5

New member
מילא אני אבל לעומת מיסטיק סירקל

אתה באמת שיא הבוגרות אתה ממש מבוגר כולה 10 שנים פחות או יותר מה את מעלה כל הזמן את עיניין הגיל?

Berethor

New member
אצל ערפדים אין מקום לסקסיזם הזה

ערפדות הן לא עלמות במצוקה שתלויות בערפדים, חלקן שולטות, חלקן הן סייר של ערפדים זכרים(וסייר במלא מובן המילה ולא רק מבחינת יצירה או דאגה), המין הוא בעל משמעות נמוכה מאוד עבור ערפדים עתיקים, זה בא לביטוי אפילו בחברה, בתארים ובשפה שלרוב משתמשת לשני המינים, ערפד הוא קודם כל ערפד, אלדר הוא קודם כל אלדר, ולא סתם זכר או נקבה. ההטפה של כאן נראת חרדית משהו, על סמך מה אתה מחליט שאיכויות של גבר הן רק שלו וזכיות היתר גם תמיד חייבות להיות שלו, הרי לא כל הנשים הן נשים טיפוסיות, ובהחלט שמותר לנשים לשתוקק ליותר כוח ועצמאות. מה שאתה מציג זה לא הרמונה אלא יותר כמו יחסי אדון ושפחה, אוליי תפרט לנו מזה מקומה מבחינתך, כי אני יכול לנחש(במטבח). אתה לא נציג ההרמוניה, אתה נציג השיעבוד והניצול, ככה שלא מדובר פה ביחסי טוב מול רע, אלא רע מול רע, מצד אחד אישה עם כוח שחור מצד שני גבר שרוצה לנצל את מעמדו החברתי מול האישה ואף לשעבד אותה, לשים אותה במצב שבוא לו מותר ולה אסור, במצב שהיא תלויה בו ולכן לא יכולה לבחור כמעט כלום(אפילו לא בבן זוג או אם היא רוצה בכלל בזוגיות). כניעה לא ממלאת תריקנות, במיוחד לא כניעה לגבר שחושב מעצמו שלמעשה ההפך הוא הנכון. אז אני בהחלט מסוגל להבין נשים שנמשכות לכוח השחור, כישוף או כוח בכלל, אין ה מה לפחד, האלטרנטיבה שאנשים כמוך מציעים היא גרועה בהרבה. נכון שיש פמינסטיות רדיקליות אשר רוצה להיפטר מהגברים או פשוט לא מסוגלות לאהוב אותם באמת או לראות בהם שווים, אבל אותן פמינסטיות הן בדיוק הגרסה הנשים של גברים סקסיסטים שאתה מייצג, זה יפה לראות את חלופת התפקידים הזאת, לראות איך הגבר המנשא והנצלן הופך לעבד והקורבן של האישה. באמת שאין מקום להפחדות וההטפות האלה כאן.

Feanor75

New member
אין לי קשר לשום דת

לצערי במקום להתייחס בצורה עניינית נתפסת לכל מיני סיסמאות פמיניסטיות. גבר ואישה יכולים לחיות בהרמוניה שוויונית רק אם התעלו על טבעם הארצי- זה מצב נדיר שאני לא מתייחס אליו בשלב הזה. המצב הרגיל והטבעי הוא שהאישה זקוקה לגבר דומיננטי. למרות שטיפת המוח הפמיניסטית אישה בריאה לעולם לא תימשך לגבר חלש, אתה יכול לשאול פה את הבנות. גם אם תסתכל בעולם, תראה שככל שמדינה היא יותר 'מפותחת', יש בה פחות הרמוניה בין המינים, כי נשים לא בנויות לשוויון. מגיע להן שוויון ברמת החיים, אבל לא בזכויות ובחובות. אני שלם לכן אין לי צורך לשלוט באישה, אבל התנהגות מרדנית שלה יכולה לערורר בי את זה.

פנדורה5

New member
אני לא רואה צורך שגבר ישלוט

בי, אם יהיה גבר דומיננטי שינסה לשלוט בי (ואני אומרת לך מניסיון) הוא ימהר להתרחק ממני אלא אם כן הוא יסכים להתפשר ולהיות "שותף" ולא "שליט". ואם אתה כבר מעלה את הנושא של המצב "הרגיל והטבעי" בין גברים שנשים, אז רק שתדע בימים שבהם היה המצב "הטבעי והרגיל" הגברים דווקא סגדו לנשים ולאלות ובקרב האינדיאנים לנשים היו אפילו זכויות יתר והן השתתפו במועצות החשובות ונחשבו כמו הגברים ולפעמים אף יותר. ולמה יש פחות הרמוניה במדינות המפותחות? אני לא רואה את הקשר בין המצבים של מדינות עולם שלישי והמדינות המפותחות לבין הרמוניה, הכי קל להאשים שנשים וזכויות וחובות לנשים גורמים לבעיות אבל תאמין לי, יש סיבות אחרות למצבים האלה. ואיך אתה מגדיר גבר "חלש"? כאחד שלא מנסה לשלוט בכל דבר שעובר ליידו? לגברים כאלה קוראים גבר פתוח שמוכן להקשיב לדעות אחרות גם אם הן נוגעות לכך שנותנים זכויות וחובות לנשים. ובנוגע לערפדיות, אנחנו באמת לא עלמות במצוקה, אני בספק אם תמצא אחת שהיא באמת עלמה במצוקה שלא מעמידה פנים.

Feanor75

New member
את מאוד צעירה

אני לא יודע במה התנסית. לא פוסל את זה שאת לא צריכה להישלט, אבל המצב הרגיל הוא זה שתארתי. לא יודע כמה מדברייך באו באמת מעצמך וכמה ספגת מבחוץ. רוב האנשים לא מדברים מתוך עצמם. את מרגישה שלמה? אין בך שום משיכה לרוע? למה בחרת בכינוי הזה? גם אם היו תופעות מקומיות כמו אלה שסיפרת עליהן, המעמד שבין המינים היה ברור בעולם העתיק. אני מקבל את עמדת הקבלה לפיה יש היררכיה שבה הגבר משפיע על האישה והיא על הילד, זה נראה די ברור, פיסית וגם רוחנית. היא רוצה שהוא ימלא אותה. גבר חלש- מודרני רגשני ונשלט שמתנהג בנשיות, רוצה שיחליטו בשבילו. למרבה הצער בד"כ כשגבר לא שולט זה לא מביא להרמוניה אלא לשליטת האישה בו, מהסיבות שדיברתי עליהן.

Berethor

New member
אתה לא מבין הרבה ברוע

יש שני סיבות עיקריות לרוע, האחד זה אדם שרע מטבעו וחינוכו, השני זה אדם שרע כי העולם הוא רע או כי העולם רע עליו. האישה שרעה בגלל שגברים רוצים לשעבד אותה, לנצל אותה מינית ולהפוך אותה למכונת ילודה חסרת זכויות ובחירה, היא רעה מהסיבה השניה. איך הגעתה בכלל לגבר חלש וריגשי, חוץ מזה תשים לב למוסר הכפול, מצד אחד גבר חלש וריגשו שצריך שיחליטו בשבילו זה דבר רע, מצד שני כל הנשים צריכות להיות ככה. תבין אתה לא נציג של טוב, אתה נציג של רועה מסוג שונה, בראשית לא היה יחס כזה לאישה. בראשית דווקא האישה שלטה בגבר החלש(אדם), בראשית לא היה לאדם מספר נשים ומאהבות. האל הוא לא זה שיצר תעולם ככה, אלא אותם גברים שרצו לשעבד תנשים והחליטו שלהם מותר ולנשים אסור.

Feanor75

New member
אתה בכלל לא גבר, אתה יכול לדבר רק בתור אישה

כל דבריך מנותקים לחלוטין מהמציאות, גם מבחינה רוחנית וגם מדעית. בטבע יש זכר אלפא שיש לו הזכות הבלעדית על כל הנקבות, האדם ששייך למשפחת הפרימטים מבחינה ביולוגית אינו שונה בכך בכלום, למרות הניסיון העגום והכושל של התרבות הפמיניסטית שלך לשנות סדרי עולם. אין שום מוסר כפול, אמרתי שזה טבעי לנשים להישלט, לא לגברים. גם ציינתי שיש לגברים ונשים את היכולת להתעלות מעל הטבע, רק שמאוד נדיר שזה קורה. אין לך שמץ מהידע שלי על רע וטוב.

Berethor

New member
אויי נעלבתי

בטבע יש גם נקבה אלפא לידעתך, ויש גם זוג אלפא אצל הזאבים, למעשה שניהם שולטים בלהקה והם גם מונוגמים לרוב. זה קיים בטבע וזאת רק דוגמא, אבל תעשה לי טובה ועל תתחיל עכשיו להטיף לי בעצם "אנחנו" בעצם קופים או כלבים ולא זאבים, כי אין פה אנחנו. אתה באמת חושב שלמישהו יש זכות בלעדית על כל הנקבות, הצחקתה אותי, מה גם שלא כל גבר הוא אלפא, אבל זה לא מפריע לכך פוץ לחשוב שהשמש זורחת לו מהתחת. אתה גם מתעלם מזה שגברים נשלטים, אבל עזוב תמשיך לחיות בפנטזיות העליונות על נשים שלך, תגיע רחוק. העיקר אני לא גבר פח.

Feanor75

New member
אז מה

גם צבועים מקיימים חברה מטריארכלית, אפילו קשה להבדיל אצלם בין זכר לנקבה, אבל אדם שייך למשפחת קופי האדם שרוב המינים בה יש זכר אלפא בראש הקבוצה, וכך גם הוא. לא באתי לפגוע בך, אתה התקפת אותי. אם נעלבת זה אומר שאתה גבר ואתה רק צריך לנקות מעצמך את המעטפת שנדבקה לך. ישראל כיום היא תרבות מטריארכלית, ברוב הבתים שולטות נשים והילדים שמזהים את הכוח אצלן מאמצים התנהגויות נשיות, לכן יש פה גם הרבה הומואים.

פנדורה5

New member
כן אבל אם לא שמת לב אנחנו לא

בדיוק הקופים הרגילים שמסתובבים אנחנו מגזע ההמו ספייאנס שממשפחת הפרמיטים, אנחנו אולי התפתחנו מקוף האם אבל זה לא אומר שאנחנו גם נשארים באותה רמה כמו כל הקופים גם הדעות שלנן התפתחו בעיקבות האבולוציה הזו ולא רק הגוף שלנו. ולדעתי berether הוא לא צבוע הוא דווקא מאוד אמיתי, ואם היו עוד גברים כמוהו הייתי מנסה להתקרב אליהם יותר, ולמה שלו יהיו לו דעות כאלה? זה רק אומר שהוא פתוח לדעות שונות יותר משלו בניגוד אולי אליך. ולדעתי הוא פשוט נעלב שיש עדיין גברים כמוך שמתייחסים לנשים כמו לרכוש פרטי. ולמה לעזאזל אתה מערב הומואים בעיניין? לידיעתך כבר בתקופת העת העתיקה היו הומואים כאשר הם היו ב"מצב הטיבעי" שלהם אז למה שלא יהיו גם היום? ולא תמיד סופגים את זה מהנשים, הומואים הם הומואים בלי קשר לנשים בחייהן יש לי ידיד כזה שגדל עם אבא שלו אז אני לא ממש רואה את הקשר בין הנשים לזה שיש גברים שהולכים עם נטייה שיותר טיבעית להם מאשר הנטייה ה"נורמלית" שאתה מציג.

Berethor

New member
עדיף להיות זאב מאשר כלב

או קוף. אין פה אז מה אני הבעתי לך דוגמאות מהטבע, כדי להפריח תטענה על בסיס קופים שלך. אני לא יודע איך זה עצלך אבל חלק גדול מהאנושות לא רואים בעצמם קופים, בלי קשר למה הם היו או לא היו. הדוגמא שהבאתי לך היא לא של חברה מטריארכלית, אלא של חברה שוויונית, יש שם זוג שלט ולא רק נקבות שליטות. מאיפה אתה מביא תנתונים שברוב הבתים נשים שולטות, מופרח לגמרי, ורוב האמאות לא מעודדות את ילדהם לאמץ התנהגות נשית או להיות הומואים, זה הפחדות ונתונים מצוצים מהאצבע. כאשר אישה שולטת היא זקוקה "למאפיינים גבריים", אם חד הורית ועל אחת כמה וכמה אישה ששולטת בבית עם גבר היא לא 'סיסי', הגבר גודל להיות גברי לגמרי(כנראה שאתה לא מכיר כאלה), ההבדל היחיד בינו לבין גבר ממשפחה פטרארכלית זה שיש לו נטיה פחותה בהרבה להיות שוביניסט, גבר שגודל במשפחה שהאם היא רכוש של האב והאם כנועה ותלותית, ההשפעה הפוכה.

טוב שניכם מדברים בצורה קיצונית מאוד ואני יאלץ

לסלק אותכם מהפורום! סתאאם, אין לי את הסמכות לעשות דבר כזה (אני לא מנהל פה). תראו זה יפה מאוד כל הרעיונות האלה שאתם אומרים. בתחילת הדברים של שניכם הייתה אזושהי אמת. רק אמרתם אותה בצורה קצת מתריסה שגרמה לכם פה לריב אינטרנטי טיפוסי. זה משהו שאני מכיר מפורום פאנק, שם הריבים מגיעים עד הגג (אגב זה די מומלץ לבקר שם הם מתים על השיט הזה). טוב תראו האמת היא שיש כל מיני סוגיי נשים. המניעים שלהן (נשים סטרייטיות) לאיך הן רוצות את הגבר שלהן נקבעים ע"י הסביבה שלהן, מה שהן לומדות במהלך חייהן, נטיות טבעיות ואיך שנראה להן לנכון שהגבר שלהן יתנהג. ברגע הזה אפשר להיכנס לכל מיני סטיגמות על זה שיש פרחות ויש צפוניות ופרחות הן יותר כמו עולם ישן רוצות גבר שטלתן והצפוניות מזדעזעות מזה ורוצות גבר מתחשב. אבל זה לא תמיד ככה לפי הסטיגמה, כי יש לא מעט מקרים שזה הפוך, או בכלל עם כל מיני סוגיי בנות שונים עם כל מיני כיווני מחשבה שונים ממה שאני או אתם יכולים להעלות על הדעת. בקשר להומואים יש מחקרים שאומרים שהם תמיד היו ותמיד יהיו רק 10 אחוז (בקירוב) מהאוכלוסיה של כל חיה על פני כדור הארץ (כולל בני אדם), לא יודע אם להאמין למחקרים האלה, אחריי הכל הם עדיין לא יודעים מה הסיבה ל10 אחוז האלה, כלומר צריך להיות לזה יתרון אבולוציוני כלשהו. פינור75 הסיבה ששמת לב ליותר הומואים בזמן האחרון זה כי יש תקופה יותר מתירנית כלפיהם בזמן האחרון. אם ניסע לרוסיה נגלה שאין הומואים. לא באמת שאין להם הומואים, זה פשוט התרבות שלהם לא מקבלת את ההומואים בחברה: רודפת אותם וגורמת להם לברוח, להתחבא, למות וכו'. מה שאני מנסה להגיד הוא שהם נולדו להיות כאלו, שום דבר מהסביבה שלהם לא שינה להם העדפות מיניות (אם הם הישתנו זה קרה להם בשלבים מאוד מוקדמים בחייהם וכנראה שזה היה כתוב להם בגנים שזה יקרה מראש). חוצמזה מה אכפת לך מהם? פאק איט תן להם לחיות. עכשיו ברט'ור. מה הלחץ חבוב? מה אתה עם היד על ההדק כל הזמן? זה לא המקרה הראשון שאתה חושד באנשים שהם שובניסטים וקופץ עליהם כמו כלב שמירה. הבנאדם נתן דעה שנדמה לך שהיא שובניסטית עדיף שקודם תברר איתו לפני שאתה שם לו סטיגמות של שובניסט. הרי אתה לוקח פה את כל הרעיונות שאתה בא ליצג ומקטין אותם, רק בגלל ההתבטאויות שלך שהן בעצמן מכלילות. אתה לוחם בהכללות בעזרת הכללות? תקן אותי אם אני טועה, אבל זה לא נראה לי מה שהתכוונת לעשות. "עכשיו אני אחזור למאורת הערפדים החשוכה שלי ואשן עד צאת כוכב ראשון בשמיי הלילה ותדעו כולכם כי אני הוא הערפד אשר מכה על עירכם" – אהרון ברק.

למעלה