אני יפרש לך תתאוריה, שהייתה כבר מההתחלה
פשוט נראה שהלשון החלקה הצליחה לתעתע קצת דווקא בך ולא "בנשים שלא מבינות כלום"(הוא בטח מופתע). זה הופך ככה. "הזכר הוא הפלוס, הוא יוצר(הגבר הוא הכל, הגבר הוא ה'). זה לא מקרה שכמעט הכל נוצר בידי גברים, זה לא קשור לאפליה(הגברים הם הכל, הנשים הן כלום). הנקבה יכולה לקבל את זה ולתמוך בזכר, להעצים אותו(לשתעבד עליו), וכך שניהם חיים בהרמוניה. אבל אם היא לא מקבלת את מקומה ומתמרדת(תשארי במטבח הבנת?!), עומד לרשותה הכוח של המינוס, האין, כוח ההשמדה(הכח הנשי). היא יכולה להתנהג כמו חור שחור שבולע את כל הסובב אותו. זה קרב אבוד, כי האין הוא ריק, הוא יכול לבלוע את כל היקום אבל בסוף הוא יעלם(אישה היא כלום ריק ובלי תלות בגבר היא תעלם). במפגש שלו עם היש הוא תמיד מנצח כי הוא מאיין, בולע(רק שאת שלי את מנצחת יבולעת). אבל היש יכול להביס אותו בקלות אם הוא מתנתק ממנו ונותן לו לגווע בריקנות שלו.(אני יכול להביס תנשים בקלות, ואני לא צריך נשים, אתן טפילות)" ציטוטים נבחרים של גבר יוצר, נציג הטוב והחזק עלי אדמות "גם אם תסתכל בעולם, תראה שככל שמדינה היא יותר 'מפותחת', יש בה פחות הרמוניה בין המינים, כי נשים לא בנויות לשוויון. מגיע להן שוויון ברמת החיים, אבל לא בזכויות ובחובות." "זה אפשרי אבל דרוש לזה ששני הצדדים יתעלו מעל לטבע הארצי, וכאן הבעיה שרוב האנשים לא מתעלים מעל לטבע, נוהגים כחיות ואישה רגילה צריכה להישלט ע"י גבר רגיל אחרת היא מורדת והיא לעולם לא תהיה מסופקת מינית מגבר חלש." "אישה דומיננטית זה שיקוץ, לא טוב לה עם עצמה, והסיפוק שלה לא מתקרב לסיפוק של אישה ממוצעת שמזיינים אותה באגרסיביות, שוב אתה מוזמן לשאול ידידות שלך בקשר לזה. אישה בד"כ לא רוצה להזדיין, היא רוצה שיזיינו אותה." "בטבע יש זכר אלפא שיש לו הזכות הבלעדית על כל הנקבות, האדם ששייך למשפחת הפרימטים מבחינה ביולוגית אינו שונה בכך בכלום, למרות הניסיון העגום והכושל של התרבות הפמיניסטית שלך לשנות סדרי עולם." "אין שום מוסר כפול, אמרתי שזה טבעי לנשים להישלט, לא לגברים." "רק מראה את הקיבעון וחוסר ההבנה שלך. יכול להיות שנפגעת מגברים ועברת לצד של הנשים, מקווה שלא מאוחר לך להשתנות. המשיכה שלך לנשים חזקות נובעת מדימוי עצמי אפסי שלך. אתה סוגד לצלם ריק." "אבל זה לא קורה בגלל שהכוח השחור הוא גורם שמלכד יחד את כל הרע, החסר, את כל נחותי העולם כנגד השלם, הטוב." "הראיתן שאתן לא יכולות לסבול נוכחות של גבר חזק, בלי קשר לדעותיו. פיירי24 היא אדם שהושחת ומכור לכוח השחור והיא יודעת זאת. רוב האחרות צועדות בעקבותיה." "כבר הפכתן לנטל, למושחתות. גברים כבר מתחילים להתעורר בסוף לא ישאר לכן כלום, כמו כל שקר זה יתפרק לכם ואז נראה." " זה מעל למה שאת מסוגלת להבין."