שלום לכן ערפדיות

Feanor75

New member
חח

אתה צריך לראות את כל התמונה. נשים מטבען רוצות גבר חזק, כולל אלה שתוכנתו לגנות אותו. שטפו להן את המוח אבל הגוף נשאר עם צרכיו הישנים.. נשות המעמד הגבוה שנשואות ל'גבר החדש' אבל מפנטזות על השיפוצניק. זה כל ההסבר לשאלה 'מה נשים רוצות' הקונפליקט שלהן בין הצורך האמיתי לצורך המלאכותי שהחברה דחפה להן. על דבר אחד אני מסכים איתך זה שאהרון ברק הוא ערפד, דוגמא מצוינת לישות חשוכה. מישרות גבוהות קורצות לאנשים מהסוג הזה בייניש, ביילין, אובמה,אחמדינגד, מר ברנז סרקוזי ורבים אחרים, רואים את זה בעיניים שלהם.

Berethor

New member
"כל התמונה" מנקודת מבטו של שיפוצניק

אם השיפוצניקים כאלה מציאה אז מה הבעיה? למה הנשים כאלה רעות? למה צריך לתלונן ששטפו להן תמוח. עצם המירמור הזה והטפה מעידה על כך שהשיפוצניקים וגברים שובינסטים הם לא כזאת מציאה, אבל זה יפה שאתה "יודע" מה נשים רוצות יותר טוב מהן. עוד רגע גם תגיד שכל אישה שלא רוצה שיפוצניק, שטפו לה תמוח והיא 'מתכחשת לטבעה'. אני יבין אישה שרוצה גבר חתיך וגבר בעל גוף חסון ושרירי, אבל שיפוצניק? הזה עם הקרס שגדולה יותר מאיברו? החרמן המת שמדבר יותר ממה שהוא עושה? הזה שמסיים במהירות והולך, כאשר האישה בקושי התחילה? כן הוא צריך הרבה דיבורים כדי לעשות מעצמו גבר. בו נגיד שברמה המינית אישה תעדיף מישהו שיש לו מה להציע ושיודע 'תעבודה', בדרך כלל גם מישהו שלא נראה זוועה כי אצל האישה המין קשור גם לפסיכולוגיה ולא רק טכני כמו אצל הגבר, אבל אני באמת לא מצפה שתדע את זה. איך שוביניסט מספק יותר 'מהגבר החדש' עוד לא הבנתי, איך השובינזם תורם לאקט עצמו תסביר לי, זה משדרג לגבר תנתונים הטבעיים או תביצועים? ההפך הוא הנכון. מה גם שאתה שוכח שנשים לא רוצות רק מין, ונחשבות להרבה פחות מיניות מגברים, רבות רוצות גם יחס אנושי ואהבה, ולא יחס כמו לאובייקט מיני וסמרטוט. אותם שיפוצניקים חרמנים 24 שעות ביממה רק מחפשים ולא מוצאים, רק לפעמיים מוצאים מישהי שכנויה בשפה העממית מתחיל בש', וגם אז היא לא רואה בהם יותר מאשר הם רואים בא, וזה לא נמשך הרבה זמן. אוליי אחד כזה יבוא לכאן, לתת לך קצת תמיכה, יסביר לנשים כמה הן לא מבינות וכמה הוא מבין יותר טוב מהן.

Berethor

New member
אני יבקר שם בהזדמנות

רגע אז אתה פאנק או לא? קצת קשה להבין מהניק שלך ומהדעות, ממתיי פאנק נגד ריבים?
. בכל אופן אני שמח לראות שאתה משתתף בדיונים, ואני דיי מסכים עם מה שאמרתה. תראה חבוב, לא שמתי לו שום סטיגמה, כל בר דעת יכול להבין את זה, כי אם זה נשמע כמו ברווז, הולך כמו ברווז ונראה כמו ברווז אז כנראה שזה ברווז. בכל אופן אני רואה שאתה מהBrujah המתונים, חשבתי שאתה אמור להנות מהוויכוח הזה, כי לי אישית לא אכפת להיות כלב שמירה(יותר נכון זאב), יש לי פתיל דיי קצר בדברים האלה, אני לא בדיוק טיפוס מתון וטיפוס שפוחד לפגוע או לעליב, אבל אני משתדל שלא. לא אכפת לי ללחם עם אש באש או עם הכללות בהכללות, אני טיפוס של מידה מול מידה ויחס גורר יחס(לטוב ולרע), אני לא מנסה להיות יפה נפש. אבל אל דאגה לגבר שאני מתווכח איתו פה לא אכפת, ונראה שהוא נהנה לתווכח איתי ועם פנדורה, ולטוען שאני חסר ביטחון ונשי. אגב איך זה אצל הפאנקים? מה היחס לאישה? לא אמורים להיות נגד השתלטנות הזאת?

אני לא פאנקיסט כי אני לא חושב שיש דבר כזה

אבל אני מת על פורום פאנק, כי כל הזמן רבים שם. אני כן אוהב ריבים, אני חושב שהם מעבירים את הזמן בצורה טובה, מספקים מידע חדש, מחדדים את המחשבה, פותחים כיווניי חשיבה חדשים, גם אם הם לא מגיעים לפתרון. היחס בפורום פאנק לנשים מאוד מזכיר את היחס שלך לנשים, כלומר יש המון כבוד. אבל פורום פאנק מהווה נתך מאוד מסוים מסצינת הפאנק בארץ שמלאה בדעות קיצוניות לכל הכיוונים. ריבים טיפוסיים בפורום פאנק יכולים גם ליפול על נושאים דומים לריב שקורה כאן ועכשיו, אולי גם על נושא הצמחונות/טבעונות, על הצבא והמצב המדיני בארץ וגם על כל מיני עניינים אחרים שיותר נוגעים בלעדית לפאנק. בפורום פאנק אני כותב לעתים יחסית רחוקות לכמות שאני כותב פה ובסטייל שונה לגמרי. ובכל זאת אני אוהב את פורום פאנק. בקשר לריב ה"קטן" פה שלכם הדעה שלי היא באמת די מתונה. תראה הבחור מנסה להגיד משהו שקיים במספר גדול של בנות באופן טבעי שזה הרצון בגבר שמראה שיש לו כוח (זה לא אמור להיות בחור מכה שלא מרשה לאשתו לצאת מהמטבח), אבל הוא אומר את זה בצורה מקוממת ומוזרה מאוד. פלוס הוא אוהב לעשות הכללות ולהגיד שרק סוג אחד של בנות קיים והשאר משקרות את כולם בצורה קונספירטיבית שהן משהו אחר. אני לא מאמין בזה, אני מאמין בהמון סוגים, כמו שאני מכיר אישית ומודע שיש המון סוגיי בנים, ככה אני גם מודע שיש המון סוגיי בנות. אני יכול להבין את הנקודה שממנה הוא יוצא. יעני אחריי שקוראים ספר שמעלה שאלות גרנדיוזיות לגביי העולם, גם לי זה קורה נפלט לי דיבור מקומם ומכליל (גם זה קורה לי אחרי שהחברה זורקת אותי, וזה גם טבעי). פשוט צריך להירגע, לקחת קצת זמן לעכל את הדברים שלמדת, להתבשל איתם (שוב פעם אני לא מתכוון במטבח) ורק אז לצאת להטיף לאנשים. הוא לא נראה לי חשב פעמיים. והוא מגיע פה לשלב שהוא צריך לעגל פינות בתיאוריה שעלתה מהספר שהוא קרא. הריב הזה יכול להגיע למצב שהוא לא יסתיים בחיים, זה כמו מלחמת אגו שכזאת. אני ביחס לריב שלכם? אני חושב שהאמת היא שאני באמת די מתון. ממתי נהייתי כזה? שיט, השלב הבא זה שאני יגדל להיות כמו ההורים שלי.

נראה לי שהוא בא לומר תאוריה מספר ואז התבלגן

לו קצת ואז שהתחלתם את המריבה הוא היה חייב להגיד שהוא צודק ואתם טועים, ככה שהוא הוסיף עוד יותר אמרות שהוא לא חשב עליהם פעמיים. ככה לפחות זה היה נראה בעיניי. אולי היו לו מניעים אחרים להמשיך את הויכוח, אין לי מושג...

Berethor

New member
זה לא ממש ככה

כבר בהודעה הראשונה הסתתר כל מה שהוא אמר בהמשך, וכל מה שהוא אמר בהמשך זה חלק מהאמונה שלו 'שבמקרה' גם שוביניסטית. מה שכן הוא לא בא לכאן לריב הוא בא לכן להטיף ולהפחיד תנשים הפמיניסטיות, 'הויכוח' היה מעצם זה שלא קבלו את זה בכניעות, זה היה בלתי נמנע.

Berethor

New member
אני יפרש לך תתאוריה, שהייתה כבר מההתחלה

פשוט נראה שהלשון החלקה הצליחה לתעתע קצת דווקא בך ולא "בנשים שלא מבינות כלום"(הוא בטח מופתע). זה הופך ככה. "הזכר הוא הפלוס, הוא יוצר(הגבר הוא הכל, הגבר הוא ה'). זה לא מקרה שכמעט הכל נוצר בידי גברים, זה לא קשור לאפליה(הגברים הם הכל, הנשים הן כלום). הנקבה יכולה לקבל את זה ולתמוך בזכר, להעצים אותו(לשתעבד עליו), וכך שניהם חיים בהרמוניה. אבל אם היא לא מקבלת את מקומה ומתמרדת(תשארי במטבח הבנת?!), עומד לרשותה הכוח של המינוס, האין, כוח ההשמדה(הכח הנשי). היא יכולה להתנהג כמו חור שחור שבולע את כל הסובב אותו. זה קרב אבוד, כי האין הוא ריק, הוא יכול לבלוע את כל היקום אבל בסוף הוא יעלם(אישה היא כלום ריק ובלי תלות בגבר היא תעלם). במפגש שלו עם היש הוא תמיד מנצח כי הוא מאיין, בולע(רק שאת שלי את מנצחת יבולעת). אבל היש יכול להביס אותו בקלות אם הוא מתנתק ממנו ונותן לו לגווע בריקנות שלו.(אני יכול להביס תנשים בקלות, ואני לא צריך נשים, אתן טפילות)" ציטוטים נבחרים של גבר יוצר, נציג הטוב והחזק עלי אדמות "גם אם תסתכל בעולם, תראה שככל שמדינה היא יותר 'מפותחת', יש בה פחות הרמוניה בין המינים, כי נשים לא בנויות לשוויון. מגיע להן שוויון ברמת החיים, אבל לא בזכויות ובחובות." "זה אפשרי אבל דרוש לזה ששני הצדדים יתעלו מעל לטבע הארצי, וכאן הבעיה שרוב האנשים לא מתעלים מעל לטבע, נוהגים כחיות ואישה רגילה צריכה להישלט ע"י גבר רגיל אחרת היא מורדת והיא לעולם לא תהיה מסופקת מינית מגבר חלש." "אישה דומיננטית זה שיקוץ, לא טוב לה עם עצמה, והסיפוק שלה לא מתקרב לסיפוק של אישה ממוצעת שמזיינים אותה באגרסיביות, שוב אתה מוזמן לשאול ידידות שלך בקשר לזה. אישה בד"כ לא רוצה להזדיין, היא רוצה שיזיינו אותה." "בטבע יש זכר אלפא שיש לו הזכות הבלעדית על כל הנקבות, האדם ששייך למשפחת הפרימטים מבחינה ביולוגית אינו שונה בכך בכלום, למרות הניסיון העגום והכושל של התרבות הפמיניסטית שלך לשנות סדרי עולם." "אין שום מוסר כפול, אמרתי שזה טבעי לנשים להישלט, לא לגברים." "רק מראה את הקיבעון וחוסר ההבנה שלך. יכול להיות שנפגעת מגברים ועברת לצד של הנשים, מקווה שלא מאוחר לך להשתנות. המשיכה שלך לנשים חזקות נובעת מדימוי עצמי אפסי שלך. אתה סוגד לצלם ריק." "אבל זה לא קורה בגלל שהכוח השחור הוא גורם שמלכד יחד את כל הרע, החסר, את כל נחותי העולם כנגד השלם, הטוב." "הראיתן שאתן לא יכולות לסבול נוכחות של גבר חזק, בלי קשר לדעותיו. פיירי24 היא אדם שהושחת ומכור לכוח השחור והיא יודעת זאת. רוב האחרות צועדות בעקבותיה." "כבר הפכתן לנטל, למושחתות. גברים כבר מתחילים להתעורר בסוף לא ישאר לכן כלום, כמו כל שקר זה יתפרק לכם ואז נראה." " ‫זה מעל למה שאת מסוגלת להבין‬."

dude תראה הוא בסך הכל בנאדם גם רואים בהודעות

שלו שיש לו איזה מגמת התעצבנות ככל שנמשך לכם שם הויכוח. אני מבין על מה אתה מדבר, זה בלתי נסבל לקרוא כזה דבר בעינך. אני פשוט לא קונה את הדעה הזאת שלו. מה שהוא מגדיר כאסון המין האנושי מתי שהנשים מבקשות זכויות, זה לא יותר מאשר עוד שלב בהתפתחות המוסרית שלנו כבני אדם. המקרה של שחרור הנשים לא נבדל ברמה הזאת מהמקרה של שחרור העבדים השחורים באמריקה, או בכלל ביטול מעמד העבדים בכל העולם. העולם פועל נפלא מתי שנותנים לאנשים "חשודים" את הזכויות שלהם. בסופו של דבר מתגלה שלאף קבוצה אין נטייה להשתלט כקבוצה על העולם, או להרוס. ואני לא מתכוון כאן למקרים ששליט יחיד כמו היטלר או סטאלין מובילים עמים שלמים למטרות כאלו. כי הם עשו את זה בגלוי, בדרכיי שכנוע והרבה פעמים כנגד הרצון של העם עצמו ללכת בדרכם. והוא דיבר פה על צורך מולד של קבוצה שלמה להרוס. אז זה לא קיים. בכל מקרה הבחור הזה לא מאמין בעניין הזה הוא חושב שצריך להחזיר את סדריי העולם הישנים, את המצב הטבעי של בני אדם איפה שגברים מנצלים כוח פיזי להשתלטות על נשים. כי אם נולדנו חזקים פיזית אז מגיע לנו לשלוט. אבל כשחושבים על זה מבינים שזה לא הפעם היחידה בהיסטוריה שבני אדם לא מתייחסים לחוקיי הטבע ומשנים אותם לפי הצורך. אני לא רואה שאנחנו הורסים פה משהו, דווקא להיפך רמת החיים עולה, מתים פחות אנשים וכו'. אז זו בעצם ההוכחה שהתנגדות לחוקים הלא מוסריים של הטבע כן עובדת. עם מבט לעתיד: אנחנו גם מתנגדים בזמן האחרון לפגיעה בחיות. גם עליהן יש לנו יתרון טבעי ויש מגמה של הטפה לא לנצל את היתרון הזה ולתת להן לחיות. אתם (וגם הוא) הכנסתם את זה לרמה המאוד אישית בויכוח והייתם כבר על סף קללות. כל מה שאני אומר זה שתשתמשו בדוגמאות שונות בשביל להוכיח שאתם צודקים. עכשיו זה כבר גמור, אבל לא משנה פעם הבאה שקורה ויכוח גרנדיוזי.

פנדורה5

New member
אין קשר בין הגיל שלי למה שאני כותבת

לדעתי מה שקובע זה ניסיון החיים שלי, שלא קשור כלל לגיל שלי, היו לי כבר כמה התנסויות עם בנים ובעיני הם דווקא הרוע, ואני בטוחה שיש לך מייד טענת נגד אבל אני לא חושבת כמוך. "המצב הרגיל" שתארת זה כמו לקחת את כל הנשים לשים להן קולר ולהכניס לקופסא כדי שחס וחלילה לא יהיו להן זכויות וחובות רק בגלל שהן מאיימות על הגבריות שלך, אני בחרתי להתחיל לכתוב בפורום כדי שאני אוכל לכתוב מה אני באמת חושבת, אני שמעתי הרבה דברים שנוגעים לנושא והדיעה שהצגתי היא הדיעה שהגעתי אליה בעצמי ואני לא צריכה אותך כדי שתגיד שאני מושפעת יותר מידי מדברים. וכן אני מרגישה די שלמה עם עצמי, ותלוי איך אתה מגדיחר רוע, כי לפי ההגדרות שלך אני אחת מהאיומים הכי נוראיים על ההרמוניה העולמית... יחד עם כל אישה שחושבת ויודעת שמגיעים לה זכויות וחובות כמו לגברים, את הכינוי לקחתי מספר שאני אוהבת על ערפדים זה שם של ערפדית בת יותר מאלפיים שנה שהאופי שלה מזכיר לי מעט את שלי ושהרגשתי הזדהות עמוקה איתה. ואם מדברים על הקבלה שאומרים שגברים אמורים לשלוט מבחינה פיסית ורוחנית על נשים אז אני חושבת שכמו הרבה גברים שובניסטיים (שרובם אגב כתבו את הקבלה) אתה חושב שהעולם המתקדם צריך להשאיר את מעמד הנשים בתקופת העת העתיקה בחלקי העולם שבהם התייחסו לנשים כמו אל רכוש פרטי של הגבר, או בימי הביניים או אם אתה רוצה דוגמא מודרנית יותר אז יש את איראן שעדיין מתייחסים כך לנשים. וכמו שאמרתי קודם אני מאמינה שאתה מאמין במה שאתה כותב מכיוון שלפי דעתי יש לך או תחושת עליונות מוגזמת כלפי נשים או שיש לך ריגשי נחיתות כלפי נשים ואתה חש שהן מאיימות על הגבריות שלך. אני מעדיפה גברים חלשים שהם חלשים לפי הגדרתך כי הם גברים שהם בעלי דעות פתוחות שאפשר לדבר איתם על נושאים מגוונים ושלא פוחדים לתת לאישה מקום לחוות את דעותיה האמיתיות והכנות.

Feanor75

New member
נעשה סדר

פנדורה יקרה מעולם לא נמשכתי לנשים 'חזקות' והן גם לא איימו על הגבריות שלי, זה רק הגעיל אותי. כי הן לא באמת חזקות הן תוכנתו מבחוץ להתכחש לטבע ואיבדו את נשיותן. אין לי רצון לשלוט באישה. אני אוהב נשים עדינות שאוהבות את עצמן, כזאת אישה לא צריכה להישלט והיא גם לא מנסה לשלוט כי היא לא מזהה את הטוב שבגבר כחולשה וגם לא מרגישה מאוימת ע"י הכוח שלו. זה אפשרי אבל דרוש לזה ששני הצדדים יתעלו מעל לטבע הארצי, וכאן הבעיה שרוב האנשים לא מתעלים מעל לטבע, נוהגים כחיות ואישה רגילה צריכה להישלט ע"י גבר רגיל אחרת היא מורדת והיא לעולם לא תהיה מסופקת מינית מגבר חלש. אפילו נשים מוסלמיות חסרות זכויות, חיות בהרמוניה יחסית גבוהה יותר מאשר במדינות מערביות, הרבה מהן לא מבינות את כל הצווחות הפמיניסטיות ושמחות בחלקן, כי זה טבעי יותר, לא כי הן טיפשות. זה לא המודל האידיאלי כמו שאמרתי, אלא הרע במיעוטו. לפני עשור גם אני חשבתי שזה פרימיטיבי אבל היום יש לי כבר המון ידע על טבע האדם. גברים ונשים הם שונים אסור לטשטש הגבולות ביניהם. בלתי אפשרי שוויון זכויות וחובות ביניהם, צריך לשאוף רק לשוויון ברמת החיים.

Berethor

New member
אני דווקא כן נמשכתי לנשים חזקות

מבחינתי שוות הרבה יותר מהנשים החלשות והשבריריות, אתה רואה זה אחת הסיבות שאנחנו לא מסכימים, אתה אוהב אותן ילדות חסרות ישע. אני מודע שיש בזה משהו מסוכן, וקשה יותר להוכיח את עצמך בפני אחת כזאת, אבל בניגוד עליך אני לא מחפש תדרך הקלה בשלילת הזכויות של האישה ולהטיף לה שנשי זה להיות חלש,כנוע, רגשן וכו אחרת אתן "מתכחשות לטבע שלכן". אם אישה נמשכת לשליטה, כוח והשכלה, זה טבעה האמיתי, אתה זה שרוצה שהן יתכחשו לטבען בעזרת משמעת שוביניסטית וסילוף האמת. איך אפשר בו זמנית לטעון שמשהו לא טבעי ומצד שני לטעון שצריך לטעות מעל הטבע הארצי, אם נשים נוהגות כחיות ורגילות לשלט על ידי הגבר, אז תאמין לי שלא הייתה כאן, דווקא משום שהן לא נוהגות כמו חיות ומקשיבות למה שהן רוצות באמת ולא למה שאתם רוצים, פתחתה את הנושא הזה. איך הגעתה לספוק מיני בכלל? עוד טענה משעשעת שהיא זילזול באינטליגנציה של כולם(בעיקר בנשים שאתה רואה בהן נחותות מכל בחינה), אני נוטה לחשוב שאישה חזקה מסופקת הרבה יותר, הרי היא יותר אקטיבית וחסונה, ולא תשבר, תמחץ ותסבול מהאקט האלים וחד צדדי שגבר כמוך כופה עליה. אני גם מטיל ספק שלגברים כמוך אכפת בכלל מהסיפוק והנאה של אישה, זה מסוג הגברים שגומרים והולכים, אוליי גם תעשו לה מילת נשים כמו בארצות האסלאם, כדי שחס וחלילה לא תרצה לבגוד מרוב שהיא שאתם לא מספקים תסחורה וחושבים רק על עצמכם. מגעיל אותך? סבבה, גם גברים פרימיטיביים וערסים זה מגעיל רבים. יש לי שכנה מרוקאית, אם חד הורית וכתבת, אני לא יודע כמה היא חזקה פיזית אבל מחינת אופי אין בכלל על מה לדבר, מעניין היה לראות מה היה קורה אם הייתה בא עליה עם התיאוריה השוביניסטית הזאת ואומר לה כמה היא מגעילה ולא נשית. לא היה נגמר טוב. מבדר לראות איך שאתה אוטומטית מתייג גבר לא שוביניסט, לא איגואיסט או לא בבוני כגבר חלש, תלמד קצת היסטוריה, בתרבויות העתיקות של ספרטה וסקיתיה היו נשים לוחמות, והדבר האחרון שאתה יכול להגיד על הגברים שם זה שהם חלשים או 'נשיים', הרי הם והנשים שלהם היו אימת הגברים מהסוג שלך, הגברים שחזקים רק מול חלשים. ברור שהנשים בארצות האלסאם הן 'לא טפשות', רק שהן לא מקבלות כמעט שום השכלה ולימודים, תלויות לחלוטין בגבר "החזק והחכם", שלא לומר שפחות שלו, היחס בהתאם, ולזה אתה קורא הרמוניה ושוון ברמת חיים. נראה שלפני עשר שנים ידעתה יותר ממה שאתה יודע היום, אוליי כי נפגעתה מנשים או כי הכרתה הרבה חברים ערסים, בכל אופן הדיעות שלך לא אובייקטיביות בעליל.

פנדורה5

New member
מסכימה בהחלט

כאשר אני אחפש לעצמי חבר זה הסוג שאני רוצה מישהו לא שובניסט לא אגואיסט ולא כל שאר הדברים.

Feanor75

New member
כל דבר שאתה אומר

רק מראה את הקיבעון וחוסר ההבנה שלך. יכול להיות שנפגעת מגברים ועברת לצד של הנשים, מקווה שלא מאוחר לך להשתנות. המשיכה שלך לנשים חזקות נובעת מדימוי עצמי אפסי שלך. אתה סוגד לצלם ריק. אישה דומיננטית זה שיקוץ, לא טוב לה עם עצמה, והסיפוק שלה לא מתקרב לסיפוק של אישה ממוצעת שמזיינים אותה באגרסיביות, שוב אתה מוזמן לשאול ידידות שלך בקשר לזה. אישה בד"כ לא רוצה להזדיין, היא רוצה שיזיינו אותה. אתה חושב שאני רוצה לבנות קריירה ולא לתת לאישה להנות מזה? לא מעניין אותי בכלל קריירה ולא לימודים, כי אני יוצר. באוניברסיטה רק ממחזרים ידע ולא יוצרים שום דבר בעל ערך. קריירה נודעה לאנשים שזקוקים למילוי מבחוץ.

פנדורה5

New member
תגיד... מי אתה

שיאמר לberether שיש לו דימוי עצמי אפסי? הצלם הריק והשיקוץ האלה אלה נשים שעומדות על דעתן ואני מכירה הרבה נשים כאלה שמאוד טוב להן עם עצמן ויש להן חיים טובים יותר מנשים אחרות שהן "מחונכות" היטב כמו שאתה מגדיר אותן. אני עוד לא הזדיינתי בחיים שלי אבל אני מעדיפה שאם אני אי פעם אעשה את זה אני לא אעשה את זה עם השיפוצניק אלא עם מישהו רגיש, מתחשב שלא יתייחס אליי כצעצוע מיני. לידיעתך קריירה זה לא לאנשים שצריכים מילוי מבחוץ אלא לאנשים שרוצים לעשות משהו שהם טובים בו בצורה יותר טובה, ואם לא ימחזרו את הידע באוניברסיטה אז עלולים לשכוח אותו ושניים מהדברים הכי חשובים לדעתי הם זיכרונות וידע, ואיך אתה בדיוק יוצר? אתה כותב ספרים על אים שנשים דומיננטיות הן השיקוץ של העולם? שהן מפרות בצורה בוטה את ההרמוניה העולמית? יש לי הארה בשבילך: העולם גם ככה לא הרמוני בגלל מלחמות ואם תסתכל על ההיסטוריה תראה דפוס חוזר על עצמו בנוגע אליהם והוא - אגו ענקי בדרך כלל של גברים. אה ועוד משהו בנוגע לקיבעון ולחוסר הבנה: העולם משתנה מסביבך בתדירות גבוהה אם הייתי במקומך הייתי מנסה לתפוס את הפער ולעבור להתייחס לנשים מאיך שהתנהגו כלפיהן ביימיי הביניים ותתחיל להתייחס אליהן כמו לנשים במאה 21!

קרניjack

New member
כמה שטויות אתה כותב!../images/Emo6.gif

אתה כותב אילו מדובר ביריבים משכבר הימים כשאתה כותב על גברים ונשים, כאילו מדובר פה במלחמת כוח ערה וחולנית שעומדת על סדר היום כחוצץ, אז בבקשה קח את ההתחסדות הקטנטנה שלך לא ליצור מלחמת מינים , כי עם האמירות השוביניסטיות, המכפישות והמשפילות שלך אין לך פה מה לעשות. אתה לוקח אקט בסקס ומשליך אותו על כל תפיסת החיים של אנשים?! אתה חי בסרט? כל מיקרה הוא אינדוידואלי לגופו. אתה גם יכול ללכת לקרוא בכוכבים, זה יהיה גורף ב100%. אתה אקסצנטרי, אתה פילוסוף, אתה שואף להבין את טיב הדברים, אתה אוונגרדי, אתה יוצר, בורא, השם, לא סתם אחד שקריירה היא עוד סטיקר או V. אתה מלא באור זורח שבוקע לך , ולמה שתצטרך אבקת מילוי אם אתה כל כך שלם?! קיבלת את השלמות הזאת מהגילגול הקודם או מכל מיני התעמקויות בלא-נודע-הנודע-שלא-נודע-לך? כותב לך כאן גבר על נקודת ההשקפה שלו, ואתה פוסל אותה לחלוטין, ולא רק שפוסל, רק ממהר לבקר, ולנמק למה הוא חולה, כי כן, הוא לא כמוך. ולא, הוא לא כמו הידידים שלך. ובטח, לא, אם תישאל גם את הידידות שלו הן יגידו לו אותו הדבר. וגם שלך. אין פה נשים אפלות, אלא רק כוחות אפלים שיוצאים כשגישות מקולקלות כמו שלך צצות. שובל של הרס בעקבות הרמוניה מופלאה.

למעלה