שלום לכל המשתתפים

שלומות0

New member
אתה שם לב שמתחילות הפגנות הקיץ?

יש בעיה עם הממשלה החדשה , לא שר הרווחה הוא הבעיה, נראה שלרוב השרים אין שליטה על התיקים!

yuliyuli1

New member
אני פניתי לשר החינוך, בנושא אחר

ודווקא נראה לי שהם מנסים לבוא לקראתי. אני עוד לא יודעת מה יצא מזה ואם יצליחו לשנות את המערכת אבל אני מקבלת את התחושה שיש עם מי לדבר.

schlomitsmile

Member
מנהל
עזוב אותך משר הרווחה ניב
יש לך מספיק על מה להוציא אנרגיה עכשיו,
מספיק על מה לחשוב.
אחרי שתפתור את הבעיות עם הבן,
תוכל ברוגע ובמילים שקולות להתפנות לכתיבת מכתבים לשר,
למערכת העיתון ולכל גורם אחר.

dina199

New member
תכתוב על התשובה המגוחכת הזו למבקר המדינה,

לכל העתונים , ולכל ערוצי טלויזיה ורדיו. ושוב למשרד שלו עם כל הכתובות ששלחת אליהם.
הגיע הזמן שגם שרים יידעו שכנסת קיימת כדי לחוקק חוקים ובהחלט אפשר לחוקק חוקים שנחקקו לפני 12 שנה.

galitkm

New member
עצוב ומקומם

כשהעניינים יירגעו בבית, אפשר לפנות עם זה לתקשורת

שלומות0

New member
כואב מאוד לקרוא את זה

אם אני לא טועה היו לכם קטעים בגלל מצבו עם הרווחה נכון?
לגבי מסגרות דתיות זה מאוד לא פשוט , אני לא יודעת אם לרווחה יש מקומות דתיים, אולי מקום חרדי?
הרי אפילו מסגרות של כיתות תקשורתיות בקושי יש דתיים זו נקודה שאתם צריכים לחשוב עליה מאוד בכובד ראש,
לבי אתכם,
דעתי האישית שעל אף שמאוד מאוד קשה לכם ואני מבינה את הקושי שלכם מאוד טוב כי גם אני מגדלת בת מאוד לא רגועה,
תנסו לעשות כל מאמץ אפשרי ולבדוק כל מה שאפשר כולל תרופות ולא להכניס אותו למסגרת חוץ ביתית!

מיק67

New member
אחרי שקראתי את כל השרשור עד כה

אלו המחשבות שעולות בי -
1) אני לא מאשימה אותך בכלום ואני בטוחה שכמעט כל ההורים עושים הכי טוב שביכולתם עבור הילדים שלהם. מצד שני גם ברור לי שרוב ההורים גם לא יכולים לראות את הטעויות של עצמם.
2) מכל מה שנכתב פה די ברור שאין הלימה בין הצרכים של הילד לצרכים שלכם ולכן גם אין הלימה בין מה שהוא צריך לקבל ובין מה שהוא מקבל בפועל.
3) כנראה שחוסר ההלימה עובר בצורות כאלו ואחרות גם לרווחה ומכיוון שהם די "פוני של טריק אחד" כלומר, פועלים בחוסר גמישות מחשבתית ומעשית, הם עושים את מה שהם יודעים.
4) הרבה פעמים אנחנו מאשימים את המערכת בדברים שקשה לנו להתמודד איתם. זו טעות. המערכת מקסימום מפנה חץ לכיוון הקושי. לא צריך לנסות להזיז אותו. אני לא נגד פנייה של עורך דין, אבל היא לא תפתור את הקושי של הילד ושלכם.
5) הפעולה הרצינית היחידה שאפשר לעשות היא פעולה פנימית שתייצר הלימה בינכם ובין הילד. עוד לפני ש"עוזרים" לילד, צריך להגיע למצב של קבלה, מקום ושקט.
6) צריך למצוא דרך לעשות את זה וזה לא תהליך של יום יומיים אבל כן רואים תוצאות בטווח סביר.
7) אני אשמח לעזור בהתנדבות. אתה מוזמן לשלוח לי מסר עם מספר טלפון ונדבר.
8) אחרון חביב... להוציא את הילד מהבית לא רק שיפגע בו, אלא יהרוס לכם את הסיכוי לזכות בפירות השינוי שהילד נשלח לחולל בכם. אתה הרי לא מאמין שאלוהים עשה טעות כשנתן לכם אותו, נכון?

שלומות0

New member
אני קוראת את השירשור

שוב ושוב, היות שהופעל בעניין בינכם "חוק הנוער", וכל טיפול מקובל שנוהגים לטפל בילדים אוטיסטים לא התקבל ע"י פקדי הסעד
יש כאן שני דברים
או שהם חושבים שהילד שלכם איננו בספקטרום , או שהטיפול והמלצות שלהם על טיפול איננו נכון מבחינה מקצועית דוגמא לא נשלחתם להדרכת הורים במקום לילדים על הספקטרום אלא למכון אדלר שאיננו מתמחה בספקטרום,
לא הומלץ לכם על טיפול תרופתי, לא ברור אם הילד מקבל טיפולים פרארפואיים ורגשיים ע"י מומחים בספקטרום ,היות שאתם לא יכולים לטפל בילדכם כפי שנחוץ
אתם זקוקים דחוף ביותר עזרה משפטית על מנת
לטפל בבן שלכם בצורה נכונה כפי שנהוג ובשיטת הנהגות לטיפול בילדים על הספקטרום האוטיסטי!
בהצלחה!

nivshani

New member
יש אבחון מלא לגבי מצבו

של פסיכולוגית + פסיכיאטרית + רופא התפתחותי וגם עבר ועדת בטל"א ואנחנו מקבלים עליו נכות כבר 5 שנים.
הם כל הזמן מנסים להטיל ספק בקשר ההיותו ASD. נכון הוא לא ASD קלאסי - יש בו הרבה מאפיינים של ילד רגיל, הוא אוהב לשחק או יוצר קשרים
אבל הקשרים שהוא יותר הם לתווך קצר מאוד אין לו יישור מבט. הוא מדבר בג'סטות. לפי ה DSM הוא עונה על כל המאפיינים של אוטיזם.

המטרה של הרווחה היא פשוטה להתיש אותנו עד דק.
למה? כדי לגזור עוד קופון שהוציאו ילד מהבית.

dina199

New member
לפי מה שאתה מספר על הילד הוא ASD מספיק קלאסי

בתפקוד גבוה.
למה שילד א"ס לא ירצה לשחק או ליצור קשרים ?
כל העניין שהוא רוצה אבל הרבה פעמים לא מצליח.
אם יש לכם איבחונים רפואי ופסיכולוגי שהספיקו לביטוח לאומי - הוא ASD .
ולדעתי חלק מהעובדה שהרווחה יותר חזקה מכם , שאתם לא קיבלתם הדרכה ואין לכם כליםלהילחם ברווחה ובבית ספר..
כנארה שאין ברירה ואתם צריכים עזרה משפטית.

1אילת2

New member
אכתוב לך מה אני חושבת.

כנראה שלא תיארת באמת מה קורה. כי מה שתיארת אינה סיבה להוציא ילד מהבית.
הרווחה מתעללים בכם. אני מאמינה לכל מילה שלך ואין לי עצות.
אי מתן תרופות- לא מבינה למה לא לתת תרופות וכן להוציא ילד מהבית. למה "מקור רגשי" הוא סיבה לא לתת תרופות פסיכיאטריות. אני מניחה שאתם רוצים להוציא את הילד להוסטל לאוטיסטים. כי בפנימייה רגילה הוא לא יסתדר. גם לא בפנימיה לילדים עם קשיי התנהגות.
ניסיתם הכל? ניסיתם טיפול התנהגותי?
צר לי עליכם. אני מבינה שמאוד קשה לכם וכולם מתקיפים אתכם מכל הכיוונים ואינכם בטוחים ברגשות שלכם.
קראתי ברשת תשובות של רב שעונה על שאלות כאלו. וכך הוא כותב: אל תדאגו. היו בטוחים בעצמכם והכל יתסדר. ואני אכוון גם אליכם.

nivshani

New member
לאורך כל השירשור יש תאורים מלאים מה אנחנו

עוברים כמשפחה, אני מניח ששאת לא מכירה את הרווחה בצד הפנימי שלה ולצערנו אנחנו כן.
למה להוציא את הילד אני עדין לא בטוח שאני רוצה להוציא אותו.
ולכן אני פונה אל הפורום כדי לקבל את המידע מה כדאי לעשות.
האמת שהשרשור הזה דיי חיזק בי את הרצון כן להאבק ולהלחם בהם.

לאור כך שהתיעצתי עם מספר גורמים בינהם עמותות שקשורות לנושא הבנתי איפה אני עומד.
מתברר שהרווחה מייצרת לעצמה הכנסות מכתוצאה של ההפרטה שהיתה במוסדות הרווחה שהוצאו לגופים פרטיים.
התגלה לי שכל המערכות שתומכות לכאורה מחפשות איך לייצר עוד ילדים למסגרות חוץ ביתיות והרווחה מקבלת על זה תמלוגים.
יש פה אינטרס מובהק למלא פנימיות ומשפחות אומנה בילדים.
לא תמיד המסגרות האללו מחוייבות במתן שירות הולם וראוי ולעיתים הילד סובל יותר בחוץ מאשר בביתו שלו.
לאחר בירור עמוק שעשיתי במהלך ה24 שעות האחרונות וכן במהלך החודשים האחרונים גיליתי נתון מדאיג. http://www.youtube.com/watch?v=j4JDRPbAyV8&feature=related

כמו כן המוסדות הללו (הרווחה) עושות הכל גדי לבצע את זה כולל הסכמים עם שופטים על מנת שיבצעו את המהלכים הללו.

http://www.youtube.com/watch?v=gvxU7EObZ9Y

http://www.youtube.com/watch?v=yy7VpcVQGQc

dina199

New member
לסיכום (לפי מה שאני מסיקה מהשרשור)

נראה לי כך :
1. אין סיבה להוציא את הילד מהבית.
2. כנראה שהוא צריך מסגרת חינוכית אחרת (האם יש לכם מושג מה עובר עליו שם במשך כל היום ?)
3. אתם צריכים לקבל הדרכת הורים איך להתנהג עם ילד א"ס
4. לקבל עזרה משפטית במלחמה עם רווחה. אם יש תלונות שהמשטרה עצמה סגרה ורווחה ממשיכים להתלונן , הבעיה ברווחה וחייבים להתמודד עם זה למרות שאין כח.

שלומות0

New member
מחזקת אותך

שתקבלו הרבה מאוד כוח למען הבן החמוד שלכם,
תעשו הכל והשם יעזור וירחם.
בהצלחה.

שלומות0

New member
ועוד דבר חשוב

אל תשכח שאנחנו עומדים בניסיונות מאוד קשים בחיים, זה אחד הניסיונות שלנו, גדול ילד אוטיסט + כל הורה עומד בגדול הילד בניסיון אחר, אצלך יש את הניסיון הזה שהוא מאוד קשה ומאוד שוחק, אבל זה ניסיון וב"ה אתם תתגברו עליו..

למעלה