שלום לכולם

יערה....הבחינה הטובה

מבחינתי זה נכונות בהשקעה. לא נתקלת בכאלה שרחוקים להיות גועשים ביצרם..זה גורם מרחיק

Yaara77

New member
את צודקת, בתיאוריה, אבל המציאות ...

המציאות קצת אחרת. אנו מבקשות לעצמנו גברים שישקיעו מעצמם בחיזור מינימלי לפני שניעתר להם וליצריהם. כן - גם אני מחפשת כאלה. גיליתי שאני מפספסת המון מחזרים נהדרים שמתייאשים מהגישה המתוחכמת והמתחכמת. כשם שאת לא רוצה להשקיע שוב ושוב, כך גם הם. וכך כוווולם נותרים בדד. החלטתי, במודע, על אף כל מעלותי, להתפשר במידה. כן - גם אני יודעת שלגבר ממוצע יש שש ידיים פעילות
אתן לו מעט חופש ליטול ממבוקשו, ואז אבדוק מה מידת יכולתו להשקיע בזוגיות. מעניין שזה גוזל פחות אנרגיות מכל הגישות המלומדות שהיו נחלתי עד עתה. נסי אם תוכלי. זה לא יעשה אותך "אשה מפוגלת" רחמנא ליצלן חיוכים יערה

יערה.....ההנחה הראשונית

שלי שלשני הצדדים יש אותם יצרים ורצונות.לכן נכונות בהשקעה בקשר צריכה להיות הדדית.איני חושבת שאישה צריכה לבטל את הצרכים שלה ולכן מבחינתי זה לא בענין של להיעתר למישהו או לא. להשקיע כוונתי שחוץ מסקס עושים פעילויות אחרות .אחרת זה לא נקרא קשר זוגי .

Yaara77

New member
אין ויכוח

אני פשוט ניסיונאית במקצועי ובאופיי. אני מתחילה בהנחת יסוד שמכתיבה את התנהלותי בחיזורים ועל פי התוצאות משנה את ההנחות ואת ההתנהלות פה ושם עידון קל, תוספת הבנה של המתרחש זה דינאמי וזורם ומשנה צורה וצבע וקצב ולי זה כיף הן אינטלקטואלי והן תוצאתי

צלליתה

New member
על גברים גועשים ועל נשים מתאפקות

אני לא מתאפקת. באמת שלא. אני פשוט לא גועשת באותה מהירות שבה גועשים כמה מהדייטים שהיו לי. אני לא מסוגלת לגעת בצורה אינטימית בבן אדם שפגשתי לפני עשר דקות. והעובדה שהם "גועשים" עלי מאוד מעליבה אותי כי זה אומר שהם בכלל לא מתיחסים אלי, אלא אני פשוט אישה שבמקרה נמצאת שם. פה ושם יצא לי לצאת עם גברים צעירים (למרות שבעקרון מעונינת רק באיש שקרוב לגילי) ודוקא הם מבינים ענין, לא ממהרים לשום מקום, אלא להפך, יודעים להנות גם מהדרך ליעד הנכסף.

שירקאן1

New member
אתגר החיים. יערה.

אם הבנתי נכון את אמורה להגיע סוף יוני ,יפה ברוכה הבאה . רק תאמרי מתי את בארץ ונקיים דיון מיוחד: בשאלה האם גברים יודעים מה ההבדל בין סקס לתינוי אהבים.. והאם נשים יודעות מה ההבדל??? אבל אני חייב לענות לך על כך (דרך אגב הכתיבה לוקחת יותר מ-5 שניות נכשלתי?) בעיני הגבר הממוצע סקס זה שרק אחד נהנה...., תינוי אהבים כשמה כן היא לא מוגבלת בזמן ומסתיימת לאחר זמן הוא או היא קודם מה זה משנה 5 שניות ? אם ביחד 0 שניות . דרך אגב האם אחרי שבועיים או חודש אפשר לתנות אהבים? או סקס? מעבר לכך חיזור מינימלי ע"י גבר כי זה מה שיש ? אז איך הוא יתנה אהבים אם החיזור שלו זול. (כתבה אחרת שלך.) אז מה הוא שווה. יערה יש מיגוון תשובות לגברים בנושא צרין יותר מ5 שניות לתשובה. כי גם מחשבה מראה אומרת דבר מה על האדם איתו את משוחחת.לא. אני מבין שאת אקדמאית תשאלי את השאלה הזאת פרפסור באוניברסיטה. 5 שניות יש לו.יכול להיות שהוא ידע או לא, השאלה אם הוא יודע לתנות אהבים או סקס.
. יום נעים

Yaara77

New member
אני שמחה שיש על מה להתווכח

לאחד כמוך עם הרבה קרדיט מוקצבות גם 5 שעות למתן תשובה, אם תתפתה להקדישן
. כל אדם רגיל, שאשאלנו את השאלה " האם אתה יודע את ההבדל בין סקס לתינוי אהבים" אמור להשיב תוך שניה "כן, כמובן". ואז יש לו מצידי כל הזמן שבעולם לפרט, ולהדגים
. לתשובה וירטואלית באינטרנט נדרש שפע של זמוף וממילא היא לא ממש רלבנטית למה שכתבתי
ואתה צודק עוד: איש לא קבע שפרופסור באוניברסיטה יודע לתנות אהבים. זה בהחלט לא תחום המקצוע שלו
. אבל את ההבדל בין לבין הוא אמור להכיר. בקיצור - אינני מבקשת גבר שמדבר מהר, אלא גבר שיודע מתי לקצר ומתי להאריך, הן בדיבור והן במעשה, ויודע כמובן שהקשר בין בני אדם הוא בראש וראשונה קשר מוחי נפשי, רק אח"כ קשר שרברבי
כן, הרגשת גם זאת: יש לי בעייה אישית. רבים הם הגברים שחיוני עבורם להרגיש שהם יותר חכמים מהאשה שלצידם. אחת כמוני מבעיתה אותם ומאוסה בעיניהם. זהו גורלי, וקשה יהיה לשנותו. אצטרך להסתפק באלו שישכילו לא להשוות, אלא לאהוב ולשמוח במי שנפלה בחיקם, אפילו להתגאות בה וליהנות מיכולותיה. ויש כאן רבים וטובים. אתה בכללם. חיוכים יערה

שירקאן1

New member
זה לא ויכוח זו ...

דרך חיים אצל אנשים משועממים. כך אני חש. האם זוג שיוצא חודש חודשיים יכול לתנות אהבים ? או רחמנא לצלן סקס. הנקודה היא שלא הבנת מספיק ...יש גברים בארצנו שסקס זה אותו דבר כמו לתנות אהבים. השאלה האם אישה בוגרת בגיל היא גם נערה לצורך העיניין... ןלצורך הויכוח לא כל אדם הוא גאון או אקדמאי על מנת לדעת את התשובה שאת רוצה ... ועוד נקודה חשובה:לא ציפיתי מאחת כמוך לפתוח כך נושא. התשובה היחידה היא בין הסדינים. לא שניה ולא 5

ברוכה המצטרפת. חרוזים את יודעת

לחבר יש הטוענים שכאשר מפסיקים לחפש ולרצות זה קורה????אולי

אבישג55

New member
יגעת מצאת תאמין

בשביל המשפט זה נחמד אבל האמת היא שאני מזדהה אתך.

למעלה