שלום לכולם

תודה לך, אתי

אני מרגישה כמו מגי, שהגיבה לך. איני כוססת צפרניים בציפייה לנסיך. אשמח להכיר כאן ידידים וידידות וירטואלים או לא...

magy

New member
למה וירטואלים?

רצינו להפגש אבל ההיענות היתה דלה......... גם יש בעיה בקשר למקום המפגש אנחנו גרים בכל רחבי הארץ.

אישה בהרים...../images/Emo39.gifברוכה הבאה

אולי זה משונה.........אצלי הנהיגה לבד מרגיעה ומהנה.

magy

New member
נחמד כשיש שותף לדרך.....

בעיקר כשחוזרים בלילה........בחושך..........
תגידו, מכירים את המצב הזה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3258094,00.html

תודה מרי

אני אוהבת גם לנהוג לבד. אך למפגש כמו שלכם, יהיה לי נעים אם אכיר קודם כמה מכם בנסיעה. אני מניחה שיש עוד כמוני מאזור המרכז, וכשלמפגש יהיה מועד - נתארגן.

בעלעגלה

New member
לאשה מההרים שלום, גם אני...

מחפש ידידות. אם את פתוחה להצעות, אז הנה הצעתי-הכרות. איני יודע לאן ההכרות תוביל, אבל נניח לסוסים למצוא את הדרך. ליפא העלון

טפת

New member
../images/Emo24.gifמקומך איתנו ברוכה הבאה ...

ברוכה הבאה בצל קורתינו - את נשמעת נואשת שזה ממש דחף אותי להגיב אליך.לידיעתך את לא היחידה שצמאה לקשר בריא מענין ומהנה. את פשוט קראת לילד בשמו ובגדול, כל הכבוד לך. תגידי אודיגו לא מת? מה הוא עודנו חי בועט ונושם? כן אודה ולא אבוש יצא לי להכיר אי אלו גברברים אך לדאבוני זו הייתה חוויה של "מאיגרא רמה - לבירה עמיקתא"...הולכת הלאה. רוצה לשתף אתכם בחוויה מהעת האחרונה, סיפרתי כאן שיש לי דייט בסוף שבוע- סוף שבוע שעבר חלף לו מזמן ואפילו נשתכח ממני. לאחר שיחות טלפוניות בינו לביני ובכנות אומר לכם תחושת בטן עמוקה שלי אמרה לי תפסחי ולכי הלאה...אלא שהדחף גבר עלי והחלטנו להפגש בשבת ולערוך טיול משותף- הגיע הגברבר עם אוטו מהודר כיאה לקבלן בינוני,נשאבתי פנימה כרוח שערה ושעטנו לצפון.לא אלאה אתכם כאן על מה ומו- אך אספר שזו הייתה חוויה מפוקפקת בעיני - לידו ניראיתי כמו הנכדה לו. הוא העלה את נושא ירושלים עניתי לו שאני לא אוהבת את ירושלים ולא לטייל כי זו "עיר של ריב ומדון" הוא בתשובתו שימו לב לתשובה שלו. גם בכפר סבא בבאר שבע בתל אביב רבים לא? נפלתי מהתחת למשמע אוזני. ואני ברצינות השבתי לו: ירושלים זה לא ענין של ריב שכנים אלא ריב בינלאומי שהרי שלוש הדתות שם לא נוטות חסד האחת לשניה. בקיצור היו לאיש עוד כמה פנינים וזה הייה יותר מדי. נ.ב - הוא איש גדול הר אדם ובשיחות שאל שוב ושוב על המראה החיצוני שלי -עניתי לו טרם הגשתי מועמדות למלכת יופי ולצערי למלכת הכיעור לא נתקבלתי משום שאיני עונה לקריטריונים. מה אגיד ומה אומר נהנתי מהנוף(לא האנושי)וחזרתי כלעומת שבאתי אך הוספתי לספר ההרפתקאות שלי עוד חוויה שבהחלט לא הזיקה ובודאי לא הוסיפה. ואני אומרת: "קל יותר למצוא מחט בערימת שחת -ולא גבר השווה לתחת"... אני אתכם

טפת

New member
איך שכחתי לספר את הפנינה הבאה

בשיחות הטלפוניות בינינו סוכם שנצא לטיול בפירוש כך- ואכן באתי לבושה כמו לטיול!!! ג'ינס טישרט נעלי הרים טרמיל מצלמה ו...מצב רוח מרומם (כך תמיד ביקשוני המורים בביה"ס ולאורך השנים שבהם יצאתי לטיולים) ולאמירה שלו זה הולך כך: דקה לפני שנפרדו דרכנו אמר לי חשבתי שתבואי בלבוש סקסי!!! והגעת כמו נערה בתיכון שיוצאת לטיול???? נכון הוא שאני רזה (לא פלטה לוח שרטוט ולא אטריה)ונראית צעירה מגילי הכרונולוגי , זה לא שכנע את האיש . מה שאמור הייה לשכנע אותו זה ציצים בחוץ מחשוף אדיר, ליפסטיק צועק הלו...שימו לב אני כאן!!! ציפורני חתול וצבעי מלחמה כאילו יצאתי לקרב אל מול שבט הזולו. ונעלי עקב שמהן אני מדירה רגלי באופן קבוע כי איני יודעת להלך על מגדלים. אני מבקשת בעיקר מהגברים שיסבירו להדיוטה שכמותי איך עלי לצאת לטיול? אח...הכל חוויה אחת גדולה, אפילו עצם קיומי זאת חוויה. אני אתכם

magy

New member
אז למה

כשאנחנו מספרות פה על החוויות האלה הגברים נורא כועסים עלינו.......? אולי כי אף אשה לא ביקשה מהם לבוא בלבוש סקסי? אז לא מודעים לסיפורים..... חחח

Yaara77

New member
יש פיתרון בי"ס תיכון

תמיד ראוי שיהיה לבוש סקסי (אבל נוח) מתחת ואם לא יגע ומצא - הפסיד נערים בתיכון אמורים לדעת זאת .... ובינינו, בסוד זה שהוא מתעניין בכיוון זה דווקא סימן טוב לרוח נעורים שובבה רק צריך לוודא שהוא יודע עוד דברים
חיוכים יערה

כי החוויות האלה

שכל אחת חוותה אינן עדות לכך שכל הגברים כאלה.ויש גם מקסימים,ביישנים ,עדיני נפש ונעימי הליכות.

magy

New member
מקסימים,ביישנים ,עדיני נפש ונעימי

הליכות פה מקומם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טפת.......חשוב להתייחס לזה כעל עוד

חוויה למרות שהתחושה בודאי לא נעימה. ככה ביתי היתה מעודדת אותי אחרי כל דייט."אמא.אז נהנית בבית קפה.פגשת עוד איש נחמד.לא מתאים לא נורא יהיה אחר"וכו' וכו' ובדרך כלל תחושות הבטן שלנו לא מטעות רק נקשיב לה.

האיש היה צריך להודיע מראש

נא לבוא בלבוש סקסי ומשאיר לך את ההחלטה אם להצטרף לטיול או לא. אני מעריכה כאלה שמבהירים מראש את כוונותיהם. באחת הפניות אלי באתר הכרויות[זה היה ממש מזמן]שוחחנו בטלפון השיחה היתה נחמדה עד ששאל:"תגידי...את אוהבת לתת הוראות?בתמימותי אמרתי שעוד לא שמעתי על גבר שרוצה שיתנו לו הוראות.מכאן עבר לשאלת הנעליים:"האם את נועלת עקבים?בשלבים האלה נפל האסימון אצלי והבנתי שאין טעם מבחינתי. לי היה טיול אחד מוצלח ונהדר שעד היום זכור לי כטיול מקסים וחוויתי במיוחד.האיש היה מקסים אבל לא התאמנו וזה גם קורה.

תודה טפת. אני ממש ממש לא נואשת :)

להפך, שמחה בחלקי. המילים בהודעת הפתיחה נועדו רק לשם ההומור. את רוב הפרטים שם לא עשיתי. לא פתקים ולא קברים, לא מנויה בג'יידייט וכו'. רק אודיגו, פה ושם (כן, השתקם, חי ובועט) ודוקא בו מצאתי כמה היכרויות חביבות. (וגם לא...). ולגבי ההרפתקאה שלך - אחרי נסיון דומה, החלטתי שפגישה ראשונה תהיה תמיד כזו שאוכל לקום וללכת ממנה, לבד. לכן - לא רחוק מידי ולא במכוניתו. אבל זו מסקנה שלי, כל אחד ינהג, כמובן, לפי הבנתו
.

גם אני משתפת......./images/Emo9.gif

קרה לכם שלא התחשק לכם לצאת ובכל זאת ברגע האחרון .... אז ככה בליל שבת האחרון היה מרתון ריקודים באיזור קצת מרוחק ממקום מגוריי.התלבטתי כל היום [בגלל העייפות]והחלטתי לא ללכת.ברגע האחרון ההחלטתי שעדיף לי לצאת ולבלות את בילוי החג שלי מה עוד שאחותי ובעלה מצטרפים להרקדה.עשיתי בירור מהיר איך להגיע למקום.הגעתי בשלום והתחלתי לרקוד.כעבור חצי שעה נשאלתי עי' גבר נחמד שרקד לידי האם יש לי בן זוג לריקודים?השבתי שלא.רקדנו.היתה כימיה מצויינת בריקוד.ואז בדיפלומטיות שאל בקשר לסטטוס שלי.בהמשך אמר שגם הוא פנוי.....האמת? עדיין לא קרה לי דבר כזה קליק יפה.כבר שכחתי מה זה שגבר שומר לי צלחת של אוכל ודואג שאשתה[כי לא עוזבת את רחבת הריקודים]ומאז.......יש חיזור והערב בתיאטרון ואחכ' ריקודים. לא יודעת אם זה נורמלי.אבל ..בגלל אכזבות פוחדת לתת את ליבי עד הסוף.תמיד זהירה ומחושבת.

Yaara77

New member
אני פחות מאופקת

למדתי ברבות השנים שעבור הרבה גברים, הגישה המאופקת והזהירה היא עינוי סיני. הם גועשים ביצרם ואנחנו... מתאפקות. למה זה הכרחי ? למדתי גם שהלב שלי מחובר למקומו, לא בקלות נופל ולא כל כך מהר נשבר. לכן אני מרשה לעצמי לא אחת להיענות ולזרום- כמובן רק עם גבר שיודע לחזר בנעימים ובטוב טעם. אני אוהבת לאתגר אותם בשאלת בחינה די פשוטה - האם הם יודעים מה ההבדל בין סקס לתינוי אהבים. מי שזקוק ליותר מחמש שניות למחשבה נכשל אוטומטית
. מניסיוני, אפשר ללכת לתיאטרון גם אחרי... ואפילו לריקודים. נכון, יש גברים שמתלוננים כאשר אנו בולמות אותן, וליבם גס כשאנו נעתרות להן. את אלה אני שולחת להתבגר קצת.... בגלל אכזבות אמרת ? מעבירים דרך פילטר, כי נחוצות כעשר אכזבות עד שיוצא חיזור אחד מוצלח. חיוכים יערה

למעלה