שלום לכולם

שלום לכולם

עייפתי מלשוטט באודיגו ובצ'ט, חיפשתי בקופידון פנה אלי "יוצא מהארון", מישהו בג'יי דייט רצה אותי אך היה צעיר מבתי, שרתי ברחובות, חוללתי בכרמיאל השטחתי על קברים ברחבי ישראל, פתקים בכותל כל יומיים צום ותענית אחרי ארוחת צהריים, דבר לא עזר הו, מר לי מר. אנשים טובים, אנשים טהורים היש בכם אחד שיסכים?

magy

New member
ככה שרה דרורה חבקין

הו מר לי מר לי כזאת עוד לא קרה להלהלהלהללהלהלהלהלהלהללהלה אנחנו גם השטתחנו על קברי צדיקות כלום לא עזררררררררררררררררר

magy

New member
תיקון = כזאת עוד לא קרה לי......

אני פשוט עומדת לפני שאני רצה לאמבטיה הייתי ביופי של טיול היום............. נ ח ל י ם - בשרון...........

באמת קיוויתי שמישהו ... ../images/Emo8.gif

ילחין לי את זה... סתם... לא צדיקים ולא פתקים, אשמח להשתלב בפורום, לאחר שאקרא קצת ואחכים.

Welcome ../images/Emo20.gif

אתן עוד לא מבינות שסגולה להצלחה זה לא להשתטח על קברות צדיקים אלא על הצדיקים? ..............סתאם.
יש הרים בת"א והמרכז?

בת"א יש את

הרי החדשות (ועיקרן תחילה)
בארץ ההרים כל כך נמוכים, שגם עלייה בכביש נקראת הר...

magy

New member
WALLLLLLLLLLA

איך אני אוהבת חוש הומור בריא ומבריא.........

../images/Emo93.gif אני הולכת לשנות ת'ניק שלי

כדי שחלילה לא תקשרו את שמי עם חיריה. * * * במחשבה שניה, לא חשוב, העיקר שתזכרו את שמי

magy

New member
טעיתי ולכן אתקן.......(מרדכי פרימן)

לא מר רע!!!! אוי רע לי ביצוע: החייט ואשת הסנדלר מילים: דן אלמגור לחן: עממי בת שש עשרה הייתי ולא ידעתי כלום ולפתע התאהבתי בצועני ערום. אוי רע לי רע לי כזאת עוד לא קרה לי חלום נעים היה לי וגז לעולמים. התאהבתי אמש בצועני נחמד עיניים לו כשמש ואת ליבי לכד אוי רע לי... בחוץ דולף הגשם יורד בלי הפוגות עם צועני של אמש טיילתי בשדות אוי רע לי... ולמחרת בערב עזבו הצוענים הצועני של אמש אוי גז לעולמים. אוי רע לי...

תודה מגי. גם לביאליק היה רע ומר |קד

הִיא יוֹשְׁבָה לַחַלּוֹן _____________________ הִיא יוֹשְׁבָה לַחַלּוֹן וְשׂוֹרְקָה שְׂעָרָהּ, בְּעֵינֵיכֶם הִיא פְרוּצָה וּבְעֵינַי הִיא בָרָה. מַר לִי מָר, לִבִּי הַיּוֹם עָלַי רָע, אִם רָחֵלָה אֵינֶנָּה – אֲנִי אָנָה בָא? פֶּה יֵשׁ לַבְּרִיּוֹת וְהוֹלְכוֹת הֵן רָכִיל, אַךְ רָחֵלָה לִי הִיא וְאָנֹכִי לְרָחֵל. מר לי... בָּעֶרֶב כִּי-אֵצֵא אֶל מִשְׁעוֹל הַקָּמָה – וְרָחֵלָה אֵין עִמִּי – אֵין עִמִּי הַנְּשָׁמָה. מר לי... שִׁבֳּלִים, גִּבְעוֹלִים, לְרָחֵלָה שְׂאוּ שְׁלוֹמִי וַעֲנוּ בִי: אִם תְּאַחֵר – וָמַתִּי בִמְקוֹמִי. מר לי... (מתוך: פרויקט בן יהודה http://benyehuda.org/bialik/bia118.html )

magy

New member
נו, שכחתי...............חחחחחחח

אז למישהו בכל זאת היה מר...........

magy

New member
אני זוכרת את סבתי

כל הזמן מלמלה............בשפה אחרת..... מר לי , מר לי........ שכן שלה שמע והציע לה שקית סוכר.......... אמיתי...... הבן של אותו שכן, לא היה דביל כמו האבא והוא סיפר לי את הסיפור...... כקוריוז.........

אתי12

New member
אישה מההרים, אישה מההרים

כולנו משוטטים פה, משוטטים שם, אך הגבר האמתי עדיין לא הגיע. נתפלל יחדיו, שבוא יבוא במהרה בימינו אמן ואמן, אוהו נשמעת כמו דוסית ואני כל כך רחוקה מזה, אבל מה לא עושים למען מציאת אהבה אמיתית. נקוה לטוב.

magy

New member
את יושבת ומחכה לגבר?

אפשר גם סתם לכתוב ולפתח קשרי ידידות.............. עם נשים, וגם עם גברים....... לספר חויות, קוריוזים, הרפתקאות.......... אמנם נושא הפורום הוא - הכרויות אבל ...לא מחויב המציאות.......... להכיר ברשת זה סיפור מדליק אבל קורה בסטטיסטיקה אחת ל- 1000000000 לבן שלי זה קרה..........למזלו...... הוא נישא ומצפה לילד....... כמה אתם מכירים שהכירו ברשת? הרוב חרטא ברטא.......... אז בינתיים אפשר לכתוב........ ואם נכיר, סחטיין..........

magy

New member
זה קורה יותר לאנשים צעירים

בגילנו?????? נדיר.

אתי12

New member
magy , לא חלילה לא התכוונתי שאני

יושבת ומחכה לגבר, כלל וכלל לא, רוצה אהבה, אבל החיים זורמים, ממשיכים, יש לי חברים וידידים, שאיתם אני יוצאת מבלה, מטיילת. אם יבוא יבוא, ואם לא לא. ואכן אתרי הכרויות הכל חרטא ברטא.

למעלה