שלום לכולם

פזית 1

New member
עמיר שלום,

וכמו שהבטחתם אנחנו הראשונים לדעת דברים.... ואני אנצל להודות לורד על כל ההשקעה שאת משקיעה בפורום הזה!! מצטערת על הבורות, אבל, מה בדיוק חידשתם לנו פה על משהו שאנחנו לא יודעים? הרי כל הפרשה הזו התפרסמה לפני כשנה ואנו יודעים מאיפה המניעים של עמיר הגיעו לכל הדברים שנאמרו במדיות השונות... ואנחנו מודעים לכל הנושא סביב חב' התקליטים וההפצה. אז... איפה הבשורות? אני מתנצלת מראש אם זה נשמע כפוי טובה, אך מכתב זה לא מחדש לנו שום דבר ולא אומר לנו מה יהיה בעתיד, כי עדיין לא נאמר לנו שעמיר חוזר להופיע, ועדיין לא נאמר לנו על תוכניותו של עמיר לעתיד (כמובן, שהכוונה רק בנושא המקצועי), ובכלל מה עתיד עלינו לקרות. ומה הקשר של התעשיה להופעות של עמיר?? ושוב פעם אני יוצאת לקראיה נואשת ונזקקת : עמיר חזור להופיע!!! חזור לענג אותנו במשמע קולך הערב, חזור להרוות לנו שעתיים של שלווה והתרוממות נפש, חזור לרגש אותנו עד דמעות עם האנרגיה האדירה שלך מהבמה אלינו באולם.... בעזרת השם, בעזרת האולמות, בעזרת הנגנים בעזרת כולם כולי תקווה לראותך על הבמה עוד הקיץ. ומילה קטנה על היום, לכל איש יש שם, אשר נתנו לו אימו ואביו, ולאף אחד אין הזכות לקטוף שם זה מבעוד מועד. לכן לכבוד כל 6 מיליון השמות שהוכחדו בשם המפלצות הנאציות יהי זיכרכם ושמכם ברוך

financer

New member
איזה דיסק מדהים

עמיר שלום אני רוצה להחמיא לך בלשון המעטה על הדיסק המופלא "הכל עד לכאן", הוא איתי בשמחה, בעצב ובשגרה. הוא נשמע במכוניתי כמעין בלדה אחת ארוכה וכל שיר אהוב כמעט כמו האחר, לדעתי אתה משתווה לחוה אלברשטיין באיכויות ובעומק תודה תודה תודה

financer

New member
איזה דיסק מדהים

עמיר שלום אני רוצה להחמיא לך בלשון המעטה על הדיסק המופלא "הכל עד לכאן", הוא איתי בשמחה, בעצב ובשגרה. הוא נשמע במכוניתי כמעין בלדה אחת ארוכה וכל שיר אהוב כמעט כמו האחר, לדעתי אתה משתווה לחוה אלברשטיין באיכויות ובעומק תודה תודה תודה

עמיר../images/Emo13.gif

אני כל כך שמח שנכנסת תודה רבה שהקדשת מזמנך ונכנסת לפורום כיף לשמוע שמעדכנים אותך אשרייך ובהצלחה בהמשך הדרך

yuval755

New member
אני מצטרף לכל הדברים שנאמרו כאן...

אשרייך עמיר! יישר כוח.

רוניY

New member
כמעט הבאת בשורות להופעה בקרוב

הרבה אושר ושמחה יצירתך גורמת לי ולאנשים אחרים עונג והתרגשות-רוני

מוקדש לעמיר כחומר למחשבה ! ! !

המלחמה שלך בעולם תעשיית המוזיקה היא מובנת ומוצדקת, אני בטוחה במאת האחוזים שכל הדברים בוערים בך ואתה מאוד רוצה שייעשה צדק, כך גם אני וכל האנשים שמאוד אוהבים את יצירות המופת שלך, יחד עם זאת, אני באמת מבקשת ממך שתחזור להופעות , בדיוק כמו שאתה ממשיך להוציא אלבומים וממשיך להפיץ סינגלים שלך בתחנות הרדיו השונות אז בדיוק באותה הנשימה - תחזור להופיע ,הקהל בישראל לא טיפש ויודע מהי איכות - עובדה שתוך שבועיים מכרת 20,000 עותקים שאתה בכלל לא מתראיין לתקשורת ולא מופיע בשום טלוויזיה ואין כתבות בעיתון שנועדו במכוון להקפיץ את מכירות האלבום, שרת מתוך הלב שלך וזה בדיוק מה שאנשים קנו. נכון, תעשיית המוזיקה היא אכזרית ואנשים בתעשייה רומסים אחד את השני אבל, לפחות אתה תראה לנו שאפשר אחרת , תמשיך להופיע למען אלו שבאמת אוהבים אותך, שכ"כ צמאים להתרגשות הבילתי מוסברת בהופעות שלך, אני הייתי בהופעה אחת שלך שהייתה בלוד וזה בהחלט הספיק לי כדי להבין את העוצמה ואת ההתרגשות מכל מילה ומילה בשירים שלך, יום לאחר ההופעה הלכתי ורכשתי את כל האלבומים שלך , כשהאימיול שלי פתוח 24 שעות ביממה ומוריד שירים של אחרים , אני את האלבומים שלך הלכתי ורכשתי וזה מתוך ההערכה הבילתי פוסקת אלייך וליצירות הקודש שאתה יוצר, לא פעם אני מצאת את עצמי מתרגשת עד דמעות מהשירים שלך "ניצחת אותי הכל" אתה שר ולכל אחד יש את הניצחון הפרטי והקטן שלו "נוסע , בורח , לאן הוא כבר ילך עכשיו כל רעם בשבילו סימן" אל תברח מאיתנו עמיר ! לאן כבר תלך ???? תחזור להופיע כי אתה תעשה טוב אינסופי לכולם, הצדק, במוקדם ובמאוחר ייצא לאור כי כך היה , וכך תמיד יהיה ! * מוקדש לעמיר כחומר למחשבה ! סימה ביטון.

אריק S

New member
עמיר, יישר כח ותודה רבה.

אני שמח לשמוע על המהדורות החדשות שיצאו (סוף סוף יהיה לי את "אותו מקום, אותה הרוח"!!!). וכמובן שאני מצטרף לקריאות הגעגוע של כל חברי הפורום, צמאים כבר להופעה.

שלום עמיר,

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב בפורום הנהדר הזה... אך אני חושבת שהגיע הזמן, לאחר שנה וחצי של צפייה בכם החלטתי להצטרף! קבלו אותי באהבת חינם!!!
יחד עם זאת בער לי להגיב כי ראיתי שאף אחד לא הגיב בצורה קונקרטית... לעניין המכתב: קראתי, העמקתי, כאבתי את כאבך, אך יותר מכל לא ידעתי אם זה אתה. הניק ניים הוא עמיר בניון אומנם, אבל הניסוח עולה גבוה לשמים. קשה לי להאמין שכל כך השתנת ממכתבים קודמים ששוחררו לפורום... חוץ מאותן האשמות כואבות וידועות לנו, לא מצאתי ולו דבר אחד שתואם לך! התאכזבתי לנוכח המכתב הזה, מצאתי בו רק התעוררות של פלצות מהעבר. מצאתי בו שאתה אדם מאוד חומרני, אני לתומי חשבתי שאתה כולך רוחניות..
מאוד מחמיאה לי הפתיחות שלך בנוגע לחשבון הבנק, אבל... אני לא חושבת שזה מענייננו. הפריע לי האגואיזים להגיב רק על מה שקשור אלייך, לא בחרת להתייחס אליינו המעריצים אלו שרודפים אחרייך לכל מקום בארץ ולא "גוזלים" ממך בניגוד ל... נהפוך הוא, משלמים בכייף על מנת להנות ולו רק מהגאונות שבמוסיקה שלך! אלו שתומכים בך גם כשאתה טועה (וגם שלא), אלו שבטוח יתקיפו אותי בעיוורון מוחלט מאהבה אלייך. למרות שבתוך תוכם הם יודעים שאני צודקת. לא טרחת לבוא לכאן "סתם כי בא לך להגיד שלום" (או חג שמח
) בסה"כ אתה יודע שהבמה הזאת תעורר אחלה מהומה, מהומה שאף תוכנית בטלוויזיה לא תעורר, וזה מבלי להתחשב בנו שכל הודעה שלך היא עבורנו נווה מדבר. גזרת על עצמך שתיקה וזה המקום היחידי שבו "מותר" לך להגיב, אבל אתה מנצל את המקום הזה לרעה. עמיר ,ממרום שנותי - לא שאתה קטן ממני בהרבה, אבל הוכחת הפעם שאתה אדם שבוחש כדי לעלות ריח. למד ממני בחיים צריך לדעת לסלוח. תבין אין אתה יכול לעלות יותר בסולם ההצלחה כשידיך נתונות בכיסים צריך ללמוד להעביר מהעולם, צריך לעשות דברים בשקט (מים שקטים חודרים עמוק ,אומר לך משהו?) לא כל דבר חייב לעורר מהומה! אמרת בזמנו את שלך. קיבלנו, הבנו, תמכנו והמשכנו לאהוב למרות הכל. אבל כמה אפשר? עד מתי זה ימשך? זאת לא דרכו של אמן אמיתי! אתה מאבד את הקסם בדבקותך בממון... ולסיום, רק השוטים והמתים אינם משנים את דעתם תחשוב על זה, הדברים שאמרתי לא נובעים משנאה אלייך, אפילו שכאן אני בטח יותקף, הדברים נובעים אך ורק מאהבה יתרה אלייך. כולנו צמאים לך יותר מאי פעם, אתה גורם לנו עוול אמיתי בלי לדעת אפילו עליו ,כי אף פעם לא באמת התעניינת מה אנחנו מרגישים! בידידות גדולה מירית בוזגלו

א ל ה 27

New member
אין לי מילים../images/Emo37.gif לא לכאן...

ולא לכאן... אז הכל עד לכאן. ראשית... עמיר בניון, ישר כח... אתה רועה, אנחנו העדר.. וכך גם צריכים להיות/לחשוב/לפעול הקולגה... מי יתן וההשפעה שלך, שנולדה מתוך כאב תניב עוצמות, כמו שאתה יודע.. מירית בוזגלו... "אתה יודע שהבמה הזאת תעורר אחלה מהומה, מהומה שאף תוכנית בטלוויזיה לא תעורר" כך כתבת... נראה שאת זו שהופכת את זה לכזאת מהומה.. (תודה רבה!) לכבד אדם באשר בדרך בה בחר ללכת.. נושא כאוב/טעון/חשוב חלק בלתי נפרד מחייו של אמן, שאת בתור מעריצה שותפו לו.. חלק בלתי נפרד מחייך שלך, לו רק היית משכילה להבין את דבריו... תסתכלי סביבך, ממרומי גילך, לא נראה לי שאת עיוורת זה נמצא בכל מקום, כאן ממש מתחת לאף שלך.. ולהעלות נושא כזה על סדר היום על פניו נחשב בעיניך לפרובוקציה, אבל כנראה שאת חי בעולם משלך... אז נכון, אנחנו רוצים תשומת לב/יחס/חג שמח/שלום קטן/הופעה אבל אל תשכחי שאת זה קיבלת במתנה במעטפת מדהימה שקוראים לה "הכל עד לכאן", ממש לא מזמן.. ועוד אי אילו כאלו שנולדו לפניו.. זה לך, בשבילך, אלייך, לענג אותך, להנעים לך לרגש אותך.. וזו עבודה, אכן עבודה קשה.. מכל היבט שהוא.. לימדי להעריך, להוכיר תודה לא נראה שברור לך כל כך תהליך היצירה והמוצר המוגמר שעליו את היום מתענגת... אמנים חיים את הקהל, האהבה הזאת (שלנו כמעריצים אליו כאמן) לא ברורה מאליה.. ולכן אנו זוכים לפידבק הולם, מה שחשבנו שהוא יעלם לנו לנצח... הוא חזר מהר, להעביר לך/לנו התחדשות, לשתף אותך.. אצלי זה גובל בחברות.. זה מספיק. דרך שפיטה שכזאת לא ראויה לציון... הנה, ידעת שיתקיפו אותך... נשמעת קצת מתנצלת אז אני לא תוקפת אותך, אני.. איך לומר.. קצת מרחמת עלייך... אז וואלה, מקווה שנהנית "לעלות" על הבמה אולי תעשה הדרן, בטוח לא תעלי חזרה.. אני לפחות לא אזעק לך.. (אדבר בשם עצמי) מצוטטת (שוב. באמת סליחה): "הניק ניים הוא עמיר בניון אומנם, אבל הניסוח עולה גבוה לשמים. קשה לי להאמין שכל כך השתנת ממכתבים קודמים ששוחררו לפורום" אלוהים! איפה את חיה..?? עם תכנים של שירים שזכו לתשואות, שברו מוסכמות... ואת... נו, מילא.. מה את יודעת?.. בריאות. המשך שבוע מצויין לכולם עמיר, שתחזור להופיע, נדע... ואיך אומרת אודטה: "ואני אהיה פה"... וגם כולם... בשורות טובות. אלה.

ו ר ד ב

New member
כל מילה בסלע אלה../images/Emo45.gif

זה לא יכל להיכתב יותר טוב
אני החלטתי שלא להתייחס אלייה, היא לא ראויה לזה!

etoshit

New member
מסכימה לחלוטין...

וכמו שורד אמרה זה באמת לא יכל להכתב יותר טוב. "הפריע לי האגואיזים להגיב רק על מה שקשור אלייך" אני חושבת שזהו המשפט שאמנם מירית בוזגלו כתבה לעמיר אך מבחינתי זה משפט שמכוון אליה עצמה.וכל מילה נוספת מיותרת!

רז1000

New member
היבטים שלא התיחסת אליהם

ראשית אני אוהב אותך גם אם אני אחלוק על חלק מדברייך לדעתי להתיחס לחומרנות רק בגלל שאתה צועק שגוזלים ממך את מטה לחמך זה מרחיק לכת חומרנות היתה אם עמיר היה הולך לעשות חלטורןת כגון הופעות של כל ערב גם בכנסי של ועדים חתונות אבל אדם שגזר על עצמו שתיקה ולא הופיע כמעט שנתיים לא יכול להיחשב בעיני חומרני (לא מאהבה עיוורת לאיש). לעניין ניצול הבמה אדם שגזר על עצמו שתיקה למרות שאני מניח שכל יום מנסים לפתות אותו בכתבה שמאוד תחמיא לו מותר לו ואף רצוי שיעביר מסר דרכנו, דרך אתר המעריצים. יותר מכך נראה שהאגואיזם הוא בזה שכל התגובות עד עכשיו היו "מתי תופיע" כאילו כל אשר על ליבו לא מעניין באמת אף אחד לא ראיתי תגובה מבינה, מייעצת, מעמיקה שמנסנ לקרא חמס נגד האונס הזה שעוברים האומנים כולם ולא רק עמיר לכן האגואיזם לדעתי נמצא אצלנו, ותרשי לי כולל אותך. הרי מה שחשוב לנו זה שעמיר יופיע ולא באמת מעניין אותך מה הוא מרגיש כאשרגוזלים אותו והגזל הוא לא פשוט כי אם אני למשל הסתכל על זמרת מצליחה (אם כי לא מוכשרת בשום היבט כמו עמיר) כמו זהבה בן שאחרי 15 שנים של עבודה מתישה (גם במועדונים) עדיין אין לה כסף לקנות דירת שלושה חדרים בראשון כשכל התעשייה סביבה גרה בוליות ונוסעת במרצדס זה מקומם בהיבט המודי ולא החומרי. החומרנות היא לרצות לשמוע את עמיר רק שר ולא מדבר.

ezraz

New member
שלום לכולם

שלום מירית וכולם. הרבה זמן לא הייתי כאן עקב ענייני עבודה שממלאים את זמני, אך למראה ההודעות והתגובות לא יכלתי שלא להגיב. לצערי, אני נוטה להסכים עם חלק גדול מדבריה של מירית בוזגלו. גם לגבי מי שניסח יחד עם עמיר את ההודעה... אני חושב שמכתבו של עמיר מיועד לתקשורת ולא לנו. לא שחלילה לא מעניינו הפגיעה בפרנסתו של עמיר, אך לא אנחנו הכתובת. בודדים הם האנשים שנמצאים כאן שאינם אוחזים בדיסקים המקוריים של עמיר ולעיתים אף יותר מאחד כזה מכל אלבום, ולכן אני לא מוצא מקום להלין דווקא כאן מולנו. כתבה אחת בעיתון/בטלויזיה תעשה את העבודה, ויש לך עמיר מה לומר וראוי שיקשיבו לך. אז למה בבמה הזו? כדי לדעת שכאן כולם יסכימו לדברים? אולי המחשבה שהאנשים כאן יפחדו להגיב נגד ההודעה וקצת אחרת מהציבור הרחב? מדברי עמיר אני מבין שאנחנו "הצבא הכי חזק של עמיר" משלמים מחיר על עוולותם של אחרים. ואם עמיר לא שר ולא מדבר עם התקשורת, לא מזייפים אותו? אנחנו לא מבקשים יחס אישי, לי אישית אין עניין להיות חבר של עמיר אם הוא אינו מעונין בכך, אבל היחסים בינינו עדיין חייבים להיות דו כיוונים. עמיר יעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, ואני מנגד (אולי יותר נכון לומר בעד) אדאג שאני וסביבתי נקנה רק דיסקים מקוריים ונגיע להופעות כדי שכן עמיר יקבל את המגיע לו בדין ובצדק. דבר נוסף הוא, אפילו אני עם כל האהבה שלי ליצירה של עמיר, יש לי צורך למלא את חלל ההופעות שנוצר ולצערי אני נאלץ למלא אותו בהופעות של אמנים אחרים. אני מאלה שביום בו תהיה הופעה של עמיר תמיד אגיע, אך מה אם ישנם כאלה שעלולים לנטוש בדרך וידבקו בחלופות? שוב נענשים האנשים הלא נכונים. וכן, אני מודה שזה שעמיר לא מופיע הוא עונש בשבילי. אמן צריך להילחם על אמנותו תוך כדי עשייה ולא ע"י חידלון. נכון שיצא דיסק חדש, אבל הדיסק מבחינתי ומבחינת עוד כמה חברים עימם שוחחתי אמור לשמש עבורנו כחימום לדבר האמיתי שהוא ההופעות, ובנושא זה לא היה עדכון אמיתי ורלוונטי. כשחברים כאן כותבים תודה על העידכון. איזה עדכון? מה חוּדש לנו? האם נכתב שם משהו על הפקות מוסיקליות חדשות בהן עמיר שותף? (כפי שנרמז כאן בעבר). האם משהו חוּדש על מכירות הדיסק האחרון? על הסינגל הבא? האם משהו חוּדש אולי אפילו לגבי תקליטו של אבי בניון? בקיצור, שום עדכון אמיתי הקשור למוסיקה שלו שבעצם מלכתחילה, בגללה כולנו כאן. לסיום, עמיר, אני מקווה שעֶמדתי זו תובן כפי שרציתי וניסיתי להעבירה. את המלחמה נהל מול האויבים האמיתים שלך ישירות. דרושה לך עזרתנו? בקש אותה באופן ישיר ונהיה שם עבורך. המשך יום נעים.

עמירם04

New member
עזרא אחי... על זה ראוי להאמר..

"לא יכל להיכתב יותר טוב".. לצערי אתה צודק ב100% . יום טוב לכולם.

dor dn

New member
בדיוק

עמיר, למה בעצם אמרת לנו את זה? מה ציפית שנעשה עם המידע? לא רצית לפנות לתקשורת כדי לא לשבור את המילה שלך לגבי העובדה שהפסקת להתראיין, וגם לא באמת עידכנת שום דבר על הופעות. אבל אם אתה טוען שחסר לך כסף, תחזור להופיע, אתה הרי תמלא הרבה אולמות. בכל מקרה, מקווה שהכל יצליח לך ואתה הגדול מכולם.

א ל ה 27

New member
מצטערת, לא יכולה לסתום../images/Emo219.gif...

אין לי שום כוונה ללבות את האש.. בחיי.. ואני יוצאת מנקודת הנחה שכ-ו-ל-נ-ו רוצים הופעה, רוצים להרגיש, רוצים את הוויב'ס הפרטים הטכניים לא מעניינים... משעמם "מאחורי הקלעים"... אבל... חבר'ה... בחייאת, מה נסגר? גם אם אנחנו יכולים לשמש כבמה, מסיונירים.. ויודעים שעמיר לא יפנה לתקשורת... לא נקום?! אחר כך, כולם ישאלו: "חבל שלא ידענו" "אולי יכולנו לעזור, להקשיב" וזה יכול להתנהל בדיוק להיפך, לולא היו הופעות מרובות.. האמנם? אז הכל מתנהל ברוורס, אז..? קורה.. זה חשוב לא פחות.. אני מאמינה שעמיר בניון לא מתיימר להיות סופרמן או לחלופין להיות דון קישוט ולהלחם בתחנות רוח, לתקן את העולם... יש לו משהו להגיד... מי אנחנו שנאטום אזניים?! שנסתום לו ת'פה?! שנהיה פדגוגים וקטנוניים לגבי ההתנסחויות שלו?! גם אם הניסוח הוא נשמע כמו ניסוח של עוד עו"ד כרקק בים השחור.. שנהיה קנטרניים.. לכנות אלבום כ"חימום"?! אין לי מילים... באמת... אם זה צינור מקובל להגיע לאן שזה צריך להגיע.. הנה מה טוב.. זה מצליח.. מצויין! "לסיום, ובהמשך לשאלות חוזרות ונשנות לגבי הופעות, בפורום וגם באמצעות המכתבים באתר – ...אך אני מאמין שבעזרת השם בקרוב מאוד ננער מעלינו גם אותן ונשוב להתראות." ... כך הוא כותב, מאמינה שהבנאדם לא טיפש! רגיש, אין לי בכלל ספק.. אדם רגיש, רגיש גם לסביבתו.. נורא נחמד לפעמים להתנסח מול כולנו כאנשים כעוסים בעלי אוצר מילים גבוה מהול בעלק אינטילגנציה ריגשית.. סליחה מראש, אבל מה שבטוח הבחור לא בא לחולל פרובוקציות עלינו אנחנו אלה שצריכים להיות קשובים, אני קראתי בפורום הזה, על לא מעט אנשים שעמיר עזר להם, הקשיב להם, בשעה שהוא לא חייב להיות שם, אבל מסתבר שאם הוא מקיא עלינו המון רגש, הוא גם יהיה שם כדי לכוון אדם קטן כמוהו שטעה בדרך, ואין חכם כבעל ניסיון.. קצת ריספקט, אני מופתעת, אבל מאידך גם מבינה שהמקום הוא אכן מקום אמוציונלי, שכולם זועקים לו באמונה שלמה, אני בטוחה שיחזור... עזרא, אנחנו אמנם לא מכירים, אבל... כמי שהבנתי שפעיל לא קטן בפורום, זה היה מפתיע! לגמרי! אני יכולה להשתפך עד מחר.. וכמובן שזה לא יראה שחר.. יומנפלא לכולם תפתחו את הראש, לפעמים לא הכל זה רוח,מוסיקה ורגש... מהלעשות? אלה החיים... באש ובמים... אלה.

ezraz

New member
שני דברים

הראשון- האמונה שלי אומרת שעלי תמיד לומר רק את האמת שלי ולא להתחבא מאחורי סיסמאות/אנשים/הודעות סתמיות וכנראה שלכך אני מצפה גם מהסובבים אותי. השני- בהמשך ל "נורא נחמד לפעמים להתנסח מול כולנו כאנשים כעוסים בעלי אוצר מילים גבוה מהול בעלק אינטילגנציה ריגשית" אני אומר את זה בשפה שתהיה ברורה גם לך (סליחה מכל האחרים): לא כל נאד שמישהו יפליץ אני ארוץ להריח, גם אם זה עמיר בניון האהוב. נסי להיות עניינית ואוביקטיבית גם אם מדובר במישהו חשוב לך!!! ציינתי בהודעה שאני מוכן להמשיך ולהיות חייל בשרותו של עמיר בניון, כפי שהייתי עד היום גם בארץ וגם בחו"ל (בשנה הארשונה להולדת ילדיי, עמיר זכה לראותי יותר לילות ממה שילדיי זכו...). אני מצפה שיסתכלו אליי לעיניים כשמדברים איתי, ולא מוכן לקבל מצב בו מדברים איתי אבל ה"עיניים מביטות למעלה"....

א ל ה 27

New member
שני דברים...

הראשון: "עיניים מביטות למעלה ורואות תקרה, עיניים מביטות אל המרחבים ורואות קירות. הכל ברור, ברור כמו תא קבוע, סגור. תריסים פתוחים מעט, רק בשביל לשמוע קצת חיים, בדיוק כמו שלי ושלך. בריאים, חולים, צוחקים ובוכים ולא יודעים." השני: בהתחלה רציתי לכתוב: אולי לא רצת להריח את הנאד, אבל למעשה היתה הרגשה של חתולה מיוחמת (ואני לא מדברת רק על הזכרים...) אז... במקום זה "אני רוקד וצועק לירח: "רד". ומאשים את העולם בכאבי." לילה טוב.

למעלה