שלום לכולם

metalyca1

New member
ב"ה יתברך

ב"ה יתברך אני בשוק בחיים לא ידעתי שיש כזה רוע לאנשים איך אפשר לעבור לסדר יום רגיל כאשר אנשים מנסים והורסים ופוגעים ביצירות של אנשים (אני עדיין בהלם...) איך אפשר באמת לדעת שכאשר אתה קונה זה לא פוגע באנשים אשר עבדו והפיקו את יצירותיהם.... דרך אגב אני קונה בסטימצקי אני מקווה שאתם אין בעיה (אני 99.99999)בטוחה שאין איתם בעיות אני תוהה אם מקור הבעיה הוא בארץ הקודש הוא במקומות נוכריים.. עמ"י קדוש אי אפשר שאדם יהודי יפגע באחיו היתכן שאני טועה????? שבע"ה נזכה לבשורות טובות ויהיה רק טוב וחסד בעולם (זה ממש מכאיב בלב כאשר שומעים על מרמה שכזו) בציפיה לישועה ולגאולה השלמה בקרוב אמן!!!!!!!! מיטל

AviHayun

New member
כמעו (בשורות טובות)..

אנשים ונשים יקרים... תעשיית המוסיקה היא עולם רע ומרושע, שפל ומשפיל, אך זו דרך העולם. אדם שחושב שיש לו כשרון שראוי שאחרים ידעו עליו-צריך להפיץ אותו. אם יש ביכולתו להפיץ בדרכים שלא פוגעות בפרנסתו - אשריו וטוב לו. אם לאו-יאלץ לפלס את דרכו בשדה הקוצים הזה. עמיר בניון החליט שרע לו ויצא לדרך חדשה. כולנו מכבדים זאת ומאושרים מכך שמיטב כספינו מקניית הדיסק האחרון הולך ישירות לעמיר בניון בניכוי עלויות הפצה וכד'. אז נכון שתרמנו לא מעט כסף להליקון, אולי בזכותינו הם שיפצו בית משרדים מפואר וחילקו משכורות עתק לכל אלו שטמנו ידם בצלחת; כיום זה פחות ופחות מעניין (אותי לפחות). זהו חלב שנשפך שאולי באמצעות בית משפט יהיה ניתן להשיב מעט צדק כלכלי לעניין. מה שחשוב, זה האם הופקו הלקחים? בואו ננסה לענות: 1. האם נפתרה בעיית העבדות המדוברת (בהופעת הפרישה במדיטק-"זהו יום שמח, בוא אני יוצא מעבדות לחירות", דברי הגדול מכולם) התשובה היא-חד משמעית כן. עמיר בניון הוכיח לכל העולם, שניתן להצליח בעולם המוסיקה באמצעות כישרון מוסיקלי. חשוב שיהיה קצת טעם מסחרי ולכן דאג בניון גם למשרד יחסי ציבור שעושה עבודתו נאמנה. נשאלת השאלה - מדוע הפסקת להופיע? מה חטאנו אנו?? האם בכך שנסתיימו ההופעות ניתנה המכה הניצחת ממנה לא תוכל תעשיית המוסיקה להתאושש?? התעייפת עמיר נשמה? קח לך חופשה קצרה ושוב אלינו. תילחם במי שצריך, כולנו איתך (כן אפילו עזרא ומירית בוזגלו). לעניין ההודעה: נוצר כאן הרושם כאילו אנו (הקהל שבאמת מעריץ את המוסיקה שלך) עקמנו את האף לנוכח ההודעה. לדעתי בצדק. רוצה האומן לומר את דברו לציבור - יפנה לעיתון. בטוחני שבידיעות אחרונות ישמחו לתת לך כתבת שער בעיתון שבעה ימים אם רק תרצה. בחרת לפנות אלינו - תפנה אלינו בדברים אישיים, רלוונטים, תקפים(כלומר, כאלו שאנחנו לא יודעים). כולנו כאן משוועים להופעה ובהודעה איני רואה כל התייחסות רצינית לנושא. ברגע שראינו את ההודעה שנכתבה בשמך- ייחלנו לבשורות טובות, כשקראנו אותה זה היה כמעט...

Back Door Man

New member
בעיות בהבנת הנקרא

אם תקרא שוב את מה שעמיר כתב תבין שהבעיה לא נפתרה, ושבכלל לא בטוח שקנית דיסק מקורי במיטב כספך, וההופעות נפסקו לא כי עמיר "הנשמה" התעייף, חבל על ההתנשאות הזו. לאף אחד מאיתנו אין מושג מה באמת קורה, בעצם, ואני נוטה להאמין שאי אפשר לספר יותר ממה שהוא סיפר נדמה לי שהוא מרגיש שפה הוא יכול לקבל קצת תמיכה וחבל לי בשבילו שיש אנשים שמחבלים בזה

AviHayun

New member
למה אתה מגיב לכל דבר שאתה רואה?

לא מסכים איתי - אל תקרא את ההודעה. למה להגיב? אני לא אינטיליגנט כמוך אז דלג על ההודעה שלי, באמת. רק אתה מבין את הנקרא, וכל השאר בורים. אולי אתה אדם משכיל ונאור, שלא כמוני... אולי אתה אדם חכם, לא כמו עזרא ומירית... אך באיזו זכות אתה בא ומחלק כאן ציונים לאנשים?

rumeio2

New member
לעמיר תודה על הכל אתה פשוט אדם טוב

תחזור להופיע במהרה ואוהבים אותך!

עמיר אתה מדהים...

רק לא הבנתי דבר אחד...אם עמיר רב כל כך עם אקו"ם, איך זה ששמם מופיע בדיסק החדש?

נבלעשור

New member
היי מירית ועזרא

קוראים לי ניר ואני רוצה להגיב על ההודעות שלכם: אם עמיר מוצא לנכון למסור הודעה לפורום וגם לכוון אותה לתקשורת אני לא חושב שיש בזה פסול,הרי ההודעה עונה להרבה שאלות שאנשים היו שואלים השכם והערב ולפעמים כמה פעמים. לשמחתי אנחנו מעריצים אמן שעיקר המיוחדות שלו זה ההתעסקות במוזיקה ולא בדברים שמסביב וזה הופך אותו למיוחד, אני אישית הייתי מעדיף שאני לא אשמע ממנו בכלל אלא רק שדיסק חדש יוצא או הופעה. שאני רואה אמנים אחרים שנחשבים למצליחנים ואני רואה מה קורה סביבם אני שמח שיש אמן כמו עמיר שמשאיר את המוזיקה בגדר אמנות, ולא כמו אותם אמנים שהם ניראים ממש פטאתים על יומנים ובובות מזמרות. אני מבין לאן כיוונתם בהודעה שלכם וזה בגלל שאתם רואים בעמיר יותר מאמן אלא כחבר או יותר מסתם אמן. העובדה שעמיר לא נכנס לפורום לשלוח לנו מסרים כל שהם או סתם להגיד שלום היא לא מתוך התנשאות חס ושלום. אני לא ארצה שעמיר ייכנס לעתים קרובות לפורום או יופיע הרבה בטלוויזיה או יעשה פירסומות בטלוויזיה,שימשיך להיות מרוכז בלעשות מוזיקה ולהתפרנס וגם אם הוא מעוניין "להתעשר" מאומנותו זה ליגיטמי לחלוטין וזה מגיע לו יותר מהרבה אמנים אחרים בארץ שהתעשרו בגלל שהם מוצאים שירים של 2.20 שח. נ.ב בכוונה כיוונתי את התגובה אליכם כי התגובה שלכם הייתה הכי אמיתית ומעניינת ולא סתם תגובות כמו"אתה גדול" "אתה המלך",תגובות שאם תישאלו אותי סוג של הערצה "נינטית טייבית" "סקעטית" "בוסקילטית" תהכוונה להערצה שלא מכוונת לפעמים אך ורק לאומנותו של האמן אלא לדברים חסרי טעם. תהייו בריאים ותמשיכו להעריץ ככה ואני עימכם. ניר

ו ר ד ב

New member
לא קוראים לך ניר...

ואת בטח לא בחור
אני תוהה למה את כל כך פוחדת לשחרר את התגובה בשמך האמיתי? אם את רואה בדברים כמו של מירית דברי טעם ובתגובות שבאו לחזק את עמיר על דבריו דברי הערצה עיוורת - או כמו שהגדרת: ""נינטית טייבית" "סקעטית" "בוסקילטית"" אז אני מאוד בספק אם יש לך בכלל טעם! יש דרך וצורה להגיד כל דבר ואם מצאת לנכון לחזק את התגובה הכי פוגעת ומזלזלת בעמיר ובדרך שבחר... אז כדברי עמיר: "מה זה אומר עלייך?" להבא אני מבקשת להיכנס בניק אחר, על מנת למנוע בלבול ואי וודאות בנוגע לזהותו של הכותב, "נבל עשור" זאת חברה בבעלותו של עמיר (כפי שהוא ציין בהודעה) ולכן תגובה שלך מצטיירת כדבריהם תודה על ההבנה

נבלעשור

New member
היי ורד אני בחור וקוראים לי ניר

הייתי בפורום בשם ניר444 ועכשיו בגלל ששכחתי את הסיסמא נכנסתי וקרץ לי השם החדש.

ו ר ד ב

New member
אני מניחה שהחיפוש המתקדם של תפוז

לא טועה... בפורום שלנו לא היה מעולם השם "ניר444" ולגבי השם החדש והקורץ אמרתי את דעתי

odery

New member
יו, פתאום לראות עמירבניון בשם משתמש

איזה שמח זה עושה ברור שהיה עדיף לראות השורש ח.ז.ר בנושא ההודעה אבל הוא עדיין אלוף!!! יא איזה יום(אני לא מצטערת שראיתי את זה רק היום, יום שמתחיל נאחס עובר מהפך של 180 מעלות אוטומטית...) שה' ישמור ויברך אותו

HEN1969

New member
הצדק בסוף ינצח ...גזילת יצירת האומן

כל כך כואב לשמוע מילים אלה , אני מקווה שכל הגזילה תיפסק ועמיר ואבי יצליחו להתפרנס בכבוד . לצערי רכשתי את הדיסק של אבי בתאריך 11.04.06 בשדה התעופה ,זאת לאחר חיפושים רבים בחנויות דיסקים חוקיות שם נאמר לי "הוא בכלל לא הוציא דיסק ואין דיסק כזה ". הדיסק לא מפסיק להתנגן אצלי ואני מצטערת שהכסף לא יגיע למקור היצירה . תרבות "אמנות הכסף" של ערוץ 2 ודומיו מכה בפרצופינו ופוגעת באומנים גדולים כמו עמיר ואבי שמשמחים את נפשותינו בכשרונם . טוב שקראתי מילים אלה להבא אבדוק שוב מהיכן לקנות . חזקו ואימצו.

מיטל52

New member
איזה כיף לגלות הודעה של עמיר בפורום

לא יצא לי להיכנס שבוע לפורום ופתאום אני רואה עמיר בניון-ואני התלהבתי חשבתי שזו בשורה טובה כמו הופעה...אבל לא משנה ב"ה גם זה יגיע שיהיה לו רק טוב ושיחזיק מעמד כי במלחמה הזו הוא חייב לנצח למענו ולמען כל היוצרים שחוששים להילחם עם החברות הגדולות.

osher512

New member
@@@@עמיר תחזור להופיע@@@@

ההופעות שלך הן מקור לקבלת אנרגיה...אני מאוד אשמח אם תחזור להופיע..וכמה שיותר מהר...ואני מאמינה שהצדק יצא לאור בסופו של דבר ומה שחשוב שהאנשים שאוהבים אותך ואת המוסיקה שלך ימשיכו לקנות את הדיסקים שלך במיטב כספם ותוכל להתפרנס בכבוד

ארייזל

New member
עמיר, אני צריכה אותך

לצורך עבודה שאני עושה בספרות, על השיר "ניצחת איתי הכל" מישהו יודע היכן אני משיגה את האמן הדגול לצורך ראיון? או היכן אפשר להשיג חומר על השיר (ובעיקר על הרקע לכתיבתו?)

למעלה