שלום לכולם

Back Door Man

New member
שלום לך עזרא

הרשה לי רק לציין שבדר"כ אני לא נוטה להגיב ובדיוק מסיבה זאת אין לי שם משתמש אבל במיוחד בשבילך טרחתי ונרשמתי לתפוז. את הנודים שאנשים מפליצים אתה לא הולך להריח אבל את הבל הפה של מסיתים למניהם שבאים בכדי לעורר בעיות, לחדור פנימה כמו שאמרה "מישהי מהתעשייה" מתוך תעשיית המוסיקה בכדי לצאת כנגד דבריו של עמיר, אמן שאתה טוען להעריך אתה כן מריח? אמן אשר עשה מעשה שלא אמנים רבים עושים, סיפר לך את כל סיפורו האישי בתוך תעשיית המוסיקה, בפורום מעריציו, תראה לי עוד אמן שכל כך מחובר לקהל שלו.. ובכל זאת למרות הכל ישנה כאן המולה ואנשים אשר נוטים להסחף אחרי דבריה של בוזגלו שאני נוטה להאמין שמשתייכת להד ארצי או למשרד משעבדים גדול אחר אשר באה לטשטש את אמינותו של עמיר בפניכם, קהל מעריציו. לדעתי ביקורת כלפי האמת שלו, שהוא בא וסיפר לנו היא מיותרת, התרסות כנגדו בפורום שלו עצמו מיותרות ובטח לא בניסוחים כמו "לא כל נאד שמישהו יפליץ..." זה לא מכובד זה לא מוסיף וזה לא כלום וזה מעליב, בעיקר אותך. אז תחשבו בפעם הבאה לפני שאתם כותבים ועוד יותר לפני שאתם שולחים הודעה.

golf123

New member
היי Back Door Man...

לא יודעת למה יש לי תחושה שהצדק איתך לגבי הגב' בוזגלו, על כך שהיא שייכת להד ארצי או הליקון או אלהים יודע מה. רק מוכיח כמה הם אוכלים את הלב וכמה הם חוששים מעוד "עמירים" למיניהם, שבסופו של דבר עלולים לגרום להם לאיבוד הפרנסה או לפחות לצמצומה. כל החיים הם רכבו על הצלחות של אומנים והנה, בוקר אחד, אדם חכם בשם עמיר בניון החליט שדי לו עם השתיקה, פתח את פיו והוציא את הצדק לאור. אם אומנים נוספים היו נוהגים כמותו, סביר להניח שהיו משנים את מפת התעשייה, ואולי גורמים לכך שעובדיה היו מתחשבים באומנים ונוגסים בהכנסתם קצת פחות (בעצם, הרבה פחות), ובטח שהיו משתפים אותם בכל הקשור לענייני החשבונות שהם עושים עם כספם שלהם. זה הרי לא יתכן שאומן שמגיע לאלבום זהב או פלטינה, צריך לספור בסוף החודש את השקלים ולהתחיל לכלכל את צעדיו בכדי שיוכל לגמור את החודש בכבוד. אומנים בסדר גודל של בניון צריכים לנוח על זרי דפנה בכל הקשור להכנסתם בכדי שיהיה להם זמן, מקום, כוח ושקט נפשי לכתוב ולהוליד יצירות חדשות לעולם. אם עמיר בוחר ללכת בדרך עצמאית, אני בעד, ובכלל, אני בעד כל מה שיעשה לו טוב, כל מה שידרבן אותו ליצור. ובכל זאת, למרות שזה נאמר כבר 20,000 פעם, אני חוזרת ופונה לעמיר - הגעגועים אוכלים אותנו, אנא ממך, מצא מקום לחזור ולהופיע. אין לך מושג כמה אושר תסב בקרב כל-כך הרבה אנשים, ואם זאת לא מצווה, אז מה כן?!?

Back Door Man

New member
זהו בדיוק גולף

כמו שההיא מהתעשייה אמרה - הבעיה היא שאין להם אומץ, אז מישהו צריך ללכת לפני המחנה ולשלם מחיר מדהים שאנשים לא מבינים שבשביל יוצר לא להופיע זו מכה נראה להם שזה "מעייפות". בטוח שהוא מתגעגע אלינו גם

עמירם04

New member
רדו כבר מעזרא!!

מה כבר הוא אמר .. למה אתם משווים אותו למירית בוזגלו שזלזלה בצורה לא מכובדת, אמנם גם בדבריה יש מעט דברים נכונים אך הצורה שבא הביעה את זה "לא מן המשובחות" בלשון המעטה. וגם לא הכי חכם לדבר "על האגו שלו" במקום שכולם אוהבים ומעריכים אותו.. אף היא התנצלה על הפגיעה {למרות שאיני יודע למי היא שייכת ומה כוונתה האמיתית בהתנצלותה} אך רדו מעזרא.. מה כבר אי אפשר להעיר כלום??? מה זה איראן?? תאמינו לי שעזרא ,פזית, אלולה, ועוד מי שהתייחס לנושא הזה בצורה מכובדת ועניינית . אוהב את עמיר ואת פועלו לא פחות ואפילו יותר מכל אלו "שלא נוטים להגיב" ופתאום היום נחרדו מהיזלזול הגדול.ורצו לפתוח ניק בתפוז כדי להגיב על העוול הנורא שנעשה לעמיר.. האהבה הגדולה לעמיר,לפועלו.וכן גם למאבק שהוא מייצג נמצאת בתוככי עזרא והמבקרים . ודווקא היא הנותנת .. מתוך כאב אמיתי, מתוך חוסר גדול שמתגלה כבר שנה [אין הטוב ניכר אלה בהעדרו].. הדברים יוצאים והזעקה צועקת עמיר בא כבר... רק מה לעשות אני עזרא ועוד כמה אנשים פה, אנשים פשוטים לא יודעים וגם לא חוקרים מהי הסיבה האמיתית להפסקת ההופעות.[מה שאחרים כן יודעים ולכן יותר קל להם לדעת שכשההפרעה [שהם יודעים מה היא ] תסתלק עמיר יחזור להופיע.. אך מי שלא יודע . נשאר כואב, נשאר חסר. ומצפה מטבע הדברים כשהוא רואה הודעה מהאיש שהוא כ"כ אוהב ומצפה לו. . התייחסות קצת יותר גדולה לענין ההופעה . זה לא אומר שתחילת ההודעה של עמיר מבוטלת/אסור לו ל"לנצל במה זו". [זה באמת שטויות כי אם לו כאן אז היכן??] אדרבה מתוך הערכה ודאגה טוענים שאילולי מכתב זה היה יוצא לתקשורת השפעתו הייתה רבה יותר.. אז עזבו אותכם מסיסמאות. מדיבורים גבוהים. משנאת חינם. רובם נתכוונו לאותו דבר.. ורובם ובתוכם אני הקטן אוהבים את עמיר. ורוצים רק בטובתו ובהצלחתו. וכולם קוראים בקריאה נואאשת .. השב ימינו כקדם.... יום מקסים לכולכם.. עזרא אוהבים אותך.!!

א ל ה 27

New member
לעמיר בניון ...../images/Emo124.gif

עמיר בניון בוא תעשה כאן סדר.. בבקשה...! הייתי מסבירה לך למה אבל קטונתי.. אני בטוחה שתראה ותבין זה פתאום הפך.. איך לומר.. קצת כואב..

n i s s 1

New member
עמיר מחכים לך ורוצים לראות אותך

בהופעה חדשה עם השירים החדשים שלך שיהיה לך בהצלחה ומחכים לעדכונים חדשים כמה שיותר מהר.

etoshit

New member
עמיר יישר כח, תמשיך בדרכך ../images/Emo140.gif

עמיר, תודה על השיתוף והעדכונים, אנחנו שמחים לשמוע ממך ולדעת מה קורה איתך בזמן הזה, תמשיך בדרכך וב"ה בסופו של דבר הכל יסתדר. תזכור תמיד שיש חבורה ענקית של אנשים שאוהבת ומעריכה אותך, ותלך אחריך בכל דרך בה תלך. ורד, תודה רבה לך נשמה טובה, על האכפתיות והאהבה העצומה שלך לעמיר ולפורום, חולה עלייך
וכמובן תודה לשמוליק דניאל שחושב עלינו וטורח לעדכן אותנו בכל דבר, אשריך

garnez

New member
עמיר בניון תודה

תודה על המוסיקה המדהימה זה עושהטוב לכולם תתחיל להופיע כולם מחכים

עמיר בניון - איש יקר

כן זו אני אותה תמר זה השם היחיד שאיתו הצלחתי להיכנס למערכת מחדש כי הייתי מנותקת , אחרי שהסבו את תשומת ליבי להודעה שלך ,יש בי הצורך להגיד כמה מילים קטנות . חבל לי שבפורום הזה כל מי שחושב אחרת מהאנשים הקבועים מבטלים את דעתו או "מתעלמים " מהאמת שלו .(דוגמת מירית) עמיר למה ...? מה אתה צריך את הפורום הזה כדי להגיד את מה שצריך להגיד בכותלי בית המשפט ... אם יש הוכחות שאכן כך הדבר אין סיבה שבעולם שלא תקבל את כספך עד הגרוש האחרון בחזרה באופן חוקי מכובד ולא בכייני... אין צורך להישתמש בפורום כמניפולציה תיקשורתית ,אתה הרבה יותר מזה ..חבל.. אין ספק שכל מה שכתבת לא באמת קשור לכסף נטו אלה לדרך שבה מנצלים את האומנים המוכשרים שאתה מין הסתם אחד מהם ולא נותנים להם את מה שמגיע להם זה לא קשור לחומריות אלה להערכה נכונה את האומן. אני אשמח לקרוא יום אחד בעיתון שעמיר בניון זכה במשפט מול חברת תקלטים זו או אחרת על מכירת דיסקים באופן לא חוקי איך שקוראים לזה פיראטי... הרבה יותר מכובד , תעשה את הדבר הנכון. בריאות ואושר לכולם

gala21

New member
לעזרא בעיקר וגם לשאר הקוראים

בתור אחת המורגלת בהסתבכויות על גבי הפורום ,ניסיתי הפעם להמנע מתגובה . בחיי. אבל אני מודה שעבר לי . כשקראתי את התגובה לתגובה של התגובה להודעה של עזרא לא התאפקתי. נורא קשה לומר בפורום הזה את דעתך אם היא לא כוללת שירי הלל על עמיר . לא אחת ניתקלתי פה במתקפות שלא לומר התקפי זעם. זה כל כך מעצבן שלא יודעים כאן לכבד דעות אחרות .הרי כולן בשם האהבה לעמיר . אני בטוחה בכך במאת האחוזים. מישהו יכול לומר על עזרא שהוא לא אוהב את עמיר ?או על מירית בוזגלו? הפלטפורמה של עמיר (הפורום) להעביר מסרים הלאה, אני מודה שקצת צורמת. מה לעשות שהטקסט הרהוט וההתנסחות "מדוייקת מדי "ומעלה תהיות באשר לכתובת אליה יועד (...) אז מירית היתה הראשונה "שלא שווה התייחסות" ומעזרא הותיק רק "מופתעים" ... למה בצורה הזו??? כבוד הדדי . מינימום. ולך עזרא , לא יכולתי שלא להתרשם מדבריך.

ו ר ד ב

New member
למה לא שווה התייחסות? הסבר:

כי מי שבוחרת לרדת לפסים אישיים כל כך כי מי שבוחרת לבטא את עצמה בצורה כזאת מגעילה וקוטלת כי מי שמתיימרת לקבוע מה האופי של עמיר בלי להכיר אותו לעומק כזאת שבאה לסתום את הפה של עמיר ולאטום את האוזניים שלה כי אחת כזאת לטעמי לא שווה התייחסות (לפחות ממני...) יש דרך וצורה להגיד כל דבר (ראי דוגמת עזרא) וכמו שמירית אומרת ממרום שנותייה "צריך ללמוד להעביר מהעולם, צריך לעשות דברים בשקט (מים שקטים חודרים עמוק ,אומר לך משהו?) לא כל דבר חייב לעורר מהומה!" לי נראה שכל כוונתה הייתה לעורר מהומה ולהאשים את עמיר בכך
כידוע זה הפורום של עמיר ולדעתי מותר לו לכתוב פה על כל נושא בעולם (גם אם לא נאה לכם וגם אם קראתם את זה 20 פעמים) אף אחד פה לא יסתום פיות, בטח לא את של עמיר
אני רואה בחלק מהדברים שרשמתם זלזול גדול (שלא נובעים מאי אהבה, אלא קצת מחוסר רגישות) כי פעם הראשונה שעמיר כתב פה את ההודעת פרישה כולם הגיבו "וואו איזה כבוד שבחרת לשתף דווקא אותנו ראשונים" אני באמת תוהה למה את ההודעה הזאת חלק לא קיבלו בהבנה... איתך באושרך, בכאבך, בצדקתך ואפילו בחרפה

ממש קהל נאמן ואוהב אתם

אחרי הרבה שנים שאני עובדת במקצוע שמצריך קשר הדוק עם חברות תקליטים ועם אומנים ואחרי שנים שאני רואה את כל הגועל נפש שמחתי מאוד שסוף סוך קם יוצר אמיץ שלא עושה חשבון בגרוש שלא אכפת לו מה יגידו עליו או איזה שמועות יפיצו עליו וצועק את האמת שלו בלי לפחד מפדיחות או שיהיה לו בגלל זה נזק אישי, ובהתחלה נראה היה שהקהל שלו איתו ואפילו אנשים מתוך העולם הזה שמחו שאולי זה יביא שינוי והרבה אומנים שאין להם כסף לדלק הולכים ברגל "כי זה בריא", פחדנים שלא ידברו כי אין להם ביצים שמחו מאוד שמישהו נלחם את המלחמה שלהם, ומשלם על זה לבד, ואני לא אחשוף שמות ודווקא בתוך הקהל שלו, אנשים שטוענים "שזה הכל מאהבה" יצאו סתומים אם תקראו את המכתב של הגברת בוזגלו בתשומת לב תראו כמה שזו מניפולציה פושעת, שאין כזו גברת, ושהיא בטח לא מעריצה, ושזו בטח אחת מהבובות של ראשי המאפיה שמנהלים את העולם הזה ואם היה לכם קצת שכל הייתם מבינים שעמיר הפסיק להופיע לא מרצונו, ושהוא עומד מול אנשים מאוד חזקים שיש להם הרבה מאוד עורכי דין ושרוב הסיכויים שהדיסקים שיש לכם בבית, שאתם חושבים שמגיע לכם צל"ש על זה שהם לכאורה מקוריים, הם חלק מהשוק השחור ומהגניבות ושקשה לשבת בבית ולחבר יצירות מופת או לעשות הפקות חדשות כדי שאפשר יהיה לעדכן את אדון עזרא לגביהם, אם אין שום דרך להוציא את החומר לקהל מה שאני הבנתי מהמכתב שלו זה שאין לו עכשיו שום דרך לעבוד כי מכל עבר יש גנבים ורמאים, אז במקום לדאוג שזה המצב - בתור כאלה שטוענים שאוהבים אותו - אתם בודקים לו תרמה של הניסוח איפה כל העיתונאים האלה שאליהם המכתב מכוון?? איפה כל לוחמי הצדק? איפה כתבת התחקיר במהדורה המרכזית שתבדוק איך עושים הנהלת חשבונות בחברת תקליטים? בלעתם את מה שמאכילים את כל האומנים עוד משחר ההיסטוריה - תהיו אומנותיים ורוחניים ואל תדברו על כסף, זה לא מכובד! תעבדו אצל עזרא וחברים שלו בלחבר מוסיקה ולהוציא דיסקים שלא תראו מהם חצי שקל ולהופיע בהתנדבות, ותלכו ברגל כי זה בריא אף עיתונאי לא יבדוק, ולאף אחד לא איכפת, אבל זה שגם לקהל שלו לא איכפת זה כבר כפיות טובה וצביעות

ו ר ד ב

New member
בבקשה ממך../images/Emo2.gif

נא לא להכליל את כל קהל הפורום כטיפשים שאין להם קצת שכל... "ואם היה לכם קצת שכל הייתם מבינים שעמיר הפסיק להופיע לא מרצונו" או ככאלו שלא אכפת להם מעמיר והם צבועים וכפוי טובה... "אבל זה שגם לקהל שלו לא איכפת זה כבר כפיות טובה וצביעות" כי זה לא נכון!!! אני מציעה לך לקרוא שוב את כל השרשור מרביתנו (מלבד כמה שמות לא מוכרים, שאולי כמו שאת הם אומרת מהתעשייה) מחכים לעמיר. כולנו אוהבים את עמיר מאוד. כולנו עברנו עם עמיר דרך לא קטנה. כולנו תומכים בכל מה שיעשה ובכל דרך שיבחר. כולנו תמכנו ברגעים קשים. זאת הסיבה שאנחנו כאן (למקרה שהיה לך ספק!) מאיפה את לוקחת לעצמך את הרשות להטיח האשמות בכל חברי הפורום? יש פה 2 או 3 שמות שלא כתבו מעולם בפורום ועד שכתבו מצאו לנכון להשמיץ את עמיר... בהם את צריכה להטיח את האשמות שלך! אני בטוחה שעמיר יודע כמה שאנחנו אוהבים, מעריכים, מכורים ומוקירים אותו ואת המוסיקה שלו ניצחנו איתו ונמשיך לנצח!
קחי את זה לתשומת לבך
גרציה וורד

iCp

New member
../images/Emo45.gif (המכתב הגיע לעמוד הראשי)

כל מי שמשמיץ את עמיר מקומו מחוץ לפורום הזה, ובבית המעצר.

למעלה