שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני מורן... ולדעתי זה אחלה פורום! פתחתי הודעה כי יש לי שאלה ואני מקווה לתשובה או לפחות עזרה. לפני 3 שנים קרובת משפחה שלי נפטרה בטרם עת. היה לה סרטן והרופאים לא יכלו לעשות דבר. התרופות לא השפיעו כבר וניתוח לא היה אפשרי. אחרי תקופה מסוימת מצבה הידרדר מהר מאוד - בדיוק בתקופה שכולנו חשבנו שמשתפר. תוך מספרי ימים מצבה הדרדר בצורה היסטרית עד כדי כך שהיא הייתה מרותקת למיטה וכמעט בלא הכרה. באותו יום שהיא עברה לעולם הבא (התקווה שיש כזה) הייתי אצלה...כל היום היא הייתה מחוסרת הכרה לגמריי, רק כשהייתי איתה לבד בחדר לכמה שניות היא מילמלה כמה מילים לא מובנות וחזרה למצבה הקודם. כעבור מספר שעות היא עזבה אותנו. באותה התקופה הבן שלה ואישתו ניסו להרות ללא הצלחה...והיא לא זכתה לראות את הילד שלהם. באותו שבוע שהיא ניפטרה היו לי חלומות עליה - כצפוי, אבל החלומות היו שונים..היא דיברה אליי ואני זוכרת בדיוק מה היא אמרה , שאישתו של בנה בהריון (למשל) ובאמת כעבור מספר ימים אישתו נכנסה להריון ואחרי זה עדיין חלמתי עליה. עדיין אני חולמת עליה, אבל גם מדיי פעם אני מרגישה שהיא נמצאת איתי - מעין נוחכות. אבל זה מציק לי, אני לא יודעת מה לעשות כי בכל פעם שאני מרגישה את זה אני מתגעגעת עליה וכו' אולי זה פסיכולוגי ואולי לא אבל אני מרגיש את הנוכחות שלה במצבים מסוימים...אז השאלה בעצם היא מדוע דווקא כל הדברים האלו קוראים לי?, לא הייתי האדם הקרוב אליה ביותר או משהו בסיגנון. אולי היא לא שקטה ובגלל זה אני חולמת עליה ומרגישה אותה? למישהו יש הצעות איך אפשר לגרום לה להיות שקטה או בעצם שאני לא ארגיש בנוכחותה? אני יודעת שעל החלומות אין לי שליטה אבל אני חייבת לעשות משהו בנידון משום שזה נושא כאוב ואני לא מספיק חזקה כדי להתמודד עם נוחכות שכזאת... דרך אגב - זו פעם ראשונה שאני מספרת את הסיפור וזה היה קשה מאוד לכתוב אותו אז למרות שהוא ארוך תגיבו בבקשה - תאמרו לי מה לעשות או תלמדו אותי טיפה על הנושא או כל העולה בדעתכם. תודה מראש, מורן.

ד"א - אני חדשה והחלטתי להשיאר כי

הפורום מרתק, קבלו ח"ח כולכם! גרמתם לי להשאר ערה אתמול בלילה

יואו מורני.......זה בדיוק מה שקורה

לחברה שלי....... היא חלמה שסבתא של האקס שלה נפטרה ממחלה.......ואחרי כמה ימים היא נפטרה מסרטן....היא גם חלמה על איזה תביעה שהייתה להם וזה באמת התגשם... קצת מפחיד

אני לא יודעת אם להגדיר את זה "מפחיד

" יותר מתאים לזה - מעניין.
אבל אני עדיין מחכה לתשובה או חוות דעת משום שהבעייה בעצם היא שזה נושא כואב וקשה לי להזכר בה בכל פעם....אני בוכה בגללה וכאלו דברים. בגלל זה אני חייבת שיענו לי... וגם ה מסקרן אותי מאוד כי לא הייתי הקרובה ביותר אליה, למה דווקא אני?

I am a freak

New member
../images/Emo36.gif

כי היית שם כדי לשמוע את מילותיה האחרונות
לא יודע, תפרשי את זה כרצונך.

אני הייתי מגדירה את זה - מעניין, לא

מפחיד...חחח יותר מתאים לזה - מעניין.
אבל אני עדיין מחכה לתשובה או חוות דעת משום שהבעייה בעצם היא שזה נושא כואב וקשה לי להזכר בה בכל פעם....אני בוכה בגללה וכאלו דברים. בגלל זה אני חייבת שיענו לי... וגם זה מסקרן אותי מאוד כי לא הייתי הקרובה ביותר אליה, למה דווקא אני?

love cami1

New member
לי קורה משהו דומה..

כמעט כל מה שאניר וצה שיקרה קורה כבר זה קרה יותר מ9 פעמים למשל טיילתי עם חברה שלי וידיד שלי ואז הוא נסע על קורקינט אז אמרתי לו אריאל(השם שלו)אתה עומד ל.... ואז הוא נפל זה היה המקרה ה1 המקרה השני היה שלא היה לי כוח ללמוד והייתי עצבנית על המורה שלי ואמרתי הלוואי שיקרה לה משהו אבל שהיא לא תמות מזה או משהו ובאותו היום היא פתחה את הראש היו עוד המון מקרים כאלו וזה רק קצת מהם אני לא יודעת למה זה קורה לי כי אני בכלל לא מאמינה ב-ה' אם זה קשור אבל לא יודעת זה מפחיד ומעניין ביחד...

love cami1

New member
המשך

אני חושבת שזה יעבור מתישהו אבל בינתיים המצב שלי מיתדרדר אני רואה את הכל שלילי וכל הלימודים שלי הציונים והכל ירדו ! אני לא יודעת מה לעשות ואיך לדעת למה דווקא אני מישהו יכול לעזור לי?:'(

love cami1

New member
המשך

זה כבר קורה לי לפחות חודש וגם אני רואה את הדברים שיקרו אני חולמת עליהם לפעמים ולפעמים שאני לבד לפעמים אלו דברים רעים אבל לפעמים טובים מישהו יכולה להסביר לי על זה?!!!!!!!!? אני מרגישה שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמייייי

אני לא רציתי שזה יקרה פשוט

היא כאילו נצאת איתי, אני לא יודעת להסביר אני מקווה שאתם מבינים את כוונתי... אני לא חלמתי שהיא תכנס להריון - קרובת המשפחה שלי אמרה לי בחלום...זה לא שחלמתי שהיא נכנסה להריון... ואני ממש רוצה שתעזרו לי ותגידו מה יכול לעזור - לתקשר איתה בעזרת סיאנס? לבקר בקבר שלה? משהו אחר?

k300m

New member
love cami1 +סוסניקית->תשובה לשתיכם

הסיפורים הנ"ל שלכם קורים להמון אנשים בעולם.וזה לא מקרה נדיר או מיוחד במינו...! ואין שום קשר לרוחות פו וכל השטויות האלה~! -כל העניין זה אך ורק בראש וכל מי שמזיין אן יזיין לכם בראש עם סיפורים של רוחות הוא אחד עם מחלת פסיכוזיה~! ואם תמשיכו לחשוב על זה מצבכם רק יחמיר,וגם אתם תפתחו מין פסיכוזיה כזאת או בעייה נפשית אחרת (הגזמתי קצת), הכי טוב פשוט לא לחשוב על זה כי זה יפריע לכם בלימודים ובכלל בחיים...(זה כדי לישון רגועים) -אני לא רושם סתם דברים פו,כי אני אישית עברתי חוויה חוץ גופנית של ממש שהייתה כמו סיוט(לא יכול לפרט כי זה יישמע כמו סרט מהוליווד),אבל ידעתי מראש שזה רק בראש שלי ואין שום קשר לרוחות ושטויות,ובכל זאת המשכתי לחלום על דברים מסויימים ואכן קרו במשך של חצי שנה,אבל אלה דברים נורמלים שכבר עברתי ובגלל זה חלמתי עליהם כמו-תאונה,ילד מחליק,סבתא מפליצה -לא חשוב מה,...החלום היחיד שלא התממש זה שחלמתי שבאו כל מנהלי הבנקים בארץ ונתנו לי מליארד ש"ח...אז אתן מצפות שבאמת זה גם יתממש....תבינו זה אך ורק בראש ! זה התת-מודע שלכם! כשבן אדם באמצע שינה נוא חולם על דברים מהעבר או על דברים שהעסיקו אותו בתקופה האחרונה (את נלחצת מהמוות של הקרובה שלך ואותו זמן היה לבן שלה בעייה עם ההריון,ועל זה את חשבת כי זה היה נושא חשוב ובולט,והיה צפוי מתישהו הריון-וזה לא קשור באמת לחולם-זה מדהים איך שחש צירופי מקרים אבל זה קורה){כל פעם שהיית מקלל את המורה הייתי יודע שהיא תעיף אותי קיבינימט מהכיתה-ואכן כן הייתה מעיפה אותי-זה כבר לא נקרא ראיית עתיד@-זה ציפייה למשהו-וביוק זה המקרה שלך)...אל תהיי נעולה על החלום הזה כי אחרת עם הזמן ומקווה שלא-את תצטרכי לפנות לפסיכולוג-זה מתחיל ככה ומתדרדר...אל תהיי עקשנית תתעלמי ממה שחלמת...נו אז מה קרה אסון?אחרת תמשיכי כל החיים שלך להרגיש שז"ל נמצאת בסביבה שלך...-זה רק בראש 100%. ואני עד שהפקסתי לחשוב על מה שחוויתי לקח לי חצי שנה ואני עכשיו לא חולם על כלום חוץ מפאמלה אנדרסון ועוד כוסיות כמוה,שבוודטי לא יבוא יום אחד וידפקו על הדלת שלי בבגדי ים....-did u copy? הכל בראש! תכלס :- דברים שקורים זה מקרי-והרגשה שיש מישהו זה רק בראש. מי שלא נראה לו שייקפוץ לי ושיקלל אותי כמה שהוא רוצה. (נכון רשמתי הרבה אבל בטח קראתם).

למעלה