בנאדם, בן כמה אתה../images/Emo35.gif
יש לך דיעות מוצקות אבל, אתה מנסח את עצמך בצורה שאני לא בטוח שהולמת לפורום ציבורי שגולשים בו אנשים חוץ ממני וממך. הדיון איתך נחמד ואני בהחלט חושב שאני יכול להאיר את עיניך בכמה דרכים [ואני בטוח שגם אתה את עיני, בלי ספק
]- אבל, בבקשה ממך- ברמת דיון נאותה כי רק כך שני הצדדים יוכלו להבין האחד את השני- וגם להסיק מסקנות.
תודה מראש. בקשר למה ששאלת- תראה, אם היה לי חשש שהבעיה היא קרובת המשפחה ושהיא באמת זו שמשפיעה עליה- הייתי נותן לה עיצה מסוג זה- בהתאם. אבל, כיוון שאת הדברים הללו חווים כל בני המשפחה הקרובים והרחוקים- אני בספק אם זהו האירוע. בנוסף לכל, אותה בחורה גם הייתה בחדר כמה שעות לפני שקרובת המשפחה נפטרה- ועד כמה שהבנתי, היא גם שמעה את מילותיה האחרונות [חבל שהיא לא הבינה אותם- הם בטח היו דברים חשובים עד מאוד.] לפני שנפטרה (מן הסתם). כאמור, כיוון שהבעיה לא נראית לי מהסוג הזה, אני מציע לך כמה דברים 1. תשלימי עם המוות של קרובת המשפחה- כיוון שהתנהגות מסוג זה נובעת כאשר לא משלימים עם המוות של אותו אדם. 2. אם המקום בו נקברה האישה קרוב לביתך, לכי אל קברה [באור יום כמובן, שלא יהיה מפחיד] ופשוט תפרדי ממנה כמו שלא היה לך צ'אנס להיפרד.
הצעה קטנה לי אליך, תעשי את זה כאילו אף אחד לא רואה, כאילו אף אחד לא שומע- כאילו רק את והיא שם [למרות שהיא לא, אבל היא שומעת]- אולי זה יקל עליך במקצת ותוכלי להמשיך הלאה. בהצחלה, המון בהצלחה. הפריק.