שלום לכולם...

תודה...

פשוט אנשים כבר התחילו לזיין בשכל והכול וניראה ליש אתה ממש צודק...רק לשכוח, זה מה שאפשר לעשות.. תודה

I am a freak

New member
חבל שאדם כמוך כותב כך

קודם כל, קרא כאן. שנית, אני רוצה להסביר לך כמה דברים. 1. אתה מדבר על כך שהמוח שלנו קולט דברים והם מגיעים אלינו לחלומות. וזה נכון- רק חבל שאתה חושב בצורה שטחית. אם המוח יכול לפרש מצבים בצורה כל כך טובה- למה שהוא לא יכול לקלוט מסרים על העתיד [ממקור כלשהו] ולהעביר אותנו אלינו- בחלום
זה כל כך קשה לתפיסה
2. אם חלמת על כל מנהלי הבנקים שנותנים לך מיליארד דולאר, אני ממש מקנא בך. אבל, להבדיל ממך, אני לא חושב בצורה השטחית אלא בצורה העמוקה, ואני אפרט: כשאתה חולם את זה, אתה רגיל להגיד
"בטח כל מנהלים בנקים יתנו לי מיליארד דולר" אבל, זה לא כך- אם היית לומד לפרש חלומות, הייתי מבין שהצעה חשובה עומדת על הסף וכדאי לך לקבלה. אתה לא קיבלת את ההצעה- ולכן, במקום שכרגע תחלום על אסונות שעומדים להתרחש ותהיה לך אפשרות להציל את המצב, אתה חולם על פמלה אנדרסון. הייתה לך אפשרות- אבל אתה העדפת לשחק אותה ראש קטן ופשוט לחשוב שזה יעבור- זה עבר, אבל אני מאוד מקווה שאתה מצטער- רק בשבילך. ולסיכום- נכון, הכול בראש. אבל עד שתוכל באמת ובבתמים להבין מה הראש שלך מסוגל לתפוס וכמה עמוק הוא יכול להיכנס- אתה סתם נשמע כמו אחד שמנסה לתת תירוצים, בלי באמת לרדת לסוף הדברים. אירוני. הפריק.

k300m

New member
I am a freak בשבילך!

היי,(אני אומר את זה גם לאנשים שיורדים עליי).מה נשמע? -אני לא מתכוון לעשות מזה דיון בן זונה פו,ואני מכבד את הדעות שלך אבל למרות הכל צריך לשים גבול לדברים מסויימים. אחת הבנות הנ"ל ("סוסניקית")התלוננה שמרגישה את קרובת המשפחה שלה בקרבתה בכל מיני סיטואציות,וזה כמובן מפריע לה! -אז אתה חושב שזה יעזור לה אם היא תמשיך לחשוב על אם זה מפריע לה? -תמליץ על פתרון הגיוני וכולנו נלמד ממך ד"ר איינשטיין לפסיכולוגיה.

I am a freak

New member
בנאדם, בן כמה אתה../images/Emo35.gif

יש לך דיעות מוצקות אבל, אתה מנסח את עצמך בצורה שאני לא בטוח שהולמת לפורום ציבורי שגולשים בו אנשים חוץ ממני וממך. הדיון איתך נחמד ואני בהחלט חושב שאני יכול להאיר את עיניך בכמה דרכים [ואני בטוח שגם אתה את עיני, בלי ספק
]- אבל, בבקשה ממך- ברמת דיון נאותה כי רק כך שני הצדדים יוכלו להבין האחד את השני- וגם להסיק מסקנות. תודה מראש. בקשר למה ששאלת- תראה, אם היה לי חשש שהבעיה היא קרובת המשפחה ושהיא באמת זו שמשפיעה עליה- הייתי נותן לה עיצה מסוג זה- בהתאם. אבל, כיוון שאת הדברים הללו חווים כל בני המשפחה הקרובים והרחוקים- אני בספק אם זהו האירוע. בנוסף לכל, אותה בחורה גם הייתה בחדר כמה שעות לפני שקרובת המשפחה נפטרה- ועד כמה שהבנתי, היא גם שמעה את מילותיה האחרונות [חבל שהיא לא הבינה אותם- הם בטח היו דברים חשובים עד מאוד.] לפני שנפטרה (מן הסתם). כאמור, כיוון שהבעיה לא נראית לי מהסוג הזה, אני מציע לך כמה דברים 1. תשלימי עם המוות של קרובת המשפחה- כיוון שהתנהגות מסוג זה נובעת כאשר לא משלימים עם המוות של אותו אדם. 2. אם המקום בו נקברה האישה קרוב לביתך, לכי אל קברה [באור יום כמובן, שלא יהיה מפחיד] ופשוט תפרדי ממנה כמו שלא היה לך צ'אנס להיפרד. הצעה קטנה לי אליך, תעשי את זה כאילו אף אחד לא רואה, כאילו אף אחד לא שומע- כאילו רק את והיא שם [למרות שהיא לא, אבל היא שומעת]- אולי זה יקל עליך במקצת ותוכלי להמשיך הלאה. בהצחלה, המון בהצלחה. הפריק.

k300m

New member
יש,

בקשר לפתרון שלך,רק חלק אחד בסדר לדעתי והגיוני -עם הזמן זה יצא לה מהראש...הקטע של הקבר דווקא מלחיץ (לפחות סוג מסויים של אנשים לדעתי)... היא צריכה להשלים עם זה ופשוט לשכוח אחרת..."אני מכיר אנשים שנהיו->Paranoids.........ונבהלים מכל דבר....---זה לא חשמל-זה לא נכבא בקליק...לאט לאט...עם שיתוף פעולה ומחשבה חיובית שאין כלום ושזה רק בראש!.וזה ייעלם לגמרי -Ciao

I am a freak

New member
אתה צודק רק במקרה אחד-

כשזה אמור להיעלם. גם אני הייתי כמוך בעבר- ואתה איש הגיוני שחושב ברוצה ריאלית. אבל, אני אסביר לך למה אני, כרגע, צעד אחד לפניך. גם לי היה מקרה דומה- והוא פשוט לא עבר- לא הייתי מסוגל להשתחרר מזה [אני לא רוצה לפרט, זה אישי] והימיםן עברו- החודשים נגמרו... אפילו שנה ומשהו כבר הצליחו להיגמר- למרות שהזמן עבר כמו נצח. ואז, הבנתי- הכול קרה מסיבה כלשהיא- זה לא היה סתם. אז הלכתי לאן שהייתי צריך ללכת, ניסיתי להבין מה "רומזים" לי ואחרי שהכול נגמר- כל הסבל פשוט נעלם. אז, מה אני אומר בעצם
אם התחושה הזו של הבחורה תעבור- סימן שזו הייתה תחושת דיכאון נורמאלית ואנושית לגמרי- כיוון שקרובת משפחתה נפטרה. אבל, אם זה לא יעבור- צריכים לחשוב צעד אחד קדימה ולנסות לראות מעבר לשטח הצר שאנחנו מסוגלים לראות כרגע- כי יכול להיות שמישהו בפינה רומז לנו שיש משהו שאנחנו צריכים לעשות. תחשוב על זה, הפריק.

../images/Emo24.gif הממ משהו קטן ->

היא מילמלה מילים - חלק מהן עדיין הבנתי והן נצורות בראשי, לא פירטתי כי חשבתי שאין להן כל משמעות משום שהיא הייתה מחוסרת הכרה וכו' אשתדל ליישם את העצות שנתת לי... ואני חייבת לציין שזו לא הפעם הראשונה שדברים מסוג זה קוראים לי - חלומות ודברים שקורים וכו'

I am a freak

New member
../images/Emo36.gif

הדרך לחיים טובים יותר- מתחילה בצעד אחד קטן. כשתעשי אותו- הדרך כבר תתגלה בפניך. הפריק.

I am a freak

New member
|מסמיק|

תודה, אבל את לא חייבת לקרוא לי חמוד בגלל שעזרתי לך. גם "סתם" תודה הייתה מספיקה.
הפריק.

אני לא חייבת , אני רוצה... וגם

קראתי הרבה עמודים אחורה כאן בפורום, מכל ההדעות( טוב נו, מרובן) שלך מבינים שאתה חמוד. קבל את זה כמחמאה

I am a freak

New member
אני מופתע

אני מאוד מקווה שלא עברת אחורה בעמודי הארכיון רק כדי לקרוא הודעות שלי, כי- אז אני אתחיל לחשוד
שוב תודה, נחמד מצידך. הפריק.

חחחח, במקרה הייתה לי מטרה אחרת

לראות מהם הנושאים העולים לדיון בפורום, משתמשים פעילים ולהחכים בנושא... אני עדיין לא המעריצה הסודית (או בעצם דיי גלויה) שלך.

I am a freak

New member
מצטער על האיחור.

כשאדם חולם על הריון- זהו לא סמל. בדרך כלל זהו אות שמשהו יקרה והוא קשור להריון- בהתאם לתוכך של החלום. עד כמה שהבנתי- את בחורה מאוד הגיוני ופועלת יותר על האינטלקט מאשר על החוש- דבר שבסדר כל עוד את לא עוסקת בנושאים הקשורים בחושים שלך- אבל, זוהי לא הפואנטה- הנקודה היא שהתת מודע שלך היה צריך ללת לך איזו שהיא דרך להאמין שאכן הולך להתרחש משהו עם הריון, והוא מצא דרך מצויינת. את השתמשת, בתת מודע- בסמל של קרובת המשפחה שלך- אדם שליוית אותו עד המוות והיית שם כשאמרה את מילותיה האחרונות. אותו אדם אמור לייצג את הנסתר והלא נודע- ואת השתמשת בה כדי "לתת תירוץ" לכך שאת מסוגלת לדעת שלדוד שלך הולך להיוולר ילד. לשמחתך, לא נראה לי שיש קשר בין קרובת המשפחה מעבר לכך. בינתיים קראתי רק את ההודעה הראושנה, אני אעבור על כל השרשור ואגיב בהתאם. שוב סליחה על האיחור, הפריק.

למעלה