שלום לכולם...

andre la mousia

New member
למה דווקא את:

(אולי) זה קשור לפתיחות ולקבעון, לדעתי. פתיחות- כולם מבינים מה זה, קיבעון- זה שהמוח שלך חושב רק בצורה מסויימת, כמו שלימדו אותך, ואת "נעולה" על תפיסת עולם אחת. אני מכיר כל מיני סיבות לתקשורת טלפאטית/חלומות/... הם: - אם הראש שלך לא מקובע מדי כמו אצל רוב האנשים המבוגרים, - אם יש לך דרך חשיבה דומה או "ממש אותו הראש" כמו האדם השני - אם עשית הרבה מדיטציה - אם יש לך יכולת להיות בלי מחשבות בראש (ראש רגוע, שקט) - סמים יכולים "לפתוח" אנשים, כי זה שובר אצלם קיבעונות. - אם את "פועלת מהבטן". לשאלה שלך: יכול להיות שאת האדם הכי פתוח מהסביבה שלך (משפחה, חברים) ובגלל זה את היחידה שקולטת. היו לי התנסויות כאלה עם אנשים חיים, אבל (עדיין) לא עם אנשים מתים.

אני דיי מזדהה עם הדברים שאמרת

ראש מקובע - לא אצלי...
מדיטציה - המון...
אכן אני מסוגלת להיות "בראש נקי"
מדיי פעם פועלת מהבטן.. אני לא בטוחה שאני הכי פתוחה אלב עדין, תודה!

osfx

New member
היי מורן,

ראשית נראה לי באמת שהיא לא שקטה ל"ע ,והיא אמרה לך שיהיה הריון במשפחה בשביל שתאמיני לזה שהיא צריכה עזרה ממך,להראות לך שזה אמיתי ולא דמיון, כל העניין שהיא באה דווקה אלייך זה בגלל שהיא יודעת שאת מאמינה ויכולה לעשות משהו בשביל שהיא תהיה שקטה. לכן אני מציע דבר פשוט שנוהגים בו לכבוד הנשמה. להדליק נר מדי יום אם אפשר לעילוי נשמתה של הנפטרת ז"ל,ולהזכיר את שמה ושם האמא שלה,ואם אינך יודעת את שם אמא תאמרי בת חוה ואת שם משפחתה. עוד דבר יפה וראוי לעשות לכבוד הנשמה היקרה הזאת הוא: לקרא פרק תהילים קצר בשעות הפנאי ולהזכיר שזה לעילוי נשמת הנפטרת, או לתת צדקה לעני וכנ"ל בהצלחה ,

I am a freak

New member
אפשר לשאול שאלה../images/Emo35.gif

נשמע שאתה מגיע ממקום יהודי- כי מה שאמרת לה לבצע נשמע ממש כמו הזכרה, רק בלי כל התפילות והכול. אם כך, שאלתי היא- במה זה יכול לעזור
מה נותנת העובדה שקראתי ספר תהילים
איך להדליק נר עוזר במקרה שלה
במה זה יתרום
הפריק.

למעלה