שלום לכולם... :

tatababa

New member
לדעתי זה היה משעשע עד מהנה

וזאת דעתי, וזכתותי להביע אותה בלה בלה בלה

p i n g o

New member
תרשה לי להגיב...

1. ל-Slow ועוד איך יש מסר. קיילי מתחילה להאט את הקצב ומתקדמת הלאה בחייה לשלב הבא. אם שמת לב, הקליפ קצת רומז, או מזכיר, את הקליפ של Spinning Around, רק שכאן קיילי רוקדת לאט, על הרצפה, עם חבורה של רקדנים ורקדניות שרוקדים, כמו ב-Spinning, בקצב שלה - לאט. הקליפ מתרחש על שפת בריכה, כביטוי לחופשה, התרגעות, וזה המסר שקיילי רוצה להעביר בשיר הזה. מותר לשאול אותך, איזה מסר, ולו הקלוש ביותר, מועבר ב-Can't Get You Out Of My Head, או כמעט בכל שיר אחר שהיה ב-Fever?
2. זה שהשירים ה-Fever היו קליטים, והמכירות היו מאוד מצליחות, לא אומר כלום על האיכות שלהם. כדי ליצור להיט, אפשר להיעזר בחבורה של כותבי להיטים, וכמו מכונה משומנת היטב להוציא שלל להיטים קליטים ומצליחים (וכבר היינו בסרט הזה עם PWL...). לעומת זאת, כדי לכתוב שיר אמיתי, איכותי ועם מסר עמוק, צריך להתאמץ הרבה יותר, וזה לא בא בקלות! והפעם תרשה לי לשאול אותך, אם אתה מבין את המושג "יכולות ווקאליות" שאנחנו מזכירים כל הזמן?
4. כל הייחוד של קיילי, והסיבה שאנחנו מעריצים אותה, היא שהיא משתנה כל הזמן. היא יכלה בקלות להוציא אלבום שירכב על גל ההצלחה של Fever, ויהיה אחיו הקטן, אבל לעומת זאת היא החליטה ללכת צעד אחד קדימה, ולעשות הפעם אלבום שיהיה יותר קרוב אליה. לדעתי זה אך ורק מוסיף למוניטין האומנותי של קיילי כזמרת (אנחנו לא מתייחסים לזמרת כאל מכונת להיטים, אלא ליותר מכך...).

cj20

New member
בקשר לכל הויכוחים על slow:

ציטוט מכתבה שפורסמה פה פעם: מראיין: האלבום החדש נשמע נפלא. הסינגל הראשון יצא יחסית מהר ונשמע די שונה ממה שעשית עד כה, לא? קיילי: "זה מעניין, כי גם בעיניי הסינגל יצא די מהר יחסית. מה שעוד יותר מעניין בבחירה של הסינגל זה שהאנשים ששמעו או ראו אותו נחלקים לשני מחנות: אלה שמבינים אותו ואלה שלא. אני מקווה שאלה שלא מבינים אותו, יקלטו בסופו של דבר את הכוונה." אני אישית לא הבנתי למה גברת מינוג המסתורית התכוונה בשיר (אולי באמת מה שדניאל אמר) אבל מסתבר שיש בכל זאת משהו בשיר הזה מעבר ל "yeah, slow", אז חבל על הויכוח, חלק מבינים, וחלק לא... וסתם רציתי להגיד שאתם מתבטאים פה בפורום ממש יפה. בד"כ ויכוחים כאלו מגיעים די מהר לעלבונות וקללות, אבל זה ממש תענוג לקרוא את הניתוחים שלכם על הקריירה של קיילי ולראות את המוסיקה שלה באור שונה לגמרי...

לדעתי... :

אם קיים משהו מעבר למילים "yeah, slow"... אז כדאי שתציין את עמדתך בעניין. אני בכל אופן לא מצאתי... ייתכן שהיא פשוט לא מעוניינת להודות מה רמת השיר הזה. אבל שוב - הכל שאלה של דעה...

p i n g o

New member
עם כל הכבוד, זה מתחיל להמאס!

היא כתבה בפירוש שהיא מתייחסת למה שאני כתבתי על האלבום לפני כן. ואם לא קראת את מה שאני כתבתי, אז מה אתה עושה פה בכלל?? שואל שאלות ומעלה טענות סתם בשביל הכיף? אתה בכלל קורא את מה שכותבים לך פה (כי בהחלט זה לא נראה ככה!)?

מה שרשמת :

בהודעותך האחרונה זאת פשוט חוצפה. מה נמאס? לדעתי הדבר הנמאס היחיד פה הוא היחס המאוד לא יפה שרוכשים כלפי. בהחלט קראתי את מה שרשמת, ואם תסתכל בתגובה נוספת רשמתי שהתיאוריה שלך לגבי מה שכתבת על slow בהחלט מעניינת ובהחלט יכולה להיות נכונה. אבל, שאלתי היא האם דיברת איתה או קיבלת ממנה מסר כלשהו שאישר את מה שרשמת? אז לשאול "מה אתה עושה פה בכלל???" זה ממש לא לעניין. כפי שאתה רואה - אני דן על נושאים שקשורים לקיילי. אז זה ממש חבל כל צורת התנהגות הזאת. כמובן שאני קורא את מה שכותבים לי פה !!! וזה בהחלט נראה ככה. האם הסתכלת על התגובות הרציניות והמעמיקות שהשארתי לכל אחד שרשם תגובה להודעותי? אם היית מסתכל כמה השקעתי מזמני היום בכלל לא היית רושם את התגובה הזאת. ואני בהחלט לא שואל שאלות ומעלה טענות סתם בשביל הכיף. אני שואל שאלות כאשר אני מתעניין לגבי נושאים כלשהם. אני מעלה טענות כאשר יש סיבה לכך וזה מובא בצירוף ביסוסים. אז עם כל הכבוד להיותך מנהל הפורום, דרושה בהחלט התנצלות מצדך.

p i n g o

New member
ואתה ממשיך...

השאלה שלי "מה אתה עושה פה בכלל???" נשאלה מפני שלא נראה שאתה בכלל קורא את מה שכותבים לך פה, ואת זה כתבתי בהודעה שלי (ואתה שוב מוכיח את מה שכתבתי). בקשר לטענותיך לגבי היחס שקיבלת מחברי הפורום - מה ציפית? שכולם מיד יישרו קו עם מה שכתבת? לדעתי התפתח כאן דיון רציני - אולי אפילו יתר על המידה. קיבלת תשובות ענייניות ורציניות מכל מי שהשתתף בדיון הזה ועל כך לא נותר לי אלא להתגאות בקהילה הקטנה אך האיכותית שהתגבשה לנו כאן, ולדרוש ממך התנצלות על כך שדרשת ממני התנצלות!

כמה טעויות רשמת... :

לא נראה שאני קורא את מה שכותבים פה???? שוב אני לא מבין איך אתה מגיע למסקנה הזאת, הרי לכל הודעה צירפתי תגובה מעמיקה ועניינית והקדשתי המון מזמני לקריאה ולהגבה על כל ההודעות שהיו בתגובה להודעתי (והיו הרבה..). מוכיח את מה שכתבת? הוכחתי לך בדיוק את ההפך. אני לא חושב שצריך ליישר קו - מה פתאום זה כל היופי בדיון- יש דעות מרובות ושונות. אבל ציפיתי להתנהגות יותר מכובדת... אני מציע שתקרא את ההודעות בתשומת לב רבה ותראה שהיחס ממש לא מכובד. יש כאן זלזול תמידי. בכלל לא קיבלתי תשובות ענייניות אלא אם כבר פרטים ענייניים.. וגם שהפרטים הללו הגיעו הם היו בכמות קטנה במיוחד. רוב ההודעות שנכתבו בתגובה להודעותי נרשמו באופן מאוד לא מכובד ואתה יכול לראות זאת אם רק תרצה בכך - ולפי מה שנראה אתה פשוט לא רוצה. לדרוש ממני התנצלות על שדרשתי ממך התנצלות? תסתכל על אופן ההתנהגות שלך בכתיבת ההודעה שלך.. ואז תבין מדוע באמת התנהגת בצורה לא הוגנת.

רשמת כמה דברים לא מובנים... :

1. הפרשנות שלך מעניינת... אבל אני בכלל לא בטוח שאם יש מסר - זה המסר שאליו היא התכוונה. זה נתון לדמיון שלך... אלא אם קיילי תבוא יום אחד ותגיד שזה המסר שהיא רצתה להציג בקליפ... לגבי השירים ב-fever : בשום מקום מהודעותי לא ציינתי שיש מסר בשירים האלה... מה שכן - לאלבום כולו יש מסר כללי... קיילי מוסרת באלבום הזה את התבססותה בתחום האופנה כאייקון אופנה וכסמל סקס. השירים ב-fever בוצעו לדעתי בצורה נהדרת , והצורה שבה הם בוצעו מראה על איכותם ועל כמה שקיילי התחברה לסגנון בהם. כשקיילי מתחברת לסגנון - השירים שלה יוצאים בצורה איכותית. לגבי שירים אמיתיים, איכותיים ועם מסר עמוק... מעטים השירים באלבום החדש שיש בהם אלמנטים כאלו... לפחות לדעתי. ולגבי היכולות הווקליות... מובן שברור לי... אבל מה שלא ברור לי זה למה אתם חושבים שבאלבום הזה נדרשות יכולות ווקליות גבוהות יותר. לדעתי זה בדיוק ההפך. לא הבנתי במה האלבום הזה יותר קרוב אליה מאלבומים אחרים... זה שוב - לדעתי - ההפך הגמור. קיילי מתרחקת באלבום הזה מעצמה בשירים שהיא מבצעת והיא מבצעת אותם בצורה רדודה... ופחות מתחברת אל השירים האלה מאשר משירים אחרים... כך לפחות אני התרשמתי. שוב - זה נתון למחלוקת - כל אחד ודעתו האישית. מה שיוסיף למוניטין של קיילי כזמרת הם סגנונות שיבוצעו בצורה טובה - ולא בצורה רדודה כשם שבאלבום החדש.

p i n g o

New member
זאת לא פרשנות,

ולא המצאתי כאן כלום. אם אני לא טועה, קיילי אפילו אמרה את זה בעצמה. על Fever כתבת: "לאלבום כולו יש מסר כללי... קיילי מוסרת באלבום הזה את התבססותה בתחום האופנה כאייקון אופנה וכסמל סקס." ממתי "התבססות בתחום האופנה כאייקון אופנה וכסמל סקס" מהווה מסר שאומן מעביר באלבום?! אם זאת ההגדרה שלך למסר, יש לך בעיה באוצר המילים שלך בעברית, וכבר אמרתי לך שקשה לנהל דיון כשלא מדברים באותה שפה. גם כתבת בתשובה לשאלתי: "ולגבי היכולות הווקליות... מובן שברור לי...", אבל אם תשים לב, לא ממש ענית. אני אשמח לראות את ההגדרה היצירתית שלך ל"יכולות ווקאליות". ויש לי עוד כמה דברים להגיד על התגובה שלך, אבל יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר לכתוב כאן דברים שכבר כתבתי (יותר מפעם אחת).

זאת כן פרשנות :

בעזרת המשמעות הזאת קיילי מביעה את המסר הזה... אם היא אמרה אותו... ולא אמרתי שהמצאת... להפך, אמרתי שזה מאוד מעניין מה שכתבת לגבי כך - אך הפרשנות למסר הזה נתונה לדמיון. זה בהחלט מסר - אבל אתה לא הבנת אותי בגלל שאתה רשמת במשפט שלך "מסר שאומן מעביר באלבום" - וזאת לא הייתה הנקודה. זהו מסר שקיילי מעבירה לאורך כל תקופת fever, כלומר לאורך כל תקופת האלבום. אין לי שום בעיה באוצר מילים - להפך פעם ערכתי עיתון והיה לי בו גם טור קבוע. אנחנו מדברים בדיוק באותה השפה - מה שקורה כאן זה שאתה מנסה לא להבין את הדברים. להפך אני מבין אותכם היטב והתייחסתי להודעותיכם ברצינות מרובה והשתמשתי באוצר מילים נרחב. הגדרה ליכולות ווקליות? יכולות ווקליות = יכולות קוליות, מלשון המילה vocalis בלטינית שמשמעותה : של הקול. באמת אין צורך לרשום דברים יותר מפעם אחת כי הם מובנים היטב.

למעלה