רגע..
1. אתה אומר אם כן שהאלבום לא חובבני, אבל לדעתך קיילי לא משתלבת עם הסגנון (המוזיקלי? אם כן, יש כמה וכמה באלבום) של האלבום. עם כל הכבוד לטעם שלך, לבוא מכאן ולהגיד שהוא לא איכותי הדרך עוד ארוכה. 2. להגיד ש-SLOW הוא חובבני כי לא מצאת בו שום מסר עמוק.. סליחה, אבל אתה אמרת בעצמך שאתה אוהב את Fever, Kylie, Enjoy Yourself.. אני מכיר את כל האלבומים של קיילי, ואת המלל לרב השירים שלה - תרגיש חופשי למצוא משהו עם מסר (עמוק או דק) באלבומים האלה, שלא הצלחת למצוא ב-SLOW ואני מוריד בפניך את הכובע. 3. אתה קובע ש-FEVER היה פרוייקט מצויין על סמך מה? - דעתך האישית (שזה מאוד רלוונטי, לא אומר את זה בציניות) - שירים קליטים (איך זה בדיוק רלוונטי? ויש הרבה שירים קליטים בשפת גוף) - מכירות גבוהות (כמות ואיכות זה לא אותו הדבר) - ביקורות נלהבות.. ניתן לויכוח. ולגבי זה שהשירים ב-FEVER דורשים איכויות ווקאליות גבוהות - אני באמת לא יודע על סמך מה אתה קובע את היכולות הווקאליות, אבל מספיק לשמוע את CGYOOMH או IYE, שכל כך מלאים (מפוצצים!) באפקטים מיוחדים על הקול של קיילי, כדי להבין שהשירים האלה לא הולכים להשמע אותו הדבר לייב (לא בהכרח דבר רע). בסוגיית Money Can't Buy - הייתי מציע לך לצפות שוב בהופעה הזו, ולאחר מכן ב Fever Tour - Live In Manchester. אני סבור שאתה תשמע את הקהל הרבה יותר טוב ב- Money Can't Buy (קהל של 4,000) מאשר בהופעה במנצ'סטר (קהל של פי-3 בערך). ואני חושב שההופעה המדוברת עם ההצגה של השירים החדשים, היתה מעולה. ההופעות שלה נהיות יותר ויותר מתוחכמות, ופחות ברורות וצפויות - לדעתי זה מבורך. 4. הציפיות שלך - אני מבין שאתה בעצם היית רוצה שקיילי תעשה את אותו אלבום שוב ושוב ושוב עד שהיא תפרוש מהעסק.. אני רוצה בדיוק את ההפך - וכנראה שקיילי חושבת כמוני. כל אלבום של קיילי (להוציא את השניים הראשונים) כל כך שונה מהאחר, וכל כך מיוחד בצורה אחרת (בין אם אני אוהב אותו או לא).. זה כל היופי בקריירה של קיילי : היא אף פעם לא צפוייה, תמיד מביאה משהו חדש ומרענן. אם אתה רוצה את אותו הדבר שוב ושוב, אני מציע לך לשים את Fever במערכת סטריאו על ריפיט, כי קיילי ידועה כאחת שלא עושה את אותו הדבר פעמיים. שינוי, בין אם אנחנו אוהבים אותו או לא, הוא תמיד מבורך. חשוב להיות עם ראש פתוח לעוד סגנונות ונסיונות של קיילי. אם היא הייתה נשארת לעשות את אותו הדבר שוב ושוב היינו נשארים עם Enjoy Yourself ובחיים לא מקבלים אלבומים מעולים כמו Kylie Minogue, Impossible Princess, Let's Get To It ועוד ועוד. 5. RBW ו-SLOW דומים מבחינת איכות? תגדיר איכות. זזתי למיטה, רן