חבל שאין פה אפשרות לצטט...
אבל בבקשה - הנה מה שאתה בעצמך אמרת : "כמו כן לדעתי ב-fever נדרשות יכולות ווקליות יותר גבוהות מהסיבה הפשוטה... ב-BL לרוב השירים אין פונטציאל של להיטים - בעוד ששירים שהם להיטים נמצאים באלבום fever, וכדי לבצע להיט נדרשות יכולות ווקליות גבוהות" להיט = הצלחה מסחרית. אם יש לך הגדרה אחרת ללהיט תרגיש חופשי לומר. מה שאתה אומר פה בעצם זה שבאלבום fever נדרשות יכולות ווקאליות גבוהות מאלה שבשפת גוף כי ב-fever יש שירים בעלי פוטנציאל גבוה יותר להיות להיטים (שעפ"י ההגדרה שלי - מצליחים מסחרית). אני לא רואה שום קשר בין ההצלחה המסחרית\הפוטנציאל של שיר להיות להיט לבין האיכויות הווקאליות שהוא דורש. לגבי מה שאמרתי שאלבומים מסויימים של קיילי נופלים משפת גוף.. זאת מסקנה ישירה לדברים שלך - אתה קבעת את הקריטריונים, אני הצבתי את העובדות. לגבי החזרה על המילה SLOW בשיר : תראה, אתה אמרת שקיילי אומרת את המילה הזו יותר מדי בשיר וזה גורם לך לא לאהוב אותו. אני אמרתי שזה לגיטימי לא לאהוב שיר, אבל כשאתה שיר דוגמת CGYOOMH או I Should Be So Lucky (שישים ושבע פעמים נאמרת המילה לאקי!), אז זה מאוד תמוהה בכלל טעון שהחזרה על המילה SLOW בשיר הופכת אותו למאוס ולא איכותי. אני אף פעם לא טענתי שהשיר טוב. ההיפך, הוא גרוע. הוא ציני, צולע, מלל לוקה בחסר, יכולות ווקאליות לא מיוחדות.. אבל ההפקה המוזיקלית בו שונה לגמרי מכל דבר אחר שקיילי אי פעם הקליטה, ולמען האמת - מכל דבר אחר בשוק כרגע. ההפקה המינימליסטית של כל הפרוייקט סביב SLOW היתה מדהימה לדעתי. לא בהכרח טובה, אבל מתוחכמת להפליא. קיילי הצליחה להפוך שיר כל כך צולע ללהיט! זה לבד שווה את ההערכה שלי כלפי השיר. (השיר דרך אגב הגיע למקום הראשון בבריטניה, אוסטרליה, ישראל, סלובניה, סלובקיה, דנמרק, בלגיה, קרואטיה, מקסיקו ויגוסלביה. הגיע לטופ10 בגרמניה, שוויץ, אוסטריה, קנדה, הולנד ובטוח יש עוד מיקומי טבלאות.. פשוט יש גבול ליכולת הזיכרון שלי. השיר גם מצליח באופן מדהים בארה"ב בלי יותר מדי קידום ע"י קיילי). ולגבי ההערה שלי על מדונה\בריטני\וכו' - אתה אמרת את זה.. music הרבה יותר טוב מ-slow. זאת בדיוק הנקודה. SLOW (כמו שכבר אמרתי) הוא פשוט צולע! שיר בלי מלודיה, מלל גרוע, מונוטוני בטירוף, קליפ מרדים (למרות שמאוד מתוחכם לדעתי) אבל איכשהו קיילי הצליחה להתברג איתו ואם זה לא מספיק, לקבל אמינות מקצועית נוספת על הוצאת שיר כל כך מסוכן ולא מסחרי כסינגל הראשון מתוך אלבום כל כך מתוקשר. זה היופי שבדבר, היא כאילו צחקה על כולנו! ("רציתם להיט.. קבלו אותה בהפוכה!") שים לב למה שאני אומר - אם מדונה או מישהי אחרת היתה מקליטה שיר כמו CGYOOMH או SLOW, היו צוחקים עליה בפרצוף. ההבדל בין קיטץ' לבין שיר גרוע הוא עצום (ועם כל הכבוד למדונה, אם מיוזיק היה היציאה הקיטצ'ית היחידה שלה, מצבה היה טוב יותר כיום...). ואני רואה שאתה מצטט את קיילי המון לגבי "זה האלבום הכי חשוב שלה" בלה בלה.. אני באמת לא חושב שקיילי היתה יוצאת ביציאות כאלה פופוליסטיות כשהיא יודעת שהיא מביאה אלבום כל כך שנוי במחלוקת בקרב המעריצים. הייתי רוצה לראות קישור לציטוטים שאתה מביא, כי אני דיי עוקב אחרי זה, וזה ממש לא נשמע לי כמו קיילי. לפני סיום, הדוגמות שהבאתי הן בהחלט טובות, פשוט אתה מערב שני דברים שונים. יש עובדות ויש טעם אישי. העובדות אומרות שקיילי חזרה על אותה מילה בהמון שירים שאתה אוהב, אבל אתה לא אוהב איזה שיר שלה כי היא חוזרת בו על מילה יותר מדי פעמים?!?! ואני חייב לומר משהו לגבי Fever שאתה אוהב : (מצטט מה שאתה אמרת) "לא אמרתי שבאלבומים האלה יש מסר עמוק או דק - התייחסתי רק ל-fever. אל תחפש מסר לגבי תוכן השירים כי באמת אין... מה שכן יש : קיילי באלבום זה מראה את השתלבותה המצויינת בתחום האופנה - מה שהפך אותה לאייקון אופנה... וגם את התהוותה כסמל סקס... ואלו מסרים שגם מופיעים בעמוד הראשי של הפורום הזה..." אבל אתה קוטל את SLOW בגלל שאין בו שום מסר : "השיר slow הוא בהחלט חובבני - לא מצאתי בו שום מסר, עמוק או דק." אולי כדאי שתחליט? העדר מסר באלבום זה טוב או לא? כי המסר בFEVER ובשפת גוף זהה לחלוטין (והוא כלום כעיקרון, למרות שלשפת גוף יש את היתרון מבחינת מסר תודות ל-Loving Days שקיילי כתבה על חייה הפרטיים, משהו שבהחלט לא קיים בFEVER). אתה ממש סותר את עצמך..