שלום לכולם... :

tatababa

New member
כדאי לפעמים לפתוח את הראש

ולצאת מהקטע של "זאת הדעה שלי, בלה בלה בלה". אנשים באים ומראים לך אחד לאחד שמרבית הטענות שלך לא לעניין, ושאתה משדר מוסר כפול ומכופל, אבל אתה לא מוכן להקשיב. המטרה בויכוח, חוץ מלהעלות רעיונות, היא להקשיב לאחר. יש לי המון ביקורת כלפי קיילי, תאמין לי. אני לא אוהב אוטומטית כל מה שהיא עושה, ואני חושב שככה זה צריך להיות. אני לא יודע מה היתה המטרה שלך בטענות שהעלית נגד קיילי, בפורום שהוא אוהד קיילי. מה שכן, אני גאה בחברי הפורום על התנהגות בוגרת ועל היכולת לנהל ויכוח רציני ותרבותי! כל הכבוד לחברי פורום קיילי!
לסיום, לדעתי הויכוח הזה כבר לא רלוונטי. כל מה שהיה לומר כבר נאמר, והעניינים מתחילים להימרח על הקטנות. מיותר. אני פרשתי..

אתה טועה בהרבה דברים :

קודם כל בכך שאתה מתייחס לדעה שלי בתור "בלה בלה בלה". אני מציג טענות עובדתיות יחד עם הדעה שלי. מראים לי שהטענות שלי לא לעניין? שום דבר לא הוכח עד כה. שום דבר לא היה כפול ומכופל, הכל היה בהיר וענייני... ואם לא הבנת משהו... אשמח אם תגיד ואני אסביר שוב. אתה מציג נגדי טענות ממש לא נכונות. והדגש הוא על נגדי. לא מוכן להקשיב??? שוב אני לא מבין מאיפה היסקת ככה. האמת היא ההפך הגמור. הקשבתי לדעותיהם של כולם והגבתי בדיוק על הדברים שהם רשמו.... ואם הגבתי על הדברים שרשמתם אז איך הסקת שאני לא מקשיב? עובדה שקראתי את הדברים והגבתי עליהם. אני לא רק העליתי טענות כלפי קיילי - שוב אתה רושם שטויות. שיבחתי את fever ועוד אלבומים כדוגמת "קיילי מינוג 1994" " rhythm of love 1990" ועוד... כמו כן ציינתי ביקורות טובות על דרך העבודה של קיילי באלבום הקודם ועל עצם אופן כל פרוייקט "fever" ועל המסר שלו.

tatababa

New member
את כל מה שהיה לי להגיד אמרתי

ואתה בהחלט לא מחדש הרבה או מוסיף לדברים שנאמרו קודם. בהחלט היה מוסר כפול, ואם אתה לא רואה את זה בהודעות שאתה בעצמך כתבת אז זה עצוב. יום טוב שיהיה לך, רן

תקשיב :

זה לא שאני לא רואה מסר כפול... הוא פשוט לא קיים.. ועד שלא תוכיח שהוא קיים... הוא נחשב לפרי דמיונך.. כך שמה שעצוב כאן זה שאתה ממציא דברים...

tatababa

New member
הנה תקציר ההודעות שלך כאן בפורום

מובא ע"י ציטוטים. "ומאיפה הסקת שבגלל הסיבות שציינת אני מאוכזב מהאלבום החדש?" * זהו פשוט לא הסגנון שלה * הוא כ"כ מאכזב ולא איכותי * השיר slow הוא בהחלט חובבני - לא מצאתי בו שום מסר, עמוק או דק. * כשקיילי מתחברת לסגנון - השירים שלה יוצאים בצורה איכותית >> * מה שיוסיף למוניטין של קיילי כזמרת הם סגנונות שיבוצעו בצורה טובה - ולא בצורה רדודה כשם שבאלבום החדש. * ב-fever נדרשות יכולות ווקליות יותר גבוהות מהסיבה הפשוטה... ב-BL לרוב השירים אין פונטציאל של להיטים * וכדי לבצע להיט נדרשות יכולות ווקליות גבוהות + דווקא ב-fever מדובר בשירים "סוחפים" - כלומר כאלה שנועדו בשביל הופעות, דבר הדורש יכולת ווקלית גבוהה * לא אמרתי ולא התיימרתי מעולם להגיד ששיר בעל פוטנציאל של להיות להיט דורש יכולות ווקליות גבוהות יותר מאשר שירים בעלי פונטציאל מסחרי נמוך יותר * לדעתי fever היה פרוייקט מצויין, השירים בו היו מאוד קליטים, המכירות הצליחו מאוד והביקורות היו נלהבות + לא ציינתי את השירים הקליטים כטיעון למה הפרוייקט מצויין... + אין צורך להעריך שיר עפ"י הצלחותיו המסחריות + ודעת הרוב היא לא תמיד הדעה הצודקת * לאלבום כולו יש מסר כללי... קיילי מוסרת באלבום הזה את התבססותה בתחום האופנה כאייקון אופנה וכסמל סקס * השירים ב-fever בוצעו לדעתי בצורה נהדרת , והצורה שבה הם בוצעו מראה על איכותם ועל כמה שקיילי התחברה לסגנון בהם... זה נע בין סתירות למוזרויות (אני מתאפק שלא להגיד מה עוד) - עכשיו אני הולך להגיב לזה אחד לאחד בתגובה הבאה >>

tatababa

New member
נתחיל בסוגייה הכאובה מכולן

* ההגדרה שלך ל'להיט'. עפ"י מילון אבן שושן (ואני מצטט) : להיט - שיר או פזמון פופולרי, שרבים להוטים אחריו ומבקשים לשמוע אותו. אם כן, ההגדרה של להיט עפ"י המילון זה במילים אחרות הצלחה מסחרית, הצלחה במצעדים, הצלחה בקרב הציבור הרחב. אני מציע לך לשנות את ההגדרות שלך. להיט משמעו הצלחה מסחרית ולא שום דבר אחר. אם יש לך בעיות עם השפה העברית, תרגיש חופשי לפתח שפה משלך. * "כשקיילי מתחברת לסגנון - השירים שלה יוצאים בצורה איכותית". אז רגע, אם 'רמת ההתחברות' של קיילי לשיר תלויה בדיעה האישית שלך, הרי שגם איכות השיר (שעפ"י משפט זה היא גורם תלוי ברמת ההתחברות של קיילי לשיר) תלויה בדיעה האישית שלך. זה אבסורדי, יומרני וכמובן לא מציאותי. עוד מושג שאתה צריך לשקול לשנות - התחברות. אמן שמתחבר לשיר שלו משמעו אמן שמרגיש (מבחינה רגשית) לשיר. לא אתה, לא אני ולא נשיא ארה"ב יכולים לקבוע עד כמה לדעתנו או לא לדעתנו קיילי מתחברת לשיר זה או אחר. אלא אם כן אתה הגברת מינוג בכבודה ובעצמה, אני רואה קביעה זו שקיילי לא מתחברת לאלבום הזה כקביעה יומרנית עוד יותר מהקודמת שלך. * "ב-fever מדובר בשירים "סוחפים" - כלומר כאלה שנועדו בשביל הופעות, דבר הדורש יכולת ווקלית גבוהה" כולם לרשום במילונים שלהם!! מונח חדש בשפה העברית!! "שיר סוחף" - שיר שנועד בשביל הופעות ודורש יכולת ווקאלית גבוהה עכשיו נשים רגע את הסרקסטיות (המתבקשת) בצד.. השירים ב-FEVER הם בדיוק ההפך ממה שאתה אומר. בגלל שהם כל כך ממוחשבים ומלאים כל כך הרבה אפקטים שהולכים לאיבוד בהופעה חיה, השירים האלה *לרב* לא מתורגמים להופעה חיה באופן קרוב למקור (ע"ע IYE שנשמע גרוע בהופעה, CIMW שנשמע בעל מרקם הרבה יותר קרוב לרוק מאשר לדאנס, CGYOOMH בלי הקולות הממוחשבים, LAFS שפשוט נשמע זוועה מבחינת הקולות של קיילי בהופעה במנצ'סטר). בנוסף, איך אתה יכול לקבוע על סמך הופעה אחת שראית, שהשירים בשפת גוף הם לא "שירים סוחפים" (משתמש במטבע הלשון החדש! המורה שלי ללשון תהיה נורא גאה בי!). *"לאלבום כולו יש מסר כללי... קיילי מוסרת באלבום הזה את התבססותה בתחום האופנה כאייקון אופנה וכסמל סקס" רציני?! אתה יכול אולי למצוא איפשהו באלבום הזה שמדבר על התבססותה של קיילי כאייקון אופנה?! (ועם כל הכבוד, קיילי לעולם לא היתה מצהירת אופנה גדולה ככה ש-FEVER לא התחיל ולא שינה הרבה בתחום הזה). לשפת גוף גם יש מסר כללי דרך אגב, מסר הרבה יותר אישי שבא לידי ביטוי במלל של האלבום למען האמת. קיילי מצהירה שהיא מאוהבת בחברסקי הצרפתי שלה. בנוסף היא אומרת שהיא משנה כיוון, ואפשר לראות את זה בהרבה סממנים באלבום : מהעטיפה האחורית השחורה (פעם ראשונה שיש לקיילי עטיפה אחורית שחורה מאז IP), דרך המלל (מדברת על אהבה ולא על סקס, מראה על התבגרות ורצינות מסויימת ביחס לאלבומים שקדמו), בחירת הסינגל הראשון (סינגל מאוד מסוכן, חסר כל בעל פוטנציאל מסחרי, הפגנת שרירים של קיילי), התמונות שמלוות את האלבום (זהו, כבר אין את התחת. קיילי לא מבססת את ההצלחה שלה על סקס, אלא לשם שינוי על איכות ומוזיקה).

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

רק הערה על משהו שכתבת: " דרך המלל (מדברת על אהבה ולא על סקס...)" - מה עם After Dark?

tatababa

New member
תראה

AFTER DARK הוא השיר היחידי שמדבר על סקס, אבל לדעתי אין רע עם סקס בין אוהבים. קיילי מאוהבת באוליבר, וסביר להניח שהיא גם שוכבת איתו... סקס הוא חלק נורמלי מכל מערכת יחסים בין בני זוג (נשמע כמו ד"ר רות)

שוב ציינת הרבה דברים לא נכונים.. :

1. להוטים אחריו ומבקשים לשמוע אותו - מאיפה אתה יודע מה הסיבה לכך? אתה משער שזה בגלל הצלחתו המסחרית, הצלחותיו במצעדים וגם בגלל ההצלחה בקרב הציבור הרחב. אבל אולי זה בגלל הצלחת איכויותיו שבאות לידי ביטוי? שוב, יש מקום למחלוקת. לכן משמעותו של להיט היא בשום פנים ואופן לא הצלחה מסחרית, אלא סוג של הצלחה. לכן אינני רשמתי כל חידוש לשפה העברית... אלא אתה. 2. אין כאן שום אבסורד, יומרנות או אי מציאותיות. הרי לכל אחד יש דעה אחרת מתי יוצאים שיריה של קיילי איכותיים וגם לגבי רמת ההתחברות לשירים. על פי התיאוריה שלך, כל אחד יוכל להגיד על דעתו של השני אבסורד, יומרנות או אי מציאותיות - לכן דעתך גם במקרה הזה שגוייה. נכון שאנחנו לא יכולים לקבוע את רמת ההתחברות - אך אנחנו יכולים לשער. אתה משער שרמת ההתחברות לשירים באלבום החדש היא ברמה טובה מאוד.. כי אתה טוען שהאלבום החדש מצויין. אני משער שרמת ההתחברות לשירים באלבום החדש היא ברמה נמוכה, עפ"י האלבום החדש שלדעתי די חלש. אני מדגיש שהכוונה היא לרמת ההתחברות מבחינת רמת הביצוע. ולא מהבחינה הרגשית. לכן לא מדובר כאן בקביעה יומרנית - אחרת כל אחד יוכל להגיד על קביעותיו של השני לגבי המקרה הזה - קביעות יומרניות. 3. "שיר סוחף" זה מין סלנג.. אם לא הבנת.. ולא מדובר פה במונח חדש... אלא אם כן אתה מנותק מהכינוי הזה שהוא די נפוץ בשפת היום יום.. אז אנא הכר. אתה יכול ללעוג כמה שאתה רוצה - זהו הפירוש. וזה לא פירוש שלי זהו פירוש שהחברה הישראלית נתנה כשהיא מדברת על המושג הנ"ל. השירים ב-fever הם לא ההפך ממה שאני אומר... הם שירים שקיילי הציגה אותם בהופעותיה- וכפי שאני ציינתי, שיר סוחף זה ששיר שנועד בשביל הופעות... וזה לא חשוב האם הביצוע יהיה קרוב למקור... הם פשוט שירים שנועדו להופעות. אתה לא חייב להסכים. ודווקא לדעתי ההופעה במנצ'סטר הייתה יותר טובה מההופעה האחרונה.. ולהגיד שהביצוע בשירים שציינת היה גרוע. שוב , ניתן למחלוקת וזאת שוב שאלה של דעה. השירים ב"שפת גוף" לא "סוחפים" מכיוון שאין בהם פוטנציאל של להיות להיטים לדעתי. ולכן הופעה אחת הספיקה בשבילי בשביל לקבוע זאת. 3. בהחלט אני יכול למצוא לך דוגמא לכך : השיר cgyoomh - בו קיילי לבושה בצורה מאוד לא חסודה בחלקים מהקליפ... במילים עדינות. פרוייקט fever כן התחיל ושינה הרבה בתחום... ובנוסף לקליפ של השיר שציינתי, תוכל לראות דוגמא לכך גם בעמוד הראשי של הפורום בו כתוב שבתחילת שנות האלפיים קיילי הפכה לאייקון אופנה ולסמל סקס... ואת זה לא אני רשמתי... כך שכנראה זה באמת בלט לעין בעיקר בתקופת fever. התבגרות של קיילי בהחלט ניתן לראות באלבום החדש והמסר שהצגת מאוד מעניין וייתכן שהוא באמת נכון. בהחלט קיילי עשתה צעד מאוד מסוכן, ואני לא בטוח שהסיכון הזה הלך לה בהצלחה.. כל אחד ודעתו האישית בעניין הנ"ל. לגבי תמונות שמלוות את האלבום - שים לב לתמונות בקליפ slow.. דווקא ברוב הקליפ קיילי לבושה בצורה סקסית וחושפנית. קיילי אכן עברה התבגרות באלבום הזה - אולם מבחינת רמת הביצועים הווקליים קיילי עברה ירידה.וגם מבחינת רמת ההתחברות לשיר - ושוב, שלא יהיה לך ספק - כוונתי היא לרמת התחברות מבחינה ביצועית.

p i n g o

New member
אתה מפקשש את עצמך פה...

בהתחלה היו כאן עוד כאלה שתמכו בחלק מהנקודות העלית, אבל עכשיו אתה סתם עושה צחוק מעצמך.
הייתי ממליץ לך לקחת כמה קורסים בהבנת הנקרא; אם להבין הגדרות של מילון אתה מתקשה, אז המצב באמת לא משהו. ובקשר לשאר הדברים שאתה מעלה (וכבר אמרו לך את זה פה...) - יש הרבה דברים שהם עניין של דעה אישית, ואתה מציג אותם כעובדות.

תקשיב.. :

אני בכלל לא עושה צחוק מעצמי, אני מציג את דעותי בצורה מכובדת וראוייה. קורסים בהבנת הנקרא? אני ממש לא חושב כך... במשך 3 שנים ניהלתי עיתון וגם היה לי בו טור... כך שאתה טועה בעניין הזה. אני בהחלט מבין את כל ההגדרות - המצב מצויין... לטעמי אתה פשוט לא הבנת מה עולה מההגדרות שבמילון... ואת זה רשמתי באחת מהודעותי לרן... ולגבי הצגת דברים כעובדה - גם בעניין הזה אתה טועה... להפך אני עושה הבחנה חדה מאוד בין שני הדברים הללו, ואם תשים לב הדגשתי את זה פעמים רבות בהודעותי.

tatababa

New member
רק התחלתי לקרא את מה שכתבת

ואני לא טורח להמשיך. אתה לא מוכן להודות בטעות, אלא חייב להגיד ההפך ממה שאומרים לך פה. אם זה מה שעושה לך את זה - שיבושם לך. אני לא הולך לטרוח לקרא את המשך ההודעה שלך כי אני פשוט יודע שזה יהיה ההפך הגמור ממה שאמרתי, ובלי קשר לתוכן בכלל של הדברים שאמרתי. רק דבר אחרון - (שיעור קטן במנהל עסקים אם תרצה) אם הציבור הרחב רוצה שיר, מבקש אותו ברדיו, קונה את הסינגלים שלו, מעוניין בשיר (ולא משנה מאיזו סיבה) - משמעות הדבר שהשיר מצליח מבחינה מסחרית. א"ב של הסקת מסקנות. באמת יש לך איזושהי בעיה בהבנת הנקרא לדעתי. ככה או ככה, התפלספנו מספיק עם כל הדיון הזה. הלכנו סחור סחור סביב אותה נק' כשבסופו של דבר אתה לא מוכן להודות שטעית, אז זהו. נגמר הסיפור. אתה החולייה החלשה, שלום.

ההפך ממה שרשמת זאת האמת :

לא מוכן להודות בטעות? לא רק שמדובר בדבר שקרי, אלא אתה גם קובע קביעה יומרנית ללא שום ביסוס. לעומת זאת, בכל הפעמים שהוכחתי אותך על טעויותיך הרבות זה בא עם ביסוסים מתאימים... לכן המשתמע מכך : אתה לא מוכן להודות בטעות. חייב לרשום ההפך ממה שרושמים פה? שוב, אתה קובע קביעה יומרנית ללא ביסוס. שום מדובר בדבר שקרי מצדך. ויש לך עוד כמה טעויות.. : אם לא תקרא בעיון את הודעותי - הודעות התגובה שלך לא יהיו רלוונטיות כי לא התייחסת להודעותי ברצינות. ההודעות שלי אמנם שונות מאוד מהודעותיך... אבל הסיבה לכך היא שאתה הוא זה שלא מוכן בהודעותיך להודות בטעויותיך הרבות - שעליהם הוכחתי אותך פעמים רבות בהודעותי. בלי קשר לתוכן? שוב אתה רושם דברים שקריים. ההודעות שלי צמודות מאוד לתוכן ההודעה אליה הגבתי. מה שאמרת לגבי הצלחה מסחרית בהודעתך האחרונה זה הוא דבר נכון - אבל אתה מתחמק מהנושא המרכזי... מהם הסיבות להצלחה של להיט? ועם כל הכבוד לך, אתה רק משער שזה מסיבות מסחריות. הסיבות להצלחה יכולות להיות שונות ומגוונות אם לא הבנת זאת עד היום. הפירוש שלך להצלחה טעון שיפור בעניין הנ"ל... בעיה בהבנת הנקרא? הבנתי היטב את כל הודעותיכם. וגם הגבתי בצורה ממוקדת. התפלספנו? ההתפלספות היחידה שבאה לידי ביטוי הייתה מצדך אם לא שמת לב. ולכן מרוב ההתפלספויות שלך אתה לא שם לב שאתה הוא זה שטעית. אתה החוליה החלשה האמיתית. ועוד מעז לקרוא לי חולייה חדשה? שוב, זאת פשוט בושה צורת ההתבטאות שלך.

tatababa

New member
מזל שתיקנת את עצמך

אחרת לא הייתי מבין מה אתה רוצה להגיד!

תקשיב.. :

עד שלא תציין מה מוזר ומה סותר ללא ביסוס מתאים, כל דברייך בתגובתך יחשבו לפרי דמיונך. ואגב בסעיף של "לאלבום כולו יש מסר כללי", כלומר הסעיף לפני אחרון... לא ציינת לקוראים על איזה אלבום מדובר, הכוונה ל-fever כמובן.

tatababa

New member
התגובה הזו רק מוכיחה את אמיתות

הדברים שלי. עכשיו, אם אין לך תרומה משמעותית לפורום אז תרגיש חופשי ללחוץ על האיקס בפינה העליונה של המסך. תודה על שיתוף הפעולה.

זה לא נכון.. :

אמיתות הדברים שלך עפ"י הודעותיך שואפת לאחוזים מאוד נמוכים... והוכחה לכך תוכל למצוא בכך שרוב דבריך נתבררו כלא אמיתים - ועל כך הוכחתי אותך בהודעותי. תרומה משמעותית לפורום אני תורם כל הזמן בכך שאני דן על היבטים שונים ונרחבים לגבי המוזיקה והקריירה ועצם אישיותה של קיילי מינוג.כך שלגבי האיקס בפינה העליונה של המסך - זה ממש היה ילדותי ומגוחך מצדך.

למעלה