נתחיל בסוגייה הכאובה מכולן
* ההגדרה שלך ל'להיט'. עפ"י מילון אבן שושן (ואני מצטט) : להיט - שיר או פזמון פופולרי, שרבים להוטים אחריו ומבקשים לשמוע אותו. אם כן, ההגדרה של להיט עפ"י המילון זה במילים אחרות הצלחה מסחרית, הצלחה במצעדים, הצלחה בקרב הציבור הרחב. אני מציע לך לשנות את ההגדרות שלך. להיט משמעו הצלחה מסחרית ולא שום דבר אחר. אם יש לך בעיות עם השפה העברית, תרגיש חופשי לפתח שפה משלך. * "כשקיילי מתחברת לסגנון - השירים שלה יוצאים בצורה איכותית". אז רגע, אם 'רמת ההתחברות' של קיילי לשיר תלויה בדיעה האישית שלך, הרי שגם איכות השיר (שעפ"י משפט זה היא גורם תלוי ברמת ההתחברות של קיילי לשיר) תלויה בדיעה האישית שלך. זה אבסורדי, יומרני וכמובן לא מציאותי. עוד מושג שאתה צריך לשקול לשנות - התחברות. אמן שמתחבר לשיר שלו משמעו אמן שמרגיש (מבחינה רגשית) לשיר. לא אתה, לא אני ולא נשיא ארה"ב יכולים לקבוע עד כמה לדעתנו או לא לדעתנו קיילי מתחברת לשיר זה או אחר. אלא אם כן אתה הגברת מינוג בכבודה ובעצמה, אני רואה קביעה זו שקיילי לא מתחברת לאלבום הזה כקביעה יומרנית עוד יותר מהקודמת שלך. * "ב-fever מדובר בשירים "סוחפים" - כלומר כאלה שנועדו בשביל הופעות, דבר הדורש יכולת ווקלית גבוהה" כולם לרשום במילונים שלהם!! מונח חדש בשפה העברית!! "שיר סוחף" - שיר שנועד בשביל הופעות ודורש יכולת ווקאלית גבוהה עכשיו נשים רגע את הסרקסטיות (המתבקשת) בצד.. השירים ב-FEVER הם בדיוק ההפך ממה שאתה אומר. בגלל שהם כל כך ממוחשבים ומלאים כל כך הרבה אפקטים שהולכים לאיבוד בהופעה חיה, השירים האלה *לרב* לא מתורגמים להופעה חיה באופן קרוב למקור (ע"ע IYE שנשמע גרוע בהופעה, CIMW שנשמע בעל מרקם הרבה יותר קרוב לרוק מאשר לדאנס, CGYOOMH בלי הקולות הממוחשבים, LAFS שפשוט נשמע זוועה מבחינת הקולות של קיילי בהופעה במנצ'סטר). בנוסף, איך אתה יכול לקבוע על סמך הופעה אחת שראית, שהשירים בשפת גוף הם לא "שירים סוחפים" (משתמש במטבע הלשון החדש! המורה שלי ללשון תהיה נורא גאה בי!). *"לאלבום כולו יש מסר כללי... קיילי מוסרת באלבום הזה את התבססותה בתחום האופנה כאייקון אופנה וכסמל סקס" רציני?! אתה יכול אולי למצוא איפשהו באלבום הזה שמדבר על התבססותה של קיילי כאייקון אופנה?! (ועם כל הכבוד, קיילי לעולם לא היתה מצהירת אופנה גדולה ככה ש-FEVER לא התחיל ולא שינה הרבה בתחום הזה). לשפת גוף גם יש מסר כללי דרך אגב, מסר הרבה יותר אישי שבא לידי ביטוי במלל של האלבום למען האמת. קיילי מצהירה שהיא מאוהבת בחברסקי הצרפתי שלה. בנוסף היא אומרת שהיא משנה כיוון, ואפשר לראות את זה בהרבה סממנים באלבום : מהעטיפה האחורית השחורה (פעם ראשונה שיש לקיילי עטיפה אחורית שחורה מאז IP), דרך המלל (מדברת על אהבה ולא על סקס, מראה על התבגרות ורצינות מסויימת ביחס לאלבומים שקדמו), בחירת הסינגל הראשון (סינגל מאוד מסוכן, חסר כל בעל פוטנציאל מסחרי, הפגנת שרירים של קיילי), התמונות שמלוות את האלבום (זהו, כבר אין את התחת. קיילי לא מבססת את ההצלחה שלה על סקס, אלא לשם שינוי על איכות ומוזיקה).