שלום לכולם

פריאל12

New member
זאת בהחלט עבודה
תודה רבה

בבקשה

ומעבר למסך אני מרגישה את האנרגיה שלך
יש הרבה (!!!) מה לאהוב בך- מקווה שאת יודעת את זה
(אם עדיין לא- תרגלי בבקשה יום יום)
<3

פריאל12

New member
תודה רבה

בשנים האחרונות אני מרגישה זאת יותר ויותר....
בעבר לא הרגשתי זאת.

בגלל שזו הפעם הראשונה שלי בפורומים...

ואני לא הכי מתמצאת
ובגלל שיש לי את הדף - להתחבר לעוצמה שבי- אהבה עצמית בפייסבוק
את יכולה כאן- אבל משערת שלא אכנס יותר מדי
אם לא אקרא את ההודעה מוזמנת לכתוב לי הודעה בפייס

פריאל12

New member
במחשבה שנייה, אעלה זאת כאן,

כי זה חשוב שאנשים נוספים שעברו זאת, יקראו ואולי זה יעזור גם להם:
בילדותי עברתי התעללות מינית מצד אדם קרוב למשפחתי.
מאז לא הלכתי לשום טיפול מקצועי ואף לא נוהלו על כך שיחות - סיפרתי לקרוביי שניתקו
איתו מיידית את הקשר, אך לא נערכו איתי שיחות והדברים סוג של טואטאו מתחת לשטיח...
שאלתי:
אין לי ספק שהארוע השפיע עליי באופן אישי ובמיוחד על דרך התקשורת שלי עם גברים ועד כמה
אני מאפשרת להם "לפלוש" (כי כנראה כך אני רואה זאת) למרחב שלי.
כיום אני אדם מבוגר לאחר מערכת נישואין קצרה יחסית.
האם יכול להיות שהתגברתי על כך לבד עם הזמן או ששכנעתי בכך את עצמי ואני זקוקה (גם כיום) לטיפול מקצועי?
האם אני היחידה שיכולה לענות על השאלות הנ"ל? :)

מותק

לפני הכל- צר לי שכך חווית וחבל שטאטאו מתחת לשטיח
א. אני מאמינה שכל אחד באמת יודע מה נכון לו. תמיד
ב. אני חושבת שעצם זה שהמילה שבחרת : "פולש".. מראה שעדיין גברים נתפסים כ"פולשים" ולא כ"חברים", "תומכים" "משתתפים"...
אני לא יודעת היכן את גרה אבל במרכז הבניתחומי (נראה לי שיש בת"א ויודעת שיש בחיפה) - המרכז לנפגעות תקיפה מינית
נותנים טיפול איכותי וממוקד
אם תתלבטי עוד- כתבי לי בפייסבוק בלהתחבר ואנסה לתת מידע על המרכזים
-
חיבוק ממני

בהצלחה בהצלחה בהצלחה

ואל תתני לזה להישכח- הצורך בעזרה
לפי מה שהבנתי כרגע בחיפה הטיפולים ניתנים בחינם
אולי יש גם מרכז בבאר שבע
כדאי ומומלץ להיעזר
- באהבה והערכה
אלכסנדרה

ניאו30

New member
אני לא סמכות מקצועית, אבל...

יש לי קצת "נסיון" בהתעללות בתוך המשפחה. רק בשנה האחרונה התחלתי טיפול שאפשר לקרוא לו פסיכולוגי ( למרות שהוא מהזרם היותר אלטרנטיבי, יש בו גם מאפיינים של הטיפול הקלאסי ). אני לא רוצה להיכנס לכל השאלה ששאלת, משום שאני בעצמי שואל את עצמי את השאלות האלו לגביי הטיפול שלי. אני מניח שכדאי "לחיות" עם השאלה קצת, ואולי לקוות שהתשובה או משהו אחר יגיע מאליו...

ראשית, אני שולח לך
חם , לפעמים זה כל מה שצריך ( ביחד עם לבכות הרבה, ובכלל להביע את הרגשות, בכתב או בדרך אחרת שמתאימה לך...אצלי, למשל זה באמצעות כתיבה ו...ריקודים... נשמע קצת מוזר, אם תרצי אני יכול להרחיב על כך קצת...).

הדבר האחר שרציתי להגיד לך זה שבעיניי זה פחות חשוב אם תלכי לטיפול מקצועי או לא ( לפעמים זה עניין של הבשלה פנימית שאת מבינה שאת צריכה והולכת לזה , עניין של טיימינג, וצריך את הכוחות הפנימיים להאמין בעצמך ובאמת כמו שכתבת שתדעי את התשובה בעצמך מתי זה נכון בשבילך ). לפעמים אפשר לעשות הרבה לבדנו, יש לנו כוחות שלא חשבנו או לא האמנו שיש לנו, ולפעמים יש דברים שרק באמצעות טיפול מקצועי יכולים לעלות. למשל, אצלי יש המון עניין של הדחקה, שהזכרונות פשוט לא נמצאים ( ואפילו נכנסים לי ספקות האם זה בכלל היה באמת או לא ) , ולהעלות אותם מאוד קשה לעשות לבד. באופן כללי, הדבר העיקרי, שגם את כתבת, הוא שהדברים מהעבר משפיעים בצור מאוד מאוד עמוקה על מי שאת היום, על המחשבות ואמונות שלך, ובכלל כל מה שקורה בחיים שלך, הפנימיים והחיצוניים, ממש עד הפרטים הקטנים ביותר, וזה הרבה פעמים מאוד קשה לזהות את ההשפעה הזו בעצמנו ולכן דרוש הטיפול מאיש מקצוע, ואז לאט לאט ( כל אחד בקצת שלו ) הדברים האלו עולים למודעות, וככה יותר קל לנו לשנות דברים בחיים שלנו, אם צריך, או להיות אנשים יותר שלמים, שמקבלים את מי שאנחנו, את מה שקרה לנו שלא באשמתנו , לסלוח לעצמנו, וככה אולי נגיע יום אחד, בהדרגה, למקום של אהבה עצמית. זה דרך ארוכה, אין ספק, אבל אולי עוד משהו שהוא חשוב ביותר הוא עניין ההתחייבות האישית לעצמנו לא אבד את התקווה, אף פעם, לא חשוב מה קורה או יקרה לנו...תמיד לשמור על האמונה והתקווה ש"יום אחד יהיה טוב יותר", לפעמים זה ( ההתחייבות הזו לעצמנו ) יותר חשוב מהטיפול עצמו...

בהצלחה !

פריאל12

New member
ניאו, ראשית - תודה רבה

שנית, מוזר... אבל בזמן שקראתי את תגובתך, חשבתי על כך שמעולם לא העליתי את הדברים על הכתב...

נראה לי, שזה יהיה השלב הבא, כשארגיש שזה הזמן :)
שלישית - בהצלחה רבה בדייט מחר!

ניאו30

New member
תודה לך !

בשבילי, אין כמו כתיבה, גם כשלכאורה לא קורה כלום. אני ממש נוכחתי לראות איך כתיבה שינתה והביאה לעולמי דברים שאחרת לא היו מגיעים. אני עוד לא בטוח אם זה גם משהו אינדיבדואלי או שנכון לכל האנשים, אבל מה שבטוח שכדאי לך לנסות ולראות מה יעלה

אני יוצאת בנתיים

אם מנהלת הפורום תמצא לנכון להזמין אותי שוב- אשתדל להגיע
היה לי נעים ואתם אחלה לגמרי ותודה על השאלות ותודה על התגובות
כל אחד ואחת ממכם הייתם חמימים ומזמיני פנים
עניתי לגמרי באותנטיות ומהלב בלי צורך להרשים או להתיפיף
לנעמה לא באתי טוב ואני מצטערת על כך
-
מי שרוצה לקבל טיפים בדף הפייסבוק שלי- מוזמן באהבה ובשמחה
להתחבר לעוצמה שבי- אהבה עצמית.

במידה ואחזור ובמידה ולא- מאחלת לכם באמת הצלחה
עצם זה שאתם כאן ושאלתם והתעניינתם כבר אומר שיש מודעות ורצון
זה הרבה בימנו