שאלה גדולה שאלת
אבל אין לי שום הסבר נראה לעין כיצד אנו הכתובת? אני יכול ליעץ לך כאן בכובע של אדם שמעוניין ליעץ ותו לא. אתם מודרנים, או ממש בתלם? זוהי שאלה של כמה נפשות, ואנחנו מתחבטים בשאלה זו רבות מהצד השני. אלו שנשארו כאן, החליטו שעליהם להקריב את היושר הפנימי למען המשפחה. לך, זה יותר קל במידה מסויימת, כי את מחנכת את ילדיך כפי אמונתך, ובעלך מן הסתם לא ממש מפריע, אז למה להרוס את החיים לילדים? לשם מה? אם את פתוחה דייה לקבל את האמת ממי שאמרו, אולי זה הזמן כן להיות בנוי לדיונים אידיאולוגיים, אבל אם אינך רוצה להיות כופרת גם אם האמת שם, אז זו לא אופציה. אם את אוהבת את בעלך, אזי מדובר בשבר רציני רגשית, וקשה לענות על כך. אבל אם בין כה וכה הקשר ביניכם צולע, (וכנראה זה המצב) אז הנזק לא גדול. זה בהחלט מטורף, אבל מה התועלת בלהרוס את החיים לכולם? את בנוייה לזה? בקיצור, אם את מסוגלת רגשית להמשיך כך, לדעתי תמשיכי, אם לא, אז עליכם להיפרד יפה, ולא, אל תנסי להכריח אותו לחזור בו, כי זה יוביל לפיצוץ שאחריתו מי ישורנו. לגבי לדבר על כך? לדעתי עדיף שלא, אם את לא הולכת לגירשוין, כי אז לא תוכלו להדחיק את הנושא יותר. אין לי אלא לאחל לך שיהיו לך חיים יפים ונפלאים...