שלום לכולם

rachel437

New member
אני מכירה זוג באותו מצב

ולאחר ויכוחים אין סופיים כל צד ויתר בכמה נושאים שמפריעים לצד השני והיום הם חיים יפה מאוד.

מתוך דבריך,

לא נשמע שאת בהתלבטות לגבי פרוק המשפחה, למרות שקיבלת פה הצעות ורעיונות..... יש לך זוגיות טובה, ילדים, את טיפוס שהולך ב"תלם" - שזה אומר לא ממש בנויה לגירושים בעולם החרדי - על כל הסבל והבושה שמשתמעים מכך ועוד במצב כזה של זוגיות תקינה לכאורה שבסך הכל עלתה על שירטון. את לא ממש בטוחה בצדקת דרכך, כלומר - גם אצלך יש אי אלו סדקים באמונה, כך שזה לא משהו שתקריבי עליו את חייך, ומצד שני יש לך יכולת כלשהי להבין את בעלך.... אז המצב לא כזה חמור, את בסך הכל המומה מההסתרה, מחוסר היציבות שכל הענין הזה יצר. לדעתי, פשוט תרגעי, קחי את הזמן, דברי איתו ותגיעו לאיזה פשרה שתוכלו להמשיך לחיות יחד. ואם זה מרגיע אותך אז כלפי שמיים את בסדר, מהמקורות את יכולה לקבל הרבה חיזוקים: 'גדול השלום...', המזבח מוריד דמעות... ועוד כל מיני רעיונות שיעשו טוב את העבודה..

../images/Emo24.gif

אני באמת לא יודע אם אוכל מאוד לעזור לך, אף שאני נמצא במצב גם כן די דומה. בכל מקרה עצתי לך - שאם את לא מעוניינת לפרק את החבילה בכל אופן בני לך עולם מקביל בו תחיי את חייך על פי רצונך והשקפתך. אני לא יודע, אם המציאות מאפשרת לך זאת, אך נסי לצאת קצת מהבועה והחברה שאת נמצאת בה (כמובן בסתר) ולפגוש באנשים שיכולים להעשיר את עולמך ולתת לך קצת עניין מעבר למציאות המדכאת בה את נמצאת.... לא יודע, אם עזרתי, אבל אני מקווה שמכל שלל העצות שניתנים לך פה, תוכלי להפיק משהו. ושוב, תיהי חזקה

למעלה