שלום לכולם!!!

פשוT אJי

New member
לא מכירה מושג כזה...

יש דברים שאפילו בצניות לא אומרים שמעת על זה??

מה הקשר?

אני לא אמרתי משהו נורא. אני אמרתי משהו שהוא בעיקרון לא נכון לעשותו כנגד מה שכתבו בשרשור. רק כתבתי אותו בצורה כזאת שגרמה לך להגיב בדיוק כמו שהתכוונתי שאנשים מגיבים. זאת ציניות שמקומה כאן מושלם במיוחד לאור העובדה שקפצת ואמרת מה שאמרת. תחשבי על זה קצת. לילה טוב.

חוצ ניק

New member
נהירים הם דבריך. וצודקים.

מי שנמצא בישיבה, אשר מדורגת בהמון העם, מעולה, ולומד שם ומתעלה, יש לו אכן במה להתגאות אף שאסור לו לעשות את זה. להתנשא זה דבר שלילי. אני רוצה לחשוב שכאשר כתבת ``מסקנא`` חשבת באותו רגע על רבי עקיבא איגר... מעריך אותך ומוקיר את ההקרבה שלך, וכנראה אתה תקוע לא בגלל שאתה בחור טוב מבית טוב אלא משום מידות מגונות. אני לא קובע עובדה, אני מעריך. קשה. בשביל דברים כאלה נכתבו כמעט כל ספרי המוסר, ואם בישיבה הטובה שלך לא התייחסו לספרים האלה ברצינות, אתה יכול להתחיל לקרוא עכשיו, במקום לחפש שותפים לסירה שלך. זה יעזור לך הרבה יותר.

לא יודע איך הסקת כל כך הרבהמסקנות מכ"כ קצת

מלל. לצערי לא הבנת אותי, אבל מצד שני לא עשית לי הרבה חשק להסביר לך מה לא הבנת. מה עוד שנראה לי שחוסר הבנה הוא משהו שמלווה אותך לא מעט זמן. ואגב גם אם הבנת שאני מחפש שותפים לסירה, אתה יכול להיות רגוע אתה נשאר חזק ביבשה. מצטער!!

חוצ ניק

New member
פעם שניה בפורום וזה המסקנות שלך?

ניסיתי לעודד אני אף פעם לא מצליח... כסף יעזור?

יוווווווווו

מצטער שאני נגרר לזה. צודק חוצניק. אם אתה יכול להעביר לי רשימה מדויקת מה ללמוד בשביל להתחזק אני יודה לך. ואגב חבל שמסקנא מזכיר לך את ר' עקיבא איגר ואין דברים אחרים שמזכירים לך.

חוצ ניק

New member
בשאר הדברים...

רבי עקיבא איגר לא חשב כמוך. זו המילה היחידה שאיכשהו קשורה אליו. באמת שניסיתי לעודד אותך. אולי תקרא שוב את התגובה שלי בלי המשפט האחרון ותראה איך כל הפרספקטיבה שלך כלפיי משתנה. אני מקווה...

Corall

New member
גג-העולם מצחיק, אז צוחקים...

ושוב, לילה מצויין לשניכם. /tapuzforum/images/emo199.gif

נראה אותך צוחקת שתהיי על הגג

כל תזוזה יכולה להפיל אותך למטה... לא חוכמה לצחוק מלמטה....

עוד פעם אתה מדבר במונחים של "למעלה-למטה"?

למה? נשים לא יכולות להרגיש או להיות על גג העולם? (כי בפועל, תהיי בטוח שהמיקום הפיזי שלי עכשיו הרבה יותר גבוה משלך. וכן, אני מתבדחת לרגע. אל תהיה כבד). אם חשבת שאתה אמור לשנות גישה - אתה צריך להתחיל מאתמול. לא ממחר. בטח לא כשאתה כבר מזמן לא על גג העולם.

למעלה