שלום לכולם

תדריכים

אם כבר דיברת על חירטוטים אז ברוב ימות השבוע התדריך עולה ב 9:45 וגם אז לפעמים לא ניתן לשחרר את משמרת תמך תמך. הר"צים לא ממש נהנים להחזיק בודקים מיותרים במגזר וברוב המקרים משחררים אותם לרכבת. אם אתה מתעקש לדון בנושא ההפסקות שלנו אז תעשה חישוב של כמה זמן הפסקה אנחנו לוקחים במהלך כל המשמרת ותגלה שעפ"י רוב זה הרבה פחות מהזמן שהבודקים מקבלים (ולנו לא מעגלים את זמני ההפסקה). איפה בדיוק האטימות? תנסה פעם לבדוק במקומות עבודה אחרים כמו חברות הסלולר ותגלה ששם סופרים להם זמן הפסקה עפ"י המחשב לפי דקות. אף אחד לא חושב שאפשר להעביר משמרת ללא הבודקים ואם היית טורח לקרוא את מה שכתבתי קודם במקום להתלהם היית רואה ומבין שזאת דעתי בדיוק. אני כן חושב שלפעמים מקום העבודה שלנו מאפשר דברים שבשום מקום עבודה אחר לא היו קורים (למישהו נשמע הגיוני שממשמרות הבוקר 20 בודקים יהיו חולים?) תבין שלפעמים הבקשות הן מוגזמות ועדיין הרמ"שים מאשרים אותן, ומה לעשות לפעמים לא. זה עדיין לא מצביע על אטימות.

SWEET HOME

New member
עדיין בעיה באונה אה?

חשבת פעם למה 20 בודקים רוצים להיות "חולים" במשמרת שלך? עשה טובה לך תקרא את "קופיקו בקיבוץ". אשתי שלחה אותך לשם אתמול לא? אתה רוצה לנסות מקום עבודה אחר? אני יכול לסדר לך להיות רמ"ש בחברת "מקורות" - מחלקת השפכים - אגף סירחון. שם הגישה שלך תתאים יותר...

tomerikoc

New member
סוף סוף נושא ששוה התייחסות...

האם יהיה לכם קו אחיד סוף סוף לגבי הטרקלין.. ולגבי טיסות פרטיות מהטרמינל..

SWEET HOME

New member
השאלה היא אחרת!

האם הם יהיו אי פעם מיושרים בינם לבין עצמם בנושא נוהל בכלל? או שכל אחד מהם ימשיך לעשות מה שבא לו?

שאלה רצינית לרמ"ש

אני באמת לא מבין מה מפריע לכם להעלות/להוריד את ה 10 בודקי תמך תמך שצריכים לרכבת ב9:50 במקום ב 9:55... ה5 דקות של ה 10-20 בודקים האלו יעשו כזה הבדל תפעולי במגזר, במיוחד שגם ככה אין ממש לחץ במגזר בשעה כזאת וגם אם יש אף בודק תמך תמך לא לוקח שום נוסע ארוך טיפול 20 דקות לפני סיום המשמרת שלו... אז באמת, למה הם צריכים לחכות עד 11 בשביל לתפוס את הרכבת? אגב, עדיף להם לחכות ל11 בשביל הרכבת ולא לסוע באוטובוס...

תמך תמך

כל מי שעובד באגף אפילו חודש יודע שברגע שמורידם בודקים מוקדם אז בצורה מאד מוזרה פתאום נעלמים כל הבודקים במגזר. לפעמים אין מה לעשות וכשיש לחץ במגזר הורדה של 10 בודקים 10 דקות לפני הזמן היא משמעותית ביותר. אני יודע שאוטובוס הוא פתרון גרוע מאד ואני גם יודע שעל הרכבת לא נוסעים כל בוקר 20 בודקים אבל מאיזושהי סיבה זאת כמות הבקשות.

SWEET HOME

New member
למך למך

תקשיב אדון רמ"שצי'ק: תפסיק לבלבל ת'ביצים. אם היית רמ"ש רציני לא היו נעלמים לך בודקים. אתה יודע, אומרים שמפקד נמדד בכך שיחידתו מתנהלת כראוי דווקא בהעדרו. אז אם המשמרת שלך לא מתנהלת כראוי כשאתה נוכח זה אומר דרשני. יאללה חביבי, תסיק מסקנות ותפרוש לגמלאות מוקדם. אני יודע שקשה לוותר על תוספת של חמישים % לשכר היסוד, אבל כישוריך בזי__י שכל פה יכולים דווקא לעזור לך בפסטיבל מספרי סיפורים. תעשה לנו טובה לך תחפש שרשור אחר להתקע בו, צא לפרסומות או שתעבור לפורום "נולד לשתוק". על החתום "מאסטר" מוקדש באהבה לבודקים

מעניין...

באמת לקוסוביצקי לא היו נעלמים בודקים והמשמרת הייתה מתנהלת מעולה... גם הבקשות לא היו מוגזמות ומי שקיבל על הראש ידע שמגיע לו.

moria007

New member
הרכבת של 10:00 ../images/Emo46.gif

בתור בודקת שעושה הרבה תמך תמך ונוסעת רק ברכבת אני חייבת להגיד שיש בעיה גדולה מאוד עם ההגעה לרכבת של 10:00. נכון שלא חייבים לשחרר אותנו, אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא יפה לא לשחרר אותנו. מדובר ב- 10 דקות בלבד, וכמו שאתם יודעים להשאיר מגזרים קורסים כשחייבים להוציא להפסקות, לא יקרה כלום אם המגזרים יהיו עמוסים עוד 10 דקות. ועוד לא התחלתי לדבר על מקרים שבהם המגזרים ריקים ועדיין יש ר"צים שלא נותנים ללכת. יגידו לי חברי הבודקים - את מי בדיוק את שואלת, פשוט תלכי. אז זהו, שאני מהסוג ששואל. שואל - ונדפק. אני מבקשת שתיתנו הוראה לר"צים שאם אין עבודה - שיורידו לרכבת!!!! וגרוע מכך, הייתי עדה לשיחה בקשר שהרמ"ש/ית אמרו, כשהמגזרים ריקים (!!!!!!!!!!!!!) "לא להוריד תמך תמך, המשמרת נגמרת ב- 10:00" (השעה היתה 9:45). אין שום הסבר לדבר כזה פרט לאטימות ולקטנוניות. פשוט אין. אל תגיד לי, יש שיקולים שאת לא יודעת עליהם. איזה שיקולים יכולים להיות כשהמגזרים ריקים מאדם?????? ובנוגע לתדריכים של 9:30. לא כל תדריך חייב להיות ארוך. אם יש סיבה אז ברור שצריך, אבל כמו שאתם יודעים לעשות תדריך של דקה כשצריך להעלות מהר בודקים אז אותו דבר יכול להיות למשמרת הספציפית הזו. עוד הערה לגבי מה שכתבת - בהחלט יש מצב ש 20 בודקים נוסעים ברכבת כל בוקר. זה אפילו הגיוני, במיוחד בימים העמוסים. כמו כן, אמרת "ברגע שמורידים בודקים מוקדם אז נעלמים כל הבודקים מהמגזר". אכן, תופעה חמורה שכבר בתחילת השירשור העלנו בפניך. האם זה אומר שאנחנו, אלה שלא נעלמים לשום מקום, צריכים לסבול? גם כשמורידים משמרות בלי קשר לרכבת נעלמים מהמגזר בודקים. אז פתאום זה משנה לכם? (סליחה על הבוטות, אני מנסה להעביר מסר). ואם רשימה של בודקי רכבת זה מה שאתם צריכים - אין בעיה. שבפקסייה תהיה רשימה, כל בוקר מי שנוסע ברכבת ירשם בה. סבבה מבחינתי. אנחנו פשוט מבקשים שיעשו את המאמץ. זה ממש לא מרגיש שעושים את המקסימום שנגיע לרכבת. אני אפילו מרגישה זילזול רוב הזמן. "מה הביג דיל, שיסעו ברכבת של 11:00" - זאת התחושה שיש. אז זהו, שזה ביג דיל.

רכבת

אני מסכים שאם המגזרים ריקים אין כל סיבה לא לשחרר בודקים ושאין מקום להשאיר בודקים במגזרים רק כי המשמרת מסתיימת ב 10:00. לעומת זאת יש הבדל בין הוצאה להפסקה לבין שחרור הביתה. לעולם לא יגרם מצב שבו יוצאו בודקים להפסקה והמגזרים יקרסו לעומת זאת בימים מסוימית יש לא מעט טיסות דחופות בטווח הזמן הבעייתי ובמקרה כזה שחרור בודקים עלול לגרום לנוסעים לפספס את טיסתם. באותו נושא קיצור תדריך כי לחוץ למעלה הוא דבר אחד אבל לקצר תדריך בכל בוקר על מנת שבודקים ישתחררו מוקדם זה כבר דבר יותר בעייתי. מה עוד שלרוב התדריך כן עולה ב 9:45. אגב מעניין אותי לדעת אחת לכמה משמרות קורה שמפספסים את הרכבת של 10:00? כמה שיותר תשובות שייתקבלו יעזרו להתייחס לסוגיה הבאמת בעייתית הזאת!!! לגבי בעיית ההעלמות (שהעא בעיה קשה בכל מקרה). אם מורידים בודקים כי לא צריך במגזרים אז הנזק הוא פחות גדול (לא שזה נותן הצדקה לזה). אם משחררים בודקים על אף הצורך בהם ועוד בנוסף ישנה העלמות זה יוצר בעיה. לגבי אלו שעושים דין לעצמם, במשפט פשוט אנחנו לא בגן ילדים ואני אישית חושב שאם מישהו מרשה לעצמו דבר כזה שיקח בחשבון ששטות כזו עלולה לעלות לו במקום העבודה שלו וזה באמת סתם חבל.........

SWEET HOME

New member
רכבת

מה שיקרה בסופו של דבר זה שהבודקים יצפצפו עליכם, יצאו מהמגזר ברבע ל, או עשרה ל, בלי לשאול את הר"צים, ופשוט ילכו הביתה. ככה, עלמן בלי לשאול אתכם. אז אם הם כבר מתנהלים כמו שצריך ומבקשים את אישורכם, אל תהיו חמורים!!! אתם כורים לעצמכם בור שלא תוכלו לצאת ממנו, בדיוק כמו שהיום אתם לא מסוגלים להתמודד עם בודקים שנעלמים לכם בשעות המשמרת לכל מיני קצוות בטרמינל. זה בגלל שאתם אימפוטנטים שכלית ולא מסוגלים לחשוב על שום דרך נורמלית לאתר אותם. כדאי שתצאו מהקבעון שאתם חיים בו, ומהגישה המטופשת של "אני הבוס ואתם תעשו מה שאני אומר". אם תמשיכו כך תזכו לראות את עצמכם במצב של "המלפפון קם על הגנן"...

moria007

New member
שי869 - כל הכבוד שהעלת את הנושא

זה ממש חשוב, טוב שהעלת את הנושא. ואיך היתה השבת?

shay869

New member
הצעה לפתרון בעיית הרכבת...

אולי הכי פשוט יהיה לנתב את כל בודקי תמך בוקר (ואני יודע שהם מעטים) למגזרA, מפני שאת מגזר D סוגרים כבר ב9:40 לרוב. כך שעל קונטי' יעבדו רק תמך בוקר ותמך תמך ירדו בשעה סבירה.( ואגב אני כתבתי גם בתגובה המקורית שרק פעמים ספורות מפספסים רכבת -אבל זה רק בגלל שאנחנו ממש רצים כדי לתפוס אותה!!!). נ.ב. מוריה007 היתה אחלה שבת (ההורים מחכים
) .

SWEET HOME

New member
../images/Emo201.gifזהו,החלטתי!!!!!!!!!

החלטתי לעשות מעשה:אני מוציאה את המסטיק מהפה,מכניסה חולצה למכנסיים,רוכשת קצת אינטליגנציה במכולת ו.....מצטרפת לשורות הבודקים. עם רמ"שים כאלה מלאי ציונות ומוטיבציה,יחס אישי וחם ונכונות לעזור אני לא אפספס את התענוג ואפילו מוכנה לעמוד בשערים כל המשמרות(בלי הפסקות) ולאחר מכן לפספס את הרכבת ולהמתין שעתיים לרכבת הבאה ובינתיים לקרצף את דלפקי הבידוק!!!! אז חכו לי אני באה!!! (איך אני, אדוני הרמ"ש?)

neerlect

New member
כולם יודעים מי אני אז:

אפידורל מישהו?
שלי, תעזרי לי!!! תשלחי את השירשור הזה לקיבינימט!

למעלה