שלום לכולם

mister22

New member
../images/Emo150.gifדי כבר עם השטויות האלה

המריבות כאן ממש לא היו הכוונות של מר או מרת רמ"ש רמ"שית כשזה / זו נכנסו לפורום. אני לא מבין על מה תוקפים אותם כ"כ. זה נכון שהם לא תמיד הכי נחמדים אבל אין מה לעשות הם לא יכולים להסתחבק עם מאה סופרים שכולם רוצים משהו מהם. מהכמה חודשים שאני עובד בשדה נוכחתי לדעת שאם אתה פונה לרמ"ש בבעיה וגם בעיה קטנה ומפגרת כמו שאתה צ18 ורוצה לאכול עם צ11 אז זה מקבל התייחסות וכנ"ל כמובן גם לבעיות רציניות יותר. הפורום הזה נולד כמקום לחבר'ה שעובדים בנתב"ג שבו יוכלו לדבר על העבודה והחיים ומה לא... ובמקום זה הוא הפך להיות משהו שבו כל אחד חושב שהוא יכול להעליב/לרכל/ללכלך/לתקוף את השני. כל מי שמעוניין ברע למה שלא יילך ויחפש לעצמו חיים ויעזוב את משתתפי הפורום שלא מעונינים לריב/לרכל ולפגוע באנשים אחרים שחלקם לא כאן להגן על עצמם לנפשם?! כאילו שלא מספיק להסתובב בשדה ולראות את על כל הפנים המתוסכלים של אנשים ( רק בימי חמישי מותר ) גם פה צריך לשמוע את זה? זה לא אוהב את הרמ"שים,זה לא אוהב עובדיות, זה לא אוהב את לובה, מתדלפקים לא אוהב אף אחד, זה לא מתכתב עם אנשים שעושים שגיאות כתיב... אז למה אתם בעצם נכנסים לכן? לריב?!

SWEET HOME

New member
מיסטר 22

אתרוג, אל תתערב!!! כשהגדולים מדברים הילדים ישנים... סתם אל תעלב, אני מתבדח/ת על חשבון משלם המיסים.

mister22

New member
"כשהגדולים מדברים הילדים ישנים"

דובר כאן על "גדולים" AS IN מבוגרים? ממש... מאוד בוגר לנסות ולבלבל את האוייב על ידי כתיבה בגוף זכר ונקבה

SWEET HOME

New member
מיסטר

שמע ידידי יש פרק של מונק שאני לא מעוניינת להפסיד. אני מבינה שקשה לך לפענח משפט כזה. לכן אמרתי "כשהגדולים מדברים, הילדים ישנים". או אם יותר קל לך:"כשהמבוגרים אוכלים, הילדים מחוץ לשולחן".!!! לך לישון ידידי ואל תעלב. הכל ברוח טובה נדבר מחר, מונק קורא לי...

SWEET HOME

New member
../images/Emo192.gifכבר אמרתי שאני בקרית גבול?!

[ואפילו שיהיה קל לזהות הוספתי לי מסטיק....אז עוד פעם נוספת:אני אישה ולא גבר.אגב מעניין שאתה חושב שלאישה לא מתאים לכתוב דברים עם תוכן ועוצמה.....
אני לא מסתתרת והכינוי הוא רק לצורך הפורום,ידידי.לקחתי בחשבון שיהיו אנשים שיזהו אותי ותאמין לי אין לי שום בעייה עם זה.רק אל תקראו לי גם גבר וגם אישה (אמא שלי תעלב.....)

מתוך היכרות אישית שלי איתך ועם בעלך

הנחתי שלבעלך יש הרבה מה להגיד (ובכעס) על המערכת והאנשים שעובדים בה ולכן הנחתי שבעלך רשם את התגובה (או לפחות לקח חלק בהוספת התכנים...) אגב, אם לא ברור, אנחנו מכירים ותמיד חשבתי שאת ובעלך דווקא מסמפטים אותי רק שאני עדיין עובד ברשות ולכן אני עדיין אנונימי... שוב, אל תכעסי עליי
, אני לא אוהב שאנשים טובים כועסים עליי

SWEET HOME

New member
אז אנחנו מכירים?

ההנחה שלך לא ממש נכונה. כלומר, דווקא אני הייתי זו שכתבה את הדברים. כשבעלי יחליט לנסח זה יהיה הרבה יותר ארסי ממני.בעלי פה בניק אחר בכלל. בכל מקרה, לבעלי אין שום כעס על המערכת. הוא פשוט לא אוהב אנשים שמתנשאים, ואם אתה אכן מכיר אותו אני בטוחה שתסכים איתי. אתה לא חושב שהודעתו של רמ"ש הייתה מתנשאת מעט? אתה יודע מה? אני כבר לא כועסת עליך. הבנתי את הפואנטה! אגב מכירים, זרוק עצם...( אתה יכול בהודעה אישית ) אל תפחד כבר אכלתי צהריים ( אני לא בטוחה לגבי בעלי...) סתם בצחוק.

shay869

New member
לכבוד אדון רמ"ש!

אם כבר הזכרת את עניין השחרור המוקדם לרכבת אז ברצוני לעלות נקודה חשובה לשיפור בעניין כאוב זה. כל מי שעושה משמרת תמך תמך באופן כמעט קבוע- כמוני. מודע לבעיה האמיתית שיש עם הגעה בזמן לרכבת עם סיום המשמרת. (הרכבת יוצאת ב-10 והרכבת אחריה רק ב11) זה כבר הפך למנהג קבוע של הבודקים לרוץ ריצת אמוק כדי לתפוס את הרכבת בשנייה האחרונה.בגלל שהר"צ שיחרר אותם מהמגזר ב-9:53 (רק כש-9 וחצי מגיעים) והם צריכים לרוץ למועדו לקחת את התיקים ומשם ספרינט לרכבת. אני אישית כבר פספסתי כמה פעמים רכבת ונאלצתי לחכות שעה (על חשבוני ) לרכבת הבאה. לכן אם בענין נקודות לשיפור עסקינן-הנה לך נקודה חשובה לשיפור: שחררו את משמרת 9 וחצי מהתדריך כמה שיותר מוקדם כדי שבודקי תמך תמך העייפים לא יצטרכו לרוץ לרכבת, ולפעמים גם לפספס אותה בדקה!!!. אני חושב שאם תשתפרו ותשפרו בדברים הקטנים (ובאמת לא קטנוניים) האלו. גם ההערכה של הבודקים כלפיכם תהיה אחרת.

רכבת

אני מסכים שזה ממש לא נעים להמתין שעה לרכבת. אני כן חושב שלרוב מספיקים לרכבת והבעיה מתמקדת באותם ימים שיש יותר עבודה במגזרים(ראשון וחמישי). יחד עם זאת צריך לזכור שנושא התדריך לא יכול ואסור שיהיה תלוי ברצון של בודקים להשתחרר (מכל סיבה שהיא) אלא בעומס במגזרים ובכמות הנושאים המקצועיים שצריך להעביר.

SWEET HOME

New member
ענייני רכבת

אדון רמ"ש, אתה ממש חצוף. לא לכולם יש רכב, וכן יש אנשים שמשתמשים בשירותי רכבת ישראל ( שזה בעייתי כשלעצמו ).אם נעשה מעבר לטרמינל חדש, מן הראוי שידאגו שלאנשים שעובדים בו יהיו דרכי הגעה וחזרה נורמליות מבלי הצורך לרוץ כמו מטורפים או לחילופין להיות תלוי בחסדם של רמ"שים כמוך. בלבלת לנו את המוח אתמול על רצון לעזור לבודקים. אז במקום לענות תשובה מערכתית שכזו, כאילו אתה מינימום המנח"ט, לך ותעלה את הבעיה בפני מי שצריך. חוצמזה, אני בטוחה שלא כל המשמרת צריכה להשתחרר לרכבת. אז אל תהיו קטנוניים ושחררו את הבודקים הבודדים האלו לרכבת. אגב, אני במקרה מכירה את לוח הטיסות, וגם בימי ראשון וחמישי, ניתן לעשות זאת. אלו הן לא שעות לחוצות ויש הפוגות. מי כמוך יודע: הרי זה הזמן שבו אתם שותים קפה ( נכון? )

רכבת

לא תמיד ניתן לשחרר את הבודקים לרכבת ובייחוד בימי ראשון וחמישי. לעלות את נושא ההפסקות שלנו זו סתם פופולאריות זולה. גם אנחנו בני אדם וגם לנו מגיע לפעמים לשתות ולאכול משהו (מה עוד שלפעמים זאת ההפסקה היחידה שיש לנו במשמרת). אז סתם לידיעה הנושא כבר הועלה מספר פעמים לדיון והפתרונות שהוצעו הם לא פרקטיים(כמו למשל לשנות את שעות המשמרת). בנוסף, יש לא מעט בודקים אשר מנצלים את נושא הרכבת וזאת למרות שהם אפילו לא משתמשים בה אז הנה רעיון קצת יותר רציני : תעשו רשימה מסודרת של הבודקים אשר משתמשים ברכבת באופן קבוע ואז יהיה ניתן להתייחס באופן קצת יותר רציני לנושא. לעניין ההגעה והחזרה ממשמרות - יש דרכים נורמליות להגיע ולחזור ממשמרות (למשל אוטובוסים). אני יודע שזה לא ממש נוח אבל כרגע זה מה יש. ניסו בעבר לפנות לחברות האוטובוסים ולרכת ישראל בנושא אבל הם מטעמי רווחיות שלהם לא מתכוונים לעשות שינוי. אם למישהו יש רעיון יותר יצירתי אנא שיעלה את זה על הכתב וישלח לראש היחדה שלו. ול SWEET HOME כנראה שאת ממש שונאת אותנו וחבל לבזבז כל כך הרבה אנרגיה בשנאה. אם יש הצעות ייעול אמיתיות אנא כתבי אותן ואולי ביחד אפשר לנסות להגיע לרעיון טוב. מאד קל לכתוב "אז אל תהיו קטנוניים ושחררו את הבודקים הבודדים האלו לרכבת", לעיתים זה פשוט לא אפשרי.

SWEET HOME

New member
אויייייי אתה חרטטן

שלום אדון רמ"ש. עכשיו זה אני, בעלה של sweet home. הנה הצעת יעול: קצרו את התדריכים שלכם שבהם אתם לרוב נוהגים לז..ן את השכל בשטויות. אני יודע בדיוק מה עובר בתדריכים ובמקרה הגרוע ניתן "למרוח" את זה לרבע שעה ( והייתי לארג' איתך ). ואם זה בעיניך לא פרקטי אז הנה הצעת יעול אחרת: רמ"ש שלא מסוגל לתדרך בקצרה- שיחזור להיות בודק או שילך הביתה. אל תציגו את עצמכם כמסכנים שאין להם זמן לאכול במשמרת. אתם יודעים טוב מאוד לדאוג לעצמכם. אתם מוצאים את הזמן לקפה בבוקר, את הזמן לארוחת צהריים, וגם לקפה לקראת סוף משמרת ( אלא אם כן באמת היה משהו לחוץ ). לגבי אוטובוסים: עכשיו עם טרמינל 3 זו נהייתה פרוצדורה לא נוחה להשתמש בסוג תחבורה שכזה. אל תהיה גיבור גדול. תנסה אתה לנסוע הביתה ( נניח לתל אביב ) אחרי משמרת סופר או תמך-תמך באוטובוס שעושה רונדלים דרך אירפורט סיטי וכו'. שלא תבין לא נכון- אין שום שנאה כמו שאתה מנסה לצייר, אבל בהחלט יש כעס על טמטום ואטימות שאתה מפגין. כנראה השתן חוסם לך את אזור האונה וזה מקשה על ההבנה שלך. אז לך רגע לשרותים- שחרר לחץ ותתחיל לחשוב בבהירות. אל תתנשא בתשובות- אל תשכח אנחנו לא עובדים אצלך- ויותר חשוב אל תשכח- בלי הבודקים אתה יכול להיות רמ"ש של הת_ת שלך.

שלום מאסטר! התגעגנו אלייך!

אתה חייב לחזור! החטיבה מתפרקת בלעדייך! למרות שבטח עוד כמה שנים תחזור גם ככה לתפקיד יותר מעניין...

SWEET HOME

New member
אהבתי כ../images/Emo80.gif עליך!!!

אך מאסטר לא יחזור בקרוב כי נראה לי שהוא ממש נהנה בעבודתו החדשה ומתוגמלת היטב!!!!אני לא רואה אותו הרבה בבית כי לרב הוא בחו"ל ובכל זאת זה שווה את זה. מאסטר מוסר פה שגם הוא מתגעגע לרבים מכם....אל תתפרקו ואם אתם צריכים עזרה אפשר גם להתקשר אליו.(זהו ממש נהייתי פה הדוברת שלו)

למעלה