שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo160.gif

שלום לכל הבודקים!!! אם יש למישהו שאלות בכל נושא הקשור אלינו (הרמ"שים והסגנים) אשמח לענות! אל תשאלו מי זה כי לא תקבלו תשובה
!!!!!!!! אבל התשובה תהיה ממצה ככל הניתן. אנא מכם ללא נושאים מסווגים. ממתין לכם הרמ"ש/ית

תוספת קטנה

כל מה שנכתב תקף כמובן גם לכל שאר העובדים במשמרת (מז"מים/מאפייני ישראלים).

קצת רצינות

הדבר הכי קל בעולם זה לכתוב דברים טפשיים!!! הכוונה שלי היתה רצינית וחבל לי שאנשים שכנראה לא היו צריכים לעבוד אתנו מגיבים ככה אז תעשה לעצמך ולנו טובה גדולה ותתפטר! רק כדי שתבין להבדיל ממך אנחנו חושבים שהבודקים ושאר העובדים במגזרים הם אלו שעושים את העבודה האמיתית והקשה ביותר. לנו ולר"צים נשארה העבודה הלא פשוטה של להזיז את כל המכונה הענקית הזאת קדימה. כן אנחנו יודעים שלפעמים אנחנו נראים לא הוגנים ולחלקכם אפילו מניאקים לפעמים אבל אתם צריכים להבין שהמטרה הראשונה של כולנו(כן כן גם שלכם) היא שמטוסים ימריאו וינחתו בשלום (וגם בזמן). במשוואה הזאת לפמים האינטרסים של הרמ"ש והבודקים מתנגשים. יש לציין גם שיש אנשים שמנצלים את גודל השדה על מנת להעלם(לחניון וכד'....) ואני לא אתפלא אם אתה לא אחד מהם. זהו אחרי נאום ארוך וקצת ציונות אני אסיים. נ.ב אני מקווה שרובכם נוסעים לאילת, בכל זאת בכל הזמן שאני עובד בנתב"ג(וזה די הרבה זמן) עוד לא קרה ששילמו לעובדים על יומיים כדי שייסעו לאילת לחופש.

פשששש

בהתחלה חשבתי שזאת בדיחה של מישהו... אבל עם כל הרצינות הזאת אני מתחיל לחשוב שזה אמיתי. אז יפה לך רמ"ש חביב. מי יתן ותמשיכו עם החביבות הזאת גם מחוץ לשירשורי הפורום (לא שבינתיים יש לי טענות). ואם כבר... מה הקטע לשים אותי בשער כל פעם? תבדוק את הרשימת שערים... נראה לי שהשם שלי כתוב על המאסטר שממנו מצלמים את הרשימה הזאת. חזק ואמץ

SWEET HOME

New member
ממש תשובה רצינית

וברוב חוצפתך אתה עוד מעז לכתוב שהפורום נועד לעזור ולענות. זאת הבעיה, שרשימת האנשים בשערים היא באמת על בסיס מי עצבן את מי. מה זה חיסול חשבונות. אם אתה כזה גיבור ורוצה לעזור אולי תקח משמרת נוספת כדי לעמוד בשערים? אתה יודע יש מפקדים בצבא ששומרים עם חיילים שלהם. והם עושים דברים יותר גדולים מ"להזיז את המכונה הענקית הזאת". שחצן, תרגע כבר!!!

אה...

באמת לא עיצבנתי אף אחד בפקסיה אז נכון, לא באמת כל משמרת יש לי שער ואני סתם מגזים, אבל בטוח שאפשר לעשות את רשימת השערים למשהו יותר מסודר. כשמצד אחד יש כאלה שלא עושים שערים בכלל ויש כאלה שיוצא להם להיות בשער 2-3 בשבוע זה קצת לא פייר. למרות הכל, SWEET HOME, אני לא חושב שצריך לתקוף אותו. אם הוא לא יטפל בבעיית (כן, זה בעיה) השערים אז שיטפל בבעיות אחרות. כמו שאמרו כאן. על תופעת הבודקים שלא עולים למגזרים, היחס מבעלי התפקידים השונים, היחס מהמשרד וכו'. ואולי גם מר חיים סורוקה יואיל בטובו ויכנס לפורום הזה? רמ"ש חביב אתה יכול להציע לו את זה. זה יכול להיות אחלה ערוץ תקשורת. אחרי שהוא נכנס לחיינו בסערה הוא יוכל להכנס לנו גם למחשב. ובקיצור... אם אין אני לי מי לי

המשרד או ליתר דיוק הבית של ליאת!

לידיעתכם נושא המשרד מטופל ברמת המנח"ט עקב תלונות חוזרות ונישנות מצד כל העובדים בחטיבה. אנחנו מקווים שיהיה שינוי לטובה בקרוב. מבחינת השערים אני מסכים שיש לחזור שוב לטבלאות הצדק של הפק"סיות, נראה מה נצליח לעשות בנושא (אולי אפילו להכניס הגדרת שער למחשב רק שזה עלול לפתוח תיבת פנדורה).

למה לא?

אמנם את סידור העבודה כבר לא עושים לנו במשרד אבל עדיין יש לנו לא מעט אינטראקציות עם המשרד (וזה לא תמיד קל). אגב ליאת מספיק שנים במשרד כדי שנזכור איך זה לבוא לסגור מגבלות וכד'. אין ספק שליאת קשוחה יותר אבל ללא ספק גם הוגנת מאד וקשובה לרוב. אם כבר מישהו דיבר על סקרים שלי למה לא לעלות סקר בנוגע לדבר הבעייתי ביותר במשרד (ס"ע / הסעות / מגבלות / השירות וכד')?

דיברתי על השערים

בתור רמ"ש ואחד שאמור להיות די הרבה בקרבת הפקסיה היית אמור לדעת שהעניין טופל ברמת יעל מנור.

המון תגובות

אני חושב שפתחנו את אחד השירשורים היותר ארוכים בפורום הגיע הזמן לעבור לשירשור חדש אז נתראה בהודעה הבאה!!!

moria007

New member
אם זה רציני אז סחטיין

ואפילו יש לי בקשה: הייתי רוצה שלפחות פעם אחת יבדקו מי באמת עולה כשמעלים סופרים או כל משמרת אחרת, שירשמו שמות אפילו (ולא לתת לבודק לעשות את זה). כי זה ממש נמאס לעלות ולגלות שלא רק שנעלמה לה חצי משמרת (במקרה הטוב) אלא גם תמך תמך בכלל לא במגזר (כשרק מגזר אחד פתוח). ואני רוצה להדגיש שאין לי שום טענות על זה שמעלים, חלילה, על זה משלמים לנו (למרות שחלק מהאנשים שכחו את זה...). זה פשוט מעצבן כל כך לראות את כל הניצנוץ הזה ולי בתור בודקת אין מה לעשות נגד זה. לעומת זאת, לרמ"שים יש הרבה מה לעשות נגד זה. נתחיל מזה ש 67 תעבור בקופי כדי להעלות גם משם. נמשיך בזה שמדי פעם אחד מכם יעבור בשעות הבעייתיות במועדות וישאל אחד אחד איזה משמרת הוא - פעם פעמיים ואנשים יתחילו לפחד לנצנץ. וכנראה שרק זה יגרום להם לעבוד כמו שצריך. זה כל מה שאני מסוגלת לחשוב עליו אחרי תמך תמך של חמישי (האמת לא היה כזה גרוע). משמרות נעימות לכולם! ביי!

תופעת הניצנוץ

דבר ראשון אני רציני לגמרי ! לגבי תופעת הניצנוץ אני מסכים לחלוטין ואפילו מאמץ את ההצעות. לידיעה אנחנו עושים המון על מנת למזער את התופעה ואני מקווה שזה יבוא יותר לידי ביטוי. דרך אגב אם את ערה בשעה 13:34 כנראה שאת חיית לילות אמיתית, רק מי שרגיל לעשות כל כך הרבה בקרים יכול להיות ער בשעות כאלו. שתהיה משמרת (הבאה עלינו לטובה) קלה ככל האפשר!!!

די לניצנוץ הבודקים

הקץ לסבל צ22 בחמישי והקץ ליחס המזלזל של חלק ( ואני מדגישה .... חלק!!!! ) מאנשי הרב"ח (למרות שאני לא טכנית אני יודעת על זה מקרוב) ואדוני ראש המשמרת ידוע מי אתה צריך רק לקרוא בין השורות

יחס יחס ועוד פעם יחס

לדעתי צריך לכתוב הקץ ליחס המזלזל בכלל....
מעבר לזה אל תהיי כל כך בטוחה מי אני
!!! אני מאמין שרובנו מחזיקים באותן דעות רק שלפעמים יותר קל לבטא אותן בכתב!!! יום טוב

SWEET HOME

New member
ראש המשמרת

כמו תמיד אתם לא ברורים. אולי תכתוב בעברית ולא ברמ"שית מה בעצם ניסית להגיד...

למעלה