שלום לכולם,

Anat TH LOVE

New member
תגידי , את לא חושבת שזה יכול לפגוע ? ../images/Emo105.gif

את לא חושבת שזה יכול לפגוע במישהי שאת אומרת "לא מקובלת" , למרות שזה כ"כ לא ככה ! אולי את הצטרפת היום , ואני לא הגבתי היום בכלל , אז פשוט לא הכנסת אותי .
סורי אם פגעתי בך .

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאה ואחותי לא הגיבה בשרשור הזה

לא לדבר עליה סתם ככה אני לא מרשה!

16yaeli

New member
זה לא נקרא מקובלות זה הגמיבות והמוכרות פשוט!

תלכי למפגש ותגיבי הרבה ותיהי מקובלת חח טיפשי פשוט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוווו איזה מצחיקה! נראלי זה טרול או משו~_~ בכל אופן..."רשימת המקובלות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רגע רגע...

אחרי שצחקתי הגיע הזמן לעשות סדר. |שוטר| איזה הודעה מיותרת. נו באמת? אם רצית לגרום לנו לצחוק ולגחך אז סבבה. נו באמת זה פורום רציני של בנות מגובשות! מקובלת, איו איזה מילה מעאאאאאאפנה.

Rukia nik

New member
סליחה? מי את שתחליטי מי מקובלת ומי לא?

ובכלל אני לא חושבת שיש דבר כזה! כולם פה מסתדרים זה עם זה ויש פשוט כאלו שיש להם קשרים זה עם זה מחוץ לפורום..זה לא הופך אותם למקובלים יותר או פחות. סה"כ כולנו פה אוהבים את טוקיו הוטל וכל אחד מגיב כמה שבא לו! אם על סמך זה החלטת את ההחלטות המופרכות שלך. שלום ולא להתראות!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif כנסי בבקשה יש לי משו חשוב להגיד לך.

נחמד לדעת שלדעתךאני בין המקובלות , אבל בלי לפגוע - לא עושים דברים כאלה זה יכול לפגוע באנשים , וזה גם מגיע מזווית הראיה שלך וזה רק מה שאת חושבת.. קיצור זה ממש לא נעים. חוצמזה שבפורום אין כזה דבר מקובלים לא מקובלים , כולם חברים של כולם! ההודעה לא באה בכוונה לפגוע אבל באמת לא חשבת שפגעת באנשים כשכתבת את זה? כמו שאת מריגשה לא בנוח עם זה שאת לא מקובלת בשכבה שלך לא נעים להגיד דברים כאלה לאנשים אחרים. מצטערת אם נפגעת באמת סליחה!! אבל לא הייתה שום כוונה!

tsofa

New member
חחח XDD תביא חיבוק ! ../images/Emo24.gif

ולא צריך כלכך להגזים ! :-O

SpongBobit

New member
בפורום שלנו אין דבר כזה מקובלים /לא מקובלים !

אנחנו זה קבוצה אחת ביחד
כולם עם כולם, ואין כאן מישהו שמעריכים יותר ! נכון שיש ותיקים יותר , אלב גם הם היו פעם חדשים !:) השתלבות נעימה !
ואת יודעת, הכי חשוב זה לא להיות מקובל, זה להיות עם האנשים שאתה אוהב !

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifתרשי לי לגחך.

גיחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווך. את לא תשתלבי בחבורה של המקובלות פשוט כי אין פה כזאת. מישהי כותבת הודעה, אם מישהי מסכימה איתה אדרבא, היא כותבת. מה זה אנחנו בכיתה א? אז אולי נעשה עלייך חרם? זה מאוד אופייני למקובלים טחחח אתן יודעות מה אני חושבת? אני חושבת שאת צוחקת עלינו וזה לא נחמד. את הסיבות אני אשמור לעצמי.

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif עונה

מראה חיצוני-אין איך לתאר צבע עור-יותר כהה מלבן צבע עיינים-כחול ירוק אפור צבע שיער-שטני בלונד שחור אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) ממממש מממש מממש שמנה.. ח.. אוהבים איך שאתם נראים?-לא הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה?את הגודל של התחת .. ח.. פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית?לא אתם מתאפרים?-לא באיזה איפור?לא יש לכם הרבה בגדים?כן מה הצבע השולט בארון שלכם-ירוק הייתם קוראים לעצמכם פריקים?-לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?-לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?-לא יש לכם הרבה זוגות נעליים?לא 4 זוגות וזהו אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם?לא אכפת לי... יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה)גלי יש לכם שיניים עקומות?לא אתם שמים לק על הציפורניים?כן באיזה צבע?רק שחור לבן ואדום אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?יאפ תכשיטים יקרים או זולים?יקרים רק לארועים.. וכול השאר פלסטיק יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)?אוזניים יש לכם פצעי בגרות על הפנים?יאפ הרבה או קצת?הרבה אתם לוקחים כדורים נגד ? לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף?לא יש לכם כתמי לידה בגוף?לא אתם מגדלים ציפורניים?יאפ אתם הולכים עם סיכות בשיער?יאפ בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש?לאסוף.. יש לכם פוני?כן.. אני גוזרת לעצמי כשמשעמם לי אבל אני עושה תמיד בננה אם כן, ישר או על הצד?אין מחשב- המחשב בחדר שלכם?יאפ אם לא, איפה הוא?- המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי?רק של הילדים.. כמה מחשבים יש לכם בבית?2 יש לכם מסך שטוח או גדול?שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך?בחוץ יש לכם מקלדת נוחה?יאפ אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית?לא אתם כותבים מהר מאוד?לא יש לכם את windows xp או את windows הישן ?החדש המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ?לפעמים הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?יאפ יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא

tsofa

New member
אגנס ../images/Emo23.gif תגידי מה עם חברה של הסאתי ?! ../images/Emo85.gif

למעלה