שלום לכולם,

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif

שם: מיכל שעת התחלה: 14:42 מראה חיצוני- צבע עור- בהיר צבע עיינים- חום אדמדם
צבע שיער- חום בהיר אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- כן.. בערך. חח הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה? להיות קצת רזים יותר פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן אתם מתאפרים?- כן באיזה איפור? צלליות כסופות ועיפרון סגול/כחול יש לכם הרבה בגדים? כן מה הצבע השולט בארון שלכם- כחול ושחור הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- כן יש לכם הרבה זוגות נעליים? כן אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לא ממש איכפת לי יש לכם שיער חלק/ גלי /מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? לא אתם שמים לק על הציפורניים? כן באיזה צבע? שקוף + פרח צהוב אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כן תכשיטים יקרים או זולים? לא יודעת.. מה שיוצא יש לכם חורים באוזניים|סגדש| /סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? יש לכם פצעי בגרות על הפנים? כן הרבה או קצת? קצת אתם לוקחים כדורים נגד? לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? לא יש לכם כתמי לידה בגוף? כן אתם מגדלים ציפורניים? כן אתם הולכים עם סיכות בשיער? כן בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? אוספים יש לכם פוני? כן אם כן, ישר או על הצד? ישר.. אבל ארוך מחשב- המחשב בחדר שלכם? לא אם לא, איפה הוא? בחדר של אח שלי XD המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? משפחתי כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בחוץ יש לכם מקלדת נוחה? כן אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? בעברית כן.. אנגלית לא.. אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? XP המחשב שלכם נתקע לפעמים /תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אתם לא חייבים לקרוא../images/Emo9.gif

שם:טל שעת התחלה:2:41 מראה חיצוני-מסתומרת
צבע עור-די בהיר נראלי צבע עיינים-חום קפה DDD: צבע שיער-שחור אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה)ממוצע אוהבים איך שאתם נראים?-לפעמים כן הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם?יאפ מה?תשפתיים פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית?כן, בשביתה הזאת! אתם מתאפרים?-כן מידי פעם אבל לא בהגזמות באיזה איפור?עפרון שחור ומסקרה יש לכם הרבה בגדים?כן מה הצבע השולט בארון שלכם-שחור הייתם קוראים לעצמכם פריקים?-לא ממש אתם בדרך כלל לובשים כובעים?-אני אוהבת כובעים אבל לובשת רק כשזה מתאים האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?-יאפ יש לכם הרבה זוגות נעליים?כן אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם?מתאימה יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה)חלק גלי D: יש לכם שיניים עקומות?היה לי גשר XD אתם שמים לק על הציפורניים?יאס באיזה צבע?מגוונת אבל כרגע ירוק אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?טבעות מידי פעם תכשיטים יקרים או זולים?הממ לא יודעת גם וגם יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)?באזניים 5 יש לכם פצעי בגרות על הפנים?חצ'קונים! וכן
הרבה או קצת?מלא ויש שמות לכולם, אל תשאלי. אתם לוקחים כדורים נגד לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף?חח וואי איזה שאלות, לא יש לכם כתמי לידה בגוף?כן אתם מגדלים ציפורניים?לא אתם הולכים עם סיכות בשיער?מידי פעם בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש?גולש עאלק וכן יש לכם פוני?יאס אם כן, ישר או על הצד?לצד מחשב- המחשב בחדר שלכם?לא אם לא, איפה הוא?בחדרה של אחותי המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי?כולם כמה מחשבים יש לכם בבית?2 יש לכם מסך שטוח או גדול?גדול הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך?בחוץ יש לכם מקלדת נוחה?כן|סדגש אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית?עיוורת רק בעברית, באנגלית אני עילגת אתם כותבים מהר מאוד?יאפ יש לכם את windows xp או את windows הישן ?אקס פי המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ?לפעמים הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם? כן שאלון חופרני בהחלט . מעניין מי קרא? אחמאחמ.
עפתי לאכול פיצה

Tsuf love Bill

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

שם: צפנת מראה חיצוני- צבע עור- מ.. לבן ? |: צבע עיינים- אפור/תכלת צבע שיער- שטני כהה ... אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- לפעמים כן ולפעמים לא :) הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן . מה? הרבה דברים .. במיוחד קצת לרדת במשקל ~ :) פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? לא
אתם מתאפרים?- לפעמים.. אבל לעתים רחוקות.. באיזה איפור? עפרון שחור / מסקרה. יש לכם הרבה בגדים? מ... תלוי, אפשר להגיד . S: מה הצבע השולט בארון שלכם- אין לי צבע עיקרי.. הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא , בכלל לא |: לא שיש לי בעיה עם פריקים DD: אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא. האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- חחחחחח לא אף פעם , שונאת תיקים XD יש לכם הרבה זוגות נעליים? מ.. עכשיו ? לא ממש.. אבל יש תקופות . אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? בעקרון אני תמיד מנסה... לא תמיד הולך . יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) משהו באמצע.. יש לכם שיניים עקומות? מ.. אפשר להגיד שקצת בולטות D: אתם שמים לק על הציפורניים? לפעמים... באיזה צבע? מ.. שחור, ורוד XD, שקוף . . אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לאאא . בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כמעט ולא . אני לא מתה על זה P: תכשיטים יקרים או זולים? תלוי . יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? אבל הייתי רוצה באף/סיידליפ . חח יש לכם פצעי בגרות על הפנים? כן, לצערי S: הרבה או קצת? זה מגיע בתקופות . . אתם לוקחים כדורים נגד פ ? אההה ? מ... אולי אני יקח אורקוטן (איך שלא כותבים את זה..) למרות שאני רוצה.. הרופאה אמרה לי שאני בכלל לא צריכה.. אבל , די לפצעים האלה ! יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? מ.. ככה ככה.. יש לכם כתמי לידה בגוף? כן , איזה 2 |: אתם מגדלים ציפורניים? כן .. אתם הולכים עם סיכות בשיער? חח כמעט תמיד . בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? גם וגם .. בגלל שאני רוקדת אני צריכה לאסוף אותו.. אבל בעיקרון אני עם פזור.. יש לכם פוני? כן אם כן, ישר או על הצד? על הצדדדד D: מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן
אם לא, איפה הוא? - - - - המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? מ.. הוא שלי, בעיקרון לא משתמשים בו.. אבל אם מישהו צריך אז אני יביא לו . כמה מחשבים יש לכם בבית? 3 , אחד בלי אינטרנט אז הוא לא שווה. ולאבא שלי יש מחשב נייד שרק הוא משתמש בו. יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח :) הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בתוך המסך.. וזה ממש מציק . אני רוצה לקנות רמקוליים חיצוניים... יש לכם מקלדת נוחה? כן מאודדד
אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? כן :) אתם כותבים מהר מאוד? כן
יש לכם את windows xp או את windows הישן ? חדדדש המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? אבל בדרך כלל לא . הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? מ.. לא , הוא טוב ככה
יש משהו שמודבק על המסך שלכם? חח כן.. מן פרפר כזה.. קשה להסביר. קיצור זה יפה
אויש רק עכשיו ראיתי תשעת התחלה.. ואין לי מושג מתי התחלתי XDD לא משנה .. P: מי קרא ?
DD:

tsofa

New member
יע גמאני רוצה לראות אותתה ! :'( ../images/Emo85.gif

אחותי האבווודה חולה עלייךך !

Tsuf love Bill

New member
חחחח רזה ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

ריחמתי על עצמי ! הייתי אמורה לכתוב "שמנמונת" אני כל כך שמנה יאו ! דיאטה ---> היר איי קאם ! DD:

Scaramouche

New member
אז ככה: ../images/Emo119.gif

שם: אושר גל שעת התחלה: 16:43 מראה חיצוני- אמממ... יש. סתם.. צבע עור- בהיר (מדי) צבע עיינים- כחול צבע שיער- שטני אתם - ממוצע (סורי, לא מצליחה להדגיש...) אוהבים איך שאתם נראים?- לא הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן, הכל מה? הכל (אולי לא את העיניים) פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן (17 קילו - נראה לי) אתם מתאפרים?- כן באיזה איפור? מסקרה יש לכם הרבה בגדים? כן... מה הצבע השולט בארון שלכם- כחול ושחור הייתם קוראים לעצמכם פריקים?-לא (למרות שתמיד רציתי להיות) אתם בדרך כלל לובשים כובעים?-לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?-כן יש לכם הרבה זוגות נעליים?המון... חבל"ז... אחת ההתמכרויות אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? כן מתאימה יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) משהו בין חלק לגלי (שוב - לא מצליחה להדגיש) יש לכם שיניים עקומות?כבר לא... אתם שמים לק על הציפורניים?כן באיזה צבע?שקוף עד ורוד בהיר (כשאני אצליח לגדל ציפורניים אני אשים את הלקים שתמיד רציתי - שחור או אדום) אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?כן תכשיטים יקרים או זולים?יקרים יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? חור אחד בכל אוזן יש לכם פצעי בגרות על הפנים?בדרך כלל לא הרבה או קצת? - אתם לוקחים כדורים נגד? לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? אממ... לא יודעת... נראה לי שלא. יש לכם כתמי לידה בגוף?לא אתם מגדלים ציפורניים?מנסה (כבר 19 שנים) אתם הולכים עם סיכות בשיער?לא בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? בקיץ אני אוספת, בחורף - לא יש לכם פוני?לא ממש, כזה קצת קצר יותר בצד אחד, נחשב? אם כן, ישר או על הצד?אז על הצד מחשב- המחשב בחדר שלכם?יאפ אם לא, איפה הוא? - המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? רק שלי (אנשים שירצו להשתמש בו יצטרכו לשאת בתוצאות...) כמה מחשבים יש לכם בבית? 4 בסה"כ יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח (זה מחשב נייד) הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? (-||-) יש לכם מקלדת נוחה? כן (או שפשוט התרגלתי) אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? לא, אבל יותר קל בעברית... אתם כותבים מהר מאוד? מהר ממוצע יש לכם את windows xp או את windows הישן ? XP המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה)? אף פעם (טפו טפו טפו...) הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם? אני (סתם, לא, כלום...) שעת סיום: 16:52

Scaramouche

New member
תיקון - רק עכשיו שמתי לב

המשקל - זה היה ירידה משמעותית של 17 קילו (העלייה באה הרבה לפני...)

Scaramouche

New member
אופס... רק עכשיו שמתי לב

המשקל - זה היה ירידה משמעותית של 17 קילו (העלייה באה הרבה לפני...)

Scaramouche

New member
אופס... רק עכשיו שמתי לב

המשקל - זה היה ירידה משמעותית של 17 קילו. העלייה באה הרבה לפני...

למעלה