עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif
שם: צפנת מראה חיצוני- צבע עור- מ.. לבן ? |: צבע עיינים- אפור/תכלת צבע שיער- שטני כהה ... אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/
ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- לפעמים כן ולפעמים לא

הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן . מה? הרבה דברים .. במיוחד קצת לרדת במשקל ~

פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? לא
אתם מתאפרים?- לפעמים.. אבל לעתים רחוקות.. באיזה איפור? עפרון שחור / מסקרה. יש לכם הרבה בגדים? מ... תלוי, אפשר להגיד . S: מה הצבע השולט בארון שלכם- אין לי צבע עיקרי.. הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא , בכלל לא |: לא שיש לי בעיה עם פריקים DD: אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא. האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- חחחחחח לא אף פעם , שונאת תיקים XD יש לכם הרבה זוגות נעליים? מ.. עכשיו ? לא ממש.. אבל יש תקופות . אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? בעקרון אני תמיד מנסה... לא תמיד הולך . יש לכם שיער
חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) משהו באמצע.. יש לכם שיניים עקומות? מ.. אפשר להגיד שקצת בולטות D: אתם שמים לק על הציפורניים? לפעמים... באיזה צבע? מ.. שחור, ורוד XD, שקוף . . אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לאאא . בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כמעט ולא . אני לא מתה על זה P: תכשיטים יקרים או זולים? תלוי . יש לכם חורים ב
אוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? אבל הייתי רוצה באף/סיידליפ . חח יש לכם פצעי בגרות על הפנים? כן, לצערי S: הרבה או קצת? זה מגיע בתקופות . . אתם לוקחים כדורים נגד פ ? אההה ? מ... אולי אני יקח אורקוטן (איך שלא כותבים את זה..) למרות שאני רוצה.. הרופאה אמרה לי שאני בכלל לא צריכה.. אבל , די לפצעים האלה ! יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? מ.. ככה ככה.. יש לכם כתמי לידה בגוף? כן , איזה 2 |: אתם מגדלים ציפורניים? כן .. אתם הולכים עם סיכות בשיער? חח כמעט תמיד . בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? גם וגם .. בגלל שאני רוקדת אני צריכה לאסוף אותו.. אבל בעיקרון אני עם פזור.. יש לכם פוני? כן אם כן, ישר או על הצד? על הצדדדד D: מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן
אם לא, איפה הוא? - - - - המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? מ.. הוא שלי, בעיקרון לא משתמשים בו.. אבל אם מישהו צריך אז אני יביא לו . כמה מחשבים יש לכם בבית? 3 , אחד בלי אינטרנט אז הוא לא שווה. ולאבא שלי יש מחשב נייד שרק הוא משתמש בו. יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח

הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בתוך המסך.. וזה ממש מציק . אני רוצה לקנות רמקוליים חיצוניים... יש לכם מקלדת נוחה? כן מאודדד
אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? כן

אתם כותבים מהר מאוד? כן
יש לכם את windows xp או את windows הישן ? חדדדש המחשב שלכם נתקע
לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? אבל בדרך כלל לא . הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? מ.. לא , הוא טוב ככה
יש משהו שמודבק על המסך שלכם? חח כן.. מן פרפר כזה.. קשה להסביר. קיצור זה יפה
אויש רק עכשיו ראיתי תשעת התחלה.. ואין לי מושג מתי התחלתי XDD לא משנה .. P: מי קרא ?
DD: