Ich liebe T H
New member
../images/Emo203.gifthis is the silent place when millions
die and no one cares
שם: מיכל שעת התחלה:13:37 מראה חיצוני- צבע עור- בהיר/לבן צבע עיינים- ירוקות עם חמנייה צבע שיער- בלונדיני /רזים/ממוצע (הדגישו את התשובה הנכונה) לא יכולה לבחור ביניהם אוהבים איך שאתם נראים?- כן הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? טוב נו מה אני לא עד כדי כך מאוהבת בעצמי מה? פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן אתם מתאפרים?- כן באיזה איפור? עיפרון, מסקרה, סומק לפעמים יש לכם הרבה בגדים? תלוי יחסית למי מה הצבע השולט בארון שלכם- שחור אני חושבת הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- לא יש לכם הרבה זוגות נעליים? לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? כן יש לכם שיער/גלי (הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? לא אתם שמים לק על הציפורניים? כן כל הזמן ואני גם מציירת עליהם ציורים באיזה צבע? ירוק, אדום, חום, נוצצץ אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? בשום אופן בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? לא תכשיטים יקרים או זולים? לא עונדת אבל אם יוצא לי אז תלוי לאן יש לכם חורים באוזניים יש לכם פצעי בגרות על הפנים? לא 5555555555555555 הרבה או קצת? אתם לוקחים כדורים נגד פ יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? כן יש לכם כתמי לידה בגוף?לא אתם מגדלים ציפורניים? כן אתם הולכים עם סיכות בשיער? כן בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? תלוי איך ולאן אבל בדרכ פזור יש לכם פוני?כן אם כן, ישר או על הצד? צד מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא? המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? הוא רק שלי אבל ברור שאני אתן למי שיצטרך כמה מחשבים יש לכם בבית? 3 ואחד לא עובד יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? מחוץ. מה זה בתוך?
יש לכם מקלדת נוחה? כן אני מתה עליה אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? בעברית כן, הרגע ניסיתי חחח ובאנגלית לא בטוחה בואו נראהi my name is michal כן. גם באנגלית. אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? החדש המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הוא נתקע לפעמים. רק כשאני ממהרת חח הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא בשום אופן. יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא חח מי קרא?
רגע! זמן סיום: 13:43
die and no one cares