שלום לכולם,

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifthis is the silent place when millions

die and no one cares
שם: מיכל שעת התחלה:13:37 מראה חיצוני- צבע עור- בהיר/לבן צבע עיינים- ירוקות עם חמנייה צבע שיער- בלונדיני /רזים/ממוצע (הדגישו את התשובה הנכונה) לא יכולה לבחור ביניהם אוהבים איך שאתם נראים?- כן הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? טוב נו מה אני לא עד כדי כך מאוהבת בעצמי מה? פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן אתם מתאפרים?- כן באיזה איפור? עיפרון, מסקרה, סומק לפעמים יש לכם הרבה בגדים? תלוי יחסית למי מה הצבע השולט בארון שלכם- שחור אני חושבת הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- לא יש לכם הרבה זוגות נעליים? לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? כן יש לכם שיער/גלי (הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? לא אתם שמים לק על הציפורניים? כן כל הזמן ואני גם מציירת עליהם ציורים באיזה צבע? ירוק, אדום, חום, נוצצץ אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? בשום אופן בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? לא תכשיטים יקרים או זולים? לא עונדת אבל אם יוצא לי אז תלוי לאן יש לכם חורים באוזניים יש לכם פצעי בגרות על הפנים? לא 5555555555555555 הרבה או קצת? אתם לוקחים כדורים נגד פ יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? כן יש לכם כתמי לידה בגוף?לא אתם מגדלים ציפורניים? כן אתם הולכים עם סיכות בשיער? כן בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? תלוי איך ולאן אבל בדרכ פזור יש לכם פוני?כן אם כן, ישר או על הצד? צד מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא? המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? הוא רק שלי אבל ברור שאני אתן למי שיצטרך כמה מחשבים יש לכם בבית? 3 ואחד לא עובד יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? מחוץ. מה זה בתוך?
יש לכם מקלדת נוחה? כן אני מתה עליה אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? בעברית כן, הרגע ניסיתי חחח ובאנגלית לא בטוחה בואו נראהi my name is michal כן. גם באנגלית. אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? החדש המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הוא נתקע לפעמים. רק כשאני ממהרת חח הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא בשום אופן. יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא חח מי קרא?
רגע! זמן סיום: 13:43

zshpinell

New member
עונה

שם: זהר שעת התחלה: 13.42 מראה חיצוני- צבע עור- לבן שמנת צבע עיינים- ירוק דשא עם נגיעול של כחול שמיים צבע שיער- שטני על דגש חום אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? אוהבים איך שאתם נראים?- פחות או יותר הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה? שומנים פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? ירדתי 14 קילו ועליתי בחזרה 14 קילו אתם מתאפרים?- לא. אני בן. באיזה איפור? טבעי. יש לכם הרבה בגדים? כן. מה הצבע השולט בארון שלכם- שחור כי זה מרזה. הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא. אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא. האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- לא. יש לכם הרבה זוגות נעליים? לא. אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לא אכפת לי. יש לכם שיער |בדגש|חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ? יש לכם שיניים עקומות? לא. אבל אם היו לי הייתי מודה בזה?! אתם שמים לק על הציפורניים? לא. באיזה צבע? ארתי לך שלא. אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא. בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? לפעמים. תכשיטים יקרים או זולים? רק יקר. יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים? יש לכם פצעי בגרות על הפנים? לא. הרבה או קצת? מדי פעם. אתם לוקחים כדורים נגד פ- נגד מה?! הריון?! מחזור?! כאב ראש?! יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? כ. יש לכם כתמי לידה בגוף? כתם אחד. אתם מגדלים ציפורניים? לא. אתם הולכים עם סיכות בשיער? לא בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? משאיר גולש. יש לכם פוני? כן. אם כן, ישר או על הצד? כיצד שחפץ ליבי ברגע. מחשב- המחשב בחדר שלכם? לא. 2 הניידים מתו. אם לא, איפה הוא? בחדר עבודה של אבא. המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? שלי ושל אבא. ה-2 שלי נרצחו. כמה מחשבים יש לכם בבית? 1 רגיל ו- 3 ניידים. יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח. הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בתוך המחשב עצמו כולל בוקסות. יש לכם מקלדת נוחה? כן. אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? כן. אתם כותבים מהר מאוד? כן. יש לכם את windows xp או את windows הישן ? החדש דנדש. המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם לפעמים. הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? כן. יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא.

סנפ XD

New member
אני .. יעשה ../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif

שם: סאפיר
שעת התחלה: 13:45 מראה חיצוני- צבע עור- חום כזה .. צבע עיינים- גם חום שכזה ^^" צבע שיער- שחור חום כזה אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- כן הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? לא מה?
פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן אתם מתאפרים?- בקטנה באיזה איפור? שחור בעיינים וטטטטטטטטטיפה צללית כהה יש לכם הרבה בגדים? יאפ מה הצבע השולט בארון שלכם- *הולכת לבדוק* לבן וורוד ושחור הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- ל-א אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- גרב האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- יאפ יש לכם הרבה זוגות נעליים? יאפ אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לבגדים כן,לתיק לא יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) חלק, כי אני עושה כול הזמן פן יש לכם שיניים עקומות? ישלי גשר :S אתם שמים לק על הציפורניים? יאפ באיזה צבע? שחור וכחול :) אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? שרשרת אחת תכשיטים יקרים או זולים? רק שרשרת .. חח יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? באוזניים ואני רוצה בגבה ובלשון יש לכם פצעי בגרות על הפנים? לא . הרבה או קצת? אומרים לך לא D: אתם לוקחים כדורים נגד: רטלין וזהו (סתם לא,חח) יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? לא יש לכם כתמי לידה בגוף? 1 אתם מגדלים ציפורניים? לא אתם הולכים עם סיכות בשיער? שצריך בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? כשחם אסוף כשקר גולש יש לכם פוני? כן אם כן, ישר או על הצד? צד מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא?
המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? אסור לאפחד.
כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? גם וגם יש לכם מקלדת נוחה? יאפ אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית?עיוורת אתם כותבים מהר מאוד? לא מאוד אבל מהר.. יש לכם את windows xp או את windows הישן ? החדש המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? ליפעמיים הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא פיו
מי קרא ?

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gif קראתי ../images/Emo9.gif

אסור לאפחד להתמש במחשב אבל את יכולה להתנחל על המחשב של אחותך?

lilmama

New member
משעמם לי רצח.

שם: לי-את שעת התחלה:14:04 מראה חיצוני- שיער אף אוזנייםXD צבע עור- בהיר כזה צבע עיינים-חום צבע שיער- שחור אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) ממוצעS: אוהבים איך שאתם נראים?- אפשר להגיד הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? מממ.. הייתי הופכת את עצמי לבלונדינית. אבל אי אפשר. אז השלמתי עם זהXD מה?^ פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? מממ.. לא שידוע לי. אתם מתאפרים?- לפעמים באיזה איפור? אודם, גלוס, עיניים.. יש לכם הרבה בגדים?כן מה הצבע השולט בארון שלכם- חחחח מאיפה לי הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- אהא. יש לי אובססיה .. האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- כן יש לכם הרבה זוגות נעליים?כן אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לאכפת יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) חלק יש לכם שיניים עקומות? לאXD אתם שמים לק על הציפורניים?כן באיזה צבע? מה שבא לי באותו זמן. כרגע יש סגול אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?מממ..לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כן תכשיטים יקרים או זולים? גם וגם יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? חורים באוזניים והליקס יש לכם פצעי בגרות על הפנים? XD הרבה או קצת? קצת, אתם לוקחים כדורים נגד פ ? יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? לאדעת יש לכם כתמי לידה בגוף?לא אתם מגדלים ציפורניים?לא. אוהבת שזה קצוץ אתם הולכים עם סיכות בשיער?לא בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? גם וגם יש לכם פוני?לא אם כן, ישר או על הצד? צד מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא?- המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? שלי שלי שלי!!!!!!!!!111 כמה מחשבים יש לכם בבית? רגע..!סופרת~ אבא, שקד, גבי, דניאל, אני. 5 מחשבים . ו-6 שזה כזה עוד אחד של אבא. כן. יש לכם מסך שטוח או גדול?שטח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? במסך יש לכם מקלדת נוחה?לא אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? עברית רק אתם כותבים מהר מאוד?כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? XP המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? לפעמים >< הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם? כן ^^

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאת מעריצה של ליל מאמא?...... :00

אני ממש אוהבת אותה :)

ElinorLahav

New member
טוב נו גמלי משעמם XO ../images/Emo205.gif

שם: אתם יודעים כבר X_X שעת התחלה: 14:07 מראה חיצוני- יפה
חחחחח XD צבע עור- כמו שלכם :| צבע עיינים- כחולות צבע שיער- שתני אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- כן
הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כןן , להיות יותר רזה טיפה
מה? רשמתי למעלה פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן כשהייתי חולה :S אתם מתאפרים?-כן באיזה איפור?שששששששחור ! יש לכם הרבה בגדים?כן מה הצבע השולט בארון שלכם- פרחוווווני XD [בצחוק] הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא ! אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- לא יש לכם הרבה זוגות נעליים? 4 אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? מתאימה יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה)- אבל אני כעיקרון עם פנים
יש לכם שיניים עקומות?לא אתם שמים לק על הציפורניים? כן באיזה צבע? שחור אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כן תכשיטים יקרים או זולים? יש ויש יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? יש לכם פצעי בגרות על הפנים?רק לפני מחזור :S הרבה או קצת? קצת אתם לוקחים כדורים נגד פ- לללללא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? לא יש לכם כתמי לידה בגוף? לא אתם מגדלים ציפורניים? לא , איייכ XO אתם הולכים עם סיכות בשיער? כן פעמים בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? אש על הגולש XD יש לכם פוני? כן , אבל הספר הרב לי אותו ~ארג~
אם כן, ישר או על הצד? לצד .. מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא? בחדר ~.~ המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? רק שלי
כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בחוץ יש לכם מקלדת נוחה? כן מאוד XD ~דממאט איזה שאלות~ אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? לא, רק בעיברית אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? XP המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא XO יש משהו שמודבק על המסך שלכם? כן , =ביל=

BKE

New member
../images/Emo72.gifקראתי D: ד"א אלינור כנסי שנייה .

לא איכפת לי שהמסנג'ר שלך התקלקל . אני דורשת חדש. מצדי אני יפתח לך מסנג'ר , רק תגידי מתי D: זה לא כיף באייסי ! הכי כיף במסן. כנ"ל לכולם D: שיואו אין לי מה לכתוב אז אני כותבת את זה ..

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifספיר שכנעה אותי D:

שם: דור שעת התחלה: 14:24 מראה חיצוני- צבע עור- די בהירה צבע עיינים- כחול מתחלף לירוק צבע שיער- חום אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- לא הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה? כפות רגליים ואף פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? לא.. אתם מתאפרים?- כן באיזה איפור? ליומיום- מייק אפ, צללית עיפרון שחור וגלוס יש לכם הרבה בגדים? כן מה הצבע השולט בארון שלכם- יש לי ארון צבעוני :=] הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא מתאים לי.. חח האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- תמיד
יש לכם הרבה זוגות נעליים? אפשר להגיד.. אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? בעיקרון לא אכפת אבל שלא יהיו לא קשורות.. יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? לא אתם שמים לק על הציפורניים? כן באיזה צבע? מחזק ציפורניים.. שקוף
אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? תכשיטים קבועים תכשיטים יקרים או זולים? כל התכשיטים היקרים שלי בקופסא
יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? יש לכם פצעי בגרות על הפנים? לא הרבה או קצת? כרגע הפנים חלקות..
אתם לוקחים כדורים נגד- לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? וואו, מלא XDDD יש לכם כתמי לידה בגוף? ביד וברגל, קטנים כאלה D: אתם מגדלים ציפורניים? כן, אתם הולכים עם סיכות בשיער? כן בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? אוספים יש לכם פוני? הארכתי אותו אם כן, ישר או על הצד? מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא? המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? רק שלי
כמה מחשבים יש לכם בבית? 4 יש לכם מסך שטוח או גדול? גדול הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בחוץ יש לכם מקלדת נוחה? איכס, לא אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? רק בעברית אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? אקס פי המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? לפעמים
הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לפטום
יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא.. מישהו קרא?

למעלה