שלום לכולם,

tsofa

New member
יאפי יאפי יאפי ../images/Emo85.gif

|בובון דובון| שם: בטטה :) שעת התחלה: 16:36 מראה חיצוני- צבע עור- בהיר ! |לאמוגדר| צבע עיינים-חום ירוק דבש :) צבע שיער- חום אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- נמי נמי :| הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן :) מה? ת'נמשים המכוערים האלה ! |קלקולקיבה| ואת השומן טראנס הזה
חח דוגרי מישו יודע מזה שומן טראנס ? |נשמעמגעיל| פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? יאפ אתם מתאפרים?- יאפ באיזה איפור? עיפרון שחור יש לכם הרבה בגדים? לא יודעת :| מה הצבע השולט בארון שלכם- שחור (פריקפריק) הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- יאיי :) אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- יאפ יש לכם הרבה זוגות נעליים? לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לפעמים :-\ יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? כבר לא ! (לאלאלא) אני עם גשר ! |מגושרת XDD | אתם שמים לק על הציפורניים?יאפפ באיזה צבע? שחוור אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא יוודעת בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? צמידים :): תכשיטים יקרים או זולים? זוללים מאיפה יש לי כסף ? אני עוד לא ביל גייטס ,, עוד מעטט.. יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? אני רוצצה סיידליפפפ !! יש לכם פצעי בגרות על הפנים? אחד נעלם גודל עוד אחד :| בליעיןהרע ! הרבה או קצת? קצת אתם לוקחים כדורים נגד פ נגד מה ?! :-O יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? לא יש לכם כתמי לידה בגוף? לא אתם מגדלים ציפורניים? לא אתם הולכים עם סיכות בשיער? לא בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? איך שבא :) יש לכם פוני? לא אם כן, ישר או על הצד? מחשב- המחשב בחדר שלכם? לא *בכיממורמר* אם לא, איפה הוא? בחדר של אחי XD המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? של כולם אבל רק אני משתמשת בו רק מתי שנמאס לאמא שלי לראות אותי על המחשב אז היא אומרת שהיא צכה אותו :| הנה היא באה ,, גררר ! כמה מחשבים יש לכם בבית? וואן ! יש לכם מסך שטוח או גדול? גדול הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? מחוץ יש לכם מקלדת נוחה? יאפ :) אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? לא בעיברית ולא באנגלית.. אתם כותבים מהר מאוד? בערך.. יש לכם את windows xp או את windows הישן ? אין לי מוושגג ! אבל הוא לא ישןן :) המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא לא לא :| יש משהו שמודבק על המסך שלכם? תמונה של אחי שהיה קטן ליק ליק מי קרא ?! :-\

../images/Emo26.gif אמממ נראה... חפירה.....

שם:לילו שעת התחלה:17:17 מראה חיצוני-אממ שער חום, עיניים חומות כמעט שחורות ככה, אממ רזה או שמנה אין לי שמץ, ככה באמצע... -__-" צבע עור-אממ באמצע כזה, לא כהה ולא בהיר צבע עיינים-חח חומות- שחורות צבע שיער-חום אתם- ממוצע ככה... אוהבים איך שאתם נראים? אממ לא כלכך הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם?כה מה?אממ משקל? גובה? צבע שער או עיניים פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית?אממ לא ניראה לי אתם מתאפרים? בקטנה... באיזה איפור?שחור יש לכם הרבה בגדים?אממ בערך מה הצבע השולט בארון שלכם: אממ שחור ככה, צבעוני.... הייתם קוראים לעצמכם פריקים? אממ לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?גם לא יש לכם הרבה זוגות נעליים?לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם?אממ לא אכפת לי יש לכם שיער גלי יש לכם שיניים עקומות?לא ניראה לי.... אתם שמים לק על הציפורניים?כה באיזה צבע?שחור אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?אממ בהתחלה זה היה באמת מוגזם ההשפעה, אבל עכשיו ה מממש ירג לסגנון משלי בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?אממ כה תכשיטים יקרים או זולים?זולים?? יש לכם חורים באוזניים יש לכם פצעי בגרות על הפנים?אממ הרבה או קצת?חחחקצת..??? אתם לוקחים כדורים נגד פ......?? יש לכם הרבה נקודות חן בגוף?אממ לא יש לכם כתמי לידה בגוף?כה אתם מגדלים ציפורניים?מנסה מאוד אתם הולכים עם סיכות בשיער?לא כלכך בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש?גולשש יש לכם פוני?כה אם כן, ישר או על הצד?לצד, לפחות ככה אני חושבת... מחשב- המחשב בחדר שלכם?כה אם לא, איפה הוא?אממ בחדר שלי? המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי?חח שלי, אבל אני נותנת כשצריך, לצערי... כמה מחשבים יש לכם בבית?3 יש לכם מסך שטוח או גדול?גדול הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך?בחוץ יש לכם מקלדת נוחה?אממ כה אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית?עיוורת?? אתם כותבים מהר מאוד?אממ ממוצע יש לכם את windows xp או את windows הישן ?מהההההההה?!?! המחשב שלכם נתקע לפעמים הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?חחח מסך חדשש יש משהו שמודבק על המסך שלכם? אמ לא חיחי חפרתיייייי ~~~סיום חפירה~~~ סליחה שגנבתתתתי נהנהנהנה מי קרא?

0oSharoNo0

New member
../images/Emo210.gifאוקיי... חחח../images/Emo3.gif

שם: שרון שעת התחלה: 18:05 מראה חיצוני- צבע עור- בהיר צבע עיינים- ירוק צבע שיער- שטני אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים אוהבים איך שאתם נראים?- סבבה הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה? ת'גובה D: פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? לא אתם מתאפרים?- לפעמים באיזה איפור? עיפרון, מסקרה, צללית, גלוס יש לכם הרבה בגדים? תלוי.. חח יש מספיק ;) מה הצבע השולט בארון שלכם- שחור (נראלי) הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- כן יש לכם הרבה זוגות נעליים? לא כלכך אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? מתאימה יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד יש לכם שיניים עקומות? לא אתם שמים לק על הציפורניים? לפעמים באיזה צבע? כל פעם משו אחר אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כן תכשיטים יקרים או זולים? גם וגם יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים יש לכם פצעי בגרות על הפנים? כן :( הרבה או קצת? קצת אתם לוקחים כדורים נגד פצעי בגרות? לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? כן יש לכם כתמי לידה בגוף? לא אתם מגדלים ציפורניים? כן אתם הולכים עם סיכות בשיער? בד"כ לא בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? פזור יש לכם פוני? כן אם כן, ישר או על הצד? לצד מחשב- המחשב בחדר שלכם? לא אם לא, איפה הוא? במסדרון המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? משפחתי כמה מחשבים יש לכם בבית? 1 יש לכם מסך שטוח או גדול? גדול הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? בחוץ יש לכם מקלדת נוחה? כן אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? לא לגמרי אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? xp המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם? לא היה נחמד...

יש היום גיבורים!@@$^%$#@../images/Emo41.gif

ואין לי כלבים )): [מנסה להשתמש במדגישומטיק נראה מה יצא שם:דניאל שעת התחלה: 18:23 מראה חיצוני-.. צבע עור-בין לבן למוקה.. לא חיוור><" צבע עיינים-חום דבש בהיר צבע שיער-חום כהה אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) ממוצע-_-" אוהבים איך שאתם נראים?-לא משו.. הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה?רגלים
פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית?לא.. אתם מתאפרים?-לא *בכי* באיזה איפור?לא מתאפרת XD יש לכם הרבה בגדים?היום קניתיDD:.. לא ממש מה הצבע השולט בארון שלכם-אין צבע מוגדר אבל אין יגיד אדום הייתם קוראים לעצמכם פריקים?-לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?-לא האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?-כן יש לכם הרבה זוגות נעליים?לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לא אכפת ליP: יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה)מתולתל [מה להדגיש?] יש לכם שיניים עקומות?כן אתם שמים לק על הציפורניים?לא באיזה צבע?- אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?לא -___-" בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?לפעמים תכשיטים יקרים או זולים? מה שיפה.. לא יקר מידי
יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? באוזניים
יש לכם פצעי בגרות על הפנים?אני היחידה בעולם שאין לה סתם.. כן
הרבה או קצת?הכל יחסי אתם לוקחים כדורים נגד פ.. נגד? מה.. יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? לא יש לכם כתמי לידה בגוף?כן אתם מגדלים ציפורניים?לא אתם הולכים עם סיכות בשיער?לא בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש?גם וגם יש לכם פוני?כן אם כן, ישר או על הצד?על הצד מחשב- המחשב בחדר שלכם?כן אם לא, איפה הוא? בחדרDD: המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? רק שלי. כמה מחשבים יש לכם בבית?~סופרת~ 4 יש לכם מסך שטוח או גדול?גדול הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך?בחוץ יש לכם מקלדת נוחה?כן[?] אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? מה זה הקלדה עיוורת?.. אתם כותבים מהר מאוד?יחסית..[אין לי כח לשאלון
יש לכם את windows xp או את windows הישן ?לא יודעתXDDD המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? תמידד הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?כן יש משהו שמודבק על המסך שלכם?מדבקה של פוקימון
לילה טובב שעת סיום: 18:28

McLeaFLY

New member
מחשיד ביותר../images/Emo11.gif, מחשיד ביותר../images/Emo11.gif

אבל באלי לענות
שם:לאה שעת התחלה:7:03 מראה חיצוני- צבע עור-בהיר צבע עיינים-תכלת-אפור-ירוק צבע שיער-שתני אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה)ממוצע + אוהבים איך שאתם נראים?-לא
הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם?להיות יותר רזה!! מה?- פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית?כןן
אתם מתאפרים?- קלר באיזה איפור?מייק אפ ומסקרה ולפעמים סומק ועיפרון שחור או אדום
יש לכם הרבה בגדים?כןן >< מה הצבע השולט בארון שלכם-ניראליי שחור ^^ הייתם קוראים לעצמכם פריקים?-לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?-נופ האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?-יאפ יש לכם הרבה זוגות נעליים?לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם?לפעמים D: יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה)חלק-גלי [באמצע
] יש לכם שיניים עקומות?כמה מהן XD אתם שמים לק על הציפורניים?יא באיזה צבע?כל פעם משתנה ^.^ אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?נואוו בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?כןן :] תכשיטים יקרים או זולים?תלוי איפה [באוזניים אני יכולה רק זהב או כסף כי יש לי אלרגייה ://] יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)?אוזניים+הליקס
יש לכם פצעי בגרות על הפנים?טפו טפו טפו לא הרבה או קצת?טוב נוו יש לי אחד
באף
אבל אני נלחמת בו
אתם לוקחים כדורים נגד פ ווס? יש לכם הרבה נקודות חן בגוף?קצת יש לכם כתמי לידה בגוף?כןן אתם מגדלים ציפורניים?הלוואיי
[הכל בגלל הגיטרה
] אתם הולכים עם סיכות בשיער?לפעמים בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש?אוספת יש לכם פוני?כן XD אם כן, ישר או על הצד?הוא לצד אבל עקום D: [כי אני עשיתי אותו מן הסתם
] מחשב- המחשב בחדר שלכם?כן אם לא, איפה הוא?בחדר >< המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי?שליי אבל אני נחמדה
כמה מחשבים יש לכם בבית?1 יש לכם מסך שטוח או גדול?שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך?בחוץ
אבל הם תופסים יותר מידי מקום כי אבא שלי דחף ליי ת'רמקולים של הטלויזיה
יש לכם מקלדת נוחה?בערך אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית?כן אתם כותבים מהר מאוד?מהר
יש לכם את windows xp או את windows הישן ?XP המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ?לפעמים הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם?לא..אבל יש לי לייצן שנשכב לאורך כל המסך למעלה ומחזיק תמונה של מכ"ר
, אבל באלי לענות
שם:לאה שעת התחלה:7:03 מראה חיצוני- צבע עור-בהיר צבע עיינים-תכלת-אפור-ירוק צבע שיער-שתני אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה)ממוצע + אוהבים איך שאתם נראים?-לא
הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם?להיות יותר רזה!! מה?- פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית?כןן
אתם מתאפרים?- קלר באיזה איפור?מייק אפ ומסקרה ולפעמים סומק ועיפרון שחור או אדום
יש לכם הרבה בגדים?כןן >< מה הצבע השולט בארון שלכם-ניראליי שחור ^^ הייתם קוראים לעצמכם פריקים?-לא אתם בדרך כלל לובשים כובעים?-נופ האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?-יאפ יש לכם הרבה זוגות נעליים?לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם?לפעמים D: יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה)חלק-גלי [באמצע
] יש לכם שיניים עקומות?כמה מהן XD אתם שמים לק על הציפורניים?יא באיזה צבע?כל פעם משתנה ^.^ אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה?נואוו בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים?כןן :] תכשיטים יקרים או זולים?תלוי איפה [באוזניים אני יכולה רק זהב או כסף כי יש לי אלרגייה ://] יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)?אוזניים+הליקס
יש לכם פצעי בגרות על הפנים?טפו טפו טפו לא הרבה או קצת?טוב נוו יש לי אחד
באף
אבל אני נלחמת בו
אתם לוקחים כדורים נגד פ ווס? יש לכם הרבה נקודות חן בגוף?קצת יש לכם כתמי לידה בגוף?כןן אתם מגדלים ציפורניים?הלוואיי
[הכל בגלל הגיטרה
] אתם הולכים עם סיכות בשיער?לפעמים בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש?אוספת יש לכם פוני?כן XD אם כן, ישר או על הצד?הוא לצד אבל עקום D: [כי אני עשיתי אותו מן הסתם
] מחשב- המחשב בחדר שלכם?כן אם לא, איפה הוא?בחדר >< המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי?שליי אבל אני נחמדה
כמה מחשבים יש לכם בבית?1 יש לכם מסך שטוח או גדול?שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך?בחוץ
אבל הם תופסים יותר מידי מקום כי אבא שלי דחף ליי ת'רמקולים של הטלויזיה
יש לכם מקלדת נוחה?בערך אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית?כן אתם כותבים מהר מאוד?מהר
יש לכם את windows xp או את windows הישן ?XP המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ?לפעמים הייתם רוצים לקנות מחשב חדש?לא יש משהו שמודבק על המסך שלכם?לא..אבל יש לי לייצן שנשכב לאורך כל המסך למעלה ומחזיק תמונה של מכ"ר

mikshlik1

New member
|הדגש|אני צריכה להגיד משהו!!|סדגש|

אני בכלל לא סמויה כאן. כתבתי מתחת להודעה של דורקיפליץ.
התסלחו לי ? אני פשוט רציתי שהרבה יגיבו, שיעריכו אותי קצת. בקיצור, הייתי רוצה להתקבל לחבורה שלכן ! כי אני רואה שיש כאן חבורה של בנות שהן ביחד, והשאר קצת ספייס אאוט. אני רוצה להיות בחבורה של המקובלות !!!!!!! של המקובלות !!!!!!!!!!!! כי אני הכי לא מקובלת בשכבה שלי. כולם שונאים אותי
אז לפחות בעולם הוירטואלי, הייתי רוצה להיות באור הזרקורים של המקובלות לפעם אחת. צריך להכיר אותי. אני מסוגלת להיות מאוד נחמדה , וגם כלבונת לא קטנה חעחעחע . התסלחו לי על ההתחלה הגרועה של מערכת היחסים המתפתחת שלנו? תודה
אה ופרטים עליי בקטנטונת: אני טלי, בת 15 מחיפה . אוהבת כחול ושחור. אוהבת הכי את טום וגיאורג. שקסים שכאלה
מקווה שאשתלב בין החבורה המקובלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה ושלום.....!!

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif^^

את מי את מחשיבה למקובל פה????............ או יותר נכון.. מי לא מקובל פה?

mikshlik1

New member
הרשימה המלאה:

מקובלות: מיכל אחותה של מיכל טל פול אאוט ליאל צופה דור (דורקיפליץ) ועוד כמה....... לא מקובלות: שרון מאי סטאר קו3י כרמלי6 אלינורלהב צופ לוב ביל שרון ועוד כמה............. בעי!

tsofa

New member
ייאי אני מקובלת ! XDD ../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif

זה כלכך לא הולך ככה ! יש פעילות ויש לא פעילות .. זה לא קשור למקובלות מזה בצפר ?!?!?!?! WTFF ?!

SpongBobit

New member
אוי ואבוי ! זה ממש מיותר !../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

tsofa

New member
ניראלי היומולדת השפיעה עליך משו XD ../images/Emo85.gif

איפה נעלמת מיזה לונג לונג טיים ?!

0oSharoNo0

New member
../images/Emo210.gifאוליי... אבל לטובה חיחי :p

לא נעלמתי... חחח פשוט לא יוצא לי כלכך הרבה להיות במחשב אז מתי שאני יכולה אני נכנסת.... אל תדאגי אני לא עוזבת תפורום (לפחות לא בזמן הקרוב..
)

tsofa

New member
בוהו ! ../images/Emo6.gif אני לא אמרתי לרעה ! בטח שלטובה !

למעלה