שלום לכולם! כנסו...

RiRo

New member
yh yh motha fucka

east coast east coast! ראסמי נסה להעביר את זה למזרחית ישמע יותר טוב Pz

volatile

New member
לא קראתי את כל השרשור הארוך הזה

אבל הטקסט שלך מטריד אותי... למה? עזוב את זה שהוא מזוייף בטח כתבו את זה פה כבר איזה מאה איש... זה בגלל הדעות המעוותת שאתה מפגין פה, בגלל החרוזים השחוקים, בגלל הדימויים המקולקלים ("חי מיום ליום כמו סאבלימינל" לדוגמא שבהבדל מהשיר שלו שהוא בקונטסט של המצב בארץ מבחינה מדינית בעיקר, עכשיו אם אתה באמת בן 22, ואתה באמת כזה מסכן, תוריד את המאתיים שקל לחודש שעולה לך רק לכתוב בפורום בתפוז, הנה עוד מאתיים שקל לשכר דירה או לאוכל או לרכוש מדפסת ולהדפיס קורות חיים ולשלוח. אני מקבל את זה שהמצב קשה בארץ אבל מה שאתה עושה פה זה להתבכיין, וזה די בזוי לטעמי. מהסיבות שאם באמת היית מחפש עבודה בן 22 היית מוצא, אם לא היית תינוק מפונק כמו שנשקף מהטקסט שלך, הצעתי הידידותית, תתבגר. לא קשה למצוא עבודה אם מחפשים לרציניים וללא בכיינים שמתלוננים על קיפוח היא שם. אני בן 21, ומצאתי עבודה ברגע שחיפשתי ברצינות תוך פחות משבוע. עבודה קבועה עם מקום להתקדמות, ואתה מקטר על עיירות פיתוח מצד אחד ומדבר על מכוניות מצד שני, מביא דימויים מקולקלים ("אני חי מיום ליום כמו סאבלימינל" שנכתב בקונטקסט מדיני-בטחוני, והוכנס אצלך לקונטקסט חברתי-כלכלי, ואם כל מה שאתה כותב למרות שזה נשמע קצת בידיוני אמיתי אז אני באמת מאחל לך לחיות מיום ליום כמו סאב). חוץ מזה אם ביקשת ביקורת על הפלואו אז הוא משעמם וצפוי, הליריקה ממש עקרה. אתה מתעסק בנושא שחוק, מילא היית עושה שיר רציני אבל זה לא שיר זה טקסט בפורום, שהוא לא שיר אלא יותר בכיוון של בית. אבל אתה כותב את זה בצורה לא אמינה שאוטומטית תרחיק אנשים ממך. ואכן אני מאבחן אותך כ"אכול סרטים". פלג.

ראםJarasMan

New member
אולי תסביר את המצב שלך

במקום שכולם יחשבו שאתה גר בשכונה ממעמד בינוני ויש לך מחשב פנטיום 4 עם אינטרנט מהיר ומרצדס בחניה תסביר את עצמך במקום לענות בהודעות קצרות וחסרות משמעות.

למעלה