לא,היא סתם מנסה לא לצאת סתומה לגמרי
S s m i l e y New member 24/12/02 #32 מנסה לא לצאת סתומה לגמריי? אז אפשר לצאת חצי סתומה? וטוווווב זה מה שהמורה שלי אמרה לי...לא בא לך להאמין אל תאמין סבבה...
מנסה לא לצאת סתומה לגמריי? אז אפשר לצאת חצי סתומה? וטוווווב זה מה שהמורה שלי אמרה לי...לא בא לך להאמין אל תאמין סבבה...
H HaWk34 New member 24/12/02 #27 חחחחח מה מורים מבינים? לפי המורה שלי לתנ"ך בחטיבה, מותר לאכול חזיר ביהדות....
ר ראםJarasMan New member 24/12/02 #26 תמיד מתעלמים מהמרכז אני לא מדבר על אברמוביץ, אלה על המרכז ליד גן העיר לכיוון השיכון בלוק הרב זינגר Forever! מרוב שזה בפנים- מתעלמים.
תמיד מתעלמים מהמרכז אני לא מדבר על אברמוביץ, אלה על המרכז ליד גן העיר לכיוון השיכון בלוק הרב זינגר Forever! מרוב שזה בפנים- מתעלמים.
C crime boss New member 24/12/02 #29 ילד ירוק - כנס אתה צודק, המצב ברמת אליהו הרבה יותר קשה, אבל כנראה אף פעם לא היית בשיכון המזרח אם אתה אומר את מה שאתה אומר. בקשר לשגיעות כתיב, מה קרה? אנשי שכונות לא יכולים להיות אינטילגנטים? גזען מפגר. תהנה לך במערב.
ילד ירוק - כנס אתה צודק, המצב ברמת אליהו הרבה יותר קשה, אבל כנראה אף פעם לא היית בשיכון המזרח אם אתה אומר את מה שאתה אומר. בקשר לשגיעות כתיב, מה קרה? אנשי שכונות לא יכולים להיות אינטילגנטים? גזען מפגר. תהנה לך במערב.
I Itai S New member 24/12/02 #34 מה אתם מתלהבים??? באשדוד לגור בשכונת מצוקה זה עוד נחשב ממש טוב, השכונות מצוקה זה האזוריים היוקרתיים.
S Sparkie Dee New member 24/12/02 #37 יש שכונות מצוקה בראשון בכלל?!?! או שאני חושב ככה בגלל שאני גר במערב??
C crime boss New member 24/12/02 #38 בגלל שאתה גר במערב.. שם הכל יפה ונחמד... אני מזמין אותך לבוא אליי לשיכון או לחברים מרמת אליהו ואני אראה לך את ראשון שלא הכרת.
בגלל שאתה גר במערב.. שם הכל יפה ונחמד... אני מזמין אותך לבוא אליי לשיכון או לחברים מרמת אליהו ואני אראה לך את ראשון שלא הכרת.
S Sparkie Dee New member 24/12/02 #43 ../images/Emo13.gif אני מתאר לעצמי.. אבל גם כאן במערב אני יודע שלא חסר...