שלום לכולם! כנסו...

donslam

New member
דווקא אהבתי

שיר יפה....רואים שבא מהלב....ואני לא יודע למה כולכם קוטלים שירים עצובים על עוני וקשיים הרי משם ההיפ הופ בא אז תפסיקו לקטול .....

free the man

New member
סחתיין

סוף סוף לא עוד אחד שחושב שהיפ-הופ זה סאבלימינל בלבד ומתחיל לדבר כמו שצריך למרות שיש קצת בעיות יחד עם ביט אבל סבבה

DJ$upreme

New member
אני חייב להגיב.

אבל לא אחרוג ממנהגי ואני לא אתייחס לשיר עצמו (לדעתי המנהג לפרסם כאן טקסטים צריך לעבור מן העולם אבל כנראה שאני במיעוט, סה"כ לא קראתי כאן כמעט אף פעם משהו שהיה ראוי לפרסום באמת, ומה שמתפרסם והוא חצי אפוי במקרה הטוב, במילא לא הולך לשום מקום חוץ מלנפח אגו למי שכתב). אבל אני חייב להתייחס לז´אנר של "אני מסכן" ו"באתי מהגטו". כפי שכבר העירו כאן למעלה, משוררי גיטו כמו טופאק לא צומחים באינטרנט, ואנשים מקופחים באמת או עניים באמת, לא רק שאין להם אינטרנט, אחד מהלוקסוסים שבפירוש שייכים למעמד הבינוני ומעלה בלבד, אין להם גם מכוניות עם היפהופ ביום שישי בלילה. מי שרוצה לשיר על מצוקה יכול לעשות את זה, אתה לא חייב לחוות את המצוקה אישית כדי לכתוב עליה, אבל אם אתה מספר על מצוקה שבגללה אתה סוגד למוות ולעולם לא תתאהב, קח בחשבון שהאמינות שלך נפגמת לחלוטין כשאתה עושה את זה באמצעי התקשורת של העשירים. לא אמין.

donslam

New member
סופרים והשאר כנסו

אולי פעם אינטרנט באמת היה לוקסוס למעמד בינוני ומעלה אבל היום?לכולם יש אינטרנט....100 שקל בחודש זה לא ממש לוקסוס...הגזמתם...אני מכיר המון ילדים שהמצב הכלכלי שלהם קשה מאוד מאוד ויש להם אינטרנט וזה לא כזה מוזר

crime boss

New member
חבל שאנשים

כמו סופרים לא יודעים לפרגן ורק יודעים להעביר ביקורת. נשאר לי רק לאחל לו שהילדים שלו יגדלו כמו שאני גדלתי.

DJ$upreme

New member
חשבתי שרצית תגובות, לא דברי חנופה

והתלהבות מזויפת. אבל לא התייחסתי לשיר שלך, רק לגישה הכללית. לשיר אני מעדיף לא להתייחס.

ראםJarasMan

New member
רואים שאתה עשיר...

שכונת מצוקה זה לא שכולם מובטלים ואין להם אוכל במקרר, אתה חי בבועה של עשירים. אדם שגדל בשכונת מצוקה אבל המצב הכלכלי שלו סביר, העוני סובב אותו, הוא חי כמו כל מי שחי שם, הוא לא מנותק מהמקום שהוא חי בו, אלה אם כן הוא היה רגיל לחיות בשכונות יותר טובות. אני רואה כל יום אתיופים בני חמישים שמנקים רחובות וצובעים קירות, עבודה שלדעתי לא ראויה לבן-אדם שצריך להחזיק משפחה, אני מרגיש את הכאב ואני לא יספר על דברים שעברו עליי שהעשירים לא יגידו שאני ממציא דברים, אני שומר את המצוקות מהעבר שלי לחברים שמאמינים לי, אז נתתי דוגמא שלא קשורה אליי.

אף אחד לא שם לב?

שאין לו שגיאות כתיב, וגם הוא משתמש נכון באותיות איתן (אתאהב ולא יתאהב) בנאדם תנסה לשלב קצת שגיאות כתיב זה פוגע לך באמינות השפה הזכה הזאת =) ד"א אני מקרית ראשון (Westside), ואתה קצת מגזים - שיכון המזרח זאת לא שכונת יוקרה אבל רמת אליהו זה הרבה יותר מצוקה. ובקשר לשיר הנושא הזה של מצוקה כבר לא תופס ובמיוחד כשמפרסמים את זה באינטרנט אולי תנסה לכתוב על משהו אחר כי קצת כישרון (לפחות) יש לך.

s m i l e y

New member
ילד ירוק-חייבת להתנגד...

עם כל הכבוד אני פשוט לא יכולה לסבול את מה שאמרת בקשר לכתיב, בשביל שהוא ייראה יותר מסכן ויותר עני הוא צריך לכתוב עם שגיעות כתיב? כמה הרבה יותר יפה לקרוא משהו שכתוב נכון..העם אני היחידה שלראות אנשים כותבים אני יילך, ואני ייכתוב מקפיץ אותם בטירוף?! הגיע הזמן שיותר ויותר טקסטים ייכתבו בשפה נכונה.
עברית שפה יפה

s m i l e y

New member
ויכוח יישן ביותר...לפי המורה ללשון

אפשר לכתוב גם שגיעה וגם שגיאה...:)

למעלה